Natalija28 -> RE: Septembrke 2010 (21.12.2010 15:35:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka dejte mi povedat, al sm jaz čudna, al kaj... moj dedek leži na gastrokliniki, je fizično švoh, psihično in mentalno pa kr OK. In zdaj moja mami meni reče, da bi blo lepo, da pripeljem otroka k njemu na obisk za "novo leto", ker bo vsaj tok časa še notri in da ga vidita, ker ne vemo kok časa bo še med nami. Jaz sem valda čist ven padla, da ne, da v bolnico jih pa ne bom vozila in pol mi reče, da bo tam zihr manj virusov donil,kot jih lahko dobi v kaksnem btc-ju kamor hodim na kavice. Mislim, da popiiiii[sm=hudicek1.gif] , zdaj mi je pa tok priitisk dvignila, da bi si kr kakšen cigaret prižgala.[sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] [sm=hudicek1.gif] Pa je že več kot 5 let odkar ne kadim več. A sem jaz čudna? Al imam prav? Ker zdaj mi pa slabo vest mami dela v smislu, da otroke povsod vlačim k pradedku pa ne grejo na obisk. Upam, da nem plunla na karbid s svojim komentarjem... Če bo karkoli takega pisalo kar ti ne bo pasalo mi že v naprej oprosti. Glede na to da si že itak slabe volje... No, moje skromno mnenje: jaz osebno ne bi vozla ne enega ne drugega v bolnico na obisk, je čist preveč bacilov tam okrog. Je bla moja mami pred kratkim na obisku v UKC-ju pa je fasala črevesno gripo... Naj Anej kaj lepega nariše pradediju, pa mu nesi sama to slikco v bolnico. Verjemi, da tvoj dedek popolnoma razume, da vedno pa tudi ne more bit zraven pravnukcev. S svojo izjavo pa je tvoja mama itak igrala na to karto, da bi ti naredila krivo vest! HALO!!! Pa sploh dvomim, da bi take malčke spustili na obisk v času, ko razhaja viroza! Tinka, ti naredi po svoji vesti, ne glede na to kaj si mama misli. Da je ubila dve muhi na en mah, ti je pač v svoji izjavi dala vedet, da se ji to kofetkanje zdi neumno. Ne sekiraj se. Jo bo ta ihta tud minila. Pa ko boš pri dedku na obisku, se v pričo mame opraviči, da v takem pač ne moreš svojih zakladkov vozit po bolnici... itd. NE PUSTI, DA TI Z VSILJEVANJEM SVOJE VOLJE PRIDE DO ŽIVEGA!!! Upam, da nisem bla pregroba...
|
|
|
|