glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki ooolllllaaaaaa zgubljena duša se javlja....sej vem da ne pašem not, pa vseen se mal oglašam ljubljančanke.....zanima me kako je kaj z dogajanjem v ljubljani.....šli bi gledat lučke v center pa mal po štantih...se splača? cuba libre...kolk si dala za fotkiča? jst ga tud kupujem drugač smo mi po starem, nč novga, sam zaposlena sem u nulo.....poleg tega smo mel ta teden mal krize ker je umrl očka otroka ki je pri meni v skupini...to je tisti ki ni preživel sestopa z mrzlice in tragično končal.... šiht laufa, otroc zdravi, pridni malo manj ampak gre :-) oj, netki, kar večkrat se oglasi! mi smo bili včeraj popoldan in zvečer spet v centru Ljubljane, malo po nakupih, malo na kuhančku, bilo je zelo lepo, zaradi včerajšnjega lepege jasnega vremena so se tudi lučke lepo videle, ljudi je bilo pa ogromno, fajn vzdušje, ne morem verjeti koliko folka. Pa proti večeru se je kar stopnjevalo. Štantov je bilo prejšnji vikend za Miklavža več, sedaj pa so tam, kjer je Almera rekla, ampak štanti za kuhančka, oz. pijačo in hrano (pa še kostanj najdeš) so pa vsepovsod . Smo šli najprej v Maxija, ker sem dobila 40% popust za Maxi in Modiano na zimsko kolekcijo. Potem sem pa samo Nini eno bundo kupila, ki jo rabi, več se mi pa ni dalo gledat, itak tam, če kaj zase vidim so lahko take cene, da dol padeš. Sem si malo prebrala tisto temo "Omg". OMG, res . Danes je pa pri nas eno kilavo mrzlo oblačno vreme in sploh ne vem, ali bi se v tem sprehajali, ali ne. Zjutraj je še malo sonček posijal, zdaj pa nič od tega.
|