|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jezna ? Ljubosumna ?.....
27.7.2005 14:04:59   
dolenjka
Nč sori, sem že prej eni bejbi napisala, da če ne bi hotla, teme ne bi odprla! Vsaka pove svoje mnenje!
In ja, res je smešn za dol past, še bolj pa žalostn!! Namest da bi se jaz ukvarjala s ploščicami, kuhinjo in parketom, se ukvarjam z eno zakompleksano, zafrustrirano babo, k očitno ne zna sama žvet al pa nima mobenga da bi jo mal :sloncek:! Sorči, tako je!
Pa še kaj hujšga je blo, sam rajš ne bi tle na RR, da je ne bi kera spoznala, k itak cela veseljna Lj ve, kaj se ji dogaja v lajfu (revčka se tolk seb smil, da je več na policiji k doma!!)!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
27.7.2005 14:06:08   
dolenjka
U mater! :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
Zdej ste me pa šele našpičle! Gotova je!:grrr::grrr:

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 52
27.7.2005 14:06:43   
Anonimen

Njen cajt je potekel.. :zmeden:

Res ne razumem, zakaj ni bolje, da bi vi vsi bili lepo prijatelji?

On je z njo seksal.. mela sta se rada.. imata spomine.. ki bi jih morda vcasih malo obujala.. ali pa mal poklepetala.. Zakaj hudica, bi to rada preprecila?
Sorry.. ampak to je huudooo otrocje..

Se obnasas kot otrok ki se vsral v hlace, pa se boji to povedat..

Kako bi se mi pocutili sprasujes.. Jaz bi se res slabo, ce bi moja bila zaradi mene skregana z bivsim.. :zmeden::zmeden2:

:rozica:

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
27.7.2005 14:09:45   
dolenjka
Ti si itak en provokator, to sem že opazla....
No, je prav, da si tudi ti povedal svoje mnenje, ampak če bi tvoja svojga bivšga z $ zalagala,pa verjetn ne bi do stropa skakal, a ne??
No, al pa, k maš tko free odnose:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 54
27.7.2005 14:10:09   
rija
ti ji kar pokaži:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 55
27.7.2005 14:14:02   
dolenjka
Ma ne, sej ne mislim nič z njo ordinirat, sam mojmu bom svoje povedala, pol pa naj zbira! Ali jaz ali pa ona (sam pol bo mel pa še pester lajf)! Obe nič več, je bilo predolgo leto in pol, ko sem ga delila!!!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 56
27.7.2005 14:15:37   
Anonimen

Majhno pretiravas..

Sploh nikjer ne pise, da jo on res zalaga z denarjem.. Ona je pac napisala SMS.. Ce ji bo on dal ta denar ali ne.. mi tega ne vemo..

A ce bi napisala v SMS, da naj ji da 50.000 SIT.. bi pa zdej taksno temo odprla..??

In ja.. vcasih sem malo pravokator.. ampak v vsaki pravokacije je tudi nekaj resnice.. samo bolj nazorno povem, da ni dileme..

LP :rozica:

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
27.7.2005 14:16:34   
dolenjka
Hvala za rožico! Bom dala v vazo takoj ko pridem domov!;)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 58
27.7.2005 14:19:20   
Micy
o marija pomagej kaj bi blo če bi bil to otrok.:angel::rozica:

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 59
27.7.2005 14:27:30   
zoya_
dolenjka... jest te čist razumem, da sploh ni tle :kuza: problem niti če bi bil :duda: ne bi bil problem, ampak enostavno obnašanje bivše in potem tvoj :love:, ki nič ne ukrene zarad ljubega miru.

Jaz sem zadnjič na dopustu popizdila, ker je klicala zarad mobitel in je potem mau razmislu in vidu, da je res zlo zoprna zadeva in da ji bo povedu, da naj ne kliče, če ima preveč časa pa denarja in da naj raje sms napiše, če je res tako nujno.
Pr nama tud kliče v vseh mogočih urah, v nedeljo ob 10h zvečer... halo!?! Ali pa ob 11h zvečer SMS, da otrok kašlja... ja dobr, da lahko fotr 20km stran zdej naredi ona pa zraven otroka... svašta ej... pa skoz je govorila, da je bila ONA za vedno vse sama in on ni nič naredu, zdej ga pa za vsak drek kliče... :hudicek: Samo se je zdej moj navadu, da se ji ne javlja in kdaj potem samo SMS stisne, a je blo kej nujnega... :zmeden2: pa po navadi ni... ;)

Dolenjka, ti se kar spihaj, lahko tud meni na privat, če se boš zarad tega bolj počutila in če ti bom lahko kakorkoli pomagala ;)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 60
27.7.2005 14:34:58   
dolenjka
In ti imaš srečo, da je tvoj zašteku! Moj pa ne vem če bo prav kmal:zmeden2::zmeden2::zmeden2:!
No ja, bo mogel, ker drugač ne bo miru v bajt! Se mi zdi, ma ne, ne da se mi zdi, tko je: TEGA SI NE ZASLUŽIM!
Pa da se razumemo: NOBENA SI NE!

Ampak ga mama pa rada do ekvatorja pa nazaj!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 61
27.7.2005 14:49:42   
mamsi
Česa točno si ne zaslužiš? A da te tvoj dragi ne vpraša za vsakih pet jurjov, kam jih lahko vtakne? Ne vem, kdo koga tu ponižuje, on tebe, ona tebe ali ti oba njiju?

Oprosti, ampak meni ne bo nikoli nihče govoril, kam naj vtaknem svojih 5 zasluženih jurjov, sploh ne, če vlagam veliko večino v družino in zelo zelo malo zase.

Tako, mislim da ni prav, da tako na široko razpredaš o tem, in govoriš - ali ona ali jaz. To vendar ni življenjsko pomembna zadeva, da bi zaradi tega partnerja postavljala pred tak ultimat.

Če ga imaš res rada, kot praviš, ne boš svojih frustracij zaradi takšne malenkosti zlivala nanj, da se bo počutil krivega, ker bo dal za kužka 5 jurjov.

Saj ti si odprt človek, sprejemaš različna mnenja. Moje ni napeljano na tvoj mlin. Morda pa vseeno premisliš, če ima smisel sebi in svojemu v življenju pokvarit en sam dan in biti slabe volje zaradi takšnih stvari.;)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 62
27.7.2005 15:00:12   
Mateja*
Ah, mamsi, mal bolje preperi poste. Ne gre za enih in edinih 5 jurjev, ki mimogrede niso edini, ampak za način bivše do dolenjkinega dragega. Ta bivša se skoz neki slin po njem za vsako stvar, sms-si, klici, teženje... Sorry, ampak tud ti tega ne bi prenašala dolgo. Slej al prej bi ti prekipelo. Kar seveda ne pomeni da morata bit on in njegova bivša skregana. Ampak neke meje je potrebno postavit, če sta šla enkrat narazen. Midva z mojim bivšim sva čist prjatla, meje pa so, ki se jih držimo. Kako bi pa bilo, če bi me ob 10h zvečer klicaru zarad enih bedarij, pa neki težil po telefonu...
To si nopben ne zasluži, to niso frustracije!!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 63
27.7.2005 15:00:51   
baguSka
U bistvu kar lepo povedano mamsi, se strinjam s tabo, ampak je pa verjetn pr njej bistvenga pomena al bo dau teh pet jurjev res za kužka, al jih bo dau njej :zmeden: In zato pravm nej svojga vpraša da bo vedla kaj je na stvari in mu pove da se naj ne pusti izkoriščat.;)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 64
27.7.2005 15:03:18   
baguSka
No evo, pa je povedala ša Mateja ta drugo stran.;)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 65
27.7.2005 15:10:48   
Anonimen
:zmeden:
Tega si ne zasluzis.. :)-:)-

Potem se ti to preprosto ne bi zgodilo.. :zmeden:

drugace pa pokazi to svojemu.. kako za njegovim hrbtom o njem debatiras, brez da bi kaj vedel.. in ti bo hitr jasno, kaj si zasluzis.. in kaj ne..!

Kako tega folk ne more doma resit.. ?!:zmeden:

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
27.7.2005 15:21:36   
Mateja*
Ti Tjazy si pa en navaden egoist. Kdo pa si zasluži, da se grdo ravna z njim, da se ga ignorira, se ga ne upošteva...Kdo? Mislim, da nobeden, ker smo enakopravni in moški niste nič več vredni in bolj pametni od nas. Boga tista k te ima. Jest te ne bi dolg gledala! Sej se vsi tud doma pogovarjamo, ampak moški itak drugač razmišljate kot me. Me pač rade poklepetama, ali pojamramo tudi prijateljicam in si od njih želimo spodbudne besede in nasveta. A je to tako čudno? Mal maš skisane možgane, da tako razmišljaš!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 67
27.7.2005 15:30:32   
mamsi
Mateja, jaz sem prebrala poste, dobro, in vem, da je govora o 5.000 tolarjih za striženje psa. Že prvi post pove, kje je problem. Še vedno mislim, dokler ni neke romance med njima, za dolenjko ni problema. Saj če si voščita za rojstni dan, naj si, kakor komu paše, to ni nič takega, noben nobenemu nič žalega noče. Tudi če se mesičkata o stroških za psa, ni nič takega.

Stvari, ki so pomembne, so, kako se partnerja imata, ali si zaupata in spoštujeta. Ne morem reči, da bivša krha njeno partnersko življenje s takimi sporočili, kot jih imata njen dragi in bivša. To ni nič zahrbtnega ali podlega, pač oba imata rada psa, če si ga delita, se tudi kontaktirata med sabo. A ni to normalno? Tudi dolenjka ni napisala, da so mesiči ljubezenski ali sexualni. Nič takega ni. samo 5.000 tolarjev in kdo bo čuval psa.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 68
27.7.2005 15:31:04   
Anonimen
Ja prav imas..

Tudi jaz te imam rad.. :rozica:

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
27.7.2005 15:40:36   
dolenjka
No, pa da zaključimo! Lahko ji da tut 10 al pa 100.000 jurjev (no, tolk pa res ne), ampak ali bo potem mir?? Se bojim da ne, in prav zato sem temo odprla!
Hvala vsem za vzpodbudne besede in realnost, vse sem vzela na znanje, le tebe Tiazy ne,ker si tako kot je že Mateja napisala navaden moški egoist in boga tista, ki te je dobila! Upam, da se nikoli ne znajdeš v podobni situaciji, sicer pa, tudi če se boš, ne boš priznal nemoči, ker si pač moški! Prav, pa bodi, samo s pravo glavo začni tudi razmišljat, ker ti na vratu ne stoji za okras! Pa sorči, ampak taka sem - direktna, kot ti!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 70
27.7.2005 16:53:37   
BigWhale
Jaz bi ji na tvojem mestu noge polomil! Kaj hudica se ima za vtikovati v vajine zadeve in se tako grdo obnasat!!!

UF!

;>

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 71
28.7.2005 7:52:58   
Anonimen

Aha.. ok.. bom zacel razmisljat s pravo glavo.. Pol ti bom pa bolj vsec.. Ti bom napihnil EGO v tisto smer, ko si zelis.. in sicer, da si ti zrtev.. in bos vsa :sloncek:

In ti..?? si ze pokazala svojemu, kaj pises pred vesoljno slovenijo o njemu in njegovi bivsi??

Je bil :sloncek:.. ali je rekel, da zacni razmisljat s pravo glavo??

:kuza:

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 72
28.7.2005 7:54:25   
DaisyE
Tjazy pa ne se razburjat, no.

:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Malo se rajš nasmej.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 73
28.7.2005 8:14:45   
Anonimen

No problem :)-:)-

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
28.7.2005 8:15:39   
DaisyE
:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?