|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
5.1.2011 9:25:32   
Natalija28
brezcopatka - zmanjšanje št. obrokov je čisto normalno. 
Lenca78 - veliko user posted image  da se obe čimprej pozdravita.

Včeraj mi je uspelo prit na prvo uro Zumbe in bilo je zumbastično. Prešvicala sem se, kot se pri aerobiki in fitnesu nisem nikoli.user posted image  Mene je zumba totalno fascinirala...

Ju3 pa gremo v nakup avtosedeža in stolčka za hranjenje.user posted image  Komaj čakam. 

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
5.1.2011 9:46:18   
Izabelina
jutro!!

vidm, da se nas kr nekej bori s prehladi in boleznimi user posted image user posted image za vse!!

kje je pa benika??

zdej sm vidla na forumu od aprilskih nosečk, da je ena že rodila... 600g fantka...user posted image user posted image

Eva mi spi v naročju, smo mel bol pestro noč kot običajno in je kr utrujena... pikica moja, kok je grozn vidt, ko kašlja in se prou davi zravn, učke dobi čis rdeče... mala bolančica moja user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
5.1.2011 11:18:07   
brezcopatka
Imate prav, se preveč obremenjujem s težo. user posted image je pa živahen kot ne vem kaj, pravi smejkec, skratka en priden čmrlekuser posted image .

Pač je manjkrat, pa takrat več. Danes zjutraj je postavil rekord, je popil 230ml, pa bi še kar na zizi visel, no bolj se cartauser posted image . Sej ga bom čist scartala, ker bi ga človek kar žulil, ko je pa tako sladekuser posted image .

Natalija28: jaz tudi že gledam avtosedeže, ker je bolj dolginček in ne vem če bomo mi dočakali 13 kg v lupinici, ker bo čisto preko viseluser posted image . Jaz sem si nagledala že Roemerja duo plus, sam je pa kar konkretna cena. Ma, za avtosedež bom riskirala itak. Katerega pa vi kupujete?

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
5.1.2011 11:40:08   
Jazzy1
lillchy - jaz kupujem za Lijo predvsem v Zari, včasih Okaidi, pa v spletni trgovini Next (zadnje čase user posted image ). Aja, sem pa tja tudi kakšen kos v C & A, čeprav se mi zdi da tam moram imet kar srečo da kaj dobim. No, pa občasno H&M seveda. Držim pesti da se bo operacija dobro iztekla!!

lenca - super da ni bilo hujšega. Tisto temp. proti jutru si dobro zbila. PA ne skrbi, saj bo kmalu boljša!

katrinka - čimprej se pozdravi tudi ti!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
5.1.2011 12:00:40   
nadka30
mi smo pa pogruntali da se prstek da fajn vlečtuser posted image user posted image user posted image user posted image dude noče prst ji je pa zanimiv- upam da ji ne bo predolgo ji ga skušam odmikat ampak skoz pa tudi nisem zraven nje, sedaj sem ji na tisto rokico dala rokavičke gor bomo videli če bo kaj pomagalo ima katera kako boljšo rešitev. torej z idejami na planuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
5.1.2011 12:11:50   
benika
kje je pa benika??

Doma, na dobri poti, da gremo spet na Jeseniceuser posted image Manja drvi k bronhiolitisu, spet. Sva bili že navsezgodaj pri pediatrinji, pa zaenkrat ni kritično, ampak pri tako malih se situacija lahko obrne v 5 minutah. Frekvenco dihanja ima že slabšo kot ponočiuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4281
5.1.2011 12:20:18   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: benika

kje je pa benika??

Doma, na dobri poti, da gremo spet na Jeseniceuser posted image Manja drvi k bronhiolitisu, spet. Sva bili že navsezgodaj pri pediatrinji, pa zaenkrat ni kritično, ampak pri tako malih se situacija lahko obrne v 5 minutah. Frekvenco dihanja ima že slabšo kot ponočiuser posted image user posted image user posted image

Ojoj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Močno, močno držim pesti, da vama ne bo treba iti!!!!!!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
5.1.2011 12:20:56   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: brezcopatka

Natalija28: jaz tudi že gledam avtosedeže, ker je bolj dolginček in ne vem če bomo mi dočakali 13 kg v lupinici, ker bo čisto preko viseluser posted image . Jaz sem si nagledala že Roemerja duo plus, sam je pa kar konkretna cena. Ma, za avtosedež bom riskirala itak. Katerega pa vi kupujete?

Za avtosedež sva se odločila za Concord ultimax od 0-13 kg. Saj jajčke niso do 13 kg kolko vem, ampak do 9 kg. Ko bo tega prerasto pa dobi večjega. V tega pa novorojenček. user posted image  Že mami 3 leta naprej razmišlja. user posted image

(odgovor članu brezcopatka)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
5.1.2011 12:23:41   
benika
Upam da veste, da je otroku lupinica premajhna šele, ko čez rob gleda glava in da ne boste prav hitele s prestavljanjem v večji sedež. Varnost naših otrok je vseeno pred udobjem otroka. Concord se pa da v kontra smeri vožnje obrnit, a ne?

Mi imamo Maxi cosi še od prvega otroka in bo tudi Manjo še zdržal.

< Sporočilo je popravil benika -- 5.1.2011 12:26:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 4284
5.1.2011 12:41:11   
Natalija28

Upam da veste, da je otroku lupinica premajhna šele, ko čez rob gleda glava in da ne boste prav hitele s prestavljanjem v večji sedež. Varnost naših otrok je vseeno pred udobjem otroka. Concord se pa da v kontra smeri vožnje obrnit, a ne?

Mi imamo Maxi cosi še od prvega otroka in bo tudi Manjo še zdržal.

Točno tak -  ta avtosedež je primeren že o 0 mesecev in se ga da obrnit v kontra smer ja. Pa na teh testiranjih ima zelo visoke ocene. To je bil poglaviten razlog, da sva se zanj odločila, pa lep mi je. Romer pa mi vizualno ni všeč... 

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
5.1.2011 13:36:05   
katrinka

kje je pa benika??

a joj...nasa je bela tud bronhitis a je tvoja lubica res bolj boga, upam da se stanje izboljsa in da se pozdravi

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
5.1.2011 13:41:11   
archie
dan.

lenca, super, da je Neja bolje!

Benika: upam, da bo Manja kmalu bolje in da ne bo potreben spet izlet na Jesenice!!!

Katrinka: pozdravi se čimprej!!

Lillchy, čestitke za vse cm in kg!! Vem, kako težko jih Naja pridobiva!

Mi smo pa bili danes na masaži dojenčkov v Kr. Na začetku smo se pogovarjali, potem zmasirali noge, potem smo imeli lekcijo obračanja, dvigovanje, spuščanja, "letenja" (to je bilo Teji fuuuuuuuuul všeč!!). Po eni ur in pol sva jo dala v lupinico in je zaspala v trenutku. Tudi prvi obisk v Meku je prespala... in spi še vedno user posted image user posted image user posted image meni je to tako čudno, ker je nisem navajena da tolk spi user posted image . Očitno jo je drugo okolje in opazovanje drugih dojenčkov čist dotolko. user posted image Nama z možem je bila masaža res všeč in komaj čakam druge ure.

Aja Benika, zadnjič sem naredila "tvoj" čokoladni liker in je res za prste oblizovat!! user posted image

< Sporočilo je popravil archie -- 5.1.2011 13:42:11 >

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 4287
   [Brisano sporočilo]
5.1.2011 14:00:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4288
5.1.2011 14:16:42   
brezcopatka
Jaz imam lupinico maxi cosi pebble, ki je do 13kg. Sej imamo še nekaj mesecev časa, pa vseeno že gledamo...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
5.1.2011 14:24:14   
NiNiBo
benika upam, da vam ne bo treba spet v bolnico user posted image user posted image !

lilchy123 cestitke za cm in kg, pa saj vam gre super!!!! Glede Nizozemske pa takole, odivsno kaksen dopust bi rada. Nizozemska nima veliko narave, oz. jo ima vendar to so bolj mocvirja, kanali kar meni osebno ni prva izbira. Ima morje, ki pa ce si napr. navajena na Hrvasko ti ne vem ce bo vsec in se poleti je totalno natrpano. Ima pa npr. lepa mesta, krasna je za kolesarit, ce si npr. z avtodomom je dovolj moznosti za kampiranje oz. imajo super naselja bungalovov, ki so predvsem za otroke z druzinami (ko najdem link ti pripnem). Bila sem tudi v vseh ostalih drzavah, ki si jih nastela od tega videla Norveske in Svedske bolj malo, sem pa prekolesarila jug Finske, mahnila cez morje do Talina in dala na bicikletu cez se vso Estonijo. To je bil meni dream potovanje, kjer koli si lahko spal, narava je neverjetno lepa in Estonija je bila takrat poceni (ne vem kako je danes). Ce bi sla se enkrat bi letela do Talina, tam vzela avtodom in jo mahnila na Finsko.

Mi smo za obcutek boljse, tako da upam da bomo tudi mi do petka OK, da jo mahnemo na masazo. Archie  super, da ste uzivali in da ti je vsec.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
5.1.2011 14:34:39   
Natalija28
cestitke za cm in kg, pa saj vam gre super!!!! Glede Nizozemske pa takole, odivsno kaksen dopust bi rada. Nizozemska nima veliko narave, oz. jo ima vendar to so bolj mocvirja, kanali kar meni osebno ni prva izbira. Ima morje, ki pa ce si napr. navajena na Hrvasko ti ne vem ce bo vsec in se poleti je totalno natrpano. Ima pa npr. lepa mesta, krasna je za kolesarit, ce si npr. z avtodomom je dovolj moznosti za kampiranje oz. imajo super naselja bungalovov, ki so predvsem za otroke
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

IZVIRNO SPOROČILO: brezcopatka

Za avtosedež sva se odločila za Concord ultimax od 0-13 kg. Saj jajčke niso do 13 kg kolko vem, ampak do 9 kg. Ko bo tega prerasto pa dobi večjega. V tega pa novorojenček. user posted image  Že mami 3 leta naprej razmišlja. user posted image

POPRAVEK: Concord ultimax od 0-18 kg.

Neposredna povezava do sporočila: 4291
   [Brisano sporočilo]
5.1.2011 14:44:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4292
5.1.2011 14:47:23   
Izabelina
ej punce kako je to s to masažo? a bo še kšn termin? Ker zdej sva se doma zmenla, da če js rabm avto ga lahko dobim... in masaža za dojenčke je ena stvar k mene fuuul mika... pa vem, da se je en tečaj že začel... mogoče kšn link? vem, da je blo neki... da sama pokličem...

aja, js sm dobila za božička od user posted image povratno letalsko karto za kjerkoli v evropi v roku enga leta... sm kr pobulila, ko mi jo je dal... istambul me mika user posted image pol maja enkrat... kaj pravte?

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 4293
5.1.2011 14:54:59   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Avtosedeži - vse maxi cosi lupinice so do 13 kg.

Naša jajčka pa mislim, da ni do 13 kg, da je samo do 9 kg. Grem točno preverit zaj. user posted image  No, vglavnem - rada bi se rešla lupinice in ponudila Matiju udobno bivanje v avtu, ker kar veliko lumpama in ta sedež mi to nudi.user posted image  Bomo pa pol videli kolko je dejansko oh in sploh ta sedež. user posted image  

Da vam malo lušte naredim - danes sem naredila polnjene lignje za jest.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
5.1.2011 14:56:22   
benika
Izabelina, tečaj imaš v KR (natančneje v Stražišču) v Bušček centru. Imaš njihovo stran na FB, tam objavljajo vse termine.

http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100001493169417

Archie, a veš, da je masaža le 500m stran od mojega doma? Naslednji teden kava pri meni doma po masaži?

< Sporočilo je popravil benika -- 5.1.2011 14:58:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 4295
5.1.2011 14:56:57   
mala
Pozdravljene punceuser posted image
Tudi mene je ulovila viroza in to v ta prvi  novoletni dan sem se zbudila z vročino in bila teh par dni čisto povožena...hvalabogu je danes že bolje...

Vidim da vas je veliko bolnih in želim vam da se hitro pozdraviteuser posted image user posted image user posted image

Kavico sem tudi zamudilla..pa upam, da se vam pridružim naslednji tedenuser posted image

Evo dolžnost kliče...

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

Neposredna povezava do sporočila: 4296
5.1.2011 14:59:41   
benika
Natalija, katero lupinico pa imaš?

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
5.1.2011 15:07:03   
Natalija28

Natalija, katero lupinico pa imaš?

Kupila sem potovalni komplet vožička Colletto Austin 3, ki vsebuje jajčko. Nisem pa sigurna za kolko kg je. Moti me, ker je sedaj z njegovimi nekje 7 kg pa zaj ko je tak debelo oblečen zasede celo jajčko. Ima pa še ono zaščito za okoli glave gori-mogoče zaradi tega...user posted image

Do 13 kg je lupinica - sem zaj našla papirje in piše tak.user posted image

Pa ta avtosedež, ki ga bova kupila je testiran in zelo dobro ocenjen in uporaben za otročke od rojstva dalje. Tako, da bo pravtako udoben kot tudi varen.user posted image

< Sporočilo je popravil Natalija28 -- 5.1.2011 15:14:28 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
5.1.2011 15:07:53   
tinkatonka
Hej.

kratko poročilo...

na kavici super kot vedno...pa glede nato, da smo se dobile v šoping centru, je malce lažja tudi moja denarnica. Novi škornji in dve majčki s kratkimi rokavi so nova pridobitev.user posted image

Trenutno sem zakopana v Anejevih premajhnih cunjah, tam od 2 leti naprej do zdaj. Katastrofa kok je tega!!!!!!! Potem se moram pa še v Jakobove cunje zapodit, ker preraščamo 68 in je treba zamenjat. Jojojoj...komaj čakam da bom tetka, da bom lahko oddala naprej te stvari, ker več ne vem kam naj dam vse te škatle.

benika...upam, da ne bo potrebno, da gre Manja spet v bolnico. Stiskam pesti in upam v naslednjih dneh na lepše novičke glede Manjinega zdravja.user posted image

avtosedež....imam zdaj Romerja, za naprej pa Maxi Cosi. Ko bo enkrat glavica na kritični višini bom zamenjala, prej pa definitivno ne in ostaja v lupinici, kot je napisala benika mi je bolj pomembna varnost kot njegovo udobje oz. želja po tem,da bo kukal iz avtosedeža ven, kar pač v lupinici težko.

Pokomentiram kaj še zvečer. Moram še po Aneja.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
5.1.2011 15:11:41   
corfu
Vsi bolančki, samo za vas user posted image user posted image user posted image , vidim, da imam kar srečo (trkam) in Brina glede na to, da imam dva nadobudneža v vrtcu še ni zbolela, no razen ko je imela nekaj dni zamašen nosek... upam da bo tudi naprej tako...

Koliko nas pa še doji? Samo doji, brez dodatkov in brez čajev itd...

Uživajte jaz danes peljem starejša dva škrata k frizerju...zase se pa še nisem odločila user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?