Natalija28
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: T.Z. IZVIRNO SPOROČILO: benika V bolnici sem. Dolgčas mi je. In včeraj sem našla temo za glodat. Pa ne vem al bi kej napisala al ne, ker bo spet kreg. Ampak glede na o, da mi je zelo dolgčas, bom. Folk je ubrisan, majke mi . Smilijo se mi otroci, ki imajo ena f a k i n g napredne mame, ki mislijo, da je treba otroku takoj vse v rit vtaknit, Da lahko z malim dojenčkom počnejo vse, kar se dela s 6+ mesečnikom, ki ne pomislijo, da s svojimi dejanji mogoče škodujejo otroku in mu povzročajo trajno škodo. Ne, važno da je dete napredno, vse ostalo bo že Prosim, spreglejte tale post, ni potrebno komentirat. Žalostna sem, razočarana, umiram od dolgčasa. Nekje sem se morala spihat. Naj uganem: fb zvečer? na koncu sem bila jaz vsega kriva Česa si bila kriva? A si ziher, da nisem bila jaz? Ker ponavadi sem, veš. A ti si na fb? Pa te nimam med prijatelji se mi zdi Natalija, verjamem, da nekje globoko v sebi ve, da ne dela prav. In če realno pogledaš, tudi ti veš, da dela ogromno škodo svojemu otroku, tako z uvajanjem GH (lepo prosim, špinača pri 3 meseih), kot s posedanjem v stol, kar ni niti najmanj primerno za malega, kot z nošenjem v kengurujo pri 1. mesecu z nogami narazen. E, to me je zmotilo. Pa zmotilo me je tudi to, da ji nekatere tako zelo vztrajno ploskate in jo spodbujete pri njenem početju. Meni zanjo dol visi in moje mnenje o njej ostaja enako, smili se mi pa otroček in to zelo. Aha, se mi je zdelo o kom je govora. Kaj pa vem-mam občutek, da misli, da je tako prav, drugače ne vem zakaj bi tako zavzeto vstrajala pri temu? Iz principa? Mnenja drugih ne želi, zato ji ga jaz ne vsiljujem. Naš mišek bo dobil GH okrog 5. meseca. Razen, če bo kazal znake, da ga mleko ne nahrani dovolj. Zakaj prehitevat dogodke, če to ni treba.