|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sam vprašam
10.9.2010 15:02:10   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: barni
Pritisk mi dvigne ko: pomijem kopalnico in se gre brit.

Ja kaj češ, če se je pa najlepše briti takoj zatem, ko ravno počistiš. Pa itak, da bo vse počistil za sabo, ja. user posted image

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 51
10.9.2010 16:46:45   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: barni
Pritisk mi dvigne ko: pomijem kopalnico in se gre brit.

Ja kaj češ, če se je pa najlepše briti takoj zatem, ko ravno počistiš. Pa itak, da bo vse počistil za sabo, ja. user posted image

Seveda..Britje je delikatna zadeva, ki zahteva čisto kopalnico user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 52
10.9.2010 17:37:23   
anarabarbara
Zakaj bi, če mu ni treba? Saj je na koncu vse narejeno, ne da bi se mu bilo treba mučiti :) Same smo si krive. Dokler ga pedenamo, pa nabavljamo, pa pucamo itd in smo zraven še vse srečne, da lahko o delamo ME, ne pa katera druga, bo pač še naprej tako. Seveda je možno, da bo šel k enemu drugemu teletu, ki bo to delalo, ker ne delamo me. Ampak wtf, kakšen partner sploh je to, če je toliko retardiran, da noče zložit posode v stroj. Meni to FUL dvigne tlak. Upam in molim, da bo nekoč napočil dan, ko nobena od nas ne bo hotela biti predpražnik in tile ljubčki razvajeni ne bodo mogli menjavat čistilnega servisa v sekundi, ko jih prime. Žal se to sedaj redno dogaja. Če ne boš ti, bo pa katera druga (vsaj nekaj časa - do naslednje naivčine).

Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba, takrat bo jasno, da se denarja ne da jesti.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 53
10.9.2010 20:31:07   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: anarabarbara
Ampak wtf, kakšen partner sploh je to, če je toliko retardiran, da noče zložit posode v stroj. Meni to FUL dvigne tlak. Upam in molim, da bo nekoč napočil dan, ko nobena od nas ne bo hotela biti predpražnik in tile ljubčki razvajeni ne bodo mogli menjavat čistilnega servisa v sekundi, ko jih prime.

Oprosti, draga, jaz nisem noben predpražnik in tudi večina nas tukaj ni predpražnik. To, da se gospodinjska opravila lahko deli enakomerno na oba spola, je zame čista utopija. Noben moški ne more tako lepo sčistit oken, kot lahko to naredi ženska. Vem, sem imela včasih 3 moške cmre, pa je bil le en približno toliko pedanten, da ni blo treba za njim npr. še enkrat pomit sekreta. Glede tega sem staromodna - ženske bolj obvladamo gospodinjenje, moški pa tehnične zadeve. Jaz se ne bom spravila pogledat, zakaj npr, pralni stroj ne dela, ne bom sestavljala omar in ostalega pohištva, menjala tesnila na pipi, ker to obvlada moj mož, tudi administracijo računalnika prepustim njemu. Če pa se ne strinjaš z mano, pa se bojim, da je tvoj partner ena uboga copatka.

(odgovor članu anarabarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 54
10.9.2010 21:13:31   
anarabarbara

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
To, da se gospodinjska opravila lahko deli enakomerno na oba spola, je zame čista utopija. Noben moški ne more tako lepo sčistit oken, kot lahko to naredi ženska.

Pri nas doma puca okna 1x na dve leti ena gospa, ki ji z veseljem dam ekvivalent dveh kinovstopnic. Mogoče bi se ti zgrozila, v kakem svinjaku živim, ampak imam rajši to, kot da poleg svoje neravnoizi službe še pucam okna ipd do visokega sijaja. Moj dragi puca približno isto kot jaz, sicer popenim. Mogoče se on tebi zato zdi copata, tako kot se ti meni zdiš predpražnik. Vsak vidi svoje :)

Ko bo posekano zadnje drevo, zastrupljena zadnja reka, ulovljena zadnja riba, takrat bo jasno, da se denarja ne da jesti.

Neposredna povezava do sporočila: 55
10.9.2010 21:24:01   
Andromeda

To, da se gospodinjska opravila lahko deli enakomerno na oba spola, je zame čista utopija. Noben moški ne more tako lepo sčistit oken, kot lahko to naredi ženska.

Pri nas doma puca okna 1x na dve leti ena gospa, ki ji z veseljem dam ekvivalent dveh kinovstopnic. Mogoče bi se ti zgrozila, v kakem svinjaku živim, ampak imam rajši to, kot da poleg svoje neravnoizi službe še pucam okna ipd do visokega sijaja. Moj dragi puca približno isto kot jaz, sicer popenim. Mogoče se on tebi zato zdi copata, tako kot se ti meni zdiš predpražnik. Vsak vidi svoje :)

Okna sem dala le kot enega od možnih primerov, ti pa si se na to obesila kot pijanec plota. Sicer mi je pa figo mar, kakšen svinjak imate pri doma, jaz ga pri sebi nimam in nočem imet. Raje sama čistim, pa čeprav sem za take emancipiranke kot si ti, predpražnik.

(odgovor članu anarabarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 56
11.9.2010 11:34:36   
branka81
hehe. prpelte svoje moške k mojmu,da jim pokaže kak se pomaga dragi....
mojmu ni problem pomit posode,po tleh pomije boljše kot jz,obesi cunje,odnese smeti..gre v trgovino....kar je pa najlepše mi pomaga pri 6-mesečni hčerkici.....uh kokrat si sama pr seb mislim,da sm zadela sedmmico.....
je pa njegov brat čisto nasprotje,ker ga je mamica full razvajala tko da on pa ne nardi nč od zgoraj naštetega..ja kaj češ,moškiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 57
11.9.2010 13:24:20   
Teyla
Moj tudi zelo pomaga. Posodo pomije večkrat kot jaz, pomije ploščo in pult. Kadar posesa je res natančen-večkrat (kot bi bilo to potrebno) posesa tudi vrh kuhinjskih omaric. Če je on v službi in jaz frej, jaz anredim kaj več, kadar je obratno pa je obratno tudi z delom- takrat je on na vrsti za pospravljanje/kuhanje. NI stvari, ki je ne bi znal, če pa jo ne zna, pa mu povem, kako pa kaj oz sama naredim.
V najinem gospodinsjtvo ni "moje delo, tvoje delo", ampak je pač delo, ki ga narediva izmenično oz oba skupaj. Sva enakovredna v tem in to mi je tako fajn, da mi imam tudi jaz občutek, da sem zadela sedmico.  Ko bo otroček tu, pričakujem enako ločitev dela, s tem da dojit ravno ne bo mogel. user posted image

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 58
11.9.2010 14:00:12   
mateyka
Noben moški ne more tako lepo sčistit oken, kot lahko to naredi ženska. Vem, sem imela včasih 3 moške cmre, pa je bil le en približno toliko pedanten, da ni blo treba za njim npr. še enkrat pomit sekreta. Glede tega sem staromodna - ženske bolj obvladamo gospodinjenje, moški pa tehnične zadeve. Jaz se ne bom spravila pogledat, zakaj npr, pralni stroj ne dela, ne bom sestavljala omar in ostalega pohištva, menjala tesnila na pipi, ker to obvlada moj mož, tudi administracijo računalnika prepustim njemu. Če pa se ne strinjaš z mano, pa se bojim, da je tvoj partner ena uboga copatka.

Andromeda, to se pa ful motiš. vedi, da smo ljudje različni in noben vzorec obnašanja ni absoluten. vsaj ne pri tej temi.
npr.jaz in moj mož - diametralno kar si napisala. on čisti vse bolje od mene. zakaj? ker je nekaj časa delal kot čistilec v veliki čistilni firmi in toprofesionalno obvlada. jaz ljubim sestavljanje in "šraufarija" omar, sestavljanje, menjava tesnil itd. meni ni v breme, ampak zabava. administracija računalnika? vsak svojega, ker sva rahlo computer geeka in picajzlava okol tega kako bo mašina sfrizirana (imava vsak svojo seveda). user posted image

tako da vidiš, uboge copate ne obstajajovsmislu predalčkanja po vrsti dela. samo po lenobi imho, samo po lenosti, kdo za sabo pospravi osnovne stvari in se zna sam normalno zrithat, če nima nekoga drugega v pomoč. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 59
11.9.2010 14:10:54   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Noben moški ne more tako lepo sčistit oken, kot lahko to naredi ženska. Vem, sem imela včasih 3 moške cmre, pa je bil le en približno toliko pedanten, da ni blo treba za njim npr. še enkrat pomit sekreta. Glede tega sem staromodna - ženske bolj obvladamo gospodinjenje, moški pa tehnične zadeve. Jaz se ne bom spravila pogledat, zakaj npr, pralni stroj ne dela, ne bom sestavljala omar in ostalega pohištva, menjala tesnila na pipi, ker to obvlada moj mož, tudi administracijo računalnika prepustim njemu. Če pa se ne strinjaš z mano, pa se bojim, da je tvoj partner ena uboga copatka.

Andromeda, to se pa ful motiš. vedi, da smo ljudje različni in noben vzorec obnašanja ni absoluten. vsaj ne pri tej temi.
npr.jaz in moj mož - diametralno kar si napisala. on čisti vse bolje od mene. zakaj? ker je nekaj časa delal kot čistilec v veliki čistilni firmi in toprofesionalno obvlada. jaz ljubim sestavljanje in "šraufarija" omar, sestavljanje, menjava tesnil itd. meni ni v breme, ampak zabava. administracija računalnika? vsak svojega, ker sva rahlo computer geeka in picajzlava okol tega kako bo mašina sfrizirana (imava vsak svojo seveda). user posted image

tako da vidiš, uboge copate ne obstajajovsmislu predalčkanja po vrsti dela. samo po lenobi imho, samo po lenosti, kdo za sabo pospravi osnovne stvari in se zna sam normalno zrithat, če nima nekoga drugega v pomoč. user posted image user posted image

Še ena, ki se je obesla na je*ena okna user posted image Škoda, ker nism dala za primer likanja user posted image No, srečaš tudi takšne pare, kjer ženska nosi šraufe, dedc pa predpasnik, kakor komu ustreza. Glede admisnitracije računalnika - nimamo oken, ampak linux, tako, da to ureja moj mož, ker je meni linux španska vas. user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
11.9.2010 15:55:40   
Frodo Bisagin
Glede admisnitracije računalnika - nimamo oken, ampak linux, tako, da to ureja moj mož, ker je meni linux španska vas. user posted image

Globoko si me razocarala ! user posted image user posted image user posted image

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

Neposredna povezava do sporočila: 61
11.9.2010 16:01:31   
Frodo Bisagin

Macisticna delitev na copate in macote predvideva tocno predalckanje po vrsti dela (moska - zenska) in vrsti izgrajevanih odnosov. Zenska gradi znotraj doma, moski zunaj doma, s tocno postavljenimi mejami. Dokler moski ne stopi v "njen" svet - v hiso, stanovanje... je prakticno nedosegljiv. Ker ce ga npr. poklice in on krene domov - je ze avtomaticno copata.

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 62
11.9.2010 21:44:29   
Izabelina
ah ja... od dans naprej se uradno počutm kot osebna snežilka in služabnica... user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 63
11.9.2010 22:23:06   
Bizibee
Sen strinjam čisto z vsem, moja malenkost.

Bi dodala le še eno stvar - tako prekleto so samostojni, pa vedno vprašajo "Lubica a kej veš kje ima sine trak?" ali pa "Lubica ali veš kje sem pustil telefon?" itd. in mama jasno vedno vse strese z rokava, ker se to od nje pričakuje.

(odgovor članu moja malenkost)
Neposredna povezava do sporočila: 64
11.9.2010 23:07:01   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin

Macisticna delitev na copate in macote predvideva tocno predalckanje po vrsti dela (moska - zenska) in vrsti izgrajevanih odnosov. Zenska gradi znotraj doma, moski zunaj doma, s tocno postavljenimi mejami. Dokler moski ne stopi v "njen" svet - v hiso, stanovanje... je prakticno nedosegljiv. Ker ce ga npr. poklice in on krene domov - je ze avtomaticno copata.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 65
12.9.2010 9:31:33   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: moja malenkost
Včasih se mi zdi, da moram na čisto vse sama mislt no.

Jp user posted image

Moj ni lenuh, je pa res, da mi vedno, kadar pojamram, reče, naj mu povem kaj in kako in bo naredil. Sam od sebe ne vidi nič user posted image

Saj, take smo ženske, na VSE mislimo same in VSE naredimo same in moški itak ne vidijo NIČ, kaj bi bilo treba naredit.

Le kdo se bo kosal s tabo?
Če bi bila moški, definitivno ne bi dvignila riti user posted image .

Ker to je druga plat zgodbe, ženske, ki glancajo, ki znajo vse, ki naredijo vse...kar je ok, in ki o tem stalno opominjajo druge user posted image . In bolj ko govoričijo, bolj ti gredo s svojo pospravljalno cankarjado na jetra in bolj ziher ne boš naredil nič.

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
12.9.2010 16:25:26   
mateyka
Ker to je druga plat zgodbe, ženske, ki glancajo, ki znajo vse, ki naredijo vse...kar je ok, in ki o tem stalno opominjajo drugeuser posted image . In bolj ko govoričijo, bolj ti gredo s svojo pospravljalno cankarjado na jetra in bolj ziher ne boš naredil nič.

je pa še druga plat. če bi bil isto VSEstranski moški in bi "videl stvari", ki jih je treba po njegovem narest, bi se pa razburjale, kdo je perilo kar vzel iz stroja ali s štrika, zakaj posoda ni prav zložena, zakaj je posesano vse, balkon pa ne, kako je zdaj špecerija zložena v špajzo, zakja je paradižnik na polici in ne v uni posodi na dnu hladilnika.. itd. v glavnem, itak da ne boš/bi naredil prav - in potem tudi tu sčasoma ziher ne boš naredil nič več user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 12.9.2010 16:26:58 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
13.9.2010 7:47:40   
kalbo

Ampak wtf, kakšen partner sploh je to, če je toliko retardiran, da noče zložit posode v stroj. Meni to FUL dvigne tlak. Upam in molim, da bo nekoč napočil dan, ko nobena od nas ne bo hotela biti predpražnik in tile ljubčki razvajeni ne bodo mogli menjavat čistilnega servisa v sekundi, ko jih prime.

Oprosti, draga, jaz nisem noben predpražnik in tudi večina nas tukaj ni predpražnik. To, da se gospodinjska opravila lahko deli enakomerno na oba spola, je zame čista utopija. Noben moški ne more tako lepo sčistit oken, kot lahko to naredi ženska. Vem, sem imela včasih 3 moške cmre, pa je bil le en približno toliko pedanten, da ni blo treba za njim npr. še enkrat pomit sekreta. Glede tega sem staromodna - ženske bolj obvladamo gospodinjenje, moški pa tehnične zadeve. Jaz se ne bom spravila pogledat, zakaj npr, pralni stroj ne dela, ne bom sestavljala omar in ostalega pohištva, menjala tesnila na pipi, ker to obvlada moj mož, tudi administracijo računalnika prepustim njemu. Če pa se ne strinjaš z mano, pa se bojim, da je tvoj partner ena uboga copatka.

Greva stavit, da pomijem skret pa okna vsaj tako dobro kot ti, če ne boljše.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 68
13.9.2010 15:22:45   
riba84
kot opažam imam zlatega fantauser posted image user posted image res.

Moj pospravlja za sabo, pere si cote sam, posodo zloži v pomivalca, sesa, pomiva po tleh ( če je potrebno ) Omaro ima v šablono zloženo (bolj kot jaz, priznam) v trgovino hodi in zadnjič ko jaz nisem mogla it,  sem mu pokazala kere vložke naj kupi in mi je prave kupil, tudi za ostale stvari kupi več al manj taprave, oz. jaz se niti ne sekiram, če kupi kaj drugegauser posted image smeti odnese vedno sam od sebe, kavo zna skuhat... res.... vidim, da imam zlatega fanta....in to zelo cenim...
Delo okoli hiše pa itak več al manj delama skupaj oz. vsak nekaj po dogovoru. V vrt ga sicer nisem spustila, (ker je to pa res ženska zadeva.)
Je pa res, da pri nama si vso delo deliva oz. če se kateremu ne da, pač drug nardi in "osluge" si tut vračama...

Edino kuhat pa nezna, pa WC školke ne zna pokrit za sabo. To sta dve "napakici"

Res je skrben, priden, delaven skratka super....

ker še nimava otrok sicer nevem kako bo glede tega obisto niti ne dvomim, da mi nebi pomagal.

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 69
13.9.2010 15:28:47   
zvezdan
IZVIRNO SPOROČILO: riba84

kot opažam imam zlatega fantauser posted image user posted image res.

Moj pospravlja za sabo, pere si cote sam, posodo zloži v pomivalca, sesa, pomiva po tleh ( če je potrebno ) Omaro ima v šablono zloženo (bolj kot jaz, priznam) v trgovino hodi in zadnjič ko jaz nisem mogla it,  sem mu pokazala kere vložke naj kupi in mi je prave kupil, tudi za ostale stvari kupi več al manj taprave, oz. jaz se niti ne sekiram, če kupi kaj drugegauser posted image smeti odnese vedno sam od sebe, kavo zna skuhat... res.... vidim, da imam zlatega fanta....in to zelo cenim...
Delo okoli hiše pa itak več al manj delama skupaj oz. vsak nekaj po dogovoru. V vrt ga sicer nisem spustila, (ker je to pa res ženska zadeva.)
Je pa res, da pri nama si vso delo deliva oz. če se kateremu ne da, pač drug nardi in "osluge" si tut vračama...

Edino kuhat pa nezna, pa WC školke ne zna pokrit za sabo. To sta dve "napakici"

Res je skrben, priden, delaven skratka super....

ker še nimava otrok sicer nevem kako bo glede tega obisto niti ne dvomim, da mi nebi pomagal.

riba84 a se lahko nehaš hvalit user posted image user posted image user posted image

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu riba84)
Neposredna povezava do sporočila: 70
13.9.2010 21:01:50   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Greva stavit, da pomijem skret pa okna vsaj tako dobro kot ti, če ne boljše.user posted image

No, pa dejva! Lahko kar pri nas doma...ampak kdaj drugič, ker sem jih ravno v soboto pomila in se tipi-topi svetijo user posted image

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 71
13.9.2010 21:44:03   
*miska.mcc*
ronja:

"Veš, če tvojih nogavic ni v košu, potem jih ne morem dat prat, potem ti jih pa zmanjka"

user posted image user posted image user posted image
temu se pa rece Taktika! z veliko zacetnico!  HVALA!!!!!!! bom ponucala!!!!!

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 72
14.9.2010 2:04:39   
Rožica I

Glede tega sem staromodna - ženske bolj obvladamo gospodinjenje, moški pa tehnične zadeve. Jaz se ne bom spravila pogledat, zakaj npr,
- pralni stroj ne dela,
- ne bom sestavljala omar in ostalega pohištva,
- menjala tesnila na pipi, ker to obvlada moj mož,
- tudi administracijo računalnika prepustim njemu.

Hecno, ampak vsa našteta moška opravila, obvladam in jih počnem z velikim veseljem (razen popravljanja stroja- to počnem, ker je pač nujno).
Sem pa tudi za gospodinjenje, ampak res bolj kampanjsko- tako glede čiščenja kot kuhanja (čeprav kuham dosti raje kot čistim). Čeprav oboje obvladam v nulo, če je, seveda, treba.

Skratka, sto ljudi, sto čudi user posted image .

ROŽICA

Neposredna povezava do sporočila: 73
14.9.2010 20:45:57   
riba84
kot opažam imam zlatega fanta res.

IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan

riba84 a se lahko nehaš hvalit user posted image user posted image user posted image

hihihi šele zdej res vidim, da ga morm pohvalit...IN ja, res je priden

Da nebo pomote vseee kar sem zgoraj napisala ne dela vsaki dan.... Hotela sem samo napisat, da ta dela mu niso tuja in da jih tudi opravi če je treba IN MU NI TEŽKO! Tudi sam se spolne, da je treba svoje cote dat prat, pa it v trgovino, pa sobota (več al manj) je rezervirana za pucat,...
Drgač pa delava oba vse... Da neboste rekle: A ONA PA SKOZI LEŽI IN GLEDA V LUFTuser posted image

Sem se spolnila, da ko sva čist prvič bla skupaj v Bohinju sem jaz skuhala kosilo... ko sva pojedla je on vstal od mize in rekel: jaz bom pa zdej pomil posodo!! Mene je skor kap (od veselja) ampak, doma mi noben v 22letih(takrat) ni rekel, da bo pomil posodo... Bila sem šokirana hihiuser posted image user posted image

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 74
14.9.2010 20:55:36   
sanasan
Tudi sam se spolne, da je treba svoje cote dat prat, pa it v trgovino, pa sobota (več al manj) je rezervirana za pucat,... Drgač pa delava oba vse... Da neboste rekle: A ONA PA SKOZI LEŽI IN GLEDA V LUFT Sem se spolnila, da ko sva čist prvič bla skupaj v Bohinju

Punca, ne vem, koliko ima spomin opraviti s spolnostjouser posted image , ampak piše se pa ' sam se spomni' in sem se spomnila...
Pa brez zamereuser posted image

CARPE DIEM!

(odgovor članu riba84)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

nada56

(81%)

(19%)

Število vseh glasov: 96

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!