tannya -> RE: Septembrke 2010 (13.1.2011 7:55:04)
|
Dobro jutro, včeraj ni bilo časa, da vas sploh kaj pokomentiram. Je bil precej naporen dan. Najprej uvajanje GH: včeraj sva bile z Jinx na predavanju od zveze LLL in je bilo čist brez veze, ali pa so bila moja pričakovanja čisto drugačna. Vse skupaj je bilo kot skupina za samopomoč[sm=smiley29.gif]. Je bilo tudi govora o zgodnjem uvajanju glutena, nasploh zgodnjem uvajanju GH itd. ampak, če vse seštejem, ni bilo nič konkretnega povedano. Bistvo vsega je tisto, kar sem že tako vedela: otrok je na GH pripravljen, ko samostojno sedi, ne izplazi več jezička, ko mu poskušamo kaj dati v usta in kaže očiten interes za hrano in je sposoben pobrati hrano in jo nesti v usta. Jinx, a sem kaj pozabila? Sicer pa je bilo tumač poudarka na dojenju, je bila tam celo ena, ki doji trenutno dva otroka: en je star 2 leti ena pa 5. No, vse kar je lepo in prav...sem sicer zagovornica dojenja, ampak tole je pa že preveč zame. Otrok, potovanja, kompliciranje: tako kot je že bilo rečeno. Kompliciramo starši. Na srečo mislim, da pri vsakem otroku manj[sm=smiley1.gif]. Mi smo šli, ko je bila Živa stara 2 tedna že na Koroško, pa potem na smučanje v Avstrijo. Zdaj razmišljam, da bi šle z možem za kakšen teden v London. Živa spi samo v vozičku, ampak to ne pomeni, da bom jaz zaradi tega vse njej priredila. Če jo lahko pelje, jo peljem, če ne pač ne. Archie: saj pri drugem otroku boš manj komplicirala[sm=smiley2.gif]. Sicer pa pri tamalih velja, kar se Janezek nauči...to Janez zna. Če ga navadiš komplikacij, bo pač temu sledil. Klemcy: ne pusti se provocirati takim[sm=smiley1.gif].
|
|
|
|