RE: Septembrke 2010 (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

khurde -> RE: Septembrke 2010 (13.12.2010 11:06:59)

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Khurde - jaz tudi rada dajem kaj za ustvarjat za darila, ampak to je šele od kakega drugega leta naprej - npr. plastelin, ali pa prstne barve. Pri knjigicah je pa tako, da kakšnim otrokom sploh ne potegnejo - Bor je ful navdušen nad njimi, njegova mlajša sestrična, jih pa tudi povoha ne.

ja, ustvarjanje res še ni za naše čist tamale [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] pri nas je plastelin šele zdaj postal aktualen, prstne barve pa tut. prej pa samo barvice ali pa voščenke, ker ni bilo toliko "škode", če jih je v usta dajala - od flomastrov je bila vsa umazana, pa še kakšno konico je odgriznila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley5.gif[/image]

za knjige se mi pa zdi, da je odvisno tudi od zgleda staršev in od tega, če so njim dejansko zabavne in ne samo nepotrebna muka. itak je pa tut karakter otroka en faktor.

NiNiBo -> RE: Septembrke 2010 (13.12.2010 11:39:43)

tinkatonka in Almera hvala za lepe zelje -jap, ravno likam in pakiram. Hvala se enkrat za nasvet glede dojenja, jaz mislim da nam bo slo. Sej Neo je priden in se ne bojim toliko leta, zelim se predvsem da ne bo kaj zbolel. Seveda pa bom on-line, madonca bi vas tolk pogresala ce vas ne bi morala prati 2 tedna.
Drugace tinkatonka pa ni umazancek samo vas Anej, moj necak je tocno isti - moja sestra samo pere [sm=smiley36.gif]
mala upam, da vam bo vreme res naklonjeno in se boste zelo zelo navozickali.

Midva sva pa danes oba doma in Niels malo bolj pazi na Nea, tako da jaz lahko v miru likam in pakiram. [sm=smiley1.gif] Pa v soboto je bil priden in skuhal golaz za danes, tako da samo pogrejeva, mal solate pa bo. Sicer pa smo imeli zjutraj se UZ kolkov in je vse bp. Pa po kar dooolgem casu je Neo spet spal v kosu od 20 do 24, potem sem dojila ob 2.30 in potem je spal do 7.00. Glede na to, da sem pa navajena vstajati vsaki 2 uri sem se pa jaz ves cas budila in gledala kaj je narobe [sm=zmeden.gif].

Uzivajte snezinke!!

Lenca78 -> RE: Septembrke 2010 (13.12.2010 12:07:00)

No medve z Nejo sva imeli posvetovalnico. Ni dobila pikice, ker greva prvo v razvojno ker Nejo malenkost vleče v desno stran. Tako da bo cepljena čez en mesec. Drugače pa mere:
3.mesece 64,5cm
                 6200g
         OG  41,4cm

brezcopatka -> RE: Septembrke 2010 (13.12.2010 12:42:50)

Dan punce!

Mi bomo pa jutri stari tri mesece, kar ne morem verjeti[sm=bravo.gif].

Imam eno vprašanje. Moj čmrlek ima zabasan nosek že ene par dni, kašlja ne, smrka ne, ampak tega nosa pa kr ne morma sanirat. Mu prebrizgam s fiziološko, potem z elektronskim aspiratorjem ven vlečem, pa še kr nč boljše. Prav tak zvok ima kot da smrči. Pa inhalacije z zelišči, pa kapljice 31, pa eucasol od justa... Čeprav med dojenjem pa nobene panike, normalno diha. Ajej[sm=zmeden.gif]

Imate zame še kakšen nasvet? Bi ga morala peljat pokazat k pediatru? v četrtek imava tako posvetovalnico, pa če še ne bo nič bolje...

Ninibo: čim lažjo pot [sm=pikapoka1.gif]

Lenca78: Neja je pa že prava punca:)

tinkatonka -> RE: Septembrke 2010 (13.12.2010 12:43:55)

tinkatonka - a to si HM mislila v CP?

ja ta HM. Se kr splača za otroke, sploh če morate kaj za darila kupit, za zdaj za NL al pa za kakšne prihajajoče RD-je.

katrinka -> RE: Septembrke 2010 (13.12.2010 12:48:41)

le toliko da se javim
berem vas sproti a ni cajta za pisanje....mam spet obe pupi doma...k je pa prestolonaslednica v vrtcu pa vse ostalo pocnem...

tinkatonka -> RE: Septembrke 2010 (13.12.2010 12:48:43)

Imate zame še kakšen nasvet? Bi ga morala peljat pokazat k pediatru? v četrtek imava tako posvetovalnico, pa če še ne bo nič bolje...

ne ne rabiš peljat. Vsak prehlad rabi svoj čas. Mi smo ga imeli en teden kr v hudi obliki.l Zdaj je že super! Na "litre" fizioloske in redno čiscenje vsaj pred vsakim hranjenjem pa se kdaj vmes.

Kje pa je naša tannya? Upam da je ni zamedlo v Avstriji?

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.12.2010 12:51:44)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.12.2010 12:52:50)

benika -> RE: Septembrke 2010 (13.12.2010 14:12:27)

Sej tannye kolikor vem še ni doma oz. pride danes tekom dneva.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.12.2010 14:21:53)

tinkatonka -> RE: Septembrke 2010 (13.12.2010 16:10:15)

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Sej tannye kolikor vem še ni doma oz. pride danes tekom dneva.

aja sem mislila, da so šli samo za tri dni.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.12.2010 16:12:22)

katrinka -> RE: Septembrke 2010 (13.12.2010 19:25:13)

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

tinkatonka - a to si HM mislila v CP?

ja ta HM. Se kr splača za otroke, sploh če morate kaj za darila kupit, za zdaj za NL al pa za kakšne prihajajoče RD-je.

Meni je zadnjič prodajalka rekla, da dobijo robo vsak dan, razen nedelje, okoli 10:30 ure. Tako da se splača it v HM dopoldne. To mi je povedala prodajalka, ko sem zadnjič (enkrat pred našim srečanjem) komentirala, da imajo pa zelo veliko izbiro - če je to sedaj zaradi praznikov.

to je pa dobr vedet[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

tinkatonka -> RE: Septembrke 2010 (13.12.2010 20:23:08)

Dober večer!

Evo otroci spijo. Jakoba je nekaj zvijalo in ko sem prišla domov iz CP sem ga samo odložila iz moževega naročja v posteljo in se še ni zbudil. Zadnje čase vsak večer med 18h in 20h joka kot nor, nič ga ne potolaži, se pa nič ne steguje, ampak samo joka kot ne vem kaj.

No danes sva z Anejem obiskala Božičkovo pošto v Cityparku in oddala pisemce božičku. Dobil je tudi darilce - snežno kroglo (benika...otroci jih lahko zastonj vzamejo, so pa različne, se spomnim, da si zadnjič pisala, da jih mož zbira). Pismo je pa napisal in narisal tudi v Jakobovem imenu, ker češ "Jakob ne more, a ne mami"[sm=smiley36.gif]. No ampak mi je dajal navodila, kaj mora Božiček prinesti Jakobu...res pravi big brother.[sm=smiley1.gif]

Jutri se torej vidimo. Ne pozabite: Kolosej ob 10:30.

Si grem prav pisat seznam, kaj moram vse postoriti jutri in kaj s seboj vzeti, ker sem ultra pozabljiva!

Lp Tina

tinkatonka -> RE: Septembrke 2010 (13.12.2010 20:27:19)

IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Kako točno je naziv izdelka Fito Bimbi proti kašlju? Jakob je včeraj začel pokašljevat, ampak je kljub temu kar dobro spal od 21h do 3h, se dojil in zaspal do 7h.
B in T namreč do lani, ko sta šla v vrtec sploh nista nikoli kašljala, nato pa smo kašelj lajšali s sirupi.

najbrž odgovora več ne rabiš a ne.[sm=smiley2.gif]
Nam je res pomagal. Kašelj je postal hitro sočen in za odkašljat.

NiNiBo -> RE: Septembrke 2010 (13.12.2010 20:36:52)

No tko mi smo napakirani..uhhh upam, da imam vse. Se nabere robe takole za dva tedna, se dobro da nas pride tascica na letalisce iskat. Je pa Neo danes tako nerazpolozen, kot bi vedel da gremo in bo sprememba.

Jutri uzivajte v Koloseju in se fino fino zabavajte in seveda lepo obdarujte. Tistim, ki pa ste bolni pa zelim, da cimpreje okrevate!!

lp nina

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.12.2010 20:43:51)

tannya -> RE: Septembrke 2010 (13.12.2010 21:10:36)

Dober večer, mi smo nazaj...

vidim, da vas je že skrbelo, če me je zamedlo[sm=smiley36.gif]. Ni me, je pa res, da smo za en dan podaljšali, ker je bilo tako luštno.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Bilo je super, le en dan je bil snežni vihar in sem imela smolo, da sem ga srečala[sm=zmeden.gif]...so se mi pol še nekja časa kolena tresla. Še sreča, da je bilo drevo zraven, ker sicer bi me odpihnilo.
Vsak dan sem šla tečt in v savno (Almera vsak drugi krog sem laufala zate[sm=smiley2.gif]). Imeli smo tudi res krasen apartma na eni bio kmetiji, sploh nismo mogli verjet, da smo tako fajn izbrali. Dvakrat smo šli tudi v terme.

Živa je bila klasična[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]...jedla na dve uri dan in noč in vstajala med 4 in 5.[sm=smiley29.gif] Na srečo pa ni pobrala prehlada od nas, ker smo bili vsi prehlajeni.

V glavnem, imeli smo se super in komaj čakam, da ponovimo. Podrobnosti pa jutri na kavici[sm=smiley1.gif]. se že veselim, da vas vidim in res sem imela abstinenčno krizo zaradi RR...mi je ves čas nekaj manjkalo[sm=smiley2.gif].

Držim pesti, da se vsi bolani čim prej pozdravijo. Benika[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif], se slišiva!

tinkatonka -> RE: Septembrke 2010 (13.12.2010 21:11:38)

Bor pa je takoj snel en obesek z jelenčkom in zdaj ga okoli nosi in skrbi za njega kot za dojenčka - zdaj on doji vse svoje živali. Si prav majico gor potegne in da živali na prsi. Mu ne morem dopovedat, da samo mamice dojimo; ker on ima tudi bradaviščke, torej lahko doji - to je njegova teorija

faca mala[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

midva bova smrekico postavljala jutri. Mam problem, da tam kjer imam prostor za smrekco ni štekarja za lučke, tam kje ni prostora na pretek pa je štekarjev polno. Pismu ko bom bajto zidala moram že arhitektu rečt, da mi plac za smrekco notr vkalkulira.[sm=smiley36.gif]

tinkatonka -> RE: Septembrke 2010 (13.12.2010 21:13:54)

yeee Tanja you are back[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Se vidimo jutri! In me veseli, da ste zelo uživali.

Lp Tina

Izabelina -> RE: Septembrke 2010 (13.12.2010 21:23:13)

čer!!

dans je biu en supr dan... moja prjatlca, k ma 2 mesca mlajšga fantka Tiana je bla na obisku, ji je dougčas tko kot men pa pride usak tedn [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

jutr mene tut ne bo... sm razmišljala, če bi z busom pršla... sam bi morala kr zgodi it na pot... mi pa radi poležimo...
upam pa, da se mala Manja čimprej pozdravi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

lepooooooo se mejte, lepa darila želim vsem!! zdej pahitr spat!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (13.12.2010 21:33:53)

tinkatonka -> RE: Septembrke 2010 (14.12.2010 8:34:13)

A lahko zmrznem mogoče....ker pri nas je -13 stopinj!

Sem mislila iz z jakobom na banko, pa mal še v šoping, no pa ne grem, bo moja mami zdele na kavo prišla pa Jakoba počuvala, da bom jaz to opravila. Potem pa malo čez 10 grem pa v Kolosej, se že veselim. Upam, da bo takrat vsaj ogrelo na -5.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (14.12.2010 10:31:51)

Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>