katrinka -> RE: Septembrke 2010 (15.12.2010 10:27:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: brezcopatka Punce, prave šefice ste. Sploh pa vidve štajerke, da sta jo pičile v Ljubljano. Bi bilo pa res super, če enkrat pridete vse na štajerski konec. Takrat se vam pa jaz tudi pridružim, če žihr[sm=smiley9.gif] . Sicer Mb manj poznam kot LJ, ker sem v Lj študirala, samo mi je pa Mb dosti bližje. mene zal ni bilo...a jaz sem tudi za ce boste stajerke kaj organizirale...pridem tud k vam gor[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka glede nasvetov,da starejši otroci ostanejo doma in niso v vrtcu...jaz se tud strinjam,da je vrtec nujno potrebna stvar za otroke in da jim delaš prej škodo kot korist, če jih vzameš ven za eno leto. OK drugo je, če je drugi otrok res tok bolan in slabo odporen da je zarad tega hudo ogroženo njegovo zdravje, to razumem, samo drugače pa se mi zdi, da so to bolj nasveti P, če bi pa dejansko oni mogli to izvest v praksi, bi pa tudi videli, da ne gre tako zlahka. A veste, da sem jaz slišala kr nekaj komentarjev na račun, zakaj Aneja nimam doma, če sem pa na porodniški. Zakaj hudiča mu delam to krivico, če pa ne mara vrtca in bi bil eno leto lahko z mano doma. No in kaj potem, ko bi ga po enem letu dala spet v vrtec? A pol bo imel pa kr rad vrtec, al kaj? o to pa vem kako je - pametovanje,sploh o tistih k nimajo otrok...katastrofa, jaz bi mela loh tud suzi doma pa smo vsi bolj srecni da je v vrtcu - tok je dobre volje, naigra se,je vse...cist zadovoljna,jaz pa se celo loh s sandro ukvarjam... pa bolezni so vsepovsod, moj vse iz sluzbe privlece - pa naj mu recem naj ne hodi...ja ne gre tko a ne.... tko da se cist strinjam s tabo in naj bodo kr v vrtcu - pa upam da bos koncno imela mir in ne bo takih tezav vsako jutro - a je kej bolje? ninibo - super da uzivate in kar uzivi v tascini dobroti - vrjemi da je fajn, jaz zal tega nimam mala - super za smrekco, mi je se nismo...a joj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Hej punce! jaz sem pa danes bolj na robu . Oglašam se namreč od svojih staršev, kjer "čuvam" svojega dedka. dejansko se ga ne upamo več samega pustit, blede se mu, komaj hodi, poliva se, .....Moji starši hodijo še v službo in dejansko sem jaz lahko edina, ki ga lahko takole počuvam Upam, samo da če je to konec, da bo hitro mimo, ker je neraspoznaven. Še pred dvemi tedni mobilen, vozil avto, prišel k nam na obisk pogledat svoja pravnuka, zdaj pa opazovat kako propada Jakob pa spančka trenutno v postelji mojih staršev, dedek je šel pa tudi spat. kako ste bolančki???Upam, da ste vsi na dobri poti k zdravju! Lp Tina tinka - lej nimas kaj, te pa razumem, moja teta je cist boga - cakamo pac da gre...ni vec pomoci pa je se kr mlada - 54,hudo je takole opazovat cloveka kako propada in ne mors absolutno nic, lej - vazn je da je na toplem, da je na varnem, da ima za jest, ti se pogovarjaj...sprasuj ga - pa ce tud kar nekaj govori - obcutek da vam ni vseeno in da ga mate radi je najvec kar lahko naredite
|
|
|
|