|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.9.2010 9:26:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
   [Brisano sporočilo]
25.9.2010 9:38:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1052
   RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ...
25.9.2010 9:39:54   
lidija***
Po dolgem času vas malo beremin HD- lepo si napisalauser posted image , tudi jaz sem taka, da če sama ne probam ne vem in rajši jih dobim kdaj po riti, kot pa , da sploh ne probam. Smo malo mazohistkeuser posted image .

Sončici čestitke za sinčkauser posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 1053
25.9.2010 9:46:13   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Jutro,

kako ste?

Jaz precej bogo ... sem se zaradi mojega kašljanja danes izselila iz spalnice, tako da sem posledično polomljena in neprespana. Bo treba nekako prenesti noter. Pa nekdo mi je medtem grlo zabetoniral user posted image

Bo že bolje ...

si probala tudi ti s slezom

sem, hvala, vsak dan ga pijem, še ni šlo na bolje user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1054
25.9.2010 10:03:28   
Majuska
Aleksander še kar spi, ne morem verjet ... ajej, kasneje bo pa problem spati, že vidim user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
   [Brisano sporočilo]
25.9.2010 10:05:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1056
25.9.2010 10:08:01   
neboglasnica
Sončica: čestitke ob rojstvu Jakoba! Naj bo fante zdrav, vesel, malce nagajiv in predvsem naj vam prinese še dodatno srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 1057
   [Brisano sporočilo]
25.9.2010 10:57:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1058
   [Brisano sporočilo]
25.9.2010 10:58:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1059
   [Brisano sporočilo]
25.9.2010 11:18:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1060
25.9.2010 12:31:04   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

sončica, jupiiiii, fantič je tukaj ... čestitke, crkljajte se, zdaj si res totalno blažena med fanti ...

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Soncica naša!... čestitam... juhu juhu, Jakob je tu... user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
   [Brisano sporočilo]
25.9.2010 13:02:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1062
25.9.2010 13:03:33   
3jeMi
agrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... vse napišem, itak pozabim shranit in poka, mi ven vrže... grrrrrrrrrrrrr

skratka, sem začela brat, ste začele debato, ampak ker sem preveč prijetno utrujena bom branje odložila na ponedeljek... domov smo pridrajsali ob 5.20 ob 9.30 si je pa nekdo v bližini že omislil štemanje...

metuljček... guns n roses & rosie... f***ing top shit... 2 uri 40 minut čistega rocka (nobene pavze), seveda še prej dve zelo dobri predskupini (eni osječani in kanadski neki ka te vem dobri pobje)... Rosie je pa car, norel do konca, glas še vedno tak kot mora bit, o alkotu in drogi ne duha ne sluha, je pa pri svojih 48. letih simpatičen debelušček user posted image , se je pa vsaj ene 10x preoblekel... majkemi hujši ko Helena Blagne user posted image .. skupina je pomlajena (3 kitaristi - 2 od njih zgledata disgusting, kar menda po ta novem v Ameriki pomeni: Zgledaš top shit user posted image  -, basist, odštekan bobnar in 2 klaviaturista)... samo kapo dol... je bilo precej solo vložkov (hudo dobrih), igrali so pa dobre star in pa nekaj komadov iz nove plošče...
http://www.setlist.fm/setlist/guns-n-roses/2010/arena-zagreb-zagreb-croatia-6bd5cafa.html

skratka še vedno prihajam k sebi... zdaj še malo polenariva, potem pa po najino raketo, ki tudi zagotovo uživa user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
   [Brisano sporočilo]
25.9.2010 13:16:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 1064
   [Brisano sporočilo]
25.9.2010 13:17:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1065
   [Brisano sporočilo]
25.9.2010 14:15:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1066
25.9.2010 14:17:23   
nanka
Dan,

za nami je pestro jutro, ker smo z Natko obiskali urgenco. Zjutraj so se drajsali po sedežni, Natka se je prijela za roko in začela neutolažljivo jokati. Se je držala za roko, ko sem jo prijela za prstke je začela pa jokat kot nora. Ja, nama ni preostalo drugega kot da jo peljeva na urgenco roko slikat, ker sem mislila, da si je izpahnila ali pa zlomila zapestje. So naju takoj vzeli noter, čakali sva pet minut in pride zdravnik, mu povem kaj je bilo in je ugotovila, da ji je glavica komolca izskočila iz pravilnega položaja in da to pri tako malem otroku ni nič nenavadnega, ker z leti mine. Imajo vsak dan vsaj pet takšnih primerov, ji je naravnav in to je bilo to. Je takoj premaknila prstke in smo šli. Tam smo bili točno 15 minut. Sem pa mislila da me bo kap, nam se pa čisto vse zgodi.

Glede urejenosti, ja priznam sem ena tistih, ki ličil skoraj ne uporablja, jih nikoli nisem, se pa občasno naličim. Trudim se biti urejena, pa vseeno kdaj pa kdaj doma pristanem v razvlečenih oblačilih, pa na depilacijo tudi kdaj rada pozabim. Pač taka sem in to je to. Sem se pa odločila, da si bom kmalu omislila en tatoo, mogoče tudi dva. Mesto imam že izbrano, iščem še motiv in pogum, aja pa dobrega tatooverja.

Neposredna povezava do sporočila: 1067
25.9.2010 15:39:48   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka

Aleksander še kar spi, ne morem verjet ... ajej, kasneje bo pa problem spati, že vidim user posted image

nočno spanje?? ma ene pa imate srečo! user posted image

kdaj pa je šel spat zvečer?

Zvečer je zaspal okoli 20.30, zbudil se je 6:30 ... po flaški se je še nekaj motovilil, potem pa spal nekje med 7.30 -10.00 ... kar ne morem verjeti user posted image no, saj tudi on še ni v redu, najbrž mu zato paše spat user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1068
25.9.2010 15:42:01   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Dan,

za nami je pestro jutro, ker smo z Natko obiskali urgenco. Zjutraj so se drajsali po sedežni, Natka se je prijela za roko in začela neutolažljivo jokati. Se je držala za roko, ko sem jo prijela za prstke je začela pa jokat kot nora. Ja, nama ni preostalo drugega kot da jo peljeva na urgenco roko slikat, ker sem mislila, da si je izpahnila ali pa zlomila zapestje. So naju takoj vzeli noter, čakali sva pet minut in pride zdravnik, mu povem kaj je bilo in je ugotovila, da ji je glavica komolca izskočila iz pravilnega položaja in da to pri tako malem otroku ni nič nenavadnega, ker z leti mine. Imajo vsak dan vsaj pet takšnih primerov, ji je naravnav in to je bilo to. Je takoj premaknila prstke in smo šli. Tam smo bili točno 15 minut. Sem pa mislila da me bo kap, nam se pa čisto vse zgodi.

Glede urejenosti, ja priznam sem ena tistih, ki ličil skoraj ne uporablja, jih nikoli nisem, se pa občasno naličim. Trudim se biti urejena, pa vseeno kdaj pa kdaj doma pristanem v razvlečenih oblačilih, pa na depilacijo tudi kdaj rada pozabim. Pač taka sem in to je to. Sem se pa odločila, da si bom kmalu omislila en tatoo, mogoče tudi dva. Mesto imam že izbrano, iščem še motiv in pogum, aja pa dobrega tatooverja.

Ojej boga Natka ... tejle deklici se pa kar naprej nekaj dogaja user posted image zanjo user posted image user posted image user posted image

Nanka, fino za tatu ... kam ga boš dala? let us know, ko izbereš motiv user posted image

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
25.9.2010 17:11:45   
glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

oj,

jaz sem bila pa prej takoj po službi na masaži s prijateljico, obe skupaj, jaz maserko, ona maserjauser posted image . Je pa ful pasalo, imam pa baje tako zgodlano tam okoli vratu, (me je par dni nazaj zaštihalo), da je komaj kaj v red spravila.

midve s sestro sva se tudi šli razvajat ... zanjo je bilo to zgodnje darilo za RD, mene je pa tako vrat bolel, da sem ga komaj še pokonci držala user posted image

blo fajn, sem ugotovila, da moram tole mojo maserko še kaj zaslišat o nekaj stvareh ... punca raztura user posted image

kam pa hodiš?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
25.9.2010 17:19:59   
glugluglu
joj, Natkauser posted image user posted image user posted image .

majuska, jaz nisem spregledala tvojega vprašanja, samo nimam glih nekega odgovora. Fora je v tem, da je eno doma, drugo služba,v bistvu sploh ne vem kako bi si želela, da me vidijo drugi, mi je kar malo vseeno. Važno mi je bolj, da me najbližji dobro poznajo, da poznajo moje dobre in slabe lastnosti in, da me pač vzamejo takšno kakršna sem.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
25.9.2010 17:43:27   
Majuska

oj,

jaz sem bila pa prej takoj po službi na masaži s prijateljico, obe skupaj, jaz maserko, ona maserjauser posted image . Je pa ful pasalo, imam pa baje tako zgodlano tam okoli vratu, (me je par dni nazaj zaštihalo), da je komaj kaj v red spravila.

midve s sestro sva se tudi šli razvajat ... zanjo je bilo to zgodnje darilo za RD, mene je pa tako vrat bolel, da sem ga komaj še pokonci držala user posted image

blo fajn, sem ugotovila, da moram tole mojo maserko še kaj zaslišat o nekaj stvareh ... punca raztura user posted image

kam pa hodiš?

v Domžale user posted image pa ti?

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1072
25.9.2010 18:46:28   
glugluglu

oj,

kam pa hodiš?

v Domžale user posted image pa ti?

Domžale je kar že daleč zame, zdaj sva šli za Bežigrad, predtem sem bila pa v tistem salonu, ki je v Atlanstisu, jaz nimam tega še redno izbranega, ne hodim redno, ampak mi je pa tu za Bežigradom ful dobro in bom ziher še šla. Tule:
http://www.masaznestoritve.si/

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
   [Brisano sporočilo]
25.9.2010 19:40:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1074
   [Brisano sporočilo]
25.9.2010 19:59:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

jutranja tabletka
nimavezee

ali je pomembno s cim sem spila jutranjo tabletko..spila sem jo s kokakolo pise pa da je treba z vodo..vse tablet3 pijem s sokom oz.s vim podobnim zato nisem bila pozorna..hvala za odg.

ni problema (76%)

je problem (24%)

Število vseh glasov: 128

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!