tinkatonka -> RE: Septembrke 2010 (14.1.2011 21:35:05)
|
HEJLA! Uf končno sem se usedla mamo v miru in tišini. J. je zaspal, Anej pri babici in dedku, mož je šel po širok lepilni trak k svoji mami, pa ga še ni nazaj (no to je sosednji vhod), ampak prav paše mir.[sm=smiley1.gif] Danes je bil res prelep dan. Odšla sem od doma ob 9h in prišla spet nazaj domov malo čez 16h. Jutri grem najprej en velik krog z vozičkom, potem peš po Aneja in upam, da bo lep lep sonček, ker potem bomo kosilo kuhali šele po 16h ko bomo šli notr. Prej bodo pa razni prigrizki za naju z Anejem ala jabolčki in drugo sadje, grisini, riževi oblati ipd.Danes sem si po doooooolgem času kupila eno trač revijo in vedno znova mi je potem žal, da sem za take blesarije dala 2,5€. Mislim to se zgodi cca 2krat na leto,da jo kupim, ampak me je naslovnica premamila.[sm=smiley4.gif] temenca...jaz namažen cca pol ure pred kopanjem z olivnim oljem po glavi in dam gor kapico. Med kopanjem češem (malo bolj na grobo, da popraskam s tem temenca), umijem in grejo skoraj vse dol. Zgleda kot da ima prhljaj, ko mu to delam.[sm=smiley36.gif] Če pa temenca srbijo nenka, pa žal ne vem. Mislim, da je to bolj razvada, da se praska. Moraš nohtke bolj v nulo postrižt, da ne bo praskal do krvi. Jakob se npr zelo rad boža po glavi, če je pa bolj navihano razpoložen se pa cuka. NiNiBo...kdaj bo dan D- selitev? Malecka_mateja...srečno na zagovoru! Kdaj ga imaš? Kako kaj Tjaša po operaciji? Nas čaka čez 17 dni[sm=smiley13.gif] Pa ne mi skomine delat s čokoladno pito, ker sem kao na dieti.[sm=smiley36.gif] motorika, popravljanje rokice ipd....no meni je tudi mami (ki dela v razvojni) in Jakobova P rekla, da rokice popraviš, če mu uhajajo nazaj. [sm=zmeden.gif] (matr mi grejo na jetra ta različna navodila s strani pediatrov, nč čudnega da smo/so mame zmedene). Če mu rokica uide nazaj mu jo jaz popravim, čeprav je to pri nas ful redko. Sicer se pa non stop vrti na trebuh, povsod - na tleh, v postelji - Je pa začel še nogice krčiti in kot da jih hoče dati v položaj za plazenje jih skrči pod ritko (samo eno). To naj baje ne bi bilo narobe, ker mu pri tem rokice ne uhajajo nazaj in ni pilot, ampak jih ima lepo spredaj. Sicer je pa že Anej splazil pri dobrih 6 mesecih in očitno Jakob ne bo dosti zaostajal za tem, no vsaj sodeč po videnem. Soncica jaz bi ga stimulirala z igračkami, bi se pa sklonila nad njim ko pase kravice, in mu popravljala rokice in ga spodbujala, da se stegne po nečem spredaj. Pri nas je npr daljinec "igrača", po kateri se splača stegnit, pa četudi zato istisne zadnje atome moči.[sm=smiley36.gif] bambinca....uf samo da ste s tahudga ven! Mala Zoja je pa res borka. Izabelina...ne babice mojega me ne kličejo, ker so žal pokojne[sm=smiley13.gif]. Predvidevam, da je to prvi pravnukec in so najbrz cist fascinirani! Ja otrok zna potegnit najboljše iz človeka. Moj, zdaj že pokojni ata[sm=smiley19.gif], je bil na trenutke velik težak, ampak kako neverjetno prijazen, ustrežljiv, ponosen na nas, nas vnukov in do svojih pravnukov, mojih dveh sinkov, res najboljše iz njega je potegnilo. Jaz ga imam samo v lepem spominu. Se mi zdi pa zelo pomembno, da otrok pozna in se druži z vsemi generacijami, tako mladimi kot starimi. kg...natalija super za izgubljene kg[sm=bravo.gif]. Joj jaz moram tud. Pa želja je velika,volja dosti manjša, pol pa še mož, ki ima itak manj kg kot jaz (oz. jih ima ravno toliko, kot bi jih jaz imela rada) non stop je ob večerih (tud ob 22h al pa 23h) in mi take skomine dela. Men kr kruli zraven. Zdaj pa če podležem skušnjavi, potem imam naslednji dan zihr gor pol kg. Se mi prec pozna, brez pretiravanja. Dol pa itak nič ne gre pa še problemi s hormoni, pa smo tm kjer smo.[sm=smiley13.gif] Natalija minus 15kg? Kam pa? Kolikor sem te uspela videti v živo jih pa tok res nimaš viška, sej boš sama kost in koža!! tannya...kako je Ajda? Ima virozo? Upam, da tokrat noč ne bo tako porazna. Drage moje septembrke, prav vsem želim mirno in lahko noč. Da se boste jutri zbudile spočite in zadovoljne v prelep sončen dan! Lahko noč, Tina
|
|
|
|