november2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: ječi12 ČESTITKE MAMICE ajmo še pupik da bojo mel fantje izbiro. DOJENJE: VPR! mam naval in čutim da me bolijo joške čis na vrhu pod pazduho. zdj pa ne vem kaj bi.pač čim več dojim,to mi je jasno,pa pristavljam ga ko je budn čim več.ampak ko spi ga ne bom budila razn če bo res dlje kot 3 ure spal. no zdj pa ne vem,ko ga podojim al kr pustim pa čakam naslednji obrok,al srčpam...sam če bom sčrpala a ne bo mleka pol še več?? uglavnem povejte kako in kaj. ČIŠČA: sj to še ne neha ful hitr ane? sm pozabila? dons je 4. dan. pa je še kr lepo izcedek kot bi mela nekje 3 dan menstre. no ni čez dan vedno isto,kšn vložek je bolj kšn manj rdeč.ampak sploh se ne spomnem kaj je ok,in kaj ni več. najbrž bi vedla ane? Dojenje: pojma nimam po občutku... Povpraševanje= ponudba, torje bi po dojenju ščrpala le toliko, dam e ne boli.. sicer pa ne.. Čišča: moja je trajal 6 tednov in tega se še najbolj spomnim.. kakaih 10 dni močna pol pa malo več, malo manj, nato samo malo, ampak vseeno 6 tednov... Nato pa čez 14 dni redna na 30 dni, ob polnem dojenju Ko jaz začutim, da mam dojke zelo trde, si jih malo zmasiram, mal improviziram, s palcem v krogu masiram na občutljivih mestih in moram rečt da zaenkrat pomagam..... al pa pod topel tuš pa zmasirat.... jaz sicer nimam problemov z preveč mleka, jemljem tud tametil da bi ga mal spodbudila, bomo vidl če kej pomaga,... sem si parkrat hotla sčrpat, da bi preverla kolk je mleka, oz. dojko do konca spraznila, ampak pri meni je črpalka NO GO.... mene tolk boli pa mi bradavice unič da res ni.... pa jo prvilno uporabljam pa vse, ampak sem jo čist odpisala..... Čišča - pri meni je tudi kar hitro se zmanjšala, zdaj imam tudi tako kot si ti rekla, kot mentsruacija v drugi polovici....
|