tinkatonka -> RE: Septembrke 2010 (21.12.2010 9:44:39)
|
dobro jutro.... izpadanje las...zanekrat še ni v povečanem obsgeu, ampak se raje ne bom hvalila, ker me že zdaj lasišče srbi, samo da berem o vaših težavah. Upam pa, da vam mjinejo! noč....katastrofalna. Spat sem šla ob 23h, ob pol dveh se Jakob prvič zbudi, poje, čez 2h, se zbudi kr tko za BV , sem ga imela pri sebi, on je v luft gledal in debatiral, jaz sem ga pa mirila. Ob pol šestih je končno zaspal in jaz z njim, a kaj ko je bilo treba ob 6h ze Aneja budit za v vrtec in ga zrihtat. No potem ko je g. Jakob ob 7h pojedel spet svoj obrok, ki ga je okrog 4 pustil skoraj polovico sva zaspala še za eno urco. Kr blede se mi od neprespanosti. Upam, da je to res luna in da takih noči vsaj do naslednje polne lune ne bo več!! Je pa tok razigran ko je buden, pa nasmejan, da vse poplača seveda. Upam, da se uspem spočiti vsaj malo, dokler Anej pride domov, ker res ne bi bila rada tečna mama, zato ker sem nenaspana. Aja pa zjutraj, ko sem Aneju štimala obleke sem mu dala ene kratke hlače namesto gatk, pa trenirko, ki je že nekaj časa za pospravit v škatlo s premajhnimi cunjami, ker mu je skoraj do kolen[sm=smiley36.gif], še dobr da je bil mož priseben, ko sta se oblačila, da ni šel kot en klovn v vrtec. tannya...a že pri 5ih se začne tista puberteta v smislu zavijanja oči, vsej je BV ipd. Ojejej. Upam, da se uspeš kaj naspati čez dan. [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] No pri meni je pa Jakob končno zaspal...jaz pa samo še tole objavim in piči miško mal pospravit, ker je bombaaaaaa padla v moje stanovanje. Zvečer pa spet na eno prijetno prednovoletno večerjo! Lp Tina
|
|
|
|