metuljcek321
|
Evening! Ga. stuširankova tukaj ... ready za 1 čvek ... možek nekaj dela za faks (ubogi študenti, hi, hi), mala spi zaslužen spanec, jaz pa gledam mal Kanal, pa fuuuuul mam za prebrat .... ajmo, let's go .... -------------------------------------------------- Cesta ok (čeprav na enem delu še vedno poplavljena - upam, da čez vikend ne bo presenenčenj!), malečka pa malo manj - nekaj jo vročina heca - pa jo ma mal, pa je nima - danes v vrtcu so ji namerili glih mal čez 37, ni bla stara dobra Anja. ZVečer je bla sicer bp, tud igrala se je celo popoldne ko velika punca, brala, zlagala kocke, pela, vozila & pedenala Marto, kuhala kosilo (miksala palačinke, vlivala mleko, stresala moko itd - ko ta velika bejba), obešala perilo, likala (s svojo računalniško miško vleče po pižami, razpotegnjeni po kavču ali mizi & oponaša, kako jaz likam), pometala s svojo mini metlico, vozila bager in avtke po hiši, igrala na piščalko - ej, kolk se je dogajal, OMG, ni čudn, da pol tko hitr mine čas. 3jemi, kuhar je so-so, ampak Brad je pa meni mnjam, you know that. Guns'n'Roses - to mi deli, bejbi - I love dobre stare Ganse - pa November Rain - to je moj nr. 1 komad vseh časov - oh yeah. Boš poročala, v kakšni formi, so, pa katere komade so zaigral. Sweet Child O' Mine (tud priredba Sheryl Crow mi je ful všeč: KLIK), Patience, Welcome to the Junge, Don't Cry, Knocking on Heaven's Door, ........... jooooj, brings back some lovely memories na stare fante, na čase diskačev, žuriranja, brezskrbnega uživanja ..... bla, bla, bla .... kolk sem bla nora na njihovo musko, ej - sem prešaltala iz Kylie Minogue in Jasona Donovana na Gunse, pa Bon Jovi in Aerosmithe .... nanka, srce se mi trga, ko berem o Natki in njeni stiski ob vstopu v vrtec. Stiskam pesti, da kriza čim prej preide in se iz stiske razvije v ljubezen do druženja z otročki v vrtcu. Le pogumno, stvari se bodo obrnile, prav gotovo, upam, da čim prej, ker si predstavljam, kako te to vrže iz tira. Spomni se mene lani, kolk sem bla potrta, k je imela Anja na začetku krizo. tims, pa je Tim kaj komentiral, k se je oči pred odhodom busa odpeljal? Ej, men bi se odpeljalo, da moj kaj takega naredi ... adijo, pamet ... Sončica, veselimo se tvojega malega sončka & odštevamo s tabo - srečno, drži se! Almera, napihnjena sem kot sod, vse, kar pojem, me tišči za ponoret, prej sem kihnila (tudi mene boli grlo in sem očitno staknila prehlad nekje vmes, jp) & mi je skoraj strgalo desni jajčnik (konkretno čutim oba, prsi imam pa take, da bi jih lahko uporabili namesto planiške velikanke - ogromne, na poskok, napete kot bomba) ... menda bom zdržala do ponedeljka, da naredijo, kar morajo narest - btw: saj dohtarji NE štrajkajo v pon., ali pač? Da ne bom glih tam bingljala cel ljubi dan. Odlično za krasen ritem z malima dvema. In ja, tud jaz sem zadnjič kar debelo pogledala, k si napisala, da sta nekaj naredili (in ne naredila) - se bo treba navadit, da je zdaj tudi deklica pri vaši hiši. potlej - , meni zmeraj pade v oči, moti me ne, je pa taka staromodna - no big deal. prijateljstvo - z leti sem ugotovila, da se krog prijateljev močno spreminja glede na zanimanja, interese, poglede na svet, način življenja, ... in ene parkrat me je kar konkretno udarilo po buči, k sva se s kakšno frendico odtujili, stiki so se zredčili, men je blo za znoret hudo ... potem pa vidiš, da tako pač v življenju je - nekdo odide, drugi pride. V tem norem tempu je prava umetnost ohraniti neko ravnovesje, si znati vzeti čas za frende - meni to nikoli ni bilo težko, sem pa vidla, da je kar nekaj prijateljic "odpadlo," ker so se preprosto nehale trudit za odnos, vemo pa, da gre za zadevo, ki deluje BOTH WAYS, tko da ko je enkrat samo še eden tisti, ki se trudi, kliče, pošilja mejle, se meni za zmenke, je to znak, da smo prešli na raven kolegov. Za nekaj prijateljic mi je iskreno žal, pri nekaterih sem spoznala, da me niso imele rade na način, kot bi želela jaz & sem bila sama tista, ki sem dajala, dajala, dajala, se razdajala, zaupala, se trudila, ......... ah, ja, tema za diskutirat, definitivno ........ imam milijon kolegic, ki mi vsaka pomeni ful, ful, ful, in 2 prijateljici, ki ju ne dam za nič na svetu. lepotni popravki - why not, če je nekomu to všeč. Jaz sem si dala popravit zobe z aparatom - pač prej nisem imela tok poguma/volje/želje, da bi to naredila, ko sem bla pod 18, pa sem si vzela 3 leta, dala skoraj 4 jurje evrov in ekola, sem zadovoljna. Tko pač je. Seveda so stvari, ki mi niso najbolj všeč na meni, but hey, to sem jaz. Nikol ne bom neka misica, sem taka čist povprečna punca, velik pa prinese tud veselje do življenja, pozitiven odnos do stvari, žar, ki ga posameznik izžareva & to pa mislim, da imam. Velik ljudi mi je že reklo, da sem sonček & to je tisto, kar slišim v življenju - pričakovati, da bo kdo rekel, kolk sem lepa, so odveč, sem imela velike komplekse v najstniških letih - k se mi je zdelo, da so vse fuuuul lepotice, jaz pa nek grdi raček ... ampak gerš čez to, dozoriš, se začneš imeti rad, si zaupaš, se ceniš, živiš s svojimi pomanjkljivostmi, filtriraš stvari, spoznaš, da lepota ni vse - čeprav nekje globoko v sebi se še vedno spašujem, če je v življenju res tako, da so lepoticam odprta marikatera vrata dosti prej kot povprečnim ljudem (pa pol itak vse pravijo, da se morajo zaradi lepote - in mnenja, da so pa najbrž tupe glupe, če so že tolk lepe, pameti pa najbrž nimajo --- kar seveda ni vedno res, da ne bo pomote .... še bolj potrudit, da dokažejo, da so v redu in sposobne - eh, kaj pa vem, no ... maybe je pa res tko) ... lepotne operacije - kakor si kdo želi, nimam pripomb, če je nekomu to pomembno in se mu zdi, da mu bo spremenilo/olajšalo življenje/stvari, potem why not ... me pa boli, ko vidim lepe punce (razne voditeljice), ki postanejo zasvojene in se spremenijo v spake - tko kot vse reči na tem svetu - vse ima svoje mnenje. urejenost doma - tisto sekundo, ko pridem domov, se preoblečem v domača oblačila & tko navajam tudi Anjo. Meni se to zdi super, eno je šola/vrtec, eno je dom. To seveda ne pomeni, da si doma razcapan, ampak že od majhnega sem tko navajena & mi je edini poznani sistem. Mal sem tud control freak, tko da imam rada, da je vse tipi-topi, red, zloženo, pospravljeno, pa mi ni, da bi ble cunje all over the place. Umpa, how's business? flower, kako se držiš? Kaj novega? Kako Lan? aurora, ojej, tole s spanjem - upam, da mali rata mrknit v vrtcu kljub motečim dejavnikom. zimska, kako malčka? Je vročina šla adijos? hruška, kakšne injekcije si si to dajala? A 1x al večkrat? Najbrž boli al kako? Kdo pa ti je povedal za to opcijo?