|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 206809 - 2.del
22.11.2010 10:29:41   
maja1488
ledenka user posted image user posted image user posted image user posted image . Naj ti miklavž valar prinese.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
22.11.2010 10:29:45   
majana79
sam res, tvoj res rabi eno dozo valjarja user posted image

dej, odpočij si, kolikor lahko user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
22.11.2010 10:30:39   
ledenka
mam danes na šihtu namen počivat user posted image  vse lahko počaka na jutri! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
22.11.2010 10:31:02   
maja1488
Mwahahahah...majana...a mi misli bereš user posted image ..sam 4 sekunde počasnej tipkaš.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
22.11.2010 10:31:25   
ledenka
aja, a sam valar? sem misla vsaj na kak valar za valjanje asfalta user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
22.11.2010 10:33:41   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

aja, a sam valar? sem misla vsaj na kak valar za valjanje asfalta user posted image  

Jst nisem nč specificirala kašnega user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
22.11.2010 10:35:52   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

tko k maja pravi user posted image

ej ledenka, a mislš da bi ti kej težiu doma, če bi ga jst v petek tam res spucala? user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
22.11.2010 10:48:26   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ej ledenka, a mislš da bi ti kej težiu doma, če bi ga jst v petek tam res spucala? user posted image

user posted image  po moje sploh ne bi vedu, kaj ga je doletelo user posted image  

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
22.11.2010 10:51:12   
koala.cek
ledenka - no koment. edino kar je meni jasno, da moški živijo na drugem planetu.

preživeli lep vikend. v družinskem krogu. je bilo kar fletno pockrljat moje mladičke. danes smo spet skupaj spali. za spremembo je najprej tavelik prišel. malo kasneje zmajček in smo spali ko sardinice. pa postelja za zmajčka je prišla, tako da si moramo sedaj vzeti čas in jo sestaviti. me prav zanima, če bo kaj bolje spal.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
22.11.2010 11:02:32   
ledenka
drugi galaksiji, ne planetu user posted image user posted image user posted image  

koalči, a bo v "veliki" postelji?

našemu sem zmontirala posteljo brez ograje. slaba stran je, da moram bit z njim, dokler ne zaspi, sicer pobegne ven user posted image  ampak to je po drugi strani tud dobra stran, ker se vsaj pomuckava pred spanjem user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
22.11.2010 11:13:53   
nikolet
živjo

no vstali ob pol sedmih, otroke odpeljala v vrtec šla en krog peš in na kavo, posesala in pomila celo stanovanje, no zdej pa si delam kosilo pašta s tuno, njamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa končno mam mir, dec je šel po skoraj treh mesecih bolniške v službo in sem prov srečna k mi noben ne najedauser posted image user posted image user posted image , jutri grem pa v nabavo z mami, bom prov uživalauser posted image user posted image user posted image

aja pa sonček se je prikazaluser posted image

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
22.11.2010 11:24:12   
majana79

user posted image  po moje sploh ne bi vedu, kaj ga je doletelo user posted image  

no no, za vsako rit se palca najde, slej ko prej user posted image

he should be afraid, very afraid user posted image

nikolet
, te razumem user posted image bi meni tudi pasalo takole bit kako dopoldne fino sama doma... desci so pa itak user posted image user posted image

pa idejo za kosilo si mi dala user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
22.11.2010 11:26:12   
PapuaNG
koalči, a ga boste že v veliko posteljo dali? Jst sem neki razmišljala v tej smeri, pa se bojim, da bo pa pol res skos k nama hodil. Spreten je itak že tok, da tut ograjo zlahka preleze. Je pa zdej v posteljici brez tistih oblog okoli-je eno za drugo stran dal, zgleda mu ni pasalo  

Neposredna povezava do sporočila: 4788
22.11.2010 11:29:19   
nikolet
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

koalči, a ga boste že v veliko posteljo dali? Jst sem neki razmišljala v tej smeri, pa se bojim, da bo pa pol res skos k nama hodil. Spreten je itak že tok, da tut ograjo zlahka preleze. Je pa zdej v posteljici brez tistih oblog okoli-je eno za drugo stran dal, zgleda mu ni pasalo  

jz mam niko v tavelki postelji že kr dobre pol leta če ne še večuser posted image in je ful pridna, spi v svoji posteli, da pa ne pade s postelje sva provizoriš naredila ograjco, tojk visoko da ne more past iz postelje in da vseeno lahko se splazi vnuser posted image in je prov fajn k mi ni treba hodit v sobo k se zbudi, pride kr sama vn user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
22.11.2010 11:31:02   
nikolet
nikolet, te razumem user posted image bi meni tudi pasalo takole bit kako dopoldne fino sama doma... desci so pa itak user posted image user posted image

pa idejo za kosilo si mi dala user posted image

ja prov paše bit malo sam s sabo, sam pol mi ni všeč k morem delat popoldneuser posted image user posted image no lepo da sm vsaj enim izboljšala danuser posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
22.11.2010 11:31:03   
Leela
jutro,

Danes sva s F. doma. Ima čist zamašen nos. Jutri imava pa kontrolo na P.

ledenka user posted image user posted image user posted image   zate.
pa user posted image user posted image user posted image  za T. od lake. Upam, da je že boljše.

Grem si kafe skuhat user posted image .

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
22.11.2010 11:34:45   
PapuaNG
ej pupe, ena vesela novička za tale tmuren dan-gaja od rubin je od petka doma! Upam, da tokrat res ostane doma in ji ne bo treba več po bolnišnicah viset...user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
22.11.2010 11:41:45   
maja1488

ej pupe, ena vesela novička za tale tmuren dan-gaja od rubin je od petka doma! Upam, da tokrat res ostane doma in ji ne bo treba več po bolnišnicah viset...user posted image

Tole sm pa na FB vidla ja. Sm bla ful srečna. Držim pestke, da je zdej res za vedno!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
22.11.2010 11:48:14   
ledenka

Tole sm pa na FB vidla ja. Sm bla ful srečna. Držim pestke, da je zdej res za vedno!
podpis user posted image  

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
22.11.2010 12:08:44   
nikolet

upajmo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
22.11.2010 12:10:04   
majana79

podpis user posted image  

še en podpis!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
22.11.2010 12:24:42   
koala.cek

podpis user posted image  

še en podpis!

in še en podpisuser posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
22.11.2010 12:26:07   
koala.cek

ja, dali ga bomo v veliko posteljo. sicer na vikendu že spi v taveliki in ni nobenega problema. smo dokupili prenosno ograjico in to je to. 

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
22.11.2010 13:05:16   
maja1488
Je blo sonce, zdej pa je nakam šlo.

Neposredna povezava do sporočila: 4799
22.11.2010 13:12:26   
majana79
K nam je pršlo user posted image

hvala maja user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?