Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 206809 - 2.del 23.11.2010 21:38:03
|
|
|
|
lake
|
Je kdo omenjal likohol? Lahko bi se zmenle za kakšno večerjico, samo jst 4. ne morem, drugače mi je pa vseeno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 206809 - 2.del 23.11.2010 21:48:57
|
|
|
|
ledenka
|
kdaj je pravzaprav Miklavž, 5. ali 6? tisti večer lih ne bi, sicer pa lahko
|
|
RE: Z-majčki 206809 - 2.del 23.11.2010 21:49:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Hejla čvekice! Zdejle sem se pa tko nauživala kot že dolgo ne Sva z dragim šla na sproščujoč sprehod in klepet po mirni, mrzli Murski in si na pol poti privoščila še izjemno dober hamburger mmmmmmmmmmmmmm kako je pasalo..... Ziher bom spala kot bonbonček danes Večerja - sem za, čas pa mi je vseeno, samo da bo predno rodim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 206809 - 2.del 23.11.2010 22:01:22
|
|
|
|
majana79
|
4., 5., sta sobota in nedelja miklavž je pa 6. jaz tisti vikend tudi ne morem, nas ni, razen če bo sneg
|
|
|
|
RE: Z-majčki 206809 - 2.del 23.11.2010 22:09:32
|
|
|
|
majana79
|
živček, sem vama fouš , pri nas tega po moje ne bomo dočakali še leta a pupa je pridna, te je nehalo krčit? ta otok se zbudi po eni uri in pol in znori, če ne more moje joške zatipat očitno še ni prebolel da se ne dojiva več, zobje mu gredo, v vrtcu ni srečen... jao bože... in pol mej otroke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 206809 - 2.del 23.11.2010 22:13:09
|
|
|
|
Leela
|
elly za vas. sva imela danes kontrolo s F. Sem si zapisala vprašanja pa gre tako hitro vse skupaj da sem nekaj pozabila vprašat. Še enkrat so mu naredili alergijske teste (izvidi čez 3+ mesece). Dvakrat sem mogla rečt za recept za mleko (bo tudi prišel po pošti ko bo, če bo). Za dieto se itak nismo pogovarjali, tako da hvala lake za tisto kar si poslala. še za zdravila sem mogla nazaj it vprašat ker so nas prej že "ven vrgli". Samo kako ste? aha še enkrat vam bomo teste naredili in jih poslali po pošti? that's it. Zdravnica drugače izredno prijazna. Ja tale december bo aktiven. naslednji petek me cel dan ne bo služba-nato takoj zabava na drugem koncu slovenije.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 206809 - 2.del 23.11.2010 22:15:09
|
|
|
|
Leela
|
majana bo pa nobelovo nagrado dobil ko bo velik boš videla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 206809 - 2.del 23.11.2010 22:20:33
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela majana bo pa nobelovo nagrado dobil ko bo velik boš videla mhm, na konc bova oba na mumilah, sam da bom jst v polju on pa kje drugje se mi zdi da sem že spraševala, kako je F. v vrtcu?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 206809 - 2.del 23.11.2010 22:43:47
|
|
|
|
Leela
|
Do zdaj je bil pet dni. Na začetku je jokal potem se pa unese. spal še ni tam. Se pa vidi, da je pod stresom, ker zvečer sploh neče zaspati. zdaj je doma, ker je prehlajen. Saj se bodo navadili. so pa vzgojiteljice precej stroge. V bistvu morajo biti, da kontrolirajo take tamalčke. Meni manjka precej te strogosti, ne bi bilo slabo če bi jo imela .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 206809 - 2.del 23.11.2010 22:49:15
|
|
|
|
majana79
|
naš ni navdušen nad vzgojiteljico, je tudi bolj stroga... joka ko mora zjutraj k njej ampak bo samo do konca meseca še, potem jih pa prevzame pomočnica je pa danes bil čisto objokan, ko sem prišla po njega (15.45!), ker je ostal še edini od njegove skupine, so ga priključili k drugi, pa še njegove pomočnice ni bilo več dobivam ponovno pomisleke glede vrtca pri varuški mi ga nikoli ni bilo problem pustit dlje, če je bilo treba, tle pa ne vem no... nisem najbolj navdušena sem mislil da ostaja več otrok dlje v vrtcu, pa smo očitno nabasali na skupino, kjer hodi večina pred 3 domov
|
|
|
|
RE: Z-majčki 206809 - 2.del 23.11.2010 23:48:34
|
|
|
|
šivilja
|
Sem bla na lepše - na podelitvi enih nagrad, jo je moj očim dobil . Mi je kar greben zrasel. Majana - ti bom z eno staro modrostjo odgovorila - ne sodi dneva po večeru oz. dopoldnevu - če bi jaz gledala naše vrtčevske začetke, ta mine otroka kadarkoli peljat sploh blizu vrtca. He. sem slišala do službe, ko se je drla, zdaj pa ko je dlje doma, pogreša vrtec. H. gre tudi že sama notri, včasih je pa začela ritensko hodit in se na vse grlo dret, ko je samo zagledala vzgojiteljico - zdaj jo obužuje. Na sosednjo skupino se bo pa tudi navadil. Je pa hudo, sploh pri ta prvem, ko vidiš, da je otrok nesrečen - z vsakim si močnejši (al pa se malo navadiš). Doma poskusi im več pozitivnega govorit o vrtcu, z imeni omenjat vzgojiteljico in pomočnico. Skušaj izvedet kaj delajo v vrtvu in počitne še doma kaj takega, da ne bo vrtec nekaj čisto tujega. TIle tamali so pa itak tako prilagodljivi in učljivi, da mi samo onemimo. Nočko, jutro bo veliko prehitro prišlo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 206809 - 2.del 24.11.2010 6:39:28
|
|
|
|
koala.cek
|
dobro jutro, šivilja lepo si napisala. točno tako je in vaja dela mojstra. ko sem jaz taprvega uvajala v vrtec, je bil zmajček star 3 mesece. bila sem doma, na porodniški, otrok pa v vrtec.jao meni kako se mi je srce paralo. nekega dne sem prišla domov popolnoma objokana, kakšna groza mama sem, intd...ampak sem se skulirala in si rekla, da tam se imajo še najboljše. in danes je res tako in hb da sem tako vztrajala. sicer pa, jest sem hodila v vrtec zadnji dve leti pred šolo, pa se ne spomnim popolnoma nič. včeraj bila na govorilnih urah, pri obeh. fanta pridna, tavelik ima burno domišljijo, zmajček pa je domiseln. oba pa se v vrtcu tepeta . sicer nič pretresljivega, ampak....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 206809 - 2.del 24.11.2010 6:41:01
|
|
|
|
koala.cek
|
danes sem pa v Ljubljani, v hotelu Lev...službeno seveda. in kje naj parkiram če v tivoliju ne bo placa ? me je že kar groza. ziher bom spet zamudila.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 206809 - 2.del 24.11.2010 7:41:55
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali smo nekako. Sem itak že malo čez devet zaspala pred tv-jem Pol sva en butast film z mojim pogledala, pol pa v posteljo spat. majana-ne se še sekirat zarad vrtca. Mali se bo navadil drugih skupin, vzgojiteljice...naš je tudi več kot dva meseca v novem vrtcu zjutraj ritensko hodil nazaj, zdej gre pa že kak teden skoraj prostovoljno. Je pa res, da skoraj nikoli ne joka. Vzgojiteljica je rekla, da ga je mogoče dvakrat v vsem času slišala jokat Malo še potrpite, pa boš videla...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 206809 - 2.del 24.11.2010 8:05:32
|
|
|
|
majana79
|
Dobro jutro! Hvala vsem za besede. Sej če se spomnim, tudi k prejšnji varuški na začetku ni hotel, se je po kakih 2 mesecih šele navadil in šel sam notr, še pomahat ni hotel. Po moje gre bolj tudi za to, da imam jaz slab občutek, če ga 'pozno' poberem, ampak res bi pa v osnovi rajši videla, če bi bil v skupini, kjer kasneje hodijo domov. Ampak na to nimamo vpliva. Imam pa še eno vprašanje... J. ful malo pije, sej sem že govorila o tem (če spije 1.5dl je veliko). Vsakič ko ga pridem iskat mu sedaj ponudim vodo in pije, kot da ni pil nič cel dan. Kar je zelo možno, ker jim očitno dajejo pit samo iz kozarčkov. A sem lahko 'zoprna' pa rečem da mu dovolijo imet njegov magični lonček, ker če ne res spije premalo, sploh sedaj ko še vedno kašlja? Sej nimam nič proti da ga učijo pit na kozarček, ampak on je prepočasen za to in mu še ni potegnilo... šivilja, kje si ti? se tako redko oglasiš zadnje čase. Pa čestitke očimu!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 206809 - 2.del 24.11.2010 8:40:29
|
|
|
|
ivanamdb
|
majana - ma zakaj bi bla zoprna? jaz ji v omarci pustim loncek, in vceraj sm tud dala kremo za ritko, kjer sm vidla da je ritka mal vneta z to njihovo kremo, in sm samo lepo povedala da naj jo s to mazejo. jaz v nasem vrtcu vidim da vsak otrok ima nekaj posebnega in so vzgojiteljice friendly do tega. nc si komplicirat, samo povedat! drugac, D ful boljse spi odkdaj sm totalno zaprla radiator v sobi...zdaj so 22°....prej je blo 24°....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 206809 - 2.del 24.11.2010 8:45:01
|
|
|
|
nikolet
|
jutro no sem mulčka oddala v vrtec mi imamo v sobi max 20°C kar je več je preveč bil moj oči na kavi je šel kr z avtobusom v LJ. k se mu ne da iskat prker placa po ljublan in tm okol poliklinike... tak da avtobus je kr vredu drugače pijem kavo in gledam kp cujn če bi jih speglala, pa posesat morem k je glih tak kot da ne bi v ponedeljek glancala cel dopoldne nč grem delat da bom kej naredila do 13h k grem v službo
|
|
RE: Z-majčki 206809 - 2.del 24.11.2010 8:48:01
|
|
|
|
PapuaNG
|
Majana, sej jim komot rečeš, naj pije iz magičnega lončka. Drugače se pa itak tok hitro navadijo pit iz kozarca, da pomoje ni treba skrbet. Mi smo lonček že čist opustili, pije samo iz kozarca. Sicer to pomeni, da je včasih cel moker, ampak kaj čmo, tko je. Sem se pa včeraj tako ujezila, ko je zanalašč zlil pol kozarca po sebi pa po tleh, da ga nisem hotla preoblečt (sicer je imel samo bodi spredaj malo moker). Smo ponucal že tri komplete cunj do takrat in se mi je zdelo prav zaman. Sem grozna mati Je pa res tolo pri nas, tko da ni panike. Če ne od vode, je pa od sline ves moker, mu kar v curkih dol teče Zgleda je spet kak zobek na vidiku..
|
|
|
|
RE: Z-majčki 206809 - 2.del 24.11.2010 9:04:16
|
|
|
|
majana79
|
ma fora je v tem, da sem jim povedala da ima težave s pitjem in ga je potrebno 'opominjat', prej je sam pokazal pri varuški na lonček in so potem grupno pili tle razumem da imajo več otrok (no, trenutno nimajo, ker jih ni nikol več kot 6), ampak očitno jim je ta lonček odveč al kaj vem kaj bom videla kaj je moj uredil
|
|
|
|
RE: Z-majčki 206809 - 2.del 24.11.2010 9:46:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Majana ko jaz pridem po našega ob 3h je v skupini samo še Žiga in eventuelno 2 otroka, ampak so že združeni... In vedno kadar jih združijo ima problem in nikoli ni njegovih vzgojiteljic več Meni je tudi hudo, ko mi potem sosednja vzgojiteljica reče, da je blo hudo, da je jokal in ko pridem je res v naročju in se crklja... Za pit pa kr zateži! Naj pije tako, kot je navajen piti doma. Žejen je pa naš tudi vedno, ko ga vzamem ven Se pa počutim, ko berem tvoje poste, tako, kot sem se, ko sem jaz Žigata v vrtec dala Zdej je že bolje... Predvsem sem vesela, ker zjutraj rad gre v vrtec, kar pomeni, da očitno uživa tam ne glede na vse... Daj mu še malo časa, da se navadi Zakaj ne bo sprehoda, Majana? Sej ko zaspi, ga tudi ne moreš pustit? Bauhi je boljše in išias tudi Ampak še vedno mam občutek, da sem ogromna in okorna... No ampak sej bo kmalu bolje... Še mesec do mesec in pol in smo zmagali
|
|
|
|
RE: Z-majčki 206809 - 2.del 24.11.2010 9:57:22
|
|
|
|
ledenka
|
jutro, a sem včeraj datume zamešala dejansko sem mislila za večerjo 7., 8., 9. december... majana, tudi tu računaj, da bo J rabu 2 meseca, da se navadi... glede pitja pa kar vztrajaj, da naj ma lonček. šivilja čestitke za očima! mi gremo mogoče na Dunaj čez vikend... moj sicer nekaj traumira, ker bi naj še en frend šel zraven, pa da bo M jokal v avtu pismarija, so dedci idioti!
|
|
RE: Z-majčki 206809 - 2.del 24.11.2010 10:22:16
|
|
|
|
majana79
|
živa, ma zato, ker se zbudi po uri in pol ko zaspi (no, načeloma bi ga mogoče res kako uro takrat lahko imela varuška) se pravi da bomo čez mesec in pol že dihale s tabo ledenka, ful dobro, le pejte, če se M. dere pa naj se, btk... a ti posodim dvd za v avto?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 206809 - 2.del 24.11.2010 10:30:28
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, ful dobro, le pejte, če se M. dere pa naj se, btk... a ti posodim dvd za v avto? mamo Mačka Murija... na veliko grozo mojga, ki ga niti slišat več ne more ampak učinkuje pa zmeraj, sploh če jaz zraven pojem
|
|
RE: Z-majčki 206809 - 2.del 24.11.2010 10:35:48
|
|
|
|
lake
|
Majana T. se je skor en mesec jokala vsakič ko sm jo dala v vrtec, zdej pa že od blokov sama teče proti vrtcu. Tus glede pitja, pri nas so upoštrevali, da je pila iz Jana flaške, ki sm jo nesla sabo v vrtec, tud tisti ki so pili iz flašk so jim to dali, so se pa vsi že v roku enega meseca naučili piti iz kozarca. Je pa res da jim na splošno pomoje dajejo premalo piti, ker T. vedno ko jo grem iskat nesem sabo sok v flaši in ga v trenutnku pol zeksa. Pa še neki mi povejte, a ste svojim zmajčkom že dale za jesti krvavice?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 206809 - 2.del 24.11.2010 10:49:10
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, ful dobro, le pejte, če se M. dere pa naj se, btk... a ti posodim dvd za v avto? mamo Mačka Murija... na veliko grozo mojga, ki ga niti slišat več ne more ampak učinkuje pa zmeraj, sploh če jaz zraven pojem LOL sem misla dvd player, če bi risanke gledal
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......