|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09, 2.del
4.9.2010 20:56:37   
Anonimen
sej res
GA. GOOGICA ... Čestitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pinky girll)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
4.9.2010 22:43:51   
ninasiki
jst mam pa en prošnji in sicer a poznate koga k ma cdje od teabo-ja od billy blnksa cardio vaje bi lepo prosila da bi si jih presnela

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
4.9.2010 22:43:56   
rozilu
Ooo, kakšen dan, čestitke prvemu oktobrčku 2009! user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaooooo, to pomeni, da se vsi bližamo.... je šlo hitro, ne morem verjet!

In gospe googici user posted image user posted image

Midve sva se pa danes spet kopale, sicer morje ni neka mlaka (23°), tako da je bla Maruša hitro zunaj. Sploh ne verjamem mojemu user posted image da je v LJ nek dež in mraz... No saj jutri pride po naju in se bova lahko prepričali user posted image ... in zamenjali garderobo. Pa en poletni kompletek sem ji komaj danes prvič oblekla, enih pa sploh še nisem user posted image user posted image (to so taki sposojeni, naše sem itak). No v čet. nas čaka še odhod na morje malo bolj J in upam da toplo, upam da bom tam lahko vse izkoristla user posted image

Drugače pa sem dobila mail, da je Moon že na poti! user posted image

Aja, če bom imela slučajno že vse spakirano za na dopust, se tudi jaz oglasim pri žabarju!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
5.9.2010 7:54:23   
Anonimen
Drage mamice ... piknik še velja!!!

Zdej se mormo samo prbližn zment, une k smo tuki kaj bo kera prnesla, da ne bo pol 5 mamic prnesl isto! Pa lahko bi tut kej slanega mel, ne samo sladko :).

(odgovor članu rozilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
5.9.2010 9:14:23   
tassika
Ojla, mi smo z dopusta, bilo je krasno, toplo, takoj bi šeuser posted image

Zdaj pa za MM, prenehanje dojenja.
Midve sva prvo začeli tako, da sem ji po dojenju zvečer v dnevni sobi dodala še flaško in zgleda je bila res lačna, ker je še tisto celo pomalcala. Potem se je dojila še v spanju od 22 in ob 5 zjutraj, vse ostalo je bila flaška. Potem pa sem rekla, da bom pa ukinila še to ob 22, ker itak spi in vleče nezavedno. Zvečer je dobila mlečno kašico in pred spanjem še flaško in je spala. OB 5 zjutraj flaška in potem zajtrk ko je vstala. Če se je ponoči kaj vmes zbujala sem poskusila z dudo in vodo, če se je še po 20min premetavala sem ji dala flaško mleka in je zadovoljno zaspala naprej. Nikoli je nisem pstila jokat, če drugo ni zaleglo je mleko vedno. In tako sva končali z dojenjem.
Apak še vedno, če se ponoči zbudi in ne more zaspat dobi flaško. Sicer zdaj na dopustu mi je spala cele noči, zdaj v 2 dneh kar smo doma, pa se je zbudila okoli 4 zjutraj, ker se je pokakala, sem jo previla, flaško in je spala do 8 zjutraj. Meni je super.
Ko bo pa treba, se bova pa odvajali še tiste par flaško ponoči, ki jih dobi na tedenuser posted image  zaenkrat nam laufa tako kot je treba.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
5.9.2010 15:14:00   
googica
daaan :) Liam, z zamudo vse najboljše.. :)
poroka je bla super! vse je blo fantastično, vreme je zdržu do gostilne, hrana je bla odlična, juš je bil tolk pridn... v cerkvi je bil priden, v gostilni se je sam špilu dokler ni ok. 8h zaspal, kljub živi muski, dretju, ploskanju, in ostalim glasnim zadevam. res, je bilo super. noge me bolijo, sem le imela 10cm petke in plesala ko nora, mal smo utrujeni, ampak dan je res bil prečudovit :) komi čakam da vidmo kakšne fotke :)))
glede četrtka, mogoče bi rers lahko pršli, za piknik se pa res mormo dogovorit kako in kaj. kolk nas pa sploh bo?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 56
5.9.2010 18:34:30   
frrrr
čestitke ga. googica! 

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 57
5.9.2010 18:35:05   
frrrr
js nč ne rečem ne za četrtek, ne za nedeljo. za jutri ne vem kje bom. 

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 58
5.9.2010 18:36:58   
Februarka08
Googica čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 59
5.9.2010 21:08:50   
vrtnica83
Liam vse najboljše za 1. svečko!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Googica tebi pa čestitke ob poroki! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil vrtnica83 -- 5.9.2010 21:10:06 >

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 60
5.9.2010 21:49:59   
ninasiki
ojla
GOOGICA a dežek je padu uuuuuuu to bo bogato user posted image  čestitke še enkrat vse najlepše in najslajše
evo mi pa ns posebnega 5 dan je za mano brez prekrškou oooouuujjeee res sm full zadovolna sama z sabo še kolegica mi je teabo cd zrihtala tko da jutr na pouno akcija nič več sprehajanja no ja tko z lubijem za hujšanje pa definitivno teabo kr te kr ornk zmuč pa še vse mišice delajo in če po pravici povem sploh še nism občutla tistga full nažrtga trebuha in mi je kr zakon
jah še mal pa srečanje jst sm kr happy da še spoznam une članice našga klana k jih še nism user posted image

(odgovor članu vrtnica83)
Neposredna povezava do sporočila: 61
5.9.2010 23:01:47   
Rižkoo
Drage punce,
HVALA, da ste se spomnile na našega Liama. Bom shranila vaše besede in dala v knjigico. To bo edini njegov spomin na roj. dan.

Zdej bom mal poniknla, z razlogom.
Čisto na kratko, bom vam prepisala sms, da ne razlagam in bom tud zaključla.

Dragi naši! Pišem splošni sms za vse povabljence. Nekdo "gor" nas je rešil in tudi namenil tragedijo, ki se nam dogaja. Ob 23:00 nam je požar zajel streho, zgorela je. Spodnji štuk ok, zgornji-naše gnezdece..., uničeno, pod vodo in ruševinami. Nimam besed a sem hvaležna, da nismo že vsi spali. Ja, Liam ne bo praznoval. ŽAL NAM JE ZELO in hvala vam za odziv. Se vidimo ob drugi priložnosti. Mi3je

Toliko... na Liamov prvi roj. dan, smo gasili požar, zgubili streho nad glavo. So merili ogljikov monoksid v spalnici, kjer sva z Liamom spala... in so rekli, če bi v še 2h spala, se nebi zbudila.

Ampak ko smo kolikor toliko pospravili, je Liam zvečer ob 21 pihnil svečko, jaz jokala kot dež.
Toliko...
Punce ne sekirajte, ne kregajte se zarad malenkosti.... , čez noč lahko zgubite vse...
Tašče ne maram, pa mi zdaj nudi toplo sobico.

No, vseeno pa se sprašujem... kaj naj se iz vsega tega naučim??!! Kaj že??!

Lepo bodite, lupčkite svoje sončke.

Ninasiki, mayci_m, nina68... vsaka črka v sms je bla balzam za dušo. Iskrena hvala za ponujeno pomoč.

MM, ti si pa itaq unikatna, tvoj klic... pa darilo za Liama je bla najina popestritev. Sva za moment pozabila na vse, ko sva razmetala vse po taščini dnevni..

pinky
moja... , moja, moja..user posted image Jutr vaju z Benom komi čakam.

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 5.9.2010 23:02:50 >

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 62
6.9.2010 0:34:34   
frrrr
uf, Rižkoo user posted image kr jokam... sicer ste celi, ampak vseeno... če potrebuješ kakšno pomoč, se lahk tut name obrneš. nimam tvoje cifre, mi lahk pa na zs napišeš. radi se imejte! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
6.9.2010 8:38:36   
Anonimen
evo rižko, tuki pa lahko napišm to k v sporočilu nism mogla ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
6.9.2010 9:08:25   
nina68
RIŽKOO samo, da ste vi 4 OK, ostalo se bo že porihtalouser posted image .
Vem  pa, da tiste, ki te poznamo in verjetno tudi tiste,ki te ne, ti bomo vedno stale ob strani, ti samo povej, če boš kej rabila.
Kot pravijo v nesreči spoznaš pravega prijateljauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
6.9.2010 10:41:29   
najčka
Uf me je kar streslo. Rižko user posted image če rabiš pomoč pa samo povej, in če bo le v naši moči, ti bomo pomagale mislim da VSE OKTOBRKE.

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 66
6.9.2010 11:12:08   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: najčka

Uf me je kar streslo. Rižko user posted image če rabiš pomoč pa samo povej, in če bo le v naši moči, ti bomo pomagale mislim da VSE OKTOBRKE.

SE STRINJAM V NESREĆI SPOZNAŠ PRIJATELJA IN TUKAJ MISLIM DA SMO VSE ZA ENO IN ENA ZA VSE TKO DA RIŽKO SEJ VEŠ KJE ME NAJDEŠ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 67
6.9.2010 11:25:24   
Februarka08
Rižkoo kar trese meuser posted image samo da ste ok!!! Če karkoli potrebuješ, smo tu zate! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 68
6.9.2010 11:28:21   
vrtnica83
Uf Rižkoo to pa je hudo in žalostno.Sem brez besed da se vam je kaj takega lahko zgodilo...... A važno da ste vsi trije (štirje) ostali celi. to je najvažnejš!Se pridružujem puncam pri vseh izrečenih besedah ob pomoči....tukaj smo in rade bomo pomagale.....en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 69
6.9.2010 12:59:59   
malaMravljica
Punce to kar se dogaja Rizkoo je pa ze prevec no. Jaz sem tudi takoj za kakrsnokoli pomoc, ce se znebim kaksnega eurota me ne bo konec, njej bo pa zagotovo pomagal.
Rizkoo, ja prepozno sem videla kaj se dogaja s temi kockami, pri nas isto, po celem stanovanju jih ima in moj ima se ene druge sam kocke in to 50 kom.

No, sedaj pa moje vprasanje, ja ze spet moja tema. Sem se sicer total sprijaznila, da ga bom pocasi nehala dojit, se 2 meseca ima pol pa ne vec. Samo sedaj pa nocno spanje. Od kar ga ponoci ne dojim vec se 1x na noc zbudi in pol ne zaspi 2 uri, samo mislim, da sem naredila napako. Za pit mu dam vodo in res mal popije, pol ga pa k nama v posteljo prinesem in tam krici, pa ne bi spal in ne vem kaj se. Pol ga mal nosim, pa nazaj v posteljo, po 2 urah pol obnemore in zaspi. Bi bilo bolj pametno reskirat par noci in ga ne vzet iz postelje a ne???????? Sam zraven bit in ga tolazit????????   Ker jaz ze zares rabim kaksno prespano noc, takrta ko sem se hvalila je bila samo ena, pol pa spet akcija ponoci.

Tassika, tebi tudi hvala za odgovor. sam ves, moj ne pije iz flaske, sam kozarc in pol je mal blesavo to. Ga pa zdej pri 11 mesecih ne bom na flasko navajala. Sploh pa ne vem, ko ne bo vec dojen zvecer, kako ga bom pa spat dala, bo neki manjkalo ob vecernem ritualu.

Piknik pa, midva tudi mogoce prideva, sam ne morem se cist nic za zagotovo rect.

Joj se nekaj,  avtosedez Römer, imam safefix in vceraj smo ga prvic sprobali. Najprej vse ok, ko smo odhajali domov in dam malega notri pa nisem vec mogla paska zapret, se ni telo zaskocit. Kaj pri vasih sedezkih gre to tudi tok na tesno? Prej je bilo boljse, pol pa kar na enkrat skor ne mores vec zapret, govorim o tem pasku ko otroka zavezes. Je pa res, da imam pasek zelo na kratkem, da je mali dobro pripasan, ker ce se ne motim to more tko bit, drugace je dober sedez brez pomena. NO, ni pa tko, da ne bi mogu dihat al kaj takega, da ne bo katera tko razumela.

Ga Googica, tebi pa se enkrat cestitke. Sedaj pa si prava gospa, je lepo? Pa rinkica, je leeeeepa?

(odgovor članu vrtnica83)
Neposredna povezava do sporočila: 70
6.9.2010 13:25:45   
tassika
MM a dudo pa ima? Poskusi z dudo, ali pa kakšno priljubljeno igračko. Slej ko prej se bo naučil sam zaspat, ker če se ne sedaj se bo moral pa kasneje, ker celo življenje ga pa itak ne bi dojila. Poštudiraj kaj mu najbolj paše, mogoče ninika, kakšna dekica, vsak otrok ima nekaj s čimer se počuti varno.
Avtosedež, tudi naš gre včasih bolj na trdo, takart ji malo odtegnem pasove in potem nazaj zategnem, tako kot pri lupinici. Pomaga pa baje tudi, če to zaponko sčistiš, nekaj o tem piše v navodilih, pa sem pozabila.

Ojoj zdaj pa letim, zoja mi je odprla otroško olje, ni treba razlagat o posledicah a neuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 71
6.9.2010 14:23:05   
sine bine
rižkoo - tako kot sem ti v sms-u napisala še tuki. Vem kako se počutiš ( smo pred leti imeli požar ), samo pozitivno naprej pa bo. Kakršnakoli pomoč.... smo tuki.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 72
6.9.2010 15:49:51   
ninasiki
MM kaj pa če bi zvečer uvedla mleko po flaši jst delam tud tko ker tud ponoč ne dojim in se je tud dru po 2 ure pol pa od zmatranosti zaspau zdej mu pa naštimam 90 mleka z pol žlice čokolinota in zaspi do pol 8 pa tud ko ga dajem spat ob 8 mu naštimam 150 + žlico čokolinota in zaspi ko tok danes je spau do pol 6 sm bla tok vesela in od zdej naprej prakticiram to nimaš kej takle mamo user posted image  pa mislm da od 1-2x če po flaški pije ne bo narobe zdej ne vem na kaj gledaš al na karies al na rast tko da probi mogoče pa spet spiš celo noč spet

(odgovor članu sine bine)
Neposredna povezava do sporočila: 73
6.9.2010 17:58:30   
malaMravljica
ninasiki, za flasko vem, da ni ok za zobke,karies pa odnavadih ga je pol treba, sam pri meni ni to poanta. Moj je bil samo dojen in dojeni otroci velikokrat ne sprejmejo flaske, moj je tudi ni, sploh ni znal pit vn, tudi s tistega loncka za ucit se pit ni znal, pa sva sla na kozarc, tam je bilo treba teden dni vadbe in od konca 6 meseca ze lepo pije s kozarca.
Sem ze povedala mojemu, da bomo reskirala par noci in da ce hoce naj gre na kauc v dnevno, da ne bo imel tok pestre noci user posted image user posted image  ni druge kot ga naucit, da ponoci se ne sprehaja po stanovanju in pika. Ko zacne jokat bom danes ustala, sla k njemu, ograjc dol, mu dala pit vodo in pol sam sedla k njemu in ga tolazila, da zaspi. Pa ne odneham ceprav bom tako pri njemu do 8h zjutraj. Sem itak ustrajna in mislim, da proti meni nima sans user posted image user posted image   Ma to vstajanje in nespanje v nedogled ne gre, sem res tako utrujena, cez dan je tudi veliko dela, pa se konec jeseni se mi na delu obeta fulllll vec dela.

Majcy_m, kako so vase noci ??????  Porocaj!

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 74
6.9.2010 17:59:16   
malaMravljica
Tassika, ku kuc user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?