skuštrana
|
Hojla! 2ursae, a si še kar tu Bejži, hitro.... Pingi, ma, trije so prav fajn, res. Mi imamo pač to nesrečo da je mali vražiček in da ima naporen karakter (mož pravi po meni )... Je pa vsak dan lažje, sedaj se že zaigrajo skupaj, pa je malo lažje...Pa dojit sem nehala slab teden nazaj in je začel Oton ponoči spat, sedaj sledi še selitev v sobo in v svojo posteljo in potem bo po skoraj 6 letih najina postelja samo najina Me je pred par dnevi prijateljiva vprašala če sploh še znam živet brez da dojim oz. sem noseča Ima kar prav, zadnjih 6 in pol let sem bila ali doječa ali noseča... mI JE PA KAR MALO ŽALOSTNO PRI SRCU, KER TEGA NE BOM NIKOLI VEČ DOŽIVELA, PO DRUGI STRANI SEM PA PARV VESELA DA JE TA DEL ŽIVLJENJA ZAKLJUČEN..pAČ, TAKŠNI MEŠANI OBČUTKI . Čestitke oktobrčki Pa lepo praznujte tisti ki še niste (ma, mi še tudi nismo, jaz kar sanjam o nekem pikniku, samo potem me vreme znervira..ah, ga bomo kar doma na terasi naredili, pa lahko hitro noter zbežimo, če bo kaka dež)...No, trenutno dežja ni, je pa burja..Ja, Pingi, full piha Ej, Pingi, če boste šli v Baško, se pa pri nas na kavici ustavite, da se malo pretegnete..Mislim, pri nas doma, v Bakru, ne v Baški