Anonimen -> RE: Septembrke 2010 (19.11.2010 21:57:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina Ne vem, samo ugibam...krči? ja možno ja, sam a ni tko, da se pr krčih otroci skupi stisnejo pa krčjo nogice k seb... Eva pa, če jo nosm v naročju ne joka, če ji pa dam flaško v usta začne kričat... pol spet začnem hodt in spet neha jokat pa ji dam flaško pa spet začne... verjetn sam js kompliciram... Ooooo tole je pa čiiiiiiiiiist isto kot pri Filipu. Sem pa ugotovila kaj je to pri nas. Ponavadi je buden od 17h naprej in je takrat že utrujen. In postane tečen, in sam ne ve kaj bi rad. Ponavadi joče nekaj časa, pomaga nič ne. Ampak res nič. No, ponavadi potem zaspi za ene 15min, se naje, oddrema še ene pol urce, se skopava, se še enkrat naje in potem "zares zaspi". Sem mislila, da so krči pa niso bili. Preprosto je tečen, zgleda, da not spravlja za cel dan, ker podnevi in ponoči je full full priden, tiste par minut ima pa urnebes... Sem pa nekaj časa delala tako: joška, duda, flaška s čajem, joška, duda, flaška s čajem. Je enkrat potegnil joško, pljunič. Pocuzal dudo, špuknil ven. Naredil požirek čaja, pogledal stran. In ponovi vajo. Zdaj ga pa dam zraven sebe na posteljo, mu parkrat povem, da naj neha tečkati, ga božam in "ššššššt" na ušeso pa kar hitro neha s tečnarjenjem....
|
|
|
|