|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09, 2.del
8.9.2010 19:40:37   
Anonimen
kaj je zdej za piknik???
Napovedan je sonce!!!
A kera pride?

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
8.9.2010 21:19:23   
pinky girll
Midva z Benom bova prišla.

Rakica čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Nam je zadnjič v trgovini v Cicibanu merla nogo in imamo 21. Ja naš mali že živi na veliki nogiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naredi že celih 10 korakovuser posted image user posted image .

Naprej sva imela drug drugega, sedaj ko imava tebe Ben imava vse.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 102
8.9.2010 22:08:23   
rozilu
Piknik: nas ni, gremo na moooooorje user posted image

Žabar jutri: user posted image a kr ne bo vas??? Aja, bo dež - še vedno?!? No sej če ne bi šli na morje, bi pa kr v LJ lahko plavali se mi zdi user posted image ... Najčka, lahko se slišiva, če bo kaj nedežja greva lahko vseeno na tortico.

A ste pogledale kako pogosta so imena vaših user posted image ?
http://www.stat.si/imena.asp So objavli podatke za 2009. Mi imamo 45. ime za pupiko v 2009 user posted image

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 103
9.9.2010 7:21:40   
pinky girll
Imamo zelo redko ime jih je od 2000-2009 samo 14user posted image smo pa na 357 mestu v tem časovnem obdobju.
Drugače pa je ime Ben na 1160 mestu.

< Sporočilo je popravil pinky girll -- 9.9.2010 7:24:56 >

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 104
9.9.2010 10:59:12   
malaMravljica
Ime od mojega sineka pa sploh ni na seznamu, ferjet ni niti enega fanta z istim imeno v Sloveniji user posted image   ce bi sla gledat statistiko imen v Italiji pa bi bili na seznamu, se mi vsaj zdi no.

Rakica BRAAAAAVO, cestitke!  Ce si za eno kavo ta teden daj zs. Ce nadem se kje tvojo stevilko te pa poklicem ok. No, ce bova nasli kaksno minuto brez nalivou.

Punce, sam da povem, sem dobila Robeez cevlcke, ki sem jih narocila. ZAKON! Tok mehki, tako fajn, kvaliteta se jim vidi od dalec in od ponaredkov se tudi razlikujejo ze na prvi pogled. Ce jih najdete kje na kaksni akciji po ugodni ceni go for it. Vem original cena je huda, jaz jih tudi ne bi, sam sem sedaj dobila cevlcke in copatke za manj kot bi bili anceloma sam copatki in se je res splacalo.

Sam se to povem, ze 2 noci sva spala v Sloveniji in mali mi spi do 7h zjutraj. Sam kaj ko je verjetn sam sprememba okolja kriva in bo pol doma spet zurka ponoc. Je pa tudi to super, vsaj se mal k sebi spravim.

Neposredna povezava do sporočila: 105
9.9.2010 12:51:21   
pinky girll
Danes sem dobila službo. Juuuuuuuuuuuuppppppppppppiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 106
9.9.2010 12:57:48   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: pinky girll

Danes sem dobila službo. Juuuuuuuuuuuuppppppppppppiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!user posted image user posted image

bravo!!!user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 107
9.9.2010 13:36:06   
tassika
Bravooo Pinky girll za službo in bravo rakicauser posted image user posted image user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 108
9.9.2010 13:58:15   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pinky girll

ČESTITAM

Neposredna povezava do sporočila: 109
9.9.2010 14:13:54   
lenika83
Dober dan!

Tako, naš zadnji letošnji dopust je končan user posted image  Zdaj pa grem brat kaj ste napisale, pa bom kar sproti kaj pokomentirala, da ne pozabim vmes.

Rižkoo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne morem verjeti. Saj sploh ne vem kaj naj ti napišem, brez besed sem. Če rabiš karkoli, res karkoli, povej.

mM kako preživeti noč brez dojenja, je bilo tudi meni nepredstavljivo. No, ampak se je potem kar samo od sebe uredilo in je mala začela spati celo noč. Če se kdaj zbudi pa improviziram, ker niti dvakrat zaporedoma ne deluje isto. Včasih jo stisnem k sebi, dobi dudo ali vodo in zaspi. Včasih kar v postelji dobi dudo ali vodo in zaspi. Zgodi pa se tudi kakšna noč, ko ni variante, da jo kaj od tega pomiri, ampak jo moram popolnoma prebuditi in nazaj uspavati. Takrat greva v dnevno sobo, se malo igrava, listava revije/časopise, poslušava glasbo, kar lahko traja tudi 2 uri, potem pa čez nekaj časa nazaj v sobo, kjer ponavadi zaspi v moji postelji. Ampak moram priznati, da je tega vse manj, ker večino noči prespi od 20.30 do 7.00 brez zbujanja user posted image user posted image user posted image   Pa ponoči ji jaz zdaj ne dajem mleka.

Römer...  Sem imela prvič tudi težave s pripenjanjem, potem sem pa ugotovila, da so paski pretesno. Zdaj jih ponavadi malo zrahljam, ko jo dam noter in jih zategnem, ko je že pripeta.

Številka nogice... večinoma imamo povsod označeno po starosti, tako da imamo zdaj pediped čeveljčke 12-18 mesecev. Ima pa ene Cicibanove izposojene, ki so pa 18, pa so ji zdaj še prav, ampak ne bodo več dolgo. Po moje ima velikost bolj 19.

Piknik... mi pridemo user posted image  (pa kolikor mi je znano, pride tudi majakla). A mi lahko katera pove, kje je ta brunarica? Pridemo pa po avtocesti s Štajerske smeri. A je tam tudi lahko prostor kje notri, če bi slučajno bilo slabo vreme? Kaj pa boste prinesle s sabo (sladkega, slanega)? Da se res ne bomo ponavljale. Aja, ob kateri uri pa bi se naj dobili?

Pinky girll user posted image user posted image user posted image

Imena... mi smo pa 75. Zanimivo pa je, da je v 2008 bilo ime Dora na seznamu redkih imen, ker jih je bilo v tistem letu od 5 do 9, zdaj pa naenkrat ful več user posted image

Tako, prebila sem se skozi vse, pokomentirala tudi nekaj, zdaj grem pa do konca pospravit user posted image

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 110
9.9.2010 15:01:42   
Anonimen
pot do piknika 1. LINK
pot do piknika 2. LINK

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 111
9.9.2010 15:02:46   
najčka
user posted image user posted image user posted image user posted image Pinky girll!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 112
9.9.2010 16:31:16   
ninasiki
pinky girl čestitke user posted image  jst tud komi čakam da najdm neki
no mojih imen je od 2001-2009 = 1559 in padli smo na 10 mesto......a v 80ih pa 3633 in je blo to zelo občutno ker nism bla nikoooool edina nina v razredu 2 najmn tko da k je prfoksa klicala po imenih za pred tablo smo tko molile sam da je druga user posted image  za aleksej pa je 120 na novo pa na 432 mestu je
evo mal sončka pa pa še to ga ni sm zdele čez okn pogledala pa dž speeeeeet katastrofaaaa sovražm dž

letim k je driska

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 113
9.9.2010 19:00:12   
pinky girll
Hvala za čestitke! Sem tako zelo vesela.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 114
9.9.2010 21:26:29   
Februarka08
No, pa je dan mimo. Zdele smo se fajn prešvicale na aerobiki, ma je pasalouser posted image jutri verjetno ne bom mogla iz posteljeuser posted image drug teden bo že boljše. To je sam dokaz, da mišice delajo, ne?user posted image
Grem počas nina nana, v upanju da bo danes kaj boljša nočuser posted image

Nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 115
9.9.2010 22:10:09   
rakica 2
mm-ooooooo si tukaj,lepo,ja seveda se lahko zmenva zauser posted image ,tel mi je pa pes požru,zej mam enga prastarga,ko je napolnjena bat dela sam par minutuser posted image user posted image ,ti dam na zasebnega hišno št.Ja hvala vsem za čestitke,upam da obstane,sam to veste sam tuki gor pa tamoj,tako da ne okol govort pssssttttuser posted image user posted image
pinky girll-user posted image user posted image za službo!

Neposredna povezava do sporočila: 116
10.9.2010 9:20:35   
googica
lep pozdrav drage moje... me ni blo en lep čas, ker mam oko vneto in gledam še zmeri samo z levim očesom.. grozzza, par dni sploh nisem mogla gledat, sm mela prevezo čez obe očesi, ker me je tud svetloba motila. in to včeri na svoj <Bday m komi lahko pogledala darilo, pa tako fajno darilo sm doba v tem času je juš dobil osmi zoek, levo spodnjo dvojkico, dans zjutri je pa oči ga imel čez in je mulc shodil.. tko da zdej že nardi velik korakov, seveda samo če mami ne gleda :))
rižkoo grozaaa!!! streslo me je ko sem prebrala. dor da ste vsi OK, sej je to najbolj pomembno. na tak način ugotoviš da tud tašče niso slabe, da je pravzaprav okrog tebe ogrooomno ljudi, ki ti želijo pomagati.
pinky girl.. si ti tista z novo službo, ane? ČESTITKE!! danes je to res težko dobit, zato ti želim tud, da ti bo šiht čimbolj ustrezal, v vseh pogledih :)
glede spanja lahko rečem samo tole.. tud pri nas so slabe noči.. mislim da so običajno povezane z zobki, mrazom. zadnje čase se je zbuju prescan, smo ugotovil da ga verjetno mal zebe, tko da zdej je v vreči in je ok.. treba še kšno bolj toplo kupit, takoj ko bo moj uč ok.. smo tud na plenicah št 5, ker 4 mu sicer ni premala, ampak naš tolk velik pije, da je blo parkrat dnevno treba celga preoblečt, vse mokro...
nogice, mamo št 22, no nekje vmes med 21 in 22, čevlčke 22. naš ma itak tudi roke ful velike, bo pač po naju dveh, zelo velik :).
no, dovolj za enkrat, treba mal učko počivat... ah ja.. ni fajn bit slep par dni, nimaš kej počet... dobr da ma moj dopust...

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 117
10.9.2010 9:52:04   
lenika83
majcy_m hvala za linka. Samo na obeh linkih ni brunarica označena na istem mestu user posted image  Daj poglej še enkrat in povej kateri je zdaj pravi, da se ne bomo preveč izgubili user posted image  No, saj če ve katera druga, lahko tudi pove user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 118
10.9.2010 12:06:11   
Anonimen
mM ... Soček je zs že pošiljala.

Neposredna povezava do sporočila: 119
10.9.2010 12:26:44   
kalypso
no naj še meni pošlje št. računa, sem vedno pripravljena pomagat v težkih trenutkih...

nas na piknik ne bo, čeprav sem se ga res veselila, ampak mpja sestrca praznuje roj. dan ravno 12. tako da drugič user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 120
10.9.2010 14:48:40   
rakica 2
mm-maš zs...
drgač pa super ste to uredile za rižkoo,sm tela že predlagatuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 121
10.9.2010 15:31:38   
nina68
Naš Tjaško je pa dones shoduuser posted image user posted image user posted image . Je bil v varstvu pri tašči, pridem domov iz opravkov in glejga lumpa on jo šiba. Sicer smo še mal pjančki ampak uglavnem šibamo. Pa še bubani smo, ostal je skoraj brez glasu, pa še na inhalacijah sva bla. Tko, da upam, da bomo do nedelje boljše, če ne vas prideva pa samo pozdravit.

< Sporočilo je popravil nina68 -- 10.9.2010 15:32:57 >

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 122
10.9.2010 22:05:28   
rakica 2
user posted image user posted image TJAŠ!
MM-no naša je že zaspala,sva po poti srečale še eno kolegico in domov prišle skoraj ob 8.in ja,spomnla sm se,kam te drugič peljem na nek finga,mmmmmmm njami.....super je blouser posted image .......nočuser posted image

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 123
10.9.2010 22:07:36   
ninasiki
bravoooooooooo tjaaaaaaaaaaaš user posted image  
no moj dan je pa danes tko bl švoh sm si prst preščipnla z vrati od auta da sm z tabelim pogledala razlog koooomi parkirala med dvema kombijema ker sta zgleda misnla da sta edina in jst glih tok da sm skoz vrata pršla ker na drugi strani sm mogla pa tamauga vn uzet uglaunem bla prepočasna in je ratal to kar je tko da mi ceeeu prst utripa user posted image

no nina68 naš je pa danes sam hodu z unim k sm na fb objaula slikco k je z koleščki prej ni šans čim si ga spustu takoj na rit dons je pa po dnevni šibu gor pa dol je blo tko fajn za vidt njemu se je pa tud tko fajn zdel

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 124
10.9.2010 22:27:54   
malaMravljica
Mayci, nisem nic vedla, ker men ni poslala nic in sem na zs dobila predlog od ene oktobrke, da naj napisem tukaj in naj kaj ukrenemo, pol pa sem napisala. Tko da, Rizkoo, ni bla to moja ideja ves, so se oktobrke, ki mislijo nate.

Kar hodijo ze, bravo. Moj je prevec previden, da bi se sam podal okoli na dveh nogicah, samo ce kaj poriva pred sabo ja, drugace pa sam na kolena in gas.

Ninasiki, o cem pises, o tistem ko poriva pred sabo in zadaj hodi. Ker sem ravno razmisljala, da bi mu vzela in sedaj sem vidla eno full fajn in poceni se pa odlocit ne morem. Pa se sedaj sem zacela razmisljat, je mogoce itak bolj fajn, da mi kasnej shodi in bo bolj na varno in gvisno shodu. Kaj pa vem no.

Rakica ma pa eno tako cupavko doma, hudo. Pupa ma las kot ena 5 letna puncka, res, ma dva copka, pa spangice spredaj, ne mores verjet kok las no. Sicer njena mala ze hodi, sam ve, da po kolenih je tudi fajn, sploh za fantki letat user posted image user posted image   seveda, kamot drugic se na kaksno tortico, ni treba dvakrat rect ves. Aja, moj pa spal pol do sedmih in sem ga pol kasnej spat dala, baje bo spal sedaj do 8.30 user posted image user posted image pobozne zelje ja.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?