tinkatonka -> RE: Septembrke 2010 (21.11.2010 14:39:28)
|
Hej punce! pri nas je kr pestro. In glede na vreme je kr težko zabavat starejšega prestolonaslednika. Nimam časa niti za telefon dvignit. Največkrat vidim neodgovorjene klice tm nekje po 6h urah [sm=smiley13.gif]. Moraš met že srečo, če me prec dobiš na telefon. Dopoldne sem bila na sejmu v Šiški, dobila spet nekaj lepih stvari. zdaj smo pojedli kosilo, Jakob je pa ravno položen v posteljico, ker je fuuuul zaspan, samo njemu preveč dogaja. je pa tak firbec za igrače ratal, da je že siten, če se kaj ne dogaja pred njim. Pa ko je, mora imeti že mir, ker če Anej skače nekje v njegovem vidnem in slušnem polju, spusti cucelj in gleda naokrog. Anej in mož sta šla pa po veje, ki jih mora Anej prinest jutri v vrtec. Mal je težko v tem bedastem vremenu opravit "nalogo", ampak dežne hlače gor, pa škornje pa hop v gmajno [sm=smiley36.gif]. Popoldne pa imamo tudi že zaseden z obiski. [sm=smiley1.gif] [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] vsem zaspančkom, ki mamice pridno pustijo spat ponoči. Mi še ne spimo celo noč, zbudi se ali 1×, včasih pa tudi 2× na noč. Čist odvisno od noči. Ampak sem čist zadovoljna, sploh ko pomislim, da nekatere ponoči vstajate na 2h. lillchy....držim pesti, da se Naja hitro pozdravi in da bodo inhalacije pomagale. Če se slabo počuti tudi manj je, tako da naj se njeno počutje čimprej obrne na bolje. Pa tudi tebi želim obilo energije, naj te mami razvaja, njena pomoč ti je zdele najbrž res v oporo. [sm=pikapoka2.gif] [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] Pa kot rečeno, če ne boš ti mogla na kavico v Lj, pa ko boste zdravi pridemo me k tebi [sm=smiley36.gif]. Mal izleta, pa še v naravi bomo. [sm=smiley1.gif] archie...a se je jok ponovil? najbrž gre res za krčke. No upam, da je bila to bolj "muha enodnevnica" in da je Teja že boljše volje. kava....v Kr ta teden ne pridem, v petek pa žal tudi v Lj ne, ker imam fotosešn z Jakobom. [sm=smiley1.gif] Kakšno bo pa sploh kaj vreme. ker eno vozičkanje pa moramo zdaj res že realizirat!! No če bo vreme solidno (samo da dež ne pada, oblaki me ne motijo [sm=smiley1.gif]) četrtek??? Po pst-ju? Meni je najlažje če parkiram na FUžinah, tak da tannya, pol si pa delamo družbo, če si za? Miklavž...a boste šle na Miklavžev sprevod 5.12. v center Lj? Midva bova šla z Anejem, Jakoba pa pustila v varstvu pri babici.
|
|
|
|