Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 6.9.2010 18:25:46
|
|
|
|
rozilu
|
Rižko, ma ne morem verjet, da se vam je kaj takega zgodilo! Držite se! in se popolnoma strinjam z najčko, ko ugotovite kaj rabite, se kar obrni na nas!
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 6.9.2010 20:05:27
|
|
|
|
Anonimen
|
mM ... noči so poraz ... 2 ure al pa več ne spi oz. spi, če jo guncam, če neham al pa jo odložim jok ... sam pomojom so zobki, ker ji 8. zobek vn rine (2. zgornja dvojkica)
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 6.9.2010 20:55:45
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m mM ... noči so poraz ... 2 ure al pa več ne spi oz. spi, če jo guncam, če neham al pa jo odložim jok ... sam pomojom so zobki, ker ji 8. zobek vn rine (2. zgornja dvojkica)
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 6.9.2010 22:25:27
|
|
|
|
rozilu
|
Uh, upam da bodo noči kmalu dooolge in prespane, za vse. Mi smo glede tega tako-tako, kak dan je vse po starem in spimo od 21h-8h zjutraj, brez mrdnit (tako je bilo preteklo noč), včasih pa se zbujamo. Pomaga: duda, božanje, če se po kakih 5-10 min ne umiri pa pač joška.... če še to odpove sem pač pečena, ma to na srečo ni bilo dostikrat (takrat sem jo dala ležat kar nase - trebuh na trebuh). Če ji probam podturit flaško z vodo jo ponavadi pljuva ven in jo to čisto s tira vrže (pa podnevi pije iz flaške). Tako da moj nasvet bi bil čim bolj vztrajat z dudo in božanjem (v posteljici, brez dviganja) - tako se midve uspavava, če bi jo za vsak stok dvignila ne bi nikoli zaspala najbrž.
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 6.9.2010 22:36:13
|
|
|
|
ninasiki
|
pri nas pa božanje in duda ne pomagata ni šans k se on zbudi vstane ali se vsede in jok pa ga lahko nevem kokrat položim nazaj da leži ni šans tko pr ns ne preostane druzga kokr da ga dvignem se vležem z njem in flaško mleka da zaspi pol pa nazaj v pojstlico MM a veš kok sm jst željna ene prespane noči v kosu učas mi tko zmanka energije da tud ustat ne morm ta tedn je pa še moj ponoč tko da srčno upam da bojo noči kar se da mirne
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 6.9.2010 22:52:38
|
|
|
|
frrrr
|
mM, kaj pa če bi tvoj mož poskusil kakšno noč z malim prespat, da tebe ne bi bilo v isti sobi? mau težko je malemu razložit, da dans pa nč joške, če jo pa vidi na tebi in vonja mleko. pri nas je to zaleglo. lonček z nastavkom za vodo je bil pripravljen, a mu ni kaj dost pomagal, ker se ni zbujal za vodo mi bomo poskusili tudi v drugo tako odvajat... drug teden pričnemo z odvajanjem dnevnega dojenja... bo treba samo mau samodiscipline. zdaj lahk na hitr kak obrok mau potegnem in vmes mau joško poturim, pol pa neu več tega.
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 7.9.2010 12:42:08
|
|
|
|
Bobipalcka
|
Hehe, vidim da imamo vse iste probleme. Pri nas se tudi počasi nekaj trudim, da bi jo odvajala počas od dojenja...zdej se doji samo še zvečer in ponoči. Pa če mi že uspe, da zaspi brez dojenja, je pa težje ponoči, ko se napol zbudi in kr neki cvili in ne pomaga nič nič nič drugega kot joška. Tako da bo to še prav mučen proces imam občutek. Ker tako kot ve imam tudi jaz že počasi dovolj tega. Sva bili zelo pridni, pa vse...ampak zdej je pa že mučno. Pa tamala ima že čist preveč zob (8 + 2 na poti ) in potem ko zmanjka mleka me prav boli. In ni kul... Ampak sej bo...še vsi so se navadili živet brez dojenja, pa se bo še naša...potem bo tudi spanje celo noč prišlo samo od sebe upam vsaj.
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 7.9.2010 12:51:42
|
|
|
|
tassika
|
A samo midve nisva imeli težav mogoče zato, ker je bilo bolj obojestransko in ker sva zaključili kmalu po 6m. Takrat mi je bilo malo hudo priznam, zdaj pa mi je čisto ok, ker vidim, da je bila takrat manj navezana na joško kot bi bila sedaj. MA mi mori tole hladno deževno vreme, grem se igrat, mogoče me malo spravi v boljšo voljo
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 7.9.2010 13:34:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Bobipalčka ... če bo vse po sreči bova lahko po novm letu hodile na kavico med tednom drgač me pa neki zanima ... kok majo vaši otročki št. nogice? Naša ma 20 in se mi zdi to ful!
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 7.9.2010 14:04:59
|
|
|
|
Bobipalcka
|
Ja? Kako to? Se bote na naše konce selili? Številko nogice...Špela ma 18.
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 7.9.2010 14:18:36
|
|
|
|
tassika
|
Zoja ma tudi 18. Tia je itak malo večja in ima mogoče tudi nogico malo večjo. To tako težko primerjaš. Naša ma bolj malo, samo je tudi sama bolj micena
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 7.9.2010 14:24:42
|
|
|
|
sine bine
|
Naš ma št.17. Ravno v nedeljo sem mu kupla čeveljčke pa so mu tam zmerli in sva kupla št.17, pa ma celo še malenkost lufta, tko da bojo glih lepo do zime ko bo treba kupt toplejše. Ja, ma zelo mejhno nogico. Sam je pa prodajalka rekla da ma lepo nogico ( nima široke, nima visokega narta ) in so šli ta prvi čevlji lepo gor. Vreme- Katastrofa , sej ni za nikamor it, razen v šoping, seveda če je denarnica al pa plastika polna. Žal, moja NI.
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 7.9.2010 21:03:02
|
|
|
|
rozilu
|
Nogica - mi imamo 20, je pa nogica dooooooolga, ozka in nizka, elegantna pač To je bla prva stvar, ki sem jo opazla, ko so jo rihtali po porodu... Uaaau, kaka dooooolga stopala ima Po tatiju seveda, samo upam, da ne pride na njegovih 46 . Čeveljčke/copatke treba kupit kar točne, ne? Najbrž bi se ob malce prevelikih spotikala? Jutri grem v akcijo, sem že vidla ene zlo fajn, samo kaj ko niso ble nič tople
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 7.9.2010 21:30:47
|
|
|
|
sine bine
|
Ja rozilu, ko je že zelo veliko na nogicah, ko te že vleče za roke, da bi hodil, mora imeti čevlje ki so mu/ji prav. te čeveljčke sem mu kupila, ker pač neki mora met na nogicah, ko gremo v tem mrazu ven. Zuni pa ponavadi ni skoraj nič na nogah, zato baje ni panike če so mu malenkost cca. 5mm preveliki. Copatke za v varstvo pa mu bom kupla od Jinwood-a, te majo pa št. po mescih , 0-6m, 6-12m, ..., tko da mu očitno tud copatki ne bojo čist prou , če je tak razpon v številkah.
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 7.9.2010 22:26:28
|
|
|
|
frrrr
|
naša punca je še prejšnji teden komot obula super fitke št. 18, ta teden sem ji pa mau debelejše nogavice (ne čist poletne, ne pa zimske) obula, pa ji ne gre več gor. zdaj ima št. 19 od bratca. sin je dobil prve super fitke, ko je shodil in so bile cifra 19. naša punca ima še zmeraj 2 zobka. drugi je prejšnji teden delal orng preglavice njej in celi familiji.
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 7.9.2010 22:28:15
|
|
|
|
frrrr
|
Bobipalčka, js imam tut oktobra v načrtu imet kak dan dopust in že sred tedna na koroško zavit. bi lahk kr mini srečanje naredile bo 6 babnc na kupu, jao
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 7.9.2010 22:50:57
|
|
|
|
ninasiki
|
ojla ŠT. NOGICE mi mamo 18 ampak pomoje zato ker imamo visok nart ker ma za ceu prst lufta tko da bom mela jst z škornčki probleme ma to po men jst mam skooos probleme z škornji pa tok jih mam rada no ubistvu mam jst nasploh fetiš na čeule ampak škorni so pa tko zakon
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 8.9.2010 8:50:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Bobipalčka ... neki v te smeri načrtujemo No supr, bomo spet mal dežja naredla ... sj sm navajena, že cev let je dež Naša ma pa bl široko nogico oz visoko nart, pa še prste mi čist pokrč in ni šans ji čevlov obut, drgač ma po velikosti 19 nogico, sam ji gor ne spravm, pa še vihat mi jo začne ... uglavnm bosa bit je očitno zakon , pozim bomo pa ne vem kaj Sm mislna ji škornčke naročit, pa ne upam, bomo šli kr v trgovino jih kupt, da ji probam prej [img]smileys/smiley1.gif[/img] Ninasiki ... sj baje more bit 1cm lufta pr otrocih ... no naša ma pr št.20 še več lufta, sam kaj nej ... kakšni predlogi?
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 8.9.2010 11:56:21
|
|
|
|
rakica 2
|
oooo komaj sem vas dobila,upam da nisem med izbrisanimi ,joj kaj se tu dogaja... ,no vseeno,malo z zamudo Liam-vse vse najboljše za 1.roj. dan in da bi vse naslednje roj. dneve praznoval veliko veliko lepše RIŽKO- jaz tudi pripravljena pomagat,javi na zaserbni,če karkoli potrebuješ MENI SE IZTEKA PORODNIŠKA,se moram it zmenit da še dopust porabim,smo naročili še enga ,tko da upam da me da na bolovanje in bom Nino imala doma. par dni nazaj je shodila,uspešno uporabljava wc nastavek(za oboje),res je pridna,verjetno pa bom mogla nehat dojit,sam naša je prava odvisnica od joške in si kar sama postreže,roke pod majco in išče ...bo še kriza ..no pa cele 4 zobke mamo ,zadnjič pa ni bil zob kriv ampak smo preboleli6.bolezen in slučajno je tud zob rinil ven.vas grem še mal nazaj brat...
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 8.9.2010 11:58:14
|
|
|
|
rakica 2
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu Nogica - mi imamo 20, je pa nogica dooooooolga, ozka in nizka, elegantna pač To je bla prva stvar, ki sem jo opazla, ko so jo rihtali po porodu... Uaaau, kaka dooooolga stopala ima Po tatiju seveda, samo upam, da ne pride na njegovih 46 . Čeveljčke/copatke treba kupit kar točne, ne? Najbrž bi se ob malce prevelikih spotikala? Jutri grem v akcijo, sem že vidla ene zlo fajn, samo kaj ko niso ble nič tople naša ima tud velika stopala,sm to opazla še ko je bla v trebuhu in je enkrat fajn porinla nogo ven,ja mamo prve teniske in št20
< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 8.9.2010 11:59:24 >
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 8.9.2010 12:22:55
|
|
|
|
najčka
|
Rakica če prav razumem si tudi ti tko k Rižko. Čestitam!!!
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 8.9.2010 12:57:26
|
|
|
|
Anonimen
|
rakica ... ČASTITKE!!!
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 8.9.2010 15:45:34
|
|
|
|
ninasiki
|
RAKICA ČESTITKE mi pa še kr čakamo nč od nč bom spet celo večnost rabla mah upam da bo kmal tale vreme je pa živa KATASTROFA tko da mene jutri ne bo če je katira misnla k žabarju it mi zamori celo razpoloženje
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 8.9.2010 16:24:36
|
|
|
|
najčka
|
Oj, če še kera pride jutr k žabarju, pridem tud jaz, če pa ne pa tud mene ne bo. K sama pa lih nebi tam sedela.
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 8.9.2010 19:03:28
|
|
|
|
Februarka08
|
Vau, nove rakica, čestitke
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?