pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka Pozdrvaljene, Evo mene zadnji dan doma pa še sonček sije . CSD - Pri nas v Domžalah je bila tudi ta ki ima porodniške čez odsotna in mi je dala ena druga papirje. Tako da pajac, mislim da ti tudi katera druga lahko da papirje, ki so za izpolnit. Ampak jaz se nisem uspela nič zmenit, da bi oddala prej, ker so mi rekle da mora biti tudi Avgustovska bolniška še zajeta, da jih program drugače ne spusti naprej in da ni možno nobenega prilagajanja . Tako da jaz sem nesla papirje včeraj v službo in jih dobim nazaj skupaj z plačilno listo za Avgust. Tko da naslednji teden oddam. Samo CSD Kamnik je zaprt, no vsaj mislim da je, ker samo na enih vratih piše CSD in tukaj ni nikogar... Bom še poklicala pranje - Jaz nimam še namena prati stvari, ker se bodo zaprašile do takrat ko jih bom rabila. Pri meni bo prišlo na vrsto to nekje konec Septembra. Sicer pa dokler ne preurediva sobe in da je previjalna postavljena itak nima smisla. Edino kar je oprano, ampak to je tašča uredila, mi je pripravila, opravila in zlikala okoli 70 plenic in me čakajo pri njej, da jih vzamem. Posodiš taščo? kostanj - jaz se še spomnila nisem nanj dokler ga niste omenile, zdej pa ga že voham in komaj čakam da ga tudi probam, kakšna je kaj letošnja letina kostanja . jaz ga imam še od lani v zmrzovalniku, pečenega in oluščenega prvi šolski dan - jaz se svojega komaj spominjam, se pa malo bolj spominjam sprejetja v pionirčke, vem da smo dobil tortico tam . Zgaga- jaz si pomagam z Donaton, občasno ampak res občasno če je tako hudo da mi že solze dol lijejo vzamem Rupurut. Se pa izogibam sladkim stavrem, paradižniku, kavi,... Danes me čaka kar veliko dela, moram oprat in spakirat vse, mal pospravt, ker bo sedaj nečakinja sedaj kraljevala v najinem stanovanju, da bo spuščala ven Miškota pa ga rihtala. Pa še kakšen sprehodek vmes in pa sokec s kolegico pa bo dan še prehitro okoli. Drugače pa danes uredila pri zdravnici in zaključila bolniško, grem na koriščenje dopusta. No sej razlike ne bo, še vedno se moram merkat ampak vseeno, sva s sestro tam ugotavljale kok gre vse hitro okoli. Še malo, pa porodniška.