|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 197 [198] 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 206809 - 2.del
25.11.2010 20:24:44   
koala.cek
sneg bo ja. a jih boste v kombinezone oblekle ? meni je tako smešno, ker še žabic in kap ne nosimo, še bunde nismo oblekli, jutri pa najbolj da jih kar v kombinezon oblečem..user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4926
25.11.2010 20:26:28   
šivilja
popldan sem napisala solg post, pa mi ga ni objavilo (akopirala itak nisem), zdaj se mi pa ne da še enkrat

Skratka - sama doma z mulčki - spijo oz. so na poti tja, pojedla ogromno posodo solate, zdaj še zmešam pivo in pomarančni sok za kvazi radler, se zavijem v deko in kavčam do onemoglosti

Oh, H. že joka

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
25.11.2010 20:31:15   
majana79
koalka, jaz ne bom, ker je itak šele za popoldne napovedan sneg, pa dvomim da jih bodo kar tako peljali ven

vsaj naše ne...

imam kokice in fake breezer iz lidla in ga že čutim! babe, premalo treniramo! še dobro da bo kmalu december in kuhanci user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
25.11.2010 20:45:46   
Dudica1
Kombinezon - ne še...to dam jaz samo s sabo v vrtec za tisti čas ko grejo ven.Ga nosimo potem domov.
Žab pa tud jutri še ne bosta mela to bo tud kasnej ko bo več minusa in bo več snega.

grem spat...nočko

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
25.11.2010 20:57:02   
Tanja_
user posted image Punce,kok je primerna cena za rabljen kombinezon. Tistega od lani prodajam, pa ne vem, kolk ceno postavit?Je bil pa nov 50€.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4930
25.11.2010 21:00:08   
koala.cek
tanja - hm, ne vem mogoče 20 eur ?

izjava našega mulca. preden smo šli na koncert, smo ga oblekli lepo v srajčko, kravato, hlače, frizuro intd..pa pride dedi gor in ga vpraša, kam gre da je tako uštiman. pa on njemu: ''ja po ženo. a še ne veš ? '' pa ga dedi vpraša, aja kako pa ji je ime. in on njemu suvereno  (naša) ''Minka''. ...ok, sej nisem vedela kaj naj rečem. v glavnem, režali smo se. user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
25.11.2010 21:00:20   
eelyy
Sem prej pisala pa me je ven vrglo..eroruser posted image .
Kar se tiče vrtca sej ni fora v tem,da dobi malo hrane in,da se nenaje ampak vsi otroci v skupini nasplošno nejedo in so vzgojiteljce sam predlagale,da starši nekaj naredimo,ker enostavno one tega nebi jedle je neukusno ali neslano...take čudne kombinacije vmešajo. So za to,da jedo bolj domačo hrano. Majana;nisem mogla odpretuser posted image

kombinezoni; Jst mu tudi nebom oblekla...mi imamo žabe že nekaj časa(so vzgojiteljice rekle,da je fajn ko gredo tudi ven in sedijo povsod na mrzlem,kap ima tudi zdej,ko je bolj mraz prej je imel tako bolj tanko ali trak).

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
25.11.2010 21:32:19   
majana79
eelyy, a maš naložen acrobat reader? ker je v pdfju

koalka, vaš sine bine starejši je pa res faca user posted image

Tanja, nimam pojma glede cene, jaz tako redko kaj prodajam, ponavadi na koncu podarim user posted image ali pa obdržim, čez 7 let vse prav pride user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
25.11.2010 22:25:24   
koala.cek
no ya, thanksgiving  je danes. v zda. in jutri imajo black friday. kar pomeni šoping day. ledenka te kaj gane ?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4934
26.11.2010 6:00:21   
šivilja
HBDJP

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
26.11.2010 7:50:33   
PapuaNG
jutro,

spala sem user posted image Je moj dežural, ker je itak včeraj cel popoldan prespal in mu ni blo za spat. Je bil mali baje nemiren. Tudi prav. Jst sem sam ob petih pri njemu zaspala, ko je jedel...in spala do budilke. Sva imela pa včeraj z mojim prav lep večer user posted image  

aja,jst tut še nisem dala kombinezona gor. Itak dokler ne bo lepo vreme, ne bojo šli ven, ima pa v previjalki vedno žabice s sabo, če bi jih slučajno rabil. V vrtcu je pa itak toplo, tko da ne rabi bit ne vem kok oblečen. Bundo moramo pa itak še kupit user posted image Kombinezon mu je sicer še od lani glih za glih prav, ampak moramo še enega kupit...mogoče bi šli ta vikend kaj pogledat v intersport al pa kam?

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
26.11.2010 8:31:49   
koala.cek
morgen,

peteeeeeek aleluja. kako ste ? kako je užitek pogledati otroka, ki komaj čaka da gre v vrtec. Bo pa danes povedal eno pesmico, katero imajo za bralno značko. in me prav zanima kaj bo zmutil, ker problem pri njem je, da ima tako bujno domišljijo, da bo prvotni pomen popolnoma  pozabil. upam, da me ne bo spet k psihiatru pošiljali. user posted image

ledenka - a greš na dunaj ? a bi ti meni nekaj prinesla ?

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4937
26.11.2010 9:01:22   
maja1488
Jutro!
Naši dve sta šli normalno oblečeni v vrtec tko kot prejšnji teden, edino kapo sta dobili (je blo joka in stoka, ker se frizura pokvari user posted image ).

Koalka, s temi značkami jih spodbujajo k nastopanju in k temu, da izgubijo tremo. M si recimo po slikah sama izmisli zgodbico, pa je rekla vzgojiteljica, da niti ni pomembno, da povejo čisto tako kot je v pravljici ampak to, da znajo se znajti, improvizirat, da gre zgodba tekoče.
Važno da on pridobi samozavest in zna stopit iz množice. Sicer pa...kako bo drugače našu to minko user posted image .
U šoping...jst grem danes zapravit enih 100€ v lekarno user posted image

Imamo celo par snežnik.

Neposredna povezava do sporočila: 4938
26.11.2010 9:02:17   
betty.ford
jutro.

moja dva danes prvič v žabicah to "zimsko" sezono. jima je kar všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 4939
26.11.2010 9:27:14   
majana79
Jutro!

midva sva pa kar doma, je ponoči imel čisto zamašen nos, še bolj kašljal, tako da se bova malo crkljala doma

nimam nič proti user posted image

btw, če se mene vpraša, v LJ ne bo snega, sploh glede na to meglo, ki jo imamo...

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 4940
26.11.2010 9:33:11   
eelyy
Jutro!

Spali smo vredu ena budnica za Lino je papala in smo spali kot topki do pol 7h.Možek nam zjutraj spuca šipe in malo ugreje avto,da mi ni treba še s T. pucat in nevem koliko čakat.

Kar se tiče oblek; jst se bolj tko ravnam,ko vidim,kako so drugi oblečeni (bunde ima moj že kakšnih par dni gor,pa še ko je T. hodil v jakni so imeli drugi že bunde,pa te kape debele so imeli ko je T. imel tankouser posted image tko,da nevem kaj je s stemi starši v našem vrtcu konec koncev je pa meni narodno,ker je moj malo oblečen.
Danes grem kupit T. tople škornje za sneg je imel danes čevlje take do gležnjev pa je večina otrok imel te tople škorenjčke že?...

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 4941
26.11.2010 9:33:52   
ledenka
jutro user posted image  gneča na šihtu, nekaj moram končat, pol pa gremo

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

ledenka - a greš na dunaj ? a bi ti meni nekaj prinesla ?
ja in ja user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 4942
26.11.2010 10:32:32   
koala.cek
ledenka, hvala. torej če boš slučajno, ampak res slučajno, v kakšni trgovini s CD zagledala tole:
http://www.amazon.de/Detlev-J%C3%B6cker-Tamusiland/dp/B003XP0LOE

bi ti bila zeloo hvaležna. ni se ti pa treba preveč naprezat, raje uživaj. user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4943
26.11.2010 10:40:43   
maja1488

ledenka, hvala. torej če boš slučajno, ampak res slučajno, v kakšni trgovini s CD zagledala tole:

bi ti bila zeloo hvaležna. ni se ti pa treba preveč naprezat, raje uživaj. user posted image

Sm si drznila pogledat user posted image . Škoda, ker je nisi nafehtala prejšnji teden. Naš dedek mraz je ravno v nedeljo naročal iz .de amazona. Zdej ima samo še .co.uk, tam pa nimajo, sem šla pogledat. Imajo samo CD.

Neposredna povezava do sporočila: 4944
26.11.2010 11:03:50   
ledenka

to je DVD? bom videla, koliko bo kaj časa... jutri imamo v planu ZOO, potem pa ne vem, kako bo user posted image  če bo le šlo, dobiš!

sicer imam pa tudi jaz v planu naročanje knjig enkrat čez kak teden ali dva, pa se lahko takrat pridružiš user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 4945
26.11.2010 11:05:14   
PapuaNG
majana, kaj si že govorila za sneg v lj? Zunaj že kar fino pada. Pa tut če ne bi. Sej tkole za gledat je super, ampak to je pa tut vse user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4946
26.11.2010 11:09:44   
koala.cek
ne mi govort o snegu. user posted image  meni ni všeč. ampak ok, danes bom preživela ker je petek. to bomo že nekako prišli domovuser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4947
26.11.2010 11:20:11   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

majana, kaj si že govorila za sneg v lj? Zunaj že kar fino pada. Pa tut če ne bi. Sej tkole za gledat je super, ampak to je pa tut vse user posted image

ja sem videla, se moram očitno posipat user posted image user posted image

se strinjam... za gledat je fino in fajn, ostalo pa... mogoče J. potem celo v pajac fliknem pa v vozek, da se samo malo predihava

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4948
26.11.2010 11:41:20   
nikolet
no pa mamo zimouser posted image user posted image user posted image

uglavnem blek....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moja dva sta tud šla kr orenk naštimana v vrtec, tamala je imela cel teden kr kabizonček oblečen, k ji lažje slečem kot da ji žabe gor natikam k pol jo moram pa slečt da pridem do žab pa žabe dol, pa hlače nazaj goruser posted image user posted image

no T. je mel pa danes prvič žabe k ga je včeraj zeblo v noge in se je polulaluser posted image no danes je blo pa čist drugo, zdej pa še mede, tak da HB sem jih prav dobro oblekla

aja hodmo pa peš v vrtec 10-15 min peš idvisno od hoje kojk je hitrauser posted image

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4949
26.11.2010 11:42:16   
nikolet
za kosilo pa bo danes fižolova juhica in zdrobov narastekuser posted image

popoldne bojo pa možek in otroka naredil venčekuser posted image

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 197 [198] 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 197 [198] 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

TV.
пеперутка16

Koliko časa dnevno gleda vaš otrok televizijo?

Ne gleda/je premajhen. (33%)

Do 30 min. (50%)

1 - 2 h. (17%)

Več kot 2 uri. (0%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!