Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka Noben moški ne more tako lepo sčistit oken, kot lahko to naredi ženska. Vem, sem imela včasih 3 moške cmre, pa je bil le en približno toliko pedanten, da ni blo treba za njim npr. še enkrat pomit sekreta. Glede tega sem staromodna - ženske bolj obvladamo gospodinjenje, moški pa tehnične zadeve. Jaz se ne bom spravila pogledat, zakaj npr, pralni stroj ne dela, ne bom sestavljala omar in ostalega pohištva, menjala tesnila na pipi, ker to obvlada moj mož, tudi administracijo računalnika prepustim njemu. Če pa se ne strinjaš z mano, pa se bojim, da je tvoj partner ena uboga copatka. Andromeda, to se pa ful motiš. vedi, da smo ljudje različni in noben vzorec obnašanja ni absoluten. vsaj ne pri tej temi. npr.jaz in moj mož - diametralno kar si napisala. on čisti vse bolje od mene. zakaj? ker je nekaj časa delal kot čistilec v veliki čistilni firmi in toprofesionalno obvlada. jaz ljubim sestavljanje in "šraufarija" omar, sestavljanje, menjava tesnil itd. meni ni v breme, ampak zabava. administracija računalnika? vsak svojega, ker sva rahlo computer geeka in picajzlava okol tega kako bo mašina sfrizirana (imava vsak svojo seveda). tako da vidiš, uboge copate ne obstajajovsmislu predalčkanja po vrsti dela. samo po lenobi imho, samo po lenosti, kdo za sabo pospravi osnovne stvari in se zna sam normalno zrithat, če nima nekoga drugega v pomoč. Še ena, ki se je obesla na je*ena okna Škoda, ker nism dala za primer likanja No, srečaš tudi takšne pare, kjer ženska nosi šraufe, dedc pa predpasnik, kakor komu ustreza. Glede admisnitracije računalnika - nimamo oken, ampak linux, tako, da to ureja moj mož, ker je meni linux španska vas.
|