tims
|
Dobro jutro. Najina noč je bila bolj ko ne v budnem stanju. Kašljala je na polno, ampak so tiste parne kopeli kar pomagale in začela je že malo bolj "mokro " kašlat. Je pa res boga. Ves čas je pila, je popila skoraj pol litra vode ponoči. Jest sem pa tud čist polomljena. Sem kar z njo spala, da se nisem vsakih pet minut sprehajala iz spalnice v otroško. Je pa imela zvečer pred spanjem še vročino - 39,6. IZVIRNO SPOROČILO: Almera Tims - jaz imam doma masko za Ventolin (mi jo je sestra dala, ker so jo prerastli), tako, da čejo boste rabili me pokliči, ti jo lahko prinesem Jutri imamo kontrolo, da bo P vidla, kako je kaj z dihanjem in se bo pOtem odločila kako naprej. S tem je mislila, če jo bo ptrebno poslat v pediatrično. Iz dna srca upam, da to ne bo potrebno. Če pa bomo res potrebovali masko, te bom pa res prosila zanjo HD - a si kaj za spol vprašala na NS? Pa super, za dober rezultat. Za svinjarijo doma pa - daj si kake tvoje sončne špegle gor, pa ne boš nič videla Mi smo pa smrekico postavili, pa jaslice (ene za Bora plastične, ene pa take lepe lesene). Je mož umiral od smeha, ko sem Boru razlagala kaj so sploh jaslice in kdo je kdo - kaj češ, sem pač hud antikrist. Bomo raje kako knjigico na temo sveto pismo, ipd našli. Smo daleč od tega, da smo verni, ampak se mi pa nič narobe ne zdi, če mala dva vsaj osnove vsega tega poznata To sva tud midva rekla, da ni nič narobe, če otroc vejo tud kaj o tem. Sam midva sva Tima vpisala k verouku, pa je kar zadovoljen. Imamo pa doma eno otroško sveto pismo in je kar luštn napisan Ronja je pa že prava babica . Bor je pa pravi bratec . Ma sta luškana oba . Kako je pa z Ronjinim noskom? Je kaj boljš? Sem pa včeraj hotla Nini spucat nos z baby vacom, pa sem obupala. Je več šlo ven ko je pihnila, kot pa z baby vacom. Se vidi, da je to res BABY vac HD, si poslušala Almerin nasvet glede očal? Pa za NS. Populis, kako je Lara? Kaj pravi P? Pa RRjka in I? Kaj boljše? Je AB že pokazal kaj svojih "čarov"?
|