Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 24.9.2010 13:17:15
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka timsica, fajna si meni je samo škoda, da te ne poznam. zadnje čase veliko sodeluješ in ful te rada berem. hvala, hvala. No, upam, da se bomo enkrat tud uživo spoznale. Sam ne pozab da mam zgornjo ustnico ozko
< Sporočilo je popravil tims -- 24.9.2010 13:18:26 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 24.9.2010 13:20:48
|
|
|
|
3jeMi
|
rr... tims ni žleht no... tims... tko samo moj dec pravi... nehi sračkat...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2010 13:20:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 24.9.2010 13:42:34
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi rr... tims ni žleht no... tims... tko samo moj dec pravi... nehi sračkat... Verjem da bi moj dragi tud to potrdil
< Sporočilo je popravil tims -- 24.9.2010 13:43:03 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 24.9.2010 13:46:14
|
|
|
|
ilatic
|
RR - vsaka ti čast, kako jih spedenaš. Vem, da je naš T isti zjutraj. Avti, pa telebajski...takoj sam da odpre oči. Za oblečt je kar priden, samo mu ne smem rečt da se oblečeva. Ker potem bo NEE. Ampak ga začnem ogovajat o avtih pa bla bla bla, pa hvalit - vmes ga pa oblačim. In sva en dva tri oblečena. Ne bi pa o trmi, ki se šele tačenja. Aurora mene je nasmejal tvoj post, ko sem se spomnila mojih dveh punc. Zdaj se vse tri režimo, ker zaradi česanja smo se lovili po celi hiši. Včasih sem tudi znorela, ampak sedaj se tega spomnijamo z smehom :) Ampak so mi znale potegnt živc - jooooj. Nisem ti fovš in HB Tarik ne bo imel dolgih las!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 24.9.2010 13:50:43
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Ne bi pa o trmi, ki se šele tačenja. Aurora mene je nasmejal tvoj post, ko sem se spomnila mojih dveh punc. Zdaj se vse tri režimo, ker zaradi česanja smo se lovili po celi hiši. Včasih sem tudi znorela, ampak sedaj se tega spomnijamo z smehom :) Ampak so mi znale potegnt živc - jooooj. Nisem ti fovš in HB Tarik ne bo imel dolgih las! Nikol ne veš, draga moja, nikol ne veš . No, ja, ko se bo sam odločal, se bo verjetno tud sam česal
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 24.9.2010 14:00:24
|
|
|
|
ilatic
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Ne bi pa o trmi, ki se šele tačenja. Aurora mene je nasmejal tvoj post, ko sem se spomnila mojih dveh punc. Zdaj se vse tri režimo, ker zaradi česanja smo se lovili po celi hiši. Včasih sem tudi znorela, ampak sedaj se tega spomnijamo z smehom :) Ampak so mi znale potegnt živc - jooooj. Nisem ti fovš in HB Tarik ne bo imel dolgih las! Nikol ne veš, draga moja, nikol ne veš . No, ja, ko se bo sam odločal, se bo verjetno tud sam česal TAKO JE! Nč več dolgihh lassss!!! Dost mam česanja, čopkov, kitk...joj boste še vidle :) Se spomin kako sem na začetku uživala (one pa trple :)) za vsako šolo v naravi sem jima delala male kitke po glavi, da se jima ni bilo treba česati, ker če ne bi domov prišle kot čarovnice. Po 2 uri smo sedele... lepi spomini
< Sporočilo je popravil ilatic -- 24.9.2010 14:01:45 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2010 14:17:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2010 14:28:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2010 14:30:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 24.9.2010 14:31:57
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: Inigo IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 kaj ne bo nobene v Celju danes? d prid ti rajš v Lj, boš mela zihr več družbe :):) mende res... sam mi je predaleč za nazaj, mi bo v avtu zaspala prot večeru, kar pa ni glih pametn. iz celja glih zdrži nazaj furo. a vama je predaleč, če se zategneta do velenja? bi šli na piko hmmmm... ne vem... kok je, še kr ene pol urce, a ne? isto ko do lj? Cele - Veleje je slabe pol urce ja...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 24.9.2010 14:32:36
|
|
|
|
Inigo
|
pr nas je fuuuuuul sonceeeee!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 24.9.2010 14:34:23
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi tale mi je pa tako všeč... Če bi bila Adam in Eva kitajca, potem bi še vedno živeli v raju, ker onadva ne bi pojedla jabolka, ampak bi pojedla kačo...
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 24.9.2010 14:35:08
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi jaz imam samo eno prijateljico... sva plus (to je ona ) in minus... od malih nog, ne visiva pa skoz skupaj, vsake kvatre se slišiva, vendar sva pa skupaj takrat, ko nama je v življenju najbolj hudo... mislim da si se zmotila v številu, draga moja
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 24.9.2010 14:36:35
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Ilatic, saj ravno to sem hotla povedat . Vse je odvisno v kakšnem tonu je bilo kaj izrečeno. Je pa res težko zdaj predvidet, kako bi na določeno stvar odreagirala. Zdej že lahko pametujem, ko bi pa bla v taki situaciji ..... Hmmmm, ne vem. ilatic ... nič ne rečem, prijateljici sta bili čudni, se mi pa vendarle zdi, da si malo preveč impulzivna ... izrečeš, preden razmisliš. To ni vedno dobro.
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 24.9.2010 14:37:03
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi babe, jst sem že zdavni ugotovila, da imam čisto drugačen okus glede tipov kot ve ... je** ga, meni so vedno všeč kr eni "čudaki"... ... saj jaz sem tud čudna ko mi Brad Pitt ne potegne meni nikoli ni. čist sem čudna
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 24.9.2010 14:38:26
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi HD... ne vem, probaj... samo, a ti to resno? ... pa zakaj že? ker mi ni všeč ker nimam nobenih zadržkov kar se tiiče plastičnih operacij, polnil, liposukcij, lipoliz.. jih smatram kot del našega življenja (dokler je v mejah normale) sej enkrat sem si jo že polnila s hialuronsko kislino (ki se absorbira v telo v 4 mesecih) in je bilo super.. vsi so avtomatsko povedali da je nekaj svežega na meni (ki jim nisem povedala) , da delujem bolj vesela..je pač tako da zgornje ustnice skoraj nimam in izgledam stroga, žalostna, jezna.... ehh hruška, jest res ne razumem, zakaj se toliko obremenjuješ z videzom ... Lepa mlada ženska si, krasno hčer imaš, v.d. moža, posel laufa ... da si no mir, no
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 24.9.2010 14:38:44
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims Ojoj, kje je pa Sončica?!?!?!?!?!? A katera kaj ve? na poti v Rim je ... držimo pesti!!
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2010 14:43:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 24.9.2010 14:48:47
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims Ojoj, kje je pa Sončica?!?!?!?!?!? A katera kaj ve? na poti v Rim je ... držimo pesti!! Upam, da bo kmalu držala svojo štručko v naročju
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 24.9.2010 14:59:27
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: tims Ojoj, kje je pa Sončica?!?!?!?!?!? A katera kaj ve? na poti v Rim je ... držimo pesti!! Upam, da bo kmalu držala svojo štručko v naročju jap, kar naj bo v stilu julijk ... jaz sem odspala nekaj ur, mislim da počasi prihajam k sebi ... vsaj upam
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 24.9.2010 15:01:01
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka IZVIRNO SPOROČILO: tims Mene je včeraj ful stiskal k sem prebrala. Jest se vedno postavim v otrokovo kožo in res je lahko kaj tazga, kokr si napisala. Npr:je moj pospremu Tima na avtobus, ko so šli na izlet za tri dni. In ni počakal, da bi avtobus odpeljal . Men se je cufal. Sem pomislila kako mu je bilo: vsi otročki so še mahal svojim staršem, Tim je pa tud hotel pomahat očiju, ga pa ni bilo več . Mi je moj povedal, da se mu je mudilo na en sestanek, pa da ga Tim sploh ni šmirglal, ker se je že igral s svojim sošolčkom, ampak se nisem in nisem mogla pomirit. Sem jokala ko dež. Dokler ni prišel domov te čisto razumem. meni bi isto težko blo. najbrž pa Timu sploh tak ni blo, ali pa tudi..ne vem, ti ga bolje poznaš.. ena kolegica mi je pravila, da hoče njena 5letna punčka povsod z njo, ker jo je baje strah, da bi si mamica našla drugo punčko, če je ne bo zraven.... pa take stiske eni doživljajo...a niso bogi no? mene bolj zanima vzrok, od kje punčki tak strah? take stiske ne pridejo same od sebe, no ...
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2010 15:18:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
spanje v vrtcufrufruAli imajo vaši otroci leto pred vstopom v šolo možnost spanja v vrtcu?po kosilu ima celotna skupina počitek (
45%)
Po kosilu se umirijo na ležalnikih, kdor ne želi se lahko potiho igra (
22%)
V skupini imajo ležalnike za otroke, ki si želijo počitka (
16%)
spanje ni predvideno (
17%)
Število vseh glasov: 77Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!