glugluglu
|
populis, zelo lepe izdelke so naredili otroci iz vašega vrtca majuska, in HD čestitke za obletnico cuba libre, res si fajn ime našla no pa, da povem še malo kako je pri nas glede pomoči takrat seveda, ko je moj dragi doma in ni na kaki daljši odsotnosti. Res je, da ga moj dragi kaj pobiksa kot tipični moški in tudi kdaj kaj zabluzi in me ujezi ampak, se da tudi nanj zanesti, veliko pomaga pri otrocih, gospodinjskih opravilih, ... odpravljanje v vrtec in domov: Glede na to, da jaz zjutraj rabim več časa zase je vedno on zjutraj zrihtal otroke, čeprav sva se skupaj odpravila od doma. Tako je bilo že čisto od začetka. Ko sem bila na porodniški z Nino (Nina in Mark sta razlike 22 mesecev) je vedno sam zrihtal Marka, midve z Nino sva lahko v miru spali in to je bilo čisto normalno, on ga je vozil in hodil iskat v vrtec. Sedaj ima bližje službo kot jaz in je prej doma in ima tudi otroke čez. Zjutraj in popoldan. Zjutraj se sicer skupaj odpravljamo in tudi jaz kaj zrihtam ampak večino še vedno bolj samo sebe. Ja edino za oblečti moram jaz pripraviti za Tiana. Je pa res, da pri nama sem pa jaz tista, ki grem v zadnjem trenutku, mi je vseeno, če malo zamudim službo, ker imam HB takšno, da ni panike, razen, če je kakšen sestanek, medtem, ko je on moral biti pa bolj zgoden in točen. ponoči: večina jaz vstajam, ker on res ne sliši, se je pa res zgodilo, da sem jaz bila tako utrujena, da nisem slišala Tiana in je potem on vstal (takrat ga pa je zbudil ), meni je to itak vseeno, ker se itak ponavadi vedno zbudim in mi potem nič ne pomaga, če bi njega zbudila in čakala, da bo on dal Tianu za pit oz. karkoli. Ob sobotah in nedeljah je pa na ta račun on vedno zjutraj vstal z otroci, mene so pa pustili spat še naprej. Ko njega dlje časa ni jaz potem še malo za nazaj nadoknadim . Ko sta bila Mark in Nina manjša (1 leto in 3 leta) se je tudi zgodilo, da je bil na dveh takšnih zadevah, da je 3 mesece samo med vikendi domov hodil, ampak tako to je. Ko je dragi doma, se meni zelo godi, ko ga pa ni pa skoraj guznem, ker imam tolk več dela . zimska, jaz se pa spomnim, da si ti svojega enkrat tudi lepo pohvalila, očitno je samo kriza, dva taka mala imeti je res napor za oba in vidva oba rabita več časa zase. Saj bo, samo težko je najti primeren čas za pogovor, da nihče ni preutrujen, da otroci spijo,.... potem se pa pogovor slabo konča. Ampak do službe pa ne bi čakala, fajn bi bilo, če data oba nekam v varstvo in imata malo frej zase, za crkljanje.
|