ječi12
|
HEJJ Evo mi smo od učeri doma... tole je moja p zgodba. :) V nedeljo sva z mojim ful dolg visela pokonci,pa spraviva se še slončkat,da pospešva porod(očitno pomaga) in greva mal pred 1h spat...okol pol 2h me zbudi izcedek,grem na wc sm sklepala da je od sexa pač. In se obrišem in use zgleda ok,ustanem spet neki prteče...pa pol študiram da loh bi bla pa voda...pa se obrišem in grem proti pojstli.no pol pa kr dost.in sm vedla da je to to...ful smeh,kva nč jasn,...razmislm ker datum je,ok 8 mi je ušeč,grem mojga zbudit in reče nej še kšno uro počakam...haha,a s nor vodaa mi je odtekla. No in sva šla.prideva tja brezvze isto k prvič nč popadkov odprta 1cm. In sm se spomnla na prvo rundo kok dolg je trajal,me je kr minil. No cilj je bil da 8ga rodimo. Moj gre domov spat,js grem na klistir,tuš in v porodno. Tm sm bla do celo noč,oz od 3h naprej v P,v porodni pa ne vem točn od kdaj. Pol pa do zjutri nč,vsake svete cajte čutm kao popadk,ampak brezvze. No zjutri pride ob 6h babica Gordana in reče da mava itak še čas,in počakava zdravnico.pride okol 8h in reče če bi js dons rodila,in js JA,in reče babice pol ji pa kr umetne dejte,no in ob 9h da flašo umetnih ker ni NČ dogajal. Pol pa počas okol pol 10h čutm neki,me pogledajo in je blo 3cm,ok še 7. Pol sm pa dobila že kr masko,pa me sploh bolel ni,sam je rekla Gordana da bom bolj sproščena. Pol pa mojga pokličem nej pride mi družbo delat.in je pršu k men okol pol 11h. Sva se pogovarjala,k je pršu popadek v masko,in je blo ful fino k me sploh ni bolel ,sm dala pozornost maski. In se ful reživa ker mi dogaja od unga plina...nč pol staviva še kolk bo mali težek in pride Gordna prav kaj dogaja,js da sicer so popadki na ene 2 do 3 min,ampak tut prbližno ne tok močni kot bi mogli bit. No in pogleda pa reče uuu 8cm,zdele bo....no in je blo res,dva ta potisna popadka sm mogla predihat,pol pa že glava zuni,pa potem še enga predihat,pa Gal zunej. Rezana in šivana nič. Skratka mega. Je mel pa mali 2x ovito popkovino okoli vratu,tko da hvala ti kdorkoli že nad nami da je naš Gal zdrav in lep fantek. drugače pa se fino rihtamo in navajamo drug na drugega. bom še kasneje pogledala kaj dogaja. čestitke če je kšna nova mamica,nosečke ve pa čimprej v akcijo da bo luda kuča kle na rr
|