|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
15.12.2010 21:58:31   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78

Danes je imela Neja spet naporen dan user posted image en kup enga joka in tečnarjenja da je joj, to samo da jo dam v lunca položaj so taki kriki k da jo dajem iz kože user posted image čakam da me prjavjo na CSD Nimam več ideje kaj nej, noče čaja noče mleka noče dude samo dere se, seveda ko jo dam pokonc pa čudežno utihne user posted image

Drgač sm pa danes v BC kupila nov čaj BIO k ni sladkan in je iz komarčka, kumina, janež in kamilce ful lepo diši.

a ti to pišeš za tvojo Nejo  al mojo Najo? Naša je bla čist ista, s to razliko, da mi je čudežno veliko mleka popila.. vse ostalo pa isto.. jst jo mam na sumu, da je zjutraj prebrala, da je lahko cel dan v naročju user posted image

čaj ji moram jaz obvezno sladkat, da ga pije. in gled na to, kok je mal pojedla, dobi tko vsaj mal energije.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
16.12.2010 7:50:47   
mala
Tinkatonka - drži seuser posted image  upam, da je s tvojim dedkom kaj bolje..

Naš daje tudi nonstop rokice v usta in jaz mu kar pustim, ker tako raziskuje pa še kakšno igračo mu včasih rata pripeljat do ustuser posted image . Zaenkrat prstka še ni odkriluser posted image  .
Danes je naš Lenart star 3meseceuser posted image  OMG kok gre hitro. V nedeljo pa nas  čaka krstuser posted image

user posted image user posted image user posted image  - za vse bolančkeuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
16.12.2010 7:56:44   
nadka30
jutro

tinkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pikepoke za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bodo čim prej zdravi

kolki- včeraj imeli pregled vse je okkkkkkkkkkkkkkkkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , gužva pa taka da se reče, še dober da gre hitro ker naša se je tako drla da se reče, kot da bi jo iz kože dajali, še dober da je to bilo v bolnici ker drugače bi me še kdo lahko na socijalno prijavil da mučim otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Potem sem bila še na kratkem obisku v službi kjer smo po določenem času situacijo drenja ponoviliuser posted image user posted image user posted image user posted image tako da smo jo kar hitro ucvrli.

Mi je pa od vsega bilo najbolj hecno ko smo čakali na ultrazvok so se otroci full jokali ampak nobena si ni upala dojit na sredi čakalniceuser posted image in da povem štorijo ker meni pa ni bilo nerodno sem enostavno dala melanie na zizo in sem si mislila svoje, po tistem ko sem jaz to naredila so pa ena za drogo mamice začele enako delat, prej pa nobena očitno so čakale če si bo katera opogumilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , meni je bilo vseeno fažno mi je bilo samo to da melanie dobi svoje mleko user posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
16.12.2010 8:55:07   
Jinx

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

Mi smo tudi pravkar s pregleda user posted image Dobili smo prvo pikico, čisto malo pojokcali, drugače pa smo bili zelo zelo pridni user posted image V glavnem, s princesko je vse v redu, lepo se razvija, mere pa so (čisto ponosna): teža 5430 g, dolžina 59 cm, obseg glave 40 cm.

Lp,
Vesna

Opa, lepe mere, super je gor dobila.

Ja, se strinjam, sploh glede na to, koliko ta otrok kaka user posted image Aja pa še najnovejša definicija: Brina je zares pokakana, ko moram menjati svojo posteljnino user posted image

Lp,
Vesna

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
16.12.2010 9:17:37   
Izabelina
jutro!

dans za nami prvič odkar mamo user posted image malce neprespana noč... Eva je zaspala ob pol8ih, spala do 2eh (ta del je normaln)... potem pa ob 4ih, ajme kakšno kričanje je pa to blo?? kr s svojo slino je grgrala... pa spila je samo 30ml... pol je itak spala naprej pr nama, sam js nism mogla zaspat, ker me je took zebluser posted image no uglavnem ob 7ih je pojedla 120 in je spala na mojmu trebuhu še do pol 9ih...

hehe user posted image kero natančno poročilo... nimam pa pojma zakaj je blo tisto kričanje in grgranjeuser posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
16.12.2010 9:31:09   
Jinx
Pa saj si mela še OK no user posted image Mi smo danes jedli ob 20:30, 23:30, 2:10, 5:00 in 7:20 user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
16.12.2010 9:32:57   
Anonimen
ah ja, da pohvalim Filipa.... razen tega, da je včeraj dosti spal (ga je zgleda cepljenje zdelalo) je potem spal še od 20:30 pa do 1:30, se je najedel, kupčka (itak vse v spanju), v zibelko sem ga položila okoli 2, nekaj je jokal okoli 4 pa se mi je zdelo, da je čisto prehitro za jesti glede na to, da je noč (se je prav razvadil in je zadnje dni jedel na uro pa pol do dve uri ponoči, ampak to je samo parkrat potegnil pa nazaj zaspal,... in ker se ni najedel je potem kar naprej na joški visel...), no sem mu kar dudo podtaknila in ga je A. previl ob 7h in mi ga dal za dojenje. je spraznil jošk, sva vstala, je norel po igralnem centru, prejle je pa spet mrknil. spal je torej v bistvu nekako takole: 20:30-1:30+2-7 user posted image  milina, res!

(odgovor članu Jinx)
  Neposredna povezava do sporočila: 3582
16.12.2010 9:45:50   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

Pa saj si mela še OK no user posted image Mi smo danes jedli ob 20:30, 23:30, 2:10, 5:00 in 7:20 user posted image

no jasno napram ostalim, ki imate taka hranjenja in nasploh bolj pestre noči naša ni nič kej posebna... samo za Evo je to neobičajno, ker ponoči vedno spi se naje in zaspi nazaj...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
16.12.2010 10:05:06   
tinkatonka
HEJ!

Evo midva sva iz pregleda. Jakob je pri svojih 3 mesecih in 5 dneh velik 63 cm in ima 7200g. (Katrinka a je seznam še aktualen?, če tine utegneš, a mogoče veš kdaj je bil nazadnje objavljen, na kateri strani, da ga posodobimo?)Bil je cepljen in zdaj še vedno pridno pančka. Upam, da ne bo kakšne reakcije, ker greva z Anejem popoldne na en RD (moram še vedno skupaj z njim hodit, ker je še vedno v fazi, nikamor sam), potem imam pa jaz zvečer srečanje s prijatelji iz faksa v mehiški restavraciji. Dedek je ostal v bolnici, ampak pustmo zdaj to temo, ne bom več morila s tem. Še enkrat pa HVALA za vse lepe besede in virtualne objemčke.

rokice...ja daje usta. Ampak to je del razvoja, tak da jaz pustim, palček tudi najde, ampak ga bolj žveči kot cuza, ga ne uporablja za uspavanje. Če bi ga cuzal za uspavanje bi ga dajala ven in mu ponujala dudo.

sleepy....danes sem Jakoba prinesla v sleepyu v ZD, ker tm v Mostah je zoprno za parkirat, njegovo kilažo z lupinco vred je pa ubitačno nosit dlje kot 50m, ker mi ravno roka lahko odpade. No in sem šla še mami pozdravit in je razvojna P najprej pohvalila ta trak, kok oh in sploh super, potem pa imela en kuuuuup pripomb na položaj. Češ da zdaj je že tok velik, da je preveč stlačen, pa lalalalalla, vglavnem pokazala mi je eno finto, kako je v položaju lunce manj stlačen (ima nogice ven stegnjene), po drugi strani pa kao da tist položaj ko je otrok večji in ga nosiš spredaj z nogicami narazen nikoli, ampak res nikoli ni dober za otroka. No OK, tukaj gre pa za pretiravanje, če mene vprašaš. Če bo imel Jakob seveda kakšne razvojne težave in mu bom s takšnim nošenjem delala še večjo škodo, ga seveda ne bom nosila v sleepyu, če ne bo imel težav bo pa kr tko nošen, kot je bilo milijon že ostalih. No pa upam,da gospe dr ne srečam kje v mestu takrat, ker se mi res ne da poslušat litanij na to vižo.

tannya....jaz sem šla iz ordinacije 9:15, predvidevam,da si imela ti uro še kasneje in da te zato ni bilo. Danes sem jaz prišla na vrsto šele ob 8:30, pa sem bila ob 8h naročena. Koliko si ti čakala? In a je cepila Živo? Jakob je bil kljub malce zamašenemu nosku cepljen, ker je žrelo, pljuča in vse ostalo bp, tak da zamašen nosek ni razlog, da ne bi cepila.

Dan je prelep, sicer mrzel, pa jaz sem neprespana, ampak če Jakob ne bo preveč jokav ali kaj drugega po cepljenju, bova šla okrog 12h ven na sprehod za kako urco, potem pa še ob 15h po Aneja v vrtec kar peš. Rabim zrak in rabim družbo, da ne tuhtam "bedarij".

Lep dan tudi ostalim.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 16.12.2010 10:12:14 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
16.12.2010 10:26:02   
archie
Teja je pa danes spaaaala (od tu naprej naj ne berejo tiste mamice, ki imajo probleme s spanjem user posted image ) od 21h do 7h zjutraj!!! Ko se je pa zbudila, je pa spila 230 ml mleka v šusu user posted image user posted image user posted image Verjetno mi ni potreba povedat, da sem imela fuuul boleče in trde dojke, ko sem se zbudila zjutraj....

Kmalu bomo šli na pregled in na cepljenje. Me prav zanima, koliko je pridobila v zadnjem mesecu.

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
16.12.2010 11:03:11   
nadka30
pri nas pa padajo snežinkeuser posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
16.12.2010 11:30:09   
lija30
ali katera uprablja Hippovo mleko=?Kako ga prenašajo vaši sončki,kakšna je prebava?
Mi smo sedaj na Aptamilu 1 in connfortu, pa je revček tako zaprt, danes je končno po 6 dnevih kakal, čist trdo blato, vmes tud samo bobke, tako da sem se odločila,da bi zamenjala mleko?Kakšni nasveti?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
16.12.2010 11:36:20   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

Pri nas pa sije sonce.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
16.12.2010 11:38:57   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: lija30

ali katera uprablja Hippovo mleko=?Kako ga prenašajo vaši sončki,kakšna je prebava?
Mi smo sedaj na Aptamilu 1 in connfortu, pa je revček tako zaprt, danes je končno po 6 dnevih kakal, čist trdo blato, vmes tud samo bobke, tako da sem se odločila,da bi zamenjala mleko?Kakšni nasveti?

Ja, Aptamil je poznan po tem, da zapira. Mi smo najbolj zadovoljni z Babylove od DM. Ta je bil na nemških testih ocenjen bolje kot Aptamil (samo toliko v razmislek, da cena še ne pomeni kvalitete ali nekvalitete).

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
16.12.2010 11:39:02   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: benika

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

Pri nas pa sije sonce.

jaz bi tudi malo sončka ampak ga očitno ne bo ker snežinke še kar naletavajo pa še zelo mrzlo jeuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
16.12.2010 11:44:58   
lija30

Ja, Aptamil je poznan po tem, da zapira. Mi smo najbolj zadovoljni z Babylove od DM. Ta je bil na nemških testih ocenjen bolje kot Aptamil (samo toliko v razmislek, da cena še ne pomeni kvalitete ali nekvalitete).

kako pa kakate po njem?A je to gosto mleko?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
16.12.2010 11:48:00   
benika

kako pa kakate po njem?A je to gosto mleko?

Mleko kot mleko. Kaka tako kot mora. 1-2x na dan.

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
16.12.2010 11:57:01   
benika
V bolnici sem. Dolgčas mi je. In včeraj sem našla temo za glodat. Pa ne vem al bi kej napisala al ne, ker bo spet kreg.

Ampak glede na o, da mi je zelo dolgčas, bom.

Folk je ubrisan, majke mi user posted image . Smilijo se mi otroci, ki imajo ena f a k i n g napredne mame, ki mislijo, da je treba otroku takoj vse v rit vtaknit, Da lahko z malim dojenčkom počnejo vse, kar se dela s 6+ mesečnikom, ki ne pomislijo, da s svojimi dejanji mogoče škodujejo otroku in mu povzročajo trajno škodo. Ne, važno da je dete napredno, vse ostalo bo že user posted image

Prosim, spreglejte tale post, ni potrebno komentirat. Žalostna sem, razočarana, umiram od dolgčasa. Nekje sem se morala spihat.

< Sporočilo je popravil benika -- 16.12.2010 11:58:41 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
16.12.2010 12:01:01   
Anonimen

V bolnici sem. Dolgčas mi je. In včeraj sem našla temo za glodat. Pa ne vem al bi kej napisala al ne, ker bo spet kreg.

Folk je ubrisan, majke mi user posted image . Smilijo se mi otroci, ki imajo ena f a k i n g napredne mame, ki mislijo, da je treba otroku takoj vse v rit vtaknit, Da lahko z malim dojenčkom počnejo vse, kar se dela s 6+ mesečnikom, ki ne pomislijo, da s svojimi dejanji mogoče škodujejo otroku in mu povzročajo trajno škodo. Ne, važno da je dete napredno, vse ostalo bo že user posted image

Prosim, spreglejte tale post, ni potrebno komentirat. Žalostna sem, razočarana, umiram od dolgčasa. Nekje sem se morala spihat.

Naj uganem: fb zvečer? user posted image  na koncu sem bila jaz vsega kriva user posted image

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3594
16.12.2010 12:02:31   
Natalija28

Kaj pa če ne vedo, da delajo škodo?user posted image  Bodi bolj konkretna kaj te tako zelo jezi... 

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
16.12.2010 12:13:41   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Naj uganem: fb zvečer? user posted image  na koncu sem bila jaz vsega kriva user posted image

Česa si bila kriva? A si ziher, da nisem bila jaz? Ker ponavadi sem, veš.user posted image user posted image user posted image A ti si na fb? Pa te nimam med prijatelji se mi zdiuser posted image

Natalija, verjamem, da nekje globoko v sebi ve, da ne dela prav. In če realno pogledaš, tudi ti veš, da dela ogromno škodo svojemu otroku, tako z uvajanjem GH (lepo prosim, špinača pri 3 meseih), kot s posedanjem v stol, kar ni niti najmanj primerno za malega, kot z nošenjem v kengurujo pri 1. mesecu z nogami narazen. E, to me je zmotilo. Pa zmotilo me je tudi to, da ji nekatere tako zelo vztrajno ploskate in jo spodbujete pri njenem početju. Meni zanjo dol visi in moje mnenje o njej ostaja enako, smili se mi pa otroček in to zelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
16.12.2010 12:14:06   
tinkatonka
pri nas sije sončekuser posted image user posted image user posted image

Jakobu je očitno cepljenje zaenkrat povzročilo to, da je še boljše volje, bolj nasmejan. Zdaj je ravno zaspal. Sem mislila it na sprehod, pa bom raje nekaj pojedla, mal pospravla. Ko se zbudi in naje bova pa naredila en veliiiik krog z vozičkom, kjer bova vmes še Aneja pobrala in bomo šli lepo peš domov po sončku.

Benika...kaj sem spet zamudila? user posted image A kaj z novim stolčkom v zvezi?user posted image

aha no vmes je bil že tvoj post....se mi je kr zdelo na kaj ciljaš...jaz raje ne komentiram, ker itak vedno naleti na gluha ušesa.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 16.12.2010 12:19:04 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
16.12.2010 12:18:40   
lillchy123

a ti si tista?user posted image dons so komentarji že zbrisani. slikca pa ne... pa mislim, da nas še vedno spremlja, samo pod drugim nickomuser posted image

benika-dihaj, dihaj... jaz upam, da vseeno ni tok grozn in da res bolj leži. da je ta slikca taka, samo da se bolj stolček vidiuser posted image drugače pa, kako sta? kok pa Manja zdej poje?  držimo pestke, da bosta čim prej doma

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
16.12.2010 12:20:13   
benika
Benika...kaj sem spet zamudila? user posted image A kaj z novim stolčkom v zvezi?user posted image

Mah tinči, nič nisi zamudila. Edino to, da je T.Z. mende kriva za špetir in ne jaz (sem bila čisto vljudna). Stolček je pa lep, to pa priznam. user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
16.12.2010 12:21:02   
Anonimen

Česa si bila kriva? A si ziher, da nisem bila jaz? Ker ponavadi sem, veš.user posted image user posted image user posted image A ti si na fb? Pa te nimam med prijatelji se mi zdiuser posted image

Natalija, verjamem, da nekje globoko v sebi ve, da ne dela prav. In če realno pogledaš, tudi ti veš, da dela ogromno škodo svojemu otroku, tako z uvajanjem GH (lepo prosim, špinača pri 3 meseih), kot s posedanjem v stol, kar ni niti najmanj primerno za malega, kot z nošenjem v kengurujo pri 1. mesecu z nogami narazen. E, to me je zmotilo. Pa zmotilo me je tudi to, da ji nekatere tako zelo vztrajno ploskate in jo spodbujete pri njenem početju. Meni zanjo dol visi in moje mnenje o njej ostaja enako, smili se mi pa otroček in to zelo.

100% jaz ja. sem še potem menda "pljunila na karbid", ker sem vmes sformatirala računalnik in ko sem prišla nazaj na net je pobrisala vse komentarje in sem vprašala kaj je bilo... potem pa tako in tako explozija user posted image

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?