tinkatonka -> RE: Septembrke 2010 (1.10.2010 13:43:07)
|
Hej punce! jaz pa našo teodoro pogrešam. Zdaj je najbrž že prišla iz P. Me prav zanima kako se je odvila njena porodna zgodba v vodi. Upam. da se kmalu javi.[sm=smiley1.gif] Mi smo drugače kr OK, razen da se noben od nas ne more znebiti zelenega srmklja. [sm=smiley13.gif] Jakob je pridno dete. Ko poje, malo gleda naokrog kakšno urco, potem mal zastoka, mu dam dudo in v posteljo in zaspi. Za cca 2h, potem spet jemo, gledamo,ipd...pa dan hitro mine. Danes se bomo pa zvečer prvič družno kopali. Se že veselimo! Grem pa danes tud v DM, po to mleko babylove, pa po čaj, pa še mal v civilazicijo mi bo pasal. Babica pa bo čuvala dva mala škrata! [sm=bravo.gif] Glede dojenja zdaj pa res poskusim še zadnjo stvar...ene homeopatske kapljice, ki naj bi spodbujale laktacijo (jih dobim v ponedeljek)...če pa to ne pomagal, pa "obupam". Ampak jaz sem itak večno optimist. [sm=smiley36.gif] Ampak po vztrajnosti pri tem dojenju pa še sama sebe presenečam. [sm=smiley36.gif] lep dan vam želim in prelep vikend! Lp Tina
|
|
|
|