lillchy123
|
čer sem uživala še zadnji dan svobode bla v šopingu, zapravila čist preveč, ampak sem srečna, ker imam luštno zalogo cunjic za Luka, pa dobila en tak luštn plašček. no ja, pa še en kup majčk pa žab, pa kratke hlačke.. ko se sestavim pa res začnem migat, ker zgledam ko .v trebuh in v rit. sem bla pa čist razočarana nad razprodajami v h&m- za fantke -nič.nada. nula. hb za takko. kje pa ve kupujete za fantke? take 3 leta stare čeprou mu kupujem že 110,ker mu je 98/104 že glih za glih, 104 bo pa še kak mesec ok vročina- hmm..jaz dojenčka z vročino vedno peljem k zdravniku, da preverimo, kaj je in ali je potreben antibiotik.Pri Luku počakam 3 dni, če ni drugih težav, pri Naji pa ne bi. je pa res, da zanjo vedno prej pokličem in se dogovorim za en tak termin, ko je čakalnica bolj prazna. bolančkoti- sem rekla dons pediatrinji, da upam, da bomo kmalu zdravi. pa je rekla, da spomladi bomo že. en kup pikapok vsem posvetovalnica- sva jo danes končno imele, tisto, ki bi jo morale imeti pri 3 mesecih, me pa bova v petek 4. ampak ker je tok prej rojena, oni upoštevajo da je stara 3 mesece in je blo rano prav. sva bili pa ful pohvaljene, da sva res zelo dobro poštimale tole drisko in jo res zelo zelo dobro odnesle. pohvaljena je bila tudi zaradi mer, kar me je še posebej veselilo, tudi teža je ok. pri 4 mesecih tako merimo: 4700g, 58cm in OG 38. tudi vse ostalo je super, edino cepljenje imava 25.1. upam, da ostanemo zdravi do takrat. tinka-ooo, kok lep podpis. sem kar solzna ratala. je pa še ena njegova, ki me spravi v jok, samo malo daljša. smučanje- ufff, po operaciji meniskusa pri 16letih, mi je uspelo samo še leta 2007, po lsem pa zanosila in opustila vadbo. bo terba spet mišice natrenirat, ker drugo leto gremo!!!! morje- midva imava v planu spomaldi eno toplo destinacijo- še ne veva kam...zaenkrat je še odvisno od ostalih stroškov, kako eksotično bo tole obarvano.. pa vseeno predlogi dobrodošli.. avtodom in severna evropa- to je pa plan za poleti. sam oda ne vem, kako naj se ga lotim, ker nikoli nisem tako potovala.sem prepotovala veliko z motorjem, sam tisto je blo mal drugač. pivo za zajtrk, pivo za kosilo in pivo za večerjo. kje smo spali, je blo pa tko vseeno. zdej bi šli pa vsi, pa s tem, da jaz sploh ne vem, kaj bi šli gledat, moj bi šel pa kar celo Nizozemsko, Švedsko , Norveško pa še mal na Finsko???? kakšen namig, kako naj s e zadeve lotim? sem mislila kupit vodiče od lonely planet in mal pogledat, kaj se sploh splača vidit, temu prilagodit potek poti, spali bomo pa tko v avtodomu. pa še nekaj, asem si prou zapomnila, da ena od tuki posoja avtodome? ninibo, za nizozemsko bom pa kar tebe mal napadla a je ktera z norveške, švedske... ?? da dobim informacije kar s prve roke knjiga vzgoja dveh otrok- zadnjič sem se malo zamislila, kako reševati konflikte ala . mami, Luka me je udaril!!!... a ve ktera za kakšno dobro knjigo na to temo.. ker bomo tik tak tam.. evo, če se ne javim več, potem mislite name jutri ob 13.30. upam, da je to zadjna operacija za naslednjih nekaj let. vsaj stomatološka.čeprav se psihično pripravljam, da temu ne bo čist tako, ampak pustimo se presenetit.