šivilja
|
Majana - pomanjkanje časa me daje, pa lajf me je povozu, to je to. Pa dec mi je eno tako spustu - v petek ko je jedel sveže pripavljeno kosilo je navrgu, da danes bi bilo pa res treba pospravit. Ja, k do zdaj sem pa na kavču ležala , pa noge mela v luft, George Clooney mi je pa koktajle nosil. OOOOOOOOO, je blo hudo, še zdej se nisem čist odtajala. Ker on revež mora pa vsak dan, takoj ko pride iz služba začet pospravljat - si morte mislit - dvakrat sem mu rekla, da svoj krožnik in šalco od kave, bi pa res lahko dal iz mize. Mislim, saj je priden za desca (sploh če primerjam z Ledenkinim), samo jaz pa tudi mislim, da nisem glih primer neke hude lenobe, da bi mi lahko očital, da nič ne delam. Sem mu kar direkt rekla - vidi samo negativno in tisto, kar mi ne uspe narest, kaj vse pa sem naredila, pa nikoli ne opazi, kaj šele, da bi kaj pohvalil. Ledenka - ko sem brala sem tudi jaz pomislila enako kot ti - na plošček ne na DVD plajer Kolk bi šla jaz z vama na malico - tako da za večerjo se moramo res zmenit, mislim, da 9. tudi pri nas ni dober - je DM. Hofer - hahaha - če bi se odpiral ob šetih, bi bla prva v vrsti, ob osmih je pa pri nas najhujša gužva in zagon dela, tako da ni šans Sem besna danes - ni mi všeč atletika kamor hodi K. moram eno orenk uzbuno narest - mislim 18-20 otrok in ena vaditeljica - zunaj v dežju in mrazu, jasno tudi v temi - danes so ob 17.15 skakali po stopnicah na tribuni štadiona navzgor in tekli navzol - pa niti ena luč ni gorela. Bližnjica na urgenco. GLavno, da dobijo denar. Mislim - mi kar piska iz ušes. Papua - a maš kej vez na zemljiški knjigi? He. je imela danes nastop v vrtcu - so zaigrali eno zelo lepo predstavo - vsa čast vzgojiteljicam, kaj jim uspe SLužba je tko tko, žlahta me jezi, čist sem neprespana, še dva dni pa bo vikend....................... Tko, zdaj pa dosti mene za nekaj časa, moram knjigice brat.
|