metuljcek321
|
Obletnice Midva bova tud mela zdaj v decembru ... very soon ... poročam ... 14ka bo padla populis, ja enkrat se bom res ujela, tko kot praviš kako kaj naši julijčki in nočno spanje? any better? upam! naša miss je pa ratala tko emancipirana in neodvisna - se zbudi v nedeljo s popoldanskega spanca in izjavi: "Mmmmm, zelenjavna juhica je zelo dobra, bom jedla" - odlično, mati servira, ta mala pa: "Fuj, juha ni dobra, fuj" - takle FUJ se je kar nekje iz lufta vzel in nimam pojma, kje je to pobrala (beri: vrtec) ... takšne finte ima, ej, da kar gledam ... tele njene fintice ... suma sumarum: čez 10 minut je lepo pojedla celo šalčko juhice, je bla odlična fitnes, pilates, zumba - you go, girls! veseli december - ej, ne morem verjet, da je že tukaj ---- tko hitro bo novo leto, noro! v šoli dogaja na polno, delamo vse živo, dnevi, tedni brzijo mimo, otroci so v redu, uživam ... glih včeraj smo anglisti pripravili kulturni dan za 6. r. tik pred Božičem, kjer bomo spoznavali praznovanje Božiča v Veliki Britaniji, se učili božične pesmice, izdelovali Xmas cracker, pisali Božičku in podobne luštne reči - can't wait, upam, da jim bo všeč darila mam že vsa nabavljena, sem se odločila, da za odrasle pa letos RES ne bom komplicirala, ker potem se pa toliko tega nabere, da je too much ... vsako leto ista štorija jupi, konec decembra se dobim z ex-sošolkami s faksa na en ork čveeeek - hura! novoletne žurke - jaz imam naslednji petek z mojo službo, v soboto pri možu - bo pestro tud tele pijačke, k tukaj lepite - ulala, delate lušte ... zadnjič, k smo šle s frendicami na nebotičnik, smo pile vsaka svoj koktejl - blo nas je 5 - ma, so bli vsi dobri - ful, ful, ful - nam jih je natakar dobr zmešal