|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 206809 - 2.del
24.11.2010 10:51:08   
majana79
lejkica, jaz nisem, ker jih ata še ni naredu, drugih pa ne jemo user posted image

a je T. že boljše?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
24.11.2010 10:55:50   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ledenka, ful dobro, le pejte, če se M. dere pa naj se, btk... a ti posodim dvd za v avto?

user posted image  mamo Mačka Murija... na veliko grozo mojga, ki ga niti slišat več ne more user posted image  ampak učinkuje pa zmeraj, sploh če jaz zraven pojem user posted image

LOL

sem misla dvd player, če bi risanke gledal user posted image

user posted image  mam dolgo lajtungo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
24.11.2010 10:58:54   
majana79

ledenka, ful dobro, le pejte, če se M. dere pa naj se, btk... a ti posodim dvd za v avto?

user posted image  mamo Mačka Murija... na veliko grozo mojga, ki ga niti slišat več ne more user posted image  ampak učinkuje pa zmeraj, sploh če jaz zraven pojem user posted image

LOL

sem misla dvd player, če bi risanke gledal user posted image

user posted image  mam dolgo lajtungo user posted image

user posted image user posted image

welcome to the club user posted image

dej, morva se za eno malco dobit, mam ene kupone za juicebox tam pri slonu

mal razmisli kdaj maš čas user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
24.11.2010 11:05:40   
nikolet
evo posesano, speglano in kosilo narejeno... ga jem rižoto, njamiuser posted image

zdej pa mal pavze, pol pa v službouser posted image

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
24.11.2010 11:06:07   
ledenka
special club user posted image  

sicer pa DVD itak ne pride v poštev... ne gleda risank user posted image  

lahko jutri, če maš cajt, al pa pol naslednji teden... razen pondelka

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
24.11.2010 11:09:20   
majana79
nikolet, pridna si user posted image

ledenka, škoda, pri nas je dvd rešitev, vsaj za pol ure user posted image kaj pa kake igrane serije, tko k majo na bbc, al pa kak ribič pepe?

jutri pa res lahko, samo če ne bo dež

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
24.11.2010 11:12:35   
ledenka

ledenka, škoda, pri nas je dvd rešitev, vsaj za pol ure user posted image kaj pa kake igrane serije, tko k majo na bbc, al pa kak ribič pepe?

eh, TV je fajn sam za po njem mlatit, ker pol tastari ziher znorijo user posted image  gleda par minut, nič več.

pol načeloma velja za jutri user posted image  

sem pa vidla, da bo poleg Urgence odprt novi Hofer... bomo naše punce iz KC lahko pošiljale na akcije user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
24.11.2010 11:15:57   
nikolet
 mi prosim  pomagate in  glasujete za kurirček Logatec:

http://pampers-vrtci.av-studio.si/si/vrtci-v-sloveniji?rid=5&v=on

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
24.11.2010 11:17:00   
lake

[/quote]

sem pa vidla, da bo poleg Urgence odprt novi Hofer... bomo naše punce iz KC lahko pošiljale na akcije user posted image
[/quote]

Ja sm že povedala v službi, da bom ko bojo akcije hodila ob osmih v službo, pa v uniformi v vrsti stala user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
24.11.2010 11:18:45   
nikolet

o hvala, to pa rada slišim k pr možu bl malkratuser posted image user posted image user posted image

mal po netu šnofamuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
24.11.2010 11:23:32   
PapuaNG
Majana, tudi druge skupine se bo mali navadil. Naši so zjutraj pa popoldne vedno združeni. Sicer je ponavadi zjutraj vedno ali njegova vzgojiteljica ali njena pomočnica tam, ni pa nujno, sploh popoldne ponavadi nobene več ni. Ampak smo se na govorilnih pogovarjali z vzgojiteljico in je rekla, da jih ob petkih že čez dan malo pomešajo ali pa zamenjajo sobe, da se mulčki navadijo drugih otrok, prostora, vzgojiteljic...ga pa zjutraj odložim ene 15 čez 7, iskat ga pridem pa malo pred četrto. Pač, ne gre drugače, pa hvalabogu relativno blizu delam, tko da ne rabim več kot 10 minut v eno smer. Uglavnem, nč skrbet, se bo že navadil. Sej se mora socializirat, spoznavat nove ljudi itd...prej ko se navadi tega, bolje je.

Aja-imam še eno vprašanje-naš mulo se precej boli novih ljudi. Npr. če čakava na lift in je nekdo že notri, ga moram dobesedno zvlečt notr, pa še pol se skriva za mojimi nogami. Sicer je tko, če pride kdo neznan na obisk, par minut čist sramežljiv, pol pa kot da bi osebo poznal že skos. Sej verjetno ta sramežljivost mine, ne?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
24.11.2010 11:32:12   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: nikolet

o hvala, to pa rada slišim k pr možu bl malkratuser posted image user posted image user posted image

mal po netu šnofamuser posted image

a misliš da naši pa nas kej pohvalijo? malo morgen user posted image

papua
, naš je isti, pa tudi upam da ga enkrat mine. Hvala za vse vzpodbudne besede. Itak se mi zdi da je bolj v meni problem user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
24.11.2010 11:45:15   
maja1488
M je še vedno taka. Zadržana. Pa mi je prav tako, ker od kolegice hčerka je pa kontra in gre k vsakemu. Ji potem tut v šoping centru uide k drugim mamam, ki majo recimo piškote. Za moje pojme je sramežljivost boljša. M ne vzame ničesar od drugih, ki jih ne pozna. Ko pa enkrat spozna, potem je pa za vedno 'njen/a'.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
24.11.2010 11:50:35   
Leela
majana pri nas ena punčka iz flaške pred spanjem pije, tako da se vse da zmenit. Saj se lonček počasi opusti in je. ni treba takoj. Ja taki tamalčki so kar žejni in lačni, še potem kasneje jim je treba dati pit dodatno.

ja hofer sem tudi jaz vidla user posted image

papua jaz mislim, da se ne spremeni tako zelo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
24.11.2010 12:02:48   
maja1488
Pri nas pa je rekla vzgojiteljica na začetku, da čim več svojih stvari prinest (flaše, dude, igrače), da je čimmanj sprememb za otroka. Naj nikakor ne odvajamo od česarkoli še kake 2 meseca po tem ko je otrok v vrtcu. Naši imajo noter vsak svojo flaško in igračko. Pri obrokih sicer dobijo šalčko ampak potem še vseeno svojo flašo. Je rekla da tut če je navajen na kako posebno oddejico za spanje, naj to na začetku s sabo nosimo.

Majana, ti kr zateži, če ne naj tvoj udari po mizi user posted image .

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
24.11.2010 13:10:41   
PapuaNG
Vidiš, jst sem pa vesela, da se je navadil pit iz lončka, ker tako več spije kot prej iz flaše. Mu je zgleda zanimivo al kaj in spije tut po cel deci naenkrat. Iz flaše je pa en deci cel dan žulil. Edino zvečer pa ponoči mu dam pa navadno flaško,da bolj počasi pije in se umiri (pa da ni ves polit )

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
24.11.2010 15:00:19   
ledenka
kak lep sonček. pogrešam vozičkanje user posted image  sem prejle gledala mamice v Tivoliju, kako uživajo...

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
24.11.2010 15:07:35   
Tanja_
Dan!
lejka jaz sem ji že dala krvavico. Ampak samo 2 koleščka, pa seveda našo domačo. In je kr jedla. Ampak ji nisem hotla dat več, ker se mi zdi, da so še meni težke, kaj šele takmu škratu. Bo pa naslednjič dobila kak košek več.

večerja - sem za, samo ne 3.12., pa 9.12. pa 16.12.

Zdej pa šibam na nohte....

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
24.11.2010 15:57:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Zdej pa šibam na nohte....

jst bi tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Se dala mal razvajat, pa ne najdem časa user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4869
24.11.2010 16:42:32   
betty.ford

kak lep sonček. pogrešam vozičkanje user posted image  sem prejle gledala mamice v Tivoliju, kako uživajo...

ah, kaj uživajo, zmrzujejo.user posted image  pa mislijo si, kako bi bilo fino imeti kakšno urico zase v službi.user posted image

majana, meni ni bilo predstavljivo, kako bo naš zmajček hodil v vrtec. in prvi teden je bil jokal, da me je kar stiskalo, na zunaj pa sem se delala flegmatično. ampak zdaj tam naravnost uživa.
me je skrbelo, ko sem enkrat prišla ob 16h ponj in sem ravno srečala vzg. na vratih, da je že pri skupini s podaljšanim bivanjem... letim tja, on pa ves zadovoljen v krogu plesal!
mislim, da se mora samo navaditi na prostor pa bo vse okej.

tudi naš zmajček je bolj introvertiran in niti mu ni do tega, da bi se z vsakim družil, zaupa šele po nekajkratnih srečanjih - meni je tako všeč! veliko skrbi imam na račun tega odvzetih.

in verjemi, da iz prve roke vem, kako je, če je otrok ravno obratno - preveč družaben in zaupljiv.
če napišem, da takšen otrok bolj trpi kot tisti, ki ni zaupljiv, mi boste verjele? ker odziv okolice na družabnega ni vedno pozitiven.

grem pod odejo. danes me je nekaj mrazilo in pritisk v glavi je bil obupen... upam, da je samo neprespanost in da tile 2 uri nadoknadim.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
24.11.2010 16:51:23   
koala.cek

ne govor. sem šla mimo in si mislila svoje. no meni so bolj kot ne smilile, ker mislijo kako se imajo fajnuser posted image

majana - najlepša hvala za jutranjo izvidnico. ampak placa je bilo pa zares ogromno. se priporočam za še kdaj. user posted image

večerja v decembru. če nas ne bo zamedlo - jaaaaaa in če bom še živa.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
24.11.2010 18:02:02   
Dudica1
Dober večer!
Smo bili spet v Lj. še nekaj za M-ja je bilo treba nabaviti user posted image odlično bo se mi zdi user posted image user posted image user posted image .

Zdej sm pa laaaačnauser posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
24.11.2010 19:34:47   
koala.cek
otroci spijo, grem na pilates. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
24.11.2010 19:41:03   
majana79
koalka, ni panike, ti sam napiš sms takrat ko boš rabila, maš izvidnico iz prve roke user posted image pa listke ti moram pustit naslednjič ko se vidimo

dudi, ti nas pa vse prešišaš v šopingiranju user posted image user posted image user posted image a je M. rabil še kaj za oblečt? jim bo treba že kar debele bundice dajat, se je shladilo... pa v LJ zna tako zoprno pihat, bljak user posted image

ej, če je komu težko, je men, k vsak dan gledam tlele vozičkarice user posted image user posted image user posted image bi pasalo kak dan bit tako spet frej, pa it brezskrbno s spečim otrokom v mesto user posted image user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
24.11.2010 19:42:56   
šivilja
Majana - pomanjkanje časa me daje, pa lajf me je povozu, to je to. Pa dec mi je eno tako spustu - v petek ko je jedel sveže pripavljeno kosilo je navrgu, da danes bi bilo pa res treba pospravit. Ja, k do zdaj sem pa na kavču ležala , pa noge mela v luft, George Clooney mi je pa koktajle nosil. OOOOOOOOO, je blo hudo, še zdej se nisem čist odtajala.
Ker on revež mora pa vsak dan, takoj ko pride iz služba začet pospravljat - si morte mislit - dvakrat sem mu rekla, da svoj krožnik in šalco od kave, bi pa res lahko dal iz mize. Mislim, saj je priden za desca (sploh če primerjam z Ledenkinim), samo jaz pa tudi mislim, da nisem glih primer neke hude lenobe, da bi mi lahko očital, da nič ne delam. Sem mu kar direkt rekla - vidi samo negativno in tisto, kar mi ne uspe narest, kaj vse pa sem naredila, pa nikoli ne opazi, kaj šele, da bi kaj pohvalil. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ledenka - ko sem brala sem tudi jaz pomislila enako kot ti - na plošček ne na DVD plajer

Kolk bi šla jaz z vama na malico - tako da za večerjo se moramo res zmenit, mislim, da 9. tudi pri nas ni dober - je DM.

Hofer - hahaha - če bi se odpiral ob šetih, bi bla prva v vrsti, ob osmih je pa pri nas najhujša gužva in zagon dela, tako da ni šans

Sem besna danes - ni mi všeč atletika kamor hodi K. moram eno orenk uzbuno narest - mislim 18-20 otrok in ena vaditeljica - zunaj v dežju in mrazu, jasno tudi v temi - danes so ob 17.15 skakali po stopnicah na tribuni štadiona navzgor in tekli navzol - pa niti ena luč ni gorela. Bližnjica na urgenco. GLavno, da dobijo denar. Mislim - mi kar piska iz ušes. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Papua - a maš kej vez na zemljiški knjigi? user posted image  

He. je imela danes nastop v vrtcu - so zaigrali eno zelo lepo predstavo - vsa čast vzgojiteljicam, kaj jim uspe user posted image user posted image user posted image

SLužba je tko tko, žlahta me jezi, čist sem neprespana, še dva dni pa bo vikend.......................

Tko, zdaj pa dosti mene za nekaj časa, moram knjigice brat.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kakšna je zdrava navezanost otroka in star...
Z dr. Gordonom Neufeldom, svetovno priznanim strokovnjakom na področju zgodnjega razvoja in otroške psihologije smo govo...

Katero ime za fantka?
Sadrika

Katero ime vam je lepše?

Tilen (50%)

Aljaž (50%)

Število vseh glasov: 404

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!