tinkatonka -> RE: Septembrke 2010 (30.9.2010 14:47:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: maca29 tinkatonka 4,90 eura je doza 600g tega mleka :)dost cenej kot aptamil in če greš brat energijsko vrednost enega ali drugega vidiš da je v končni fazi baby love bol hranljiv kot aptamil. uf to je pa res poceni. Ker jaz v Muellerju dam za 800g Aptamila 12,5 €. Bom poskusila še ta Babylove, ker tole mleko je kr drag špas. Sicer je pa moj sinko v 6 dneh dobil 240g in je to ful ok, glede na to, da smo mel težave s težo in zgubljal, zdaj ima 3800g (porodna teža je bila pa 3580g). [sm=bravo.gif] Torej lahko še vedno brez skrbi kombiniram dojenje z dodajanjem, čeprav je itak mojga mleka mogoče čez cel dan ravno za en obrok. Ampak se mi še da vztrajat - waw sama sebe presenečam. [sm=smiley36.gif] bambinca...a ti kaj dodajaš, al se samo trudiš z dojenjem. Ker ravno zaradi preslabega pridobivanja na teži so meni rekli, naj ga futram, ker bolj ko bo močan, močneje bo baje pri meni vlekel. Je pa res, da je moj kr lenivček in ga moram zbudit, pol pa ko ni prehude lakote, tud vleče ne preveč rad, pa še zelo se odriva od mene.[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Kako je bilo na čveku punce? Sem vam kr mal fovš, jaz dopoldan sam v hiši ždim, popoldan grem pa malo ven, oziroma imam itak Aneja za zabavat. Komaj čakam, da bom z Jakobom bolj mobilna, da bomo lahko popoldne kakšne knjižnice skupaj obiskovali, pa mogoče v center Lj. šli kaj na sprehod....
|
|
|
|