|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NAMAZ iz sončničnih semen
2.9.2010 10:27:32   
bolhamala
Lep pozdrav!
Obožujem namaze iz sončnih semen z bučkami, zelišči, jajčevci... Ker so
zelo dragi, sem razmišljala, da bi jih sama pripravila.
NA netu sem našla kar nekaj receptov, vendar so vsi za takojšnjo porabo.
JAz pa bi imela to rada "vloženo", da imam večkrat pri roki, saj mi je to super zajtrk.
Na deklaraciji piše, da vsebujejo npr. sončnična semena, zelišča, olje, koncentrat limoninega in jabolčnega soka, sol, česen. In nič drugega. Pa me zanima ali to res obstane in kako dolgo.
Bi bilo ok, če pač v pečicimalo  popečem npr. jajčevce, potem pa zmeljem z ostalimi sestavinami in nato v kozarcih malo pokuham. Kot npr. pri ajvarju?
Je katera že poskusila delati te namaze?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NAMAZ iz sončničnih semen
3.9.2010 10:48:37   
Pokora
Na kakšen način pa pripraviš te namaze? Po mojem bi par dni morali zdržati v hladilniku. Nimam pa pojma kako bi jih konezrvirala za dlje časa.

(odgovor članu bolhamala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: NAMAZ iz sončničnih semen
3.9.2010 10:53:52   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: bolhamala

Lep pozdrav!
Obožujem namaze iz sončnih semen z bučkami, zelišči, jajčevci... Ker so
zelo dragi, sem razmišljala, da bi jih sama pripravila.
NA netu sem našla kar nekaj receptov, vendar so vsi za takojšnjo porabo.
JAz pa bi imela to rada "vloženo", da imam večkrat pri roki, saj mi je to super zajtrk.
Na deklaraciji piše, da vsebujejo npr. sončnična semena, zelišča, olje, koncentrat limoninega in jabolčnega soka, sol, česen. In nič drugega. Pa me zanima ali to res obstane in kako dolgo.
Bi bilo ok, če pač v pečicimalo  popečem npr. jajčevce, potem pa zmeljem z ostalimi sestavinami in nato v kozarcih malo pokuham. Kot npr. pri ajvarju?
Je katera že poskusila delati te namaze?



odebeljeno so konzervansi. pa kokr jest vem, tut kupljeni namazi nimajo nekega dolgega ('ozimniškega') roka trajanja, max kak mesec, pa še to v hladilniku; to pa lahko dosežeš tudi sama - z dovoljšnimi temperaturami pri pripravi, pomitimi in pogretimi kozarci, ... pa seveda, shranjeno more bit na hladnem in predvsem temnem prostoru. to so moje ideje, kej več pa ne bi vedla. bi pa prosila tut jest za kak recept.


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu bolhamala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: NAMAZ iz sončničnih semen
3.9.2010 14:46:45   
bolhamala
Rok trajanja namaza je 1 leto, v trgovini (Dm) je shranjen lepo na polički.
JA, sol in koncentrat lim. soka sta res konzervansa, samo da bi tako dolgo zdržalo? Ker okusiti pa ni, da bi bilo zelo  kislo ali slano. Hm, po moje je edino logično, da je pasterizirano ja... Ali pa kakšen dodatek morda le  ni naveden:).

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: NAMAZ iz sončničnih semen
3.9.2010 14:49:58   
vesna_b
full dober namaz, sam ne vem kako dolgo ni obstojen - jaz ga delam sproti
skuta, sol, sončnična semena (zdrobljena) in sončnično olje.

zdrobiš semena, jih vmešaš v skuto, in dodaš sol in olje.
za pogledat ni najlepšeuser posted image , ker je take mal čudne zelene barve, sam ko pa probaš...user posted image
jaz zraven potem narežem še kako salamco, pršut...

(odgovor članu bolhamala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?