tinkatonka
|
HEJ! Evo midva sva iz pregleda. Jakob je pri svojih 3 mesecih in 5 dneh velik 63 cm in ima 7200g. (Katrinka a je seznam še aktualen?, če tine utegneš, a mogoče veš kdaj je bil nazadnje objavljen, na kateri strani, da ga posodobimo?)Bil je cepljen in zdaj še vedno pridno pančka. Upam, da ne bo kakšne reakcije, ker greva z Anejem popoldne na en RD (moram še vedno skupaj z njim hodit, ker je še vedno v fazi, nikamor sam), potem imam pa jaz zvečer srečanje s prijatelji iz faksa v mehiški restavraciji. Dedek je ostal v bolnici, ampak pustmo zdaj to temo, ne bom več morila s tem. Še enkrat pa HVALA za vse lepe besede in virtualne objemčke. rokice...ja daje usta. Ampak to je del razvoja, tak da jaz pustim, palček tudi najde, ampak ga bolj žveči kot cuza, ga ne uporablja za uspavanje. Če bi ga cuzal za uspavanje bi ga dajala ven in mu ponujala dudo. sleepy....danes sem Jakoba prinesla v sleepyu v ZD, ker tm v Mostah je zoprno za parkirat, njegovo kilažo z lupinco vred je pa ubitačno nosit dlje kot 50m, ker mi ravno roka lahko odpade. No in sem šla še mami pozdravit in je razvojna P najprej pohvalila ta trak, kok oh in sploh super, potem pa imela en kuuuuup pripomb na položaj. Češ da zdaj je že tok velik, da je preveč stlačen, pa lalalalalla, vglavnem pokazala mi je eno finto, kako je v položaju lunce manj stlačen (ima nogice ven stegnjene), po drugi strani pa kao da tist položaj ko je otrok večji in ga nosiš spredaj z nogicami narazen nikoli, ampak res nikoli ni dober za otroka. No OK, tukaj gre pa za pretiravanje, če mene vprašaš. Če bo imel Jakob seveda kakšne razvojne težave in mu bom s takšnim nošenjem delala še večjo škodo, ga seveda ne bom nosila v sleepyu, če ne bo imel težav bo pa kr tko nošen, kot je bilo milijon že ostalih. No pa upam,da gospe dr ne srečam kje v mestu takrat, ker se mi res ne da poslušat litanij na to vižo. tannya....jaz sem šla iz ordinacije 9:15, predvidevam,da si imela ti uro še kasneje in da te zato ni bilo. Danes sem jaz prišla na vrsto šele ob 8:30, pa sem bila ob 8h naročena. Koliko si ti čakala? In a je cepila Živo? Jakob je bil kljub malce zamašenemu nosku cepljen, ker je žrelo, pljuča in vse ostalo bp, tak da zamašen nosek ni razlog, da ne bi cepila. Dan je prelep, sicer mrzel, pa jaz sem neprespana, ampak če Jakob ne bo preveč jokav ali kaj drugega po cepljenju, bova šla okrog 12h ven na sprehod za kako urco, potem pa še ob 15h po Aneja v vrtec kar peš. Rabim zrak in rabim družbo, da ne tuhtam "bedarij". Lep dan tudi ostalim.
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 16.12.2010 10:12:14 >