malaMravljica -> RE: Oktobrčki 09, 2.del (6.9.2010 12:59:59)
|
Punce to kar se dogaja Rizkoo je pa ze prevec no. Jaz sem tudi takoj za kakrsnokoli pomoc, ce se znebim kaksnega eurota me ne bo konec, njej bo pa zagotovo pomagal. Rizkoo, ja prepozno sem videla kaj se dogaja s temi kockami, pri nas isto, po celem stanovanju jih ima in moj ima se ene druge sam kocke in to 50 kom. No, sedaj pa moje vprasanje, ja ze spet moja tema. Sem se sicer total sprijaznila, da ga bom pocasi nehala dojit, se 2 meseca ima pol pa ne vec. Samo sedaj pa nocno spanje. Od kar ga ponoci ne dojim vec se 1x na noc zbudi in pol ne zaspi 2 uri, samo mislim, da sem naredila napako. Za pit mu dam vodo in res mal popije, pol ga pa k nama v posteljo prinesem in tam krici, pa ne bi spal in ne vem kaj se. Pol ga mal nosim, pa nazaj v posteljo, po 2 urah pol obnemore in zaspi. Bi bilo bolj pametno reskirat par noci in ga ne vzet iz postelje a ne???????? Sam zraven bit in ga tolazit???????? Ker jaz ze zares rabim kaksno prespano noc, takrta ko sem se hvalila je bila samo ena, pol pa spet akcija ponoci. Tassika, tebi tudi hvala za odgovor. sam ves, moj ne pije iz flaske, sam kozarc in pol je mal blesavo to. Ga pa zdej pri 11 mesecih ne bom na flasko navajala. Sploh pa ne vem, ko ne bo vec dojen zvecer, kako ga bom pa spat dala, bo neki manjkalo ob vecernem ritualu. Piknik pa, midva tudi mogoce prideva, sam ne morem se cist nic za zagotovo rect. Joj se nekaj, avtosedez Römer, imam safefix in vceraj smo ga prvic sprobali. Najprej vse ok, ko smo odhajali domov in dam malega notri pa nisem vec mogla paska zapret, se ni telo zaskocit. Kaj pri vasih sedezkih gre to tudi tok na tesno? Prej je bilo boljse, pol pa kar na enkrat skor ne mores vec zapret, govorim o tem pasku ko otroka zavezes. Je pa res, da imam pasek zelo na kratkem, da je mali dobro pripasan, ker ce se ne motim to more tko bit, drugace je dober sedez brez pomena. NO, ni pa tko, da ne bi mogu dihat al kaj takega, da ne bo katera tko razumela. Ga Googica, tebi pa se enkrat cestitke. Sedaj pa si prava gospa, je lepo? Pa rinkica, je leeeeepa?
|
|
|
|