|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 9.9.2010 14:13:54
|
|
|
|
lenika83
|
Dober dan! Tako, naš zadnji letošnji dopust je končan Zdaj pa grem brat kaj ste napisale, pa bom kar sproti kaj pokomentirala, da ne pozabim vmes. Rižkoo ne morem verjeti. Saj sploh ne vem kaj naj ti napišem, brez besed sem. Če rabiš karkoli, res karkoli, povej. mM kako preživeti noč brez dojenja, je bilo tudi meni nepredstavljivo. No, ampak se je potem kar samo od sebe uredilo in je mala začela spati celo noč. Če se kdaj zbudi pa improviziram, ker niti dvakrat zaporedoma ne deluje isto. Včasih jo stisnem k sebi, dobi dudo ali vodo in zaspi. Včasih kar v postelji dobi dudo ali vodo in zaspi. Zgodi pa se tudi kakšna noč, ko ni variante, da jo kaj od tega pomiri, ampak jo moram popolnoma prebuditi in nazaj uspavati. Takrat greva v dnevno sobo, se malo igrava, listava revije/časopise, poslušava glasbo, kar lahko traja tudi 2 uri, potem pa čez nekaj časa nazaj v sobo, kjer ponavadi zaspi v moji postelji. Ampak moram priznati, da je tega vse manj, ker večino noči prespi od 20.30 do 7.00 brez zbujanja Pa ponoči ji jaz zdaj ne dajem mleka. Römer... Sem imela prvič tudi težave s pripenjanjem, potem sem pa ugotovila, da so paski pretesno. Zdaj jih ponavadi malo zrahljam, ko jo dam noter in jih zategnem, ko je že pripeta. Številka nogice... večinoma imamo povsod označeno po starosti, tako da imamo zdaj pediped čeveljčke 12-18 mesecev. Ima pa ene Cicibanove izposojene, ki so pa 18, pa so ji zdaj še prav, ampak ne bodo več dolgo. Po moje ima velikost bolj 19. Piknik... mi pridemo (pa kolikor mi je znano, pride tudi majakla). A mi lahko katera pove, kje je ta brunarica? Pridemo pa po avtocesti s Štajerske smeri. A je tam tudi lahko prostor kje notri, če bi slučajno bilo slabo vreme? Kaj pa boste prinesle s sabo (sladkega, slanega)? Da se res ne bomo ponavljale. Aja, ob kateri uri pa bi se naj dobili? Pinky girll Imena... mi smo pa 75. Zanimivo pa je, da je v 2008 bilo ime Dora na seznamu redkih imen, ker jih je bilo v tistem letu od 5 do 9, zdaj pa naenkrat ful več Tako, prebila sem se skozi vse, pokomentirala tudi nekaj, zdaj grem pa do konca pospravit
|
|
|