Bakfark
|
IZVIRNO SPOROČILO: moja malenkost Takole zanima me kako in koliko vaši moški vidijo kar se tiče dela? Moj možek je drugače priden, delaven, res skoz neki dela, ima tisoč in en projekt kaj vse bi naredil okoli hiše, tudi v stanovanju pospravi za sabo ko npr. poje, nikoli ni naokoli razmetanih umazanih cunj ali štumpfov, pospravi posteljo itd........Tako, da se v bistvu ne pritožujem, samo rada bi vprašala, ker določenih stvari pač ne razumem (kaj se plete v moških glavah). Npr. če on pozabi kakšen kozarec na balkonu (ko pokadi kakšnega) in ga jaz vidim, ga vzamem, pomijem in pospravim. Če ga npr. jaz kje pozabim ali karkoli drugega, lahko on hodi mimo tega kozarca cel teden (no hipotetično rečeno), pa ga ne bo vzel in pospravil . Ali pa kaj drugega. Če ni on to tam pustil se ga ne tiče. In take stvari me ful motijo. Ja, malenkosti vem, ampak j...bi ga, tok da vidim kako je z vašimi moškimi glede tega. Potem npr. če je on doma, jaz v službi (ima veliko več dopusta kot jaz) in recimo nima kakšnega drugega dela, ne vidi da je npr. perilo že suho in bi ga lahko pobral, ne vidi, da bi bilo treba posesati, ker so že mucki povsod, ne vidi da je hladilnik prazen in bi šel lahko v trgovino,........če strnem skupaj, vse mu je treba pokazat in ga prosit, če bi on to pa to. A so (ste) vsi moški narejeni na ta sistem ali kaj? Včasih se mi zdi, da moram na čisto vse sama mislt no. Pa sej ni tok hudo, ampak včeraj me je pač zmotila ena stvar in sem zdaj še vedno malo pod tem vplivom, zato sprašujem . Uživajte Skratka, ne glede na to, da se v prvem delu zavedaš kako je priden, redoljuben in se pravzaprav ne pritožuješ, na koncu vedno ugotoviš, da vseeno ni dovolj. Recimo, da mu namesto tega, da mu takoj pripraviš kufre in ga prosiš da spoka, za začetek poskusiš biti malo bolj realna in malo spustiš svoje kriterije.
|