Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 10.12.2010 10:50:04
|
|
|
|
Cuba Libre
|
kako sonce, bejbe moje?!?!?! pr nas ga meče kot zmešano!!! take snežinke padajo, da je pobelilo vse v pičlih 15 minutah. VSE BELO!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2010 10:53:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 10.12.2010 10:56:03
|
|
|
|
Cuba Libre
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre kako sonce, bejbe moje?!?!?! pr nas ga meče kot zmešano!!! take snežinke padajo, da je pobelilo vse v pičlih 15 minutah. VSE BELO!!! ne ga biksat ja zgrem zvečer na Vransko tims: jaz se mrzla pr teh e - voščilnicah. Bom tatkota vprašala če ma kaj pametnega. se že umirja. s koroške že sonce boda. pravo nežno nevihto smo mel. kero vreme...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2010 11:00:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 10.12.2010 11:12:54
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre kako sonce, bejbe moje?!?!?! pr nas ga meče kot zmešano!!! take snežinke padajo, da je pobelilo vse v pičlih 15 minutah. VSE BELO!!! ne ga biksat ja zgrem zvečer na Vransko tims: jaz se mrzla pr teh e - voščilnicah. Bom tatkota vprašala če ma kaj pametnega. se že umirja. s koroške že sonce boda. pravo nežno nevihto smo mel. kero vreme... Tuki si verjetno mislila "S"nežno nevihto Populis, a grem lahko s tabo žurat ? Upam, da boš ful uživala ne glede na vreme
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2010 11:14:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 10.12.2010 11:14:36
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre kako sonce, bejbe moje?!?!?! pr nas ga meče kot zmešano!!! take snežinke padajo, da je pobelilo vse v pičlih 15 minutah. VSE BELO!!! ne ga biksat ja zgrem zvečer na Vransko tims: jaz se mrzla pr teh e - voščilnicah. Bom tatkota vprašala če ma kaj pametnega. Če bo imel kaj, se priporočam. Bo imel en "pejček" v dobrem
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2010 11:14:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2010 11:16:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 10.12.2010 11:42:39
|
|
|
|
Cuba Libre
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre pr nas ga meče kot zmešano!!! take snežinke padajo, da je pobelilo vse v pičlih 15 minutah. VSE BELO!!! a je to šala??? ker pr nas je jasno in sončno ne ne, nobena šala! zdj je tut pr nas že brez oblačka
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2010 11:54:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2010 12:53:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 10.12.2010 12:58:26
|
|
|
|
Cuba Libre
|
IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka Cuba Libre, sem resno prej mislila, da se hecaš s tem snegom, zdaj pa je veter prinesel tudi k nam sneg. je sonce in skoraj brez oblaka, veter pa nosi snežinke ampak ne pada.... očitno je od vas do nas priromalo. eto, zdaj pa ti verjamem. haha, no vidiš! freaky December!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2010 13:44:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2010 14:21:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2010 14:26:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2010 14:27:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2010 15:25:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2010 15:37:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 10.12.2010 21:50:13
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis http://www.ringaraja.net/forum/m_5451449/mpage_40/key_/tm.htm uporabnica missD Vsem julijkam - katerim malčki se še vedno zbujajo, (pa čeprav so že 2,5 let stari) en koristen nasvet: nabavimo si izolirano sobo . Sem mal zlobna, ampak tole pa presega vse meje . Sem mal brala komentarje in ji je ena ful lepo napisala v tem smislu, kaj bi naredila, če bi otroček ponoči dobil vročinske krče, bruhal, ali kaj podobnega. Sej si niti v sanjah ne upam predstavlat, kaj vse bi se lahko zgodilo. To žensko bi pa resnično mal po zdravju vprašala
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 10.12.2010 21:51:29
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Kaj naj bi po vaše naredila, ko se zbudi eden drugi pa spi? Nahranila enega, drugega pustila da spi ali zbudila še drugega in ga tudi nahranila? Če naredim prvo in se potem ta drugi, ki je še spal predrami čez 1h moram potem dvignit tudi njega(njo) in jo nahranit. Ko se nahrani jo dam spat. Čez 1h ali pa 2h se zbudi ponovno prvi in smo spet na začetku. Posledica: sita dojenčka crknjena mami. OMG, OMG.. boljše, da sta dojenčka lačna in da je mati spočita. Flower, ja kako pa drugač? Naspana mama je najboljša mama. Marija sveta, ne morm verejt, da je res to napisala
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 10.12.2010 21:51:55
|
|
|
|
Cuba Libre
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: populis http://www.ringaraja.net/forum/m_5451449/mpage_40/key_/tm.htm uporabnica missD Vsem julijkam - katerim malčki se še vedno zbujajo, (pa čeprav so že 2,5 let stari) en koristen nasvet: nabavimo si izolirano sobo . Sem mal zlobna, ampak tole pa presega vse meje . Sem mal brala komentarje in ji je ena ful lepo napisala v tem smislu, kaj bi naredila, če bi otroček ponoči dobil vročinske krče, bruhal, ali kaj podobnega. Sej si niti v sanjah ne upam predstavlat, kaj vse bi se lahko zgodilo. To žensko bi pa resnično mal po zdravju vprašala ja jst res ne vem... če tole ženska res počne... bog se je usmili! dvomesečna otročka snema ponoč, ona pa spi... ja faaaaaaaaaaak! najbolj zanimiv je pa to, da jo oktoberke še podpirajo in ji dajo prav... tole mi tut ni jasno
< Sporočilo je popravil Cuba Libre -- 10.12.2010 21:52:46 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 10.12.2010 21:55:13
|
|
|
|
tims
|
Že od šestih, ko sem to prebrala, sam o tem premišljujem. Kako se more počutit tista mala štručka tam sama, v temi, nebogljena, nikogar, ki bi ga potolažil .....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ... 10.12.2010 21:59:01
|
|
|
|
tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: populis http://www.ringaraja.net/forum/m_5451449/mpage_40/key_/tm.htm uporabnica missD Vsem julijkam - katerim malčki se še vedno zbujajo, (pa čeprav so že 2,5 let stari) en koristen nasvet: nabavimo si izolirano sobo . Sem mal zlobna, ampak tole pa presega vse meje . Sem mal brala komentarje in ji je ena ful lepo napisala v tem smislu, kaj bi naredila, če bi otroček ponoči dobil vročinske krče, bruhal, ali kaj podobnega. Sej si niti v sanjah ne upam predstavlat, kaj vse bi se lahko zgodilo. To žensko bi pa resnično mal po zdravju vprašala ja jst res ne vem... če tole ženska res počne... bog se je usmili! dvomesečna otročka snema ponoč, ona pa spi... ja faaaaaaaaaaak! najbolj zanimiv je pa to, da jo oktoberke še podpirajo in ji dajo prav... tole mi tut ni jasno Tole sem se tud jest vprašala. A so res tega mnenja, al enostavno nočejo povedat... . HB, da sem med vami, julijkami
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.12.2010 22:10:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?