živa
|
A ni bilo luštno, ko smo bile še brez otrok in je zunaj deževalo, ker si se lahko cel dan crkljal in bral in se valjal po postelji ... Potem pa dobiš otroke in si že zvečer tečen, ker je slaba vremenska napoved, ti pa ne veš, kako boš animiral mulčke, da ti ne bodo zrasli čez glavo, počeli neumnosti in razturili bajte . No, zaenkrat (danes) so moji trije zgledni . Mezinček spi, z drugima pa smo ravnokar prebrali nekaj cicidojev in podobnih revij, zdaj pa sta odkrila kocke in sestavljata elektrarne . Mezinček očitno ni tako gibalno napreden kot njegovi mlajši RR-prijateljčki, saj se še ne obrača na trebušček, razen ene dvakrat bolj po nesreči, na postelji, pa ga je po mojem obrnilo, ko se je malo ugreznil v jogi; ali pa če se s pasenja kravic zvrne na hrbet. Malo je zagotovo kriva tudi njegova kilaža (po mojem ima že kakih 8 kg). Zaenkrat se še vedno samo doji, jutri bo star 5 mesecev in še kak mesec ga bom najbrž še prikrajševala za gosto hrano, saj se več kot lepo redi z mojim mlekom. skuštrana, jaz tudi po sili razmer prisegam na tvoj rek v podpisu, saj veš, a clean house ... se mi zdi čista utopija . Še možek mi je dva dni nazaj rekel, naj prosim dam kaj prat, ker mu zmanjkuje cunj . Aktivnosti - maksija bom začuda očitno vpisala na telovadbo; začuda zato, ker lani ni bilo šans, da bi hodil, letos pa je celo rekel, da bi. Za glasebno šolo sem se pa itak prepozno spomnila. Čvergija pa ne vem, če bi kam dala. Rad ima vodo, tudi telovadi rad, ampak ne vem, če je ravno kaka potreba po vodeni aktivnosti ... Plus logistika (vozakanje sem in tja) in finance, pa me malo mine. Saj ima še čas. A sem dovolj napisala ? Mogoče bi šla zdaj vendarle napolnit en pralni stroj , preden začnem kuhat kosilo. Danes bo rižota z gobami . Lp, živa
|