|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 206809 - 2.del
23.11.2010 21:38:03   
lake
Je kdo omenjal likohol? user posted image user posted image

Lahko bi se zmenle za kakšno večerjico, samo jst 4. ne morem, drugače mi je pa vseeno.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
23.11.2010 21:48:57   
ledenka
kdaj je pravzaprav Miklavž, 5. ali 6? tisti večer lih ne bi, sicer pa lahko user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
23.11.2010 21:49:02   
Anonimen
Hejla čvekice!

Zdejle sem se pa tko nauživala kot že dolgo ne user posted image   Sva z dragim šla na sproščujoč sprehod in klepet po mirni, mrzli Murski in si na pol poti privoščila še izjemno dober hamburger user posted image user posted image user posted image   mmmmmmmmmmmmmm   kako je pasalo..... Ziher bom spala kot bonbonček danes user posted image

Večerja - sem za, čas pa mi je vseeno, samo da bo predno rodim user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 4828
23.11.2010 22:01:22   
majana79
4., 5., sta sobota in nedelja user posted image miklavž je pa 6.

jaz tisti vikend tudi ne morem, nas ni, razen če bo sneg user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
23.11.2010 22:09:32   
majana79
živček, sem vama fouš user posted image , pri nas tega po moje ne bomo dočakali še leta user posted image a pupa je pridna, te je nehalo krčit?

ta otok se zbudi po eni uri in pol in znori, če ne more moje joške zatipat user posted image očitno še ni prebolel da se ne dojiva več, zobje mu gredo, v vrtcu ni srečen... jao bože... in pol mej otroke user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
23.11.2010 22:13:09   
Leela
elly user posted image user posted image user posted image  za vas.

sva imela danes kontrolo s F. Sem si zapisala vprašanja pa gre tako hitro vse skupaj da sem nekaj pozabila vprašat. Še enkrat so mu naredili alergijske teste (izvidi čez 3+ mesece). Dvakrat sem mogla rečt za recept za mleko (bo tudi prišel po pošti ko bo, če bo). Za dieto se itak nismo pogovarjali, tako da hvala lake za tisto kar si poslala. še za zdravila sem mogla nazaj it vprašat ker so nas prej že "ven vrgli". Samo kako ste? aha še enkrat vam bomo teste naredili in jih poslali po pošti? that's it. Zdravnica drugače izredno prijazna.

Ja tale december bo aktiven. naslednji petek me cel dan ne bo služba-nato takoj zabava na drugem koncu slovenije.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
23.11.2010 22:15:09   
Leela
majana bo pa nobelovo nagrado dobil ko bo velik boš videla user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
23.11.2010 22:20:33   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

majana bo pa nobelovo nagrado dobil ko bo velik boš videla user posted image

mhm, na konc bova oba na mumilah, sam da bom jst v polju on pa kje drugje user posted image user posted image user posted image

se mi zdi da sem že spraševala, kako je F. v vrtcu?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
23.11.2010 22:43:47   
Leela
Do zdaj je bil pet dni. Na začetku je jokal potem se pa unese. spal še ni tam. Se pa vidi, da je pod stresom, ker zvečer sploh neče zaspati. zdaj je doma, ker je prehlajen. Saj se bodo navadili. so pa vzgojiteljice precej stroge. V bistvu morajo biti, da kontrolirajo take tamalčke. Meni manjka precej te strogosti, ne bi bilo slabo če bi jo imela user posted image .

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
23.11.2010 22:49:15   
majana79
naš ni navdušen nad vzgojiteljico, je tudi bolj stroga... joka ko mora zjutraj k njej
ampak bo samo do konca meseca še, potem jih pa prevzame pomočnica

je pa danes bil čisto objokan, ko sem prišla po njega (15.45!), ker je ostal še edini od njegove skupine, so ga priključili k drugi, pa še njegove pomočnice ni bilo več user posted image dobivam ponovno pomisleke glede vrtca user posted image pri varuški mi ga nikoli ni bilo problem pustit dlje, če je bilo treba, tle pa ne vem no... nisem najbolj navdušena

sem mislil da ostaja več otrok dlje v vrtcu, pa smo očitno nabasali na skupino, kjer hodi večina pred 3 domov user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
23.11.2010 23:48:34   
šivilja
Sem bla na lepše - na podelitvi enih nagrad, jo je moj očim dobil user posted image user posted image user posted image . Mi je kar greben zrasel.

Majana - ti bom z eno staro modrostjo odgovorila - ne sodi dneva po večeru oz. dopoldnevu - če bi jaz gledala naše vrtčevske začetke, ta mine otroka kadarkoli peljat sploh blizu vrtca. He. sem slišala do službe, ko se je drla, zdaj pa ko je dlje doma, pogreša vrtec. H. gre tudi že sama notri, včasih je pa začela ritensko hodit in se na vse grlo dret, ko je samo zagledala vzgojiteljico - zdaj jo obužuje. Na sosednjo skupino se bo pa tudi navadil. Je pa hudo, sploh pri ta prvem, ko vidiš, da je otrok nesrečen - z vsakim si močnejši (al pa se malo navadiš).
Doma poskusi im več pozitivnega govorit o vrtcu, z imeni omenjat vzgojiteljico in pomočnico. Skušaj izvedet kaj delajo v vrtvu in počitne še doma kaj takega, da ne bo vrtec nekaj čisto tujega.
TIle tamali so pa itak tako prilagodljivi in učljivi, da mi samo onemimo.

Nočko, jutro bo veliko prehitro prišlo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
24.11.2010 6:39:28   
koala.cek
dobro jutro,

šivilja lepo si napisala. točno tako je in vaja dela mojstra. ko sem jaz taprvega uvajala v vrtec, je bil zmajček star 3 mesece. bila sem doma, na porodniški, otrok pa v vrtec.jao meni kako se mi je srce paralo. nekega dne sem prišla domov popolnoma objokana, kakšna groza mama sem, intd...ampak sem se skulirala in si rekla, da tam se imajo še najboljše. in danes je res tako in hb da sem tako vztrajala.

sicer pa, jest sem hodila v vrtec zadnji dve leti pred šolo, pa se ne spomnim popolnoma nič.

včeraj bila na govorilnih urah, pri obeh. fanta pridna, tavelik ima burno domišljijo, zmajček pa je domiseln. oba pa se v vrtcu tepetauser posted image . sicer nič pretresljivega, ampak....user posted image  

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
24.11.2010 6:41:01   
koala.cek
danes sem pa v Ljubljani, v hotelu Lev...službeno seveda. in kje naj parkiram če v tivoliju ne bo placa ? me je že kar groza. ziher bom spet zamudila. user posted image user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
24.11.2010 7:41:55   
PapuaNG
jutro,

spali smo nekako. Sem itak že malo čez devet zaspala pred tv-jem user posted image Pol sva en butast film z mojim pogledala, pol pa v posteljo spat.

majana-ne se še sekirat zarad vrtca. Mali se bo navadil drugih skupin, vzgojiteljice...naš je tudi več kot dva meseca v novem vrtcu zjutraj ritensko hodil nazaj, zdej gre pa že kak teden skoraj prostovoljno. Je pa res, da skoraj nikoli ne joka. Vzgojiteljica je rekla, da ga je mogoče dvakrat v vsem času slišala jokat user posted image Malo še potrpite, pa boš videla...

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
24.11.2010 8:05:32   
majana79
Dobro jutro!

Hvala vsem user posted image za besede. Sej če se spomnim, tudi k prejšnji varuški na začetku ni hotel, se je po kakih 2 mesecih šele navadil in šel sam notr, še pomahat ni hotel. Po moje gre bolj tudi za to, da imam jaz slab občutek, če ga 'pozno' poberem, ampak res bi pa v osnovi rajši videla, če bi bil v skupini, kjer kasneje hodijo domov. Ampak na to nimamo vpliva.

Imam pa še eno vprašanje... J. ful malo pije, sej sem že govorila o tem (če spije 1.5dl je veliko). Vsakič ko ga pridem iskat mu sedaj ponudim vodo in pije, kot da ni pil nič cel dan. Kar je zelo možno, ker jim očitno dajejo pit samo iz kozarčkov. A sem lahko 'zoprna' pa rečem da mu dovolijo imet njegov magični lonček, ker če ne res spije premalo, sploh sedaj ko še vedno kašlja? Sej nimam nič proti da ga učijo pit na kozarček, ampak on je prepočasen za to in mu še ni potegnilo...

šivilja, kje si ti? se tako redko oglasiš zadnje čase. Pa čestitke očimu!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
24.11.2010 8:40:29   
ivanamdb
majana - ma zakaj bi bla zoprna? jaz ji v omarci pustim loncek, in vceraj sm tud dala kremo za ritko, kjer sm vidla da je ritka mal vneta z to njihovo kremo, in sm samo lepo povedala da naj jo s to mazejo. jaz v nasem vrtcu vidim da vsak otrok ima nekaj posebnega in so vzgojiteljice friendly do tega. nc si komplicirat, samo povedat!

drugac, D ful boljse spi odkdaj sm totalno zaprla radiator v sobi...zdaj so 22°....prej je blo 24°.... user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
24.11.2010 8:45:01   
nikolet
jutro

no sem mulčka oddala v vrtecuser posted image

mi imamo v sobi max 20°C kar je več je prevečuser posted image

bil moj oči na kavi je šel kr z avtobusom v LJ. k se mu ne da iskat prker placa po ljublan in tm okol poliklinike... tak da avtobus je kr vreduuser posted image

drugače pijem kavo in gledam kp cujn če bi jih speglala, pa posesat morem k je glih tak kot da ne bi v ponedeljek glancala cel dopoldneuser posted image nč grem delat da bom kej naredila do 13h k grem v službouser posted image

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
24.11.2010 8:48:01   
PapuaNG
Majana, sej jim komot rečeš, naj pije iz magičnega lončka. Drugače se pa itak tok hitro navadijo pit iz kozarca, da pomoje ni treba skrbet. Mi smo lonček že čist opustili, pije samo iz kozarca. Sicer to pomeni, da je včasih cel moker, ampak kaj čmo, tko je. Sem se pa včeraj tako ujezila, ko je zanalašč zlil pol kozarca po sebi pa po tleh, da ga nisem hotla preoblečt (sicer je imel samo bodi spredaj malo moker). Smo ponucal že tri komplete cunj do takrat in se mi je zdelo prav zaman. Sem grozna mati user posted image Je pa res tolo pri nas, tko da ni panike. Če ne od vode, je pa od sline ves moker, mu kar v curkih dol teče user posted image Zgleda je spet kak zobek na vidiku..

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
24.11.2010 9:04:16   
majana79
ma fora je v tem, da sem jim povedala da ima težave s pitjem in ga je potrebno 'opominjat', prej je sam pokazal pri varuški na lonček in so potem grupno pili user posted image   tle razumem da imajo več otrok (no, trenutno nimajo, ker jih ni nikol več kot 6), ampak očitno jim je ta lonček odveč al kaj vem kaj
bom videla kaj je moj uredil

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
24.11.2010 9:46:51   
Anonimen
Majana ko jaz pridem po našega ob 3h je v skupini samo še Žiga in eventuelno 2 otroka, ampak so že združeni... In vedno kadar jih združijo ima problem in nikoli ni njegovih vzgojiteljic več user posted image   Meni je tudi hudo, ko mi potem sosednja vzgojiteljica reče, da je blo hudo, da je jokal in ko pridem je res v naročju in se crklja... user posted image   Za pit pa kr zateži! Naj pije tako, kot je navajen piti doma. Žejen je pa naš tudi vedno, ko ga vzamem ven user posted image   Se pa počutim, ko berem tvoje poste, tako, kot sem se, ko sem jaz Žigata v vrtec dala user posted image   Zdej je že bolje... Predvsem sem vesela, ker zjutraj rad gre v vrtec, kar pomeni, da očitno uživa tam ne glede na vse... Daj mu še malo časa, da se navadi user posted image

Zakaj ne bo sprehoda, Majana? Sej ko zaspi, ga tudi ne moreš pustit? user posted image   Bauhi je boljše in išias tudi user posted image   Ampak še vedno mam občutek, da sem ogromna in okorna... No ampak sej bo kmalu bolje... Še mesec do mesec in pol in smo zmagali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4845
24.11.2010 9:57:22   
ledenka
jutro, a sem včeraj datume zamešala user posted image  dejansko sem mislila za večerjo 7., 8., 9. december...

majana, tudi tu računaj, da bo J rabu 2 meseca, da se navadi... glede pitja pa kar vztrajaj, da naj ma lonček.

šivilja user posted image  čestitke za očima!

mi gremo mogoče na Dunaj čez vikend... moj sicer nekaj traumira, ker bi naj še en frend šel zraven, pa da bo M jokal v avtu user posted image user posted image user posted image  pismarija, so dedci idioti!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
24.11.2010 10:22:16   
majana79
živa, ma zato, ker se zbudi po uri in pol ko zaspi (no, načeloma bi ga mogoče res kako uro takrat lahko imela varuška)
se pravi da bomo čez mesec in pol že dihale s tabo user posted image

ledenka
, ful dobro, le pejte, če se M. dere pa naj se, btk... a ti posodim dvd za v avto?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
24.11.2010 10:30:28   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ledenka, ful dobro, le pejte, če se M. dere pa naj se, btk... a ti posodim dvd za v avto?

user posted image  mamo Mačka Murija... na veliko grozo mojga, ki ga niti slišat več ne more user posted image  ampak učinkuje pa zmeraj, sploh če jaz zraven pojem user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
24.11.2010 10:35:48   
lake
Majana T. se je skor en mesec jokala vsakič ko sm jo dala v vrtec, zdej pa že od blokov sama teče proti vrtcu. Tus glede pitja, pri nas so upoštrevali, da je pila iz Jana flaške, ki sm jo nesla sabo v vrtec, tud tisti ki so pili iz flašk so jim to dali, so se pa vsi že v roku enega meseca naučili piti iz kozarca. Je pa res da jim na splošno pomoje dajejo premalo piti, ker T. vedno ko jo grem iskat nesem sabo sok v flaši in ga v trenutnku pol zeksa.

Pa še neki mi povejte, a ste svojim zmajčkom že dale za jesti krvavice?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
24.11.2010 10:49:10   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ledenka, ful dobro, le pejte, če se M. dere pa naj se, btk... a ti posodim dvd za v avto?

user posted image  mamo Mačka Murija... na veliko grozo mojga, ki ga niti slišat več ne more user posted image  ampak učinkuje pa zmeraj, sploh če jaz zraven pojem user posted image

LOL

sem misla dvd player, če bi risanke gledal user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......