|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jezna ? Ljubosumna ?.....
27.7.2005 9:53:36   
dolenjka
Tudi jaz sem se znašla pred dilemo:
Moj dragi je ločen. Z bivšo sta šla narazen sporazumno in komunicirata "normalno" in vedno manj pogosto (hvala bogu). In v čem je problem?
Imela sta kužka, ki je po ločitvi ostal pri njej ker je tako hotela in zmenila sta se, da ga občasno vzame tudi on (kadar bo želel in če bo ona kdaj potrebovala "varstvo"). No, zadnje varstvo je bilo napovedano za 3 dni, pol je pa gospa mal podaljšala in je bilo 6 dni (vmes se 2 dni sploh ni javla, tko da nisva vedla kako in kaj...). Še vedno sprejemljivo, ampak:
Včeraj me je prosil, da v njegov GSM nekaj pogledam in ponesreči (res ponesreči) sem videla še njen SMS, v katerem je pisalo, da naj ji, ko bo dostali pasport od :kuza: (pozabil vrniti), v njem pusti še denar za striženje :kuza: in to 5.000 SIT!!! Halo? A se sam men zdi, al je to mal 2 much? Kolk pa stane striženje psa? 10.000? Ne me basat!
Sploh pa, zakaj bi pa moral prispevat? A to pomeni, da bo moral kmalu za hrano tudi dajat?
Povejte mi a sem jaz mal čudna al kaj?:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
27.7.2005 10:08:03   
zoya_
Ooooooo hudo :)-:)-
Zdej je potrebno že za psa imet soglasja in pa plačevat preživnino :)-:)-

JA ti boga revca, a nima niti 5 jurjev za striženje psa al kako... Sej ga pa ti sfriziraj... kva pa je za ene pasme?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.7.2005 10:15:33   
dolenjka
Mešanček, ampak lep (jaz drugač nisem norc na živali, ta je lušten in sva kar prjatla)!
Ej, če ona hoče 5.000 za striženje pol pomen, da je striženje 10.000 al kva (če je poštena in je vse pol pol)! Zdej ga očitno misl mal obirat!
Problem je, ker on ne ve, da sem jaz vidla SMS in zdej ne vem al naj mu kaj rečem al ne? Neumn se mi zdi, da bi ji dajal dnar! Rajš greva na :morje: na eno dobro večerjo! Sej ne serje dnarja, midva zidava in nisva glih polna, sploh pa nimava za take drage frizerje (če mene vprašate ga je itak nat....)!
A naj mu kaj rečem preden ji da $???

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.7.2005 10:20:08   
Anonimen
Na izi ji reč, da zgleda kuža malo drugače. In jo vpraš če ga vozi na friziranje, pol pa kolk to stane -> posledično zmasiraj dragega.

Sam a sta stike, pa vse ostalo na sodušču urejala al je bilo to dogovorno izven sodišča? :zmeden:

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.7.2005 10:21:42   
dolenjka
Vse sta zrihtala izven sodišča, tja sta šla sam podpisat, ker sta bila oba za, da gresta narazen!
Jaz z njo ne komuniciram (se osebno pač in hvala bogu) ne poznava! Kako naj jo pol vprašam kolk je dala za frizerja????

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.7.2005 10:27:23   
emaa
striženje psa v Mr. Petu je za kokršpanjela (ki ima precej dlake), čist na kratko (pomeni brez frizure) 4000 SIT, tko zdej veš. Če pa dela frizuro, pa 4500 SIT. Sem glih 14 dni nazaj mela psa na striženju. tko da 5000 SIT je velik, sploh če je pol-pol

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.7.2005 10:28:48   
baguSka
ja sam če je pa velk je lohk pa še enkrat več

al je pa ona dala prejšn mesc, on pa nej da ta mesc ;)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.7.2005 10:31:00   
baguSka
sicer je pa recimo če vzamem najinga kužija isto kot najin otrok, tko da bi se midva v takem primeru isto zmenila - enkrat on enkrat jst, glede varstva in glede vsega, ker si ne predstaulam življenja brez njega - res ne in vem da bi vse dala zanj kukrkol bi se pač zmenila

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
27.7.2005 10:46:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.7.2005 10:47:24   
dolenjka
No, pes je neka mešanca kokra in še neki (velikos tle nekje) in je bil nazadnje ostrižen decembra in takrat je on plačal, pa cepljenja tudi!!
Tole je, če se mene vpraša, nategovaje!

A naj mu kaj rečem, al ne?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.7.2005 10:50:17   
baguSka
draga dolenjka vse to je med njima - njun dogovor; res je kar je nalin napisala, da če ne more za njega skrbet nej ga da vama, če pa sta se onadva zmenla da bosta še vedno oba zanjega skrbela, pol je pa čist OK če sta se zmenla da bosta dajala vsak fifti fifti za oskrbo..

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.7.2005 10:51:25   
baguSka
al pa enkrat adn drugč and - ne pozabi: NJUN DOGOVOR!!

če te pa zanima kakšn je njun dogovor ga pa vpraši ;)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.7.2005 10:52:25   
baguSka
no lahko pa da v tvojem primeru ona za hrano, on pa za frizerja, pa cepljenja ipd.

vpraši a ne!?8)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.7.2005 10:54:56   
dolenjka
Ne, baguska, za psa ni bil dogovor 50:50, ker je pri njej! In če mene vprašaš ima nalin prav (al pa je napisala tist, kar sem jaz hotla slišat od vas). Midva bi ga tut na morje vzela, ampak ga ne morva, ker ga bo ona! A je to pol fer?
Skrbi me, da je to šele začetek in da je to samo izgovor, da mu še vedno pošilja SMSe in ga kliče.... Verjetn ji je mal dolgcajt! Mater, komi čakam da gre na dopust in da bo mir! Za RD mu je napisala"Vse najboljše bivši mož! Bivša žena ta in ta.."
Čist brez veze če mene vprašate! Prav je da vošči, zakaj ne, ampak dodatki kot so "bivši" in "bivša" bi lahko odpadl, sej se ve kdo je kdo, a ne? A mamo 5 let??
Mater sem razpištoljena!:grrr:

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.7.2005 11:01:12   
baguSka
ej ej izi punca

evo ti odgovor na naslov teme:

Jezna? Vsekakor.
Ljubosumna? Še bolj.

Take it eazy punca!!:rozica:

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.7.2005 11:03:35   
dolenjka
Uh, zdej mi pa lažje!:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Mogoče bi se pa midva na Madagaskar odselila :zmeden2:? Kaj bi blo pa pol???:grrr:

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.7.2005 11:08:48   
baguSka
Bi živela hepili aftr..:)-:)-:)-

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
27.7.2005 11:14:01   
dolenjka
Baguskaaaaaaa! Te bom za uhlje!;)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
27.7.2005 11:14:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
27.7.2005 11:17:25   
dolenjka
Nalin sej se bova! Takoj ko na lotu zadaneva! :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
27.7.2005 11:19:00   
srki
Pa ga tako malo politično, po ovinkih vprašaj;)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.7.2005 11:19:19   
kalimero
Po mojem mnenju ti je Baguska že vse povedala.
To je njuna stvar in ne vem, zakaj te to tako sekira. Ljubosumna? Ja, za moje pojme iščeš probleme tam, kjer jih ni. Poglej, ona je bivša, ti si aktualna. Če bi hotel biti z njo, verjetno ne bi šla narazen. In če se bo njemu zdelo smisleno, da ji da 5.000 jih bo tudi dal, bodi brez skrbi.
Oprosti, če moje mnenje ne bo enako tvojemu. Je pač moje ;)
A ja, v to, da nekdo "po nesreči" najde SMS pa ne verjamem.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
27.7.2005 11:25:58   
dolenjka
Nič oprosti Kalimero! sej sem hotla vedt vaše mnenje, pa ste mi ga dale! Prav je tako!
Kar se tiče pa "po nesreči" najdenih SMS pa ne bo držala tvoja teorija! Prosil me je namreč da pogledam kdo je poslal SMS in sem, tam pa je bil še njen, in ima tak GSM , da tudi će SMS ne odpreš, se besedilo počasi odvri na ekranu in zato sem sploh videla! Bilo je po nesreči in bila bi bolj vesela da ga res ne bi, ker tisto kar ne veš, ne boli, a ne??

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
27.7.2005 11:27:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dolenjka)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
27.7.2005 11:28:57   
kalimero
Ja, to je pa res, kar ne veš, ne boli. V glavnem punca, ne delaj si problemov tam, kjer jih ni, res;)
Pa uživajta s tvojim :love: in :kuza:.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?