frrrr -> RE: Oktobrčki 09, 2.del (3.9.2010 22:15:40)
|
hvala mM, tudi tvojemu fantiču vse lepo ob 11mesečnici [sm=smiley1.gif] dojenje... men se je zdelo, da sem bila na morju glavna atrakcija na plaži. marsikatera mamica me je pohvalila kk sem pridna. starejši strički in tetke so pa prikimavali v odobravanje [sm=smiley36.gif]. če bi pa teti rekla, da še dojim, bi me imela pa za zmešano, ker to pa menda ni več lepo [sm=smiley36.gif]. mala se doji ponoči, pa čez dan pred spanjem. na morju smo imeli tak ritem, da smo šli na plažo se skopat, pod tuš, pol pa na joško (na škarpi ob plaži, ker bil sine še v vodi) in v vozičku spala do prikole in mogoče v prikoli dalje. sina sem dojila 19.5 mesecev. pri letu in pol sva že skoraj prenehala, pa je fasal rota virus in sva pristala na infekcijski kliniki. v sebi je obdržal samo dojenje, vse ostalo mu je šlo zgoraj ali spodaj vn... evo, pa sva bila spet na polnem dojenju. hčerko nameravam tut do kakšnega leta in pol, če se prej ne odstavi sama. odnehanje dojenja... js sm najprej skenslala dnevno dojenje. je tut najlažje, ker si v službi, se nekaj dogaja, lahk otroka uspavaš v vozičku,... ima obroke gh in ni lačen. nato sem odnehala zvečer pred spanjem, no to je imel mož čez, js sm šla od doma, ker sicer bi bil jok. saj otrok ne razume zakaj mu ne dam joške, če jo imam pa tam. najkasneje sem ukinila dojenje proti jutru. tudi to je pedenal mož, js sm se pa za 3 noči umaknila v drugo sobo. prvo noč se je mali še zbujal, mož pa mu je vsakič ponudil lonček z vodo. drugo noč se je menda samo 1x zbudil, naprej so bile noči prespane. če bi sine poznal flaško ali dudo, bo bilo odvajanje mogoče drugačno, ker bi kaj od naštetega zamenjalo dojenje. tudi Brina ne pozna flaške in dude.
|
|
|
|