dolenjka -> Jezna ? Ljubosumna ?..... (27.7.2005 9:53:36)
|
Tudi jaz sem se znašla pred dilemo: Moj dragi je ločen. Z bivšo sta šla narazen sporazumno in komunicirata "normalno" in vedno manj pogosto (hvala bogu). In v čem je problem? Imela sta kužka, ki je po ločitvi ostal pri njej ker je tako hotela in zmenila sta se, da ga občasno vzame tudi on (kadar bo želel in če bo ona kdaj potrebovala "varstvo"). No, zadnje varstvo je bilo napovedano za 3 dni, pol je pa gospa mal podaljšala in je bilo 6 dni (vmes se 2 dni sploh ni javla, tko da nisva vedla kako in kaj...). Še vedno sprejemljivo, ampak: Včeraj me je prosil, da v njegov GSM nekaj pogledam in ponesreči (res ponesreči) sem videla še njen SMS, v katerem je pisalo, da naj ji, ko bo dostali pasport od :kuza: (pozabil vrniti), v njem pusti še denar za striženje :kuza: in to 5.000 SIT!!! Halo? A se sam men zdi, al je to mal 2 much? Kolk pa stane striženje psa? 10.000? Ne me basat! Sploh pa, zakaj bi pa moral prispevat? A to pomeni, da bo moral kmalu za hrano tudi dajat? Povejte mi a sem jaz mal čudna al kaj?:zmeden2:
|
|
|
|