|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
16.12.2010 12:22:22   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: benika

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

V bolnici sem. Dolgčas mi je. In včeraj sem našla temo za glodat. Pa ne vem al bi kej napisala al ne, ker bo spet kreg.

Ampak glede na o, da mi je zelo dolgčas, bom.

Folk je ubrisan, majke mi user posted image . Smilijo se mi otroci, ki imajo ena f a k i n g napredne mame, ki mislijo, da je treba otroku takoj vse v rit vtaknit, Da lahko z malim dojenčkom počnejo vse, kar se dela s 6+ mesečnikom, ki ne pomislijo, da s svojimi dejanji mogoče škodujejo otroku in mu povzročajo trajno škodo. Ne, važno da je dete napredno, vse ostalo bo že user posted image

Prosim, spreglejte tale post, ni potrebno komentirat. Žalostna sem, razočarana, umiram od dolgčasa. Nekje sem se morala spihat.

Naj uganem: fb zvečer? user posted image  na koncu sem bila jaz vsega kriva user posted image

Česa si bila kriva? A si ziher, da nisem bila jaz? Ker ponavadi sem, veš.user posted image user posted image user posted image A ti si na fb? Pa te nimam med prijatelji se mi zdiuser posted image

Natalija, verjamem, da nekje globoko v sebi ve, da ne dela prav. In če realno pogledaš, tudi ti veš, da dela ogromno škodo svojemu otroku, tako z uvajanjem GH (lepo prosim, špinača pri 3 meseih), kot s posedanjem v stol, kar ni niti najmanj primerno za malega, kot z nošenjem v kengurujo pri 1. mesecu z nogami narazen. E, to me je zmotilo. Pa zmotilo me je tudi to, da ji nekatere tako zelo vztrajno ploskate in jo spodbujete pri njenem početju. Meni zanjo dol visi in moje mnenje o njej ostaja enako, smili se mi pa otroček in to zelo.

Aha, se mi je zdelo o kom je govora. Kaj pa vem-mam občutek, da misli, da je tako prav, drugače ne vem zakaj bi tako zavzeto vstrajala pri temu?user posted image  Iz principa? Mnenja drugih ne želi, zato ji ga jaz ne vsiljujem. Naš mišek bo dobil GH okrog 5. meseca. Razen, če bo kazal znake, da ga mleko ne nahrani dovolj. Zakaj prehitevat dogodke, če to ni treba. 

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
16.12.2010 12:24:37   
benika
benika-dihaj, dihaj... jaz upam, da vseeno ni tok grozn in da res bolj leži. da je ta slikca taka, samo da se bolj stolček vidiuser posted image drugače pa, kako sta? kok pa Manja zdej poje? držimo pestke, da bosta čim prej doma

Lubica, imamo zelo podoben stolček doma in verjemi, da se ne poleži tako, da bi v njem lahko sedel trimesečni dojenček.
Manja še vedno ne poje dovolj, smo pa brez infuzijeuser posted image user posted image user posted image user posted image Kisik ima še vedno, tudi dihanje je bolj umirjeno. Napredujemo. Marička, tebe pa prav pogrešam, veš. In ko te vidim na kavi, bom prelupčkala malo pikico, da bo kar veselje.

Laliela vem, da tole bere, brez skrbi. Če pa slučajno kaj preskoči, jo pa že kdo opozori na touser posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
16.12.2010 12:24:44   
Natalija28

Benika...kaj sem spet zamudila? user posted image A kaj z novim stolčkom v zvezi?user posted image

Mah tinči, nič nisi zamudila. Edino to, da je T.Z. mende kriva za špetir in ne jaz (sem bila čisto vljudna). Stolček je pa lep, to pa priznam. user posted image

No, jaz sem stolček lajkala, ker mi je tudi lep..

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
16.12.2010 12:42:16   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Benika...kaj sem spet zamudila? user posted image A kaj z novim stolčkom v zvezi?user posted image

Mah tinči, nič nisi zamudila. Edino to, da je T.Z. mende kriva za špetir in ne jaz (sem bila čisto vljudna). Stolček je pa lep, to pa priznam. user posted image

no sej je krasen stolček in otrok je tudi krasen, samo jaz ga pa ravno zato nisem lajkala, ker mi ni všeč da je to oboje skupaj na sliki.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
16.12.2010 12:44:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

no sej je krasen stolček in otrok je tudi krasen, samo jaz ga pa ravno zato nisem lajkala, ker mi ni všeč da je to oboje skupaj na sliki.

eeeee to, super stolček, lep otrok ampak na tisti sliki pa ne gre skupaj...

benika: saj špinače pa ne mara!!!  user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3605
16.12.2010 12:49:07   
Natalija28

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

eeeee to, super stolček, lep otrok ampak na tisti sliki pa ne gre skupaj...

benika: saj špinače pa ne mara!!!  user posted image

Ste zlobne.user posted image  Sicer pa ni edina, ki je začela z uvajanjem GH... (pa ne zagovarjam nikogar!!!) Sploh pa ne pri tako zgodnjem uvajanju GH. Dolgo sem rabla, da sem se sprijaznila, da nama z Matijem dojenje ne bo steklo in se sprijaznila s hranjenjem s stekleničko, da bi pa še zaj začela z GH... NOT!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
16.12.2010 12:53:48   
Anonimen
ah ja, vem, da ni edina in nismo zlobne no. lepo te prosim, jaz nikoli nisem zlobna. in tudi groba/nevljudna nisem bila včeraj! sem čisto mirno povedala, da si jaz svojega otroka ne predstavljam tako, ona pa že ve, čeprav pediatri pa to odsvetujejo...

mene je pri vsem skupaj najbolj razkurilo to, da nihče ne sme napisati nič druga kot "všeč mi je" in "iiiiii kako luštno". če ne moreš sprejeti enega drugega mnenja imej pač komentarje izklopljene, itak da se vsi ne strinjamo. ampak morda pa kdaj prebereš kako pametno mnenje, če seveda nisi preveč nastrojen proti vsem ki mislijo drugače kot ti. pa to brisanje komentarjev user posted image  osnovna šola, noooo!

Neposredna povezava do sporočila: 3607
16.12.2010 12:58:26   
lillchy123

benika-dihaj, dihaj... jaz upam, da vseeno ni tok grozn in da res bolj leži. da je ta slikca taka, samo da se bolj stolček vidiuser posted image drugače pa, kako sta? kok pa Manja zdej poje? držimo pestke, da bosta čim prej doma

Lubica, imamo zelo podoben stolček doma in verjemi, da se ne poleži tako, da bi v njem lahko sedel trimesečni dojenček.
Manja še vedno ne poje dovolj, smo pa brez infuzijeuser posted image user posted image user posted image user posted image Kisik ima še vedno, tudi dihanje je bolj umirjeno. Napredujemo. Marička, tebe pa prav pogrešam, veš. In ko te vidim na kavi, bom prelupčkala malo pikico, da bo kar veselje.

Laliela vem, da tole bere, brez skrbi. Če pa slučajno kaj preskoči, jo pa že kdo opozori na touser posted image

jst tud tebe. pa da si ne bo ktera kej mislilauser posted image pri Luku sem ful trebušček pogrešala, zdaj pa ljudi. predvsem tiste, ki me spomnijo na dneve okrog poroda. ti si pa še tko ena taka močna, nežna oseba, da te človek mora imeti rad. Si bova mal otroke zamenjale pa jih premečkale user posted image

tinka- kako je dedi? upam,da so naše pesti kaj pomagale... drugače pa sem bla ful vesela, ko sem tevidla na kavi, sem upala, da bom malo premučkala Jakoba. Nikoli ne bom pozabla tiste male kopice črnih, še mokrih lask, ki so se skrivali pod rjuho. zdej je pa že tak korenjak!!! pa se žal ni izšlo, ker se mi je spet tok mudilo. sem bla kar jezna sama nase in na mojga, da ni mogel biti dlje varuška.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
16.12.2010 13:07:13   
Natalija28

ah ja, vem, da ni edina in nismo zlobne no. lepo te prosim, jaz nikoli nisem zlobna. in tudi groba/nevljudna nisem bila včeraj! sem čisto mirno povedala, da si jaz svojega otroka ne predstavljam tako, ona pa že ve, čeprav pediatri pa to odsvetujejo...

mene je pri vsem skupaj najbolj razkurilo to, da nihče ne sme napisati nič druga kot "všeč mi je" in "iiiiii kako luštno". če ne moreš sprejeti enega drugega mnenja imej pač komentarje izklopljene, itak da se vsi ne strinjamo. ampak morda pa kdaj prebereš kako pametno mnenje, če seveda nisi preveč nastrojen proti vsem ki mislijo drugače kot ti. pa to brisanje komentarjev user posted image  osnovna šola, noooo!

ee, toooooooooooooooo ja!!! izjava leta! in jo popolnoma podpiram. "všeč mi je" user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
16.12.2010 13:24:00   
Anonimen

ee, toooooooooooooooo ja!!! izjava leta! in jo popolnoma podpiram. "všeč mi je" user posted image

pa veš, jaz ne morem ravno napisati, da me je to presenetilo. mi je dvignila pritisk izjava, da se ona nikoli ni v nobenega vtikovala (khm... itak ja, kaj pa je bilo tisto, da smo karkoli-že ker jamramo da naših ni nič doma) me se pa nonstop v njo (pa peezdarija, kaj nas pol sploh dodaja za frende na fb no, saj pa ve da se ji ne bo samo ploskalo) in ker se takrat nismo strinjale je zapustila rr, zdaj je pa pač pobrisala komentarje. suprajz, suprajz user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3610
   [Brisano sporočilo]
16.12.2010 13:27:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3611
   [Brisano sporočilo]
16.12.2010 13:28:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3612
16.12.2010 13:30:49   
Anonimen
videla ja...

in punce, mene je zgleda na fb blokirala user posted image  user posted image  vzamem osnovno šolo nazaj.. pa to je vrtec no user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3613
16.12.2010 13:31:11   
lillchy123
punce, jst sem pa dons tko važna, da moram kar sklonjena hodit, da ne butam z glavo ob stropuser posted image Naja je prvič oblečena samo v en body in pajacek čez in nič pokrita z odejco in je lepo topla!!!user posted image user posted image user posted image user posted image sej bo tud naš otrok gretje zalaufu.user posted image pa malo sem jo merila in sem tud prou vesela, da kljub 2-mesečni viruzi vagamo 4,5kg, smo veliki 56cm in OG 39.user posted image user posted image ni kej, dobr jo pitamouser posted image user posted image user posted image
in še ena stvar, zakaj je danes tako lep dan-
moj dragi je bil na posvetu zarad najinga sina, ker hodi k specialni pedagoginji zarad pozornosti. in zadnič je meni po telefonu rekla, da se kažejo resne težave, dons je pa rekla, da ni nič kritičnega in da bo vse ok. in še pohvalila ga je, da je zelo vztrajen. če ne bi bil moj zraven, bi še mislila, da je otroka zamenjala. skratka bravo sin moj!! ponosna mami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
16.12.2010 13:32:30   
Natalija28

pa veš, jaz ne morem ravno napisati, da me je to presenetilo. mi je dvignila pritisk izjava, da se ona nikoli ni v nobenega vtikovala (khm... itak ja, kaj pa je bilo tisto, da smo karkoli-že ker jamramo da naših ni nič doma) me se pa nonstop v njo (pa peezdarija, kaj nas pol sploh dodaja za frende na fb no, saj pa ve da se ji ne bo samo ploskalo) in ker se takrat nismo strinjale je zapustila rr, zdaj je pa pač pobrisala komentarje. suprajz, suprajz user posted image

Jaz sem bla pa prepričana, da se bo po tistem, ko je zapustila rr, lotila tudi brisanja fb frendic, ki so iz rr. pa očitno tega do včeraj še ni storila.
je pa res, da je pa včasih težko prenest kakšen komentar, ko si prepričan, da imaš prav...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
16.12.2010 13:32:46   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

A tole ste videle ?
http://24ur.com/novice/slovenija/ne-kupujte-preprog-sestavljank-za-otroke.html

Jaz jih imam doma, tako kot večina... B jih je imel, pri T smo jih pa pospravili in nabavili en velik tepih, da se lahko igrata na tleh. Zdaj jih imamo samo občasno za kakšni hišico sestavit in potem pospravimo. Razmišljam, da bi jih kar stran vrgla....

sončica, jaz sme jih ta teden v dnevno na tla postavila. in ja, tudi jaz razmišljam, da bi odromale v smeti...

Neposredna povezava do sporočila: 3616
16.12.2010 13:38:59   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

A tole ste videle ?
http://24ur.com/novice/slovenija/ne-kupujte-preprog-sestavljank-za-otroke.html

Jaz jih imam doma, tako kot večina... B jih je imel, pri T smo jih pa pospravili in nabavili en velik tepih, da se lahko igrata na tleh. Zdaj jih imamo samo občasno za kakšni hišico sestavit in potem pospravimo. Razmišljam, da bi jih kar stran vrgla....

sončica, jaz sme jih ta teden v dnevno na tla postavila. in ja, tudi jaz razmišljam, da bi odromale v smeti...

jaz sem jih mela pa namen kupit... še dobro, da nisem...

Neposredna povezava do sporočila: 3617
   [Brisano sporočilo]
16.12.2010 15:18:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3618
16.12.2010 17:13:10   
lillchy123
uf, kakšno zatišje..
a vse pečete piškotke za božička al so otroci sitni?user posted image pri nas je to drugo, zato pa mam več časa za rruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3619
16.12.2010 17:27:36   
lillchy123
ronja-user posted image user posted image user posted image za vašega angela varuha

a pa slučajno veste, zakaj Bor noče spat? kar tako al ga kaj muči?

Neposredna povezava do sporočila: 3620
16.12.2010 17:57:58   
Roberta69
TINKATONKA: ker je zdaj toliko govora o teh "strupenih" blazinah... baje imaš en kontakt za nekaj podobnega kot so Airex blazine user posted image Bi lepo prosila za podatke user posted image .

En lep pozdrav od oktobrke!

Neposredna povezava do sporočila: 3621
16.12.2010 18:14:11   
tejči28
hojla.

sem šla malo brat za nazaj in pol še gledat na fb kaj se dogaja.user posted image user posted image user posted image  baba radovedna,kaj čem.
od mami sem dobila za hec eno knjigo o dojenčku iz leta 1972 in tam so mamice že dejansko začele uvajat GH v 3 mesecu,ker so otroci šli v jaslice,pa tudi prvič so ga podojile šele čez 24 ur,prvo je dobil neko sladkano vodo in bognedaj dojit. Tak da vidimo kak se vse spreminja in kak imamo zdaj.
Dominiku sem začela uvajat GH po 6 mesecu,ker je bil polno dojen,pa šele takrat je pokazal zanimanje za hrano.Kak pa bo tokrat pa bomo videli,za zdaj se še dojima.

uuu tinka,to pa imaš pravega dedca.user posted image user posted image user posted image    

nadja že spi,to ima že večerno spanje, se pa bo zbudila okoli 21h,da se še podojima,pol pa do 4h mir.user posted image user posted image
Smo se začeli dojit na 3-4 ure čez dan,prej nekje na 2 uri.Pa tudi Dominik je ponoči boljše,spi v svoji posteljici do 3 včasih do 5h pol pa pride k nama.To je napredek,ker prej se je zbujal na 3 ure.

Danes sem sama,ker ima mož v službi zaključek.

< Sporočilo je popravil tejči28 -- 16.12.2010 18:17:44 >

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

Neposredna povezava do sporočila: 3622
16.12.2010 19:06:24   
tejči28
natalija se bomo še kaj dobile do novega leta? Moj lubi ima dopust do novega leta in bi lahko prišla na pijačo samo z nadjo,dominika pa bo doma pustila,tak bi se lahko malo sprostila. user posted image Če ostale ne morejo,bi se midve lahko kaj dobile.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
16.12.2010 19:09:14   
tannya
Dober večer,

mi smo imeli danes posvetovalnico in naša punca ima 6080g in 62,5 cmuser posted image user posted image . Vse je ok, le cepljena zaradi prehlada ni bila, tako da greva po novem letu.

Če bo vse po sreči, grem jutri na službeno žurko. Se ful veselimuser posted image . Sem imela namen do frizejra stopit, pa ni časa, bom morala sama kaj čarati s frizuro.

A sem prav prebrala, da je bil spet kreg in da Benika ni kriva?user posted image user posted image user posted image . Ja, moja svakinja je tudi uvajala gosto hrano že pri 2 mesecih in tamala je sedaj pri petih letih popolnoma brez zob, kar naprej bolana in non stop na nekaj alergična...seveda pa to nima povezave z zgodnjim uvajanje goste hraneuser posted image .

Tinka: Jakob je super! user posted image user posted image

Benika: super, da gre Manji na bolje. Držim pesti, da bosta pred toplicami doma.

Almera:user posted image user posted image user posted image tvoj Bor pa ima res močan karakter. Upam, da ga bo tole nespanje kmalu minilo.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
16.12.2010 19:13:29   
malecka_mateja
dan!

sem mela 3 dnevni mrk interneta. user posted image

tejči velja za kavo sam povej kdaj ti odgovarja? pa kje?

na javi je bilo super. lepo vas je bilo spoznati user posted image user posted image ušam da se še vidimo kdajuser posted image

< Sporočilo je popravil malecka_mateja -- 16.12.2010 19:14:21 >

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?