tannya -> RE: Septembrke 2010 (13.12.2010 21:10:36)
|
Dober večer, mi smo nazaj... vidim, da vas je že skrbelo, če me je zamedlo[sm=smiley36.gif]. Ni me, je pa res, da smo za en dan podaljšali, ker je bilo tako luštno.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]. Bilo je super, le en dan je bil snežni vihar in sem imela smolo, da sem ga srečala[sm=zmeden.gif]...so se mi pol še nekja časa kolena tresla. Še sreča, da je bilo drevo zraven, ker sicer bi me odpihnilo. Vsak dan sem šla tečt in v savno (Almera vsak drugi krog sem laufala zate[sm=smiley2.gif]). Imeli smo tudi res krasen apartma na eni bio kmetiji, sploh nismo mogli verjet, da smo tako fajn izbrali. Dvakrat smo šli tudi v terme. Živa je bila klasična[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]...jedla na dve uri dan in noč in vstajala med 4 in 5.[sm=smiley29.gif] Na srečo pa ni pobrala prehlada od nas, ker smo bili vsi prehlajeni. V glavnem, imeli smo se super in komaj čakam, da ponovimo. Podrobnosti pa jutri na kavici[sm=smiley1.gif]. se že veselim, da vas vidim in res sem imela abstinenčno krizo zaradi RR...mi je ves čas nekaj manjkalo[sm=smiley2.gif]. Držim pesti, da se vsi bolani čim prej pozdravijo. Benika[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif], se slišiva!
|
|
|
|