|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
26.10.2010 12:32:01   
Majchi
Jaz grem pa hladilnik pospravit. Včeraj sem pa zamrzovalnik. Pa ta zgaga, cele dneve in noči me muči, nouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
26.10.2010 12:33:37   
Majchi
Sara pia, držim pesti, da se tudi tvoj user posted image  obrne! Dobro opravi!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
26.10.2010 12:53:42   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000
Ojla!
Za nami neprespana noč. Tak ko pravi phelps, zvijanje in krči pa izcedek mam full močen. Zaj sem bla od pol devetih na sodišču ker smo meli obravnavo z bivšim in me je spet tam začelo zvijat pa ščipat. Tamala pa se mi zdi da me že skoz lukno ven brca. Joj kak močno upam da je to to, da niso spet lažni popadki, ko otrdevanje tebuha je kr v intervalih.

a ti tud? Kaj ste navalile. Tudi tebi zelim da je to to in da bo cimhitreje in cimlazje minilo

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
26.10.2010 13:07:24   
aleunam
Končno elektrika in internet.user posted image

Jaz sem danes od pol 4h bedela dve uri, samo zato, ker mi misli niso dale miru. Ponavadi po lulanju takoj nazaj zaspim, danes pa ni šlo.

IZVIRNO SPOROČILO: phelps
p.s.: Kje je pa Aleunam? Ona tudi nekaj stokala...

Hehe, jaz sem stokala samo okrog prebave, popadka nisem čutila še nobenega. Tu pa tam me malo zategne, to pa je tudi vse. Si pa res želim iti čim prej rodit, sploh ker mi napovedujejo big baby... Verjameš ali ne, sem pa danes tudi jaz pomislila nate. Zadnje dni v pol dneva napišemo par strani in potem katere ni vmes, pa se mi zdi, da je že en teden ni. user posted image  No, pri tebi je videti kar resno. Tako kot pri nejki, upam, da bo čimprej. user posted image user posted image user posted image

Babe, cele klobase citirate. user posted image

Simonmojca, aaaaahhhh, kako lepe palačinke, verjamem, da tudi dobre. Se je dragi res potrudil. user posted image
Tejci, super za obrat! user posted image  SaraPia, upam, da tudi tebe preseneti in se obrne.

Pri nas danes oče peče meso, tako da jaz pripravim samo krompir in solato. Se je sam ponudil, da zrihta meso, ko je po dolgem času doma. user posted image

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
26.10.2010 13:20:37   
severnica77
Tako pa sem še s šopinga. Kupila trenirkico za dojenčka, ki ga gremo gledat pa eno knjigico (ki bo seveda za malenkost kasneje) ... pa nekaj za kosilo. Sedaj pa se usidram pa ne grem več ven!!! Mi je že čisto dovolj vožnje. Se mi zdi, da bi si morala za vsak dan posebej naštimat višino sedeža in volana user posted image .

Po eni strani bi tudi jaz že kar šla rodit po drugi pa spet ne ... Še sama ne vem. Uradni PDP imam 15.11. po zadnjem UZ pa bi lahko bil že 7.11. ...

Sara pia upam, da se tudi tvoj user posted image  obrne.

Majchi - zgaga pa je tudi pri meni nadloga prve vrste ... če tega ne bi bilo, bi bilo prelepo!

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 26.10.2010 13:22:00 >

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
26.10.2010 13:23:02   
severnica77
Knjigice moj prvi album ste že nabavile?
Sem malo danes gledala in so tako luštne. Verjetno pa bom kupila kar takšno kot sem jo za našega prvorojenca, da bosta imela enako user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
26.10.2010 13:30:46   
Renesme**
evo mene, sem bila z mojima dvema v trgovini, kaj je pasalouser posted image , samo da sem šla za 1 uro ven...zdej pa rižoto kuham, sem si pa včeraj tudi jaz pico naročila in je bila zelo dobra, tako da če kmal ne grem rodit, bom verjetno še kakšno naročilauser posted image
Mojadva gresta juri na morje in pol rečeta naj mali počaka do torka drug tedenuser posted image , sem rekla, da lahko grem že ta petek rodit, v pon prideta pa direktno na obisk, ko bova že domauser posted image
Jaz pa vem da danes ne bo še nič, zato, ker vas je že dovolj ki vas danes zvija, tako da...lepo se moramo zvrstitiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3482
26.10.2010 13:34:19   
november2010
majchi - pri nas je z zajtrkom isto.... med tednom tako sestradan da res ni, je včas treba že ob šestih zjutraj jest, med vikendom pa zajtrka sploh omeni ne :)večerna procedurA - mi tud okol sedmih začnemo, s tem, da tukaj sem pa jaz kar stroga - če se nekaj zmenimo, se zmenimo in od tega ne odstopam - če je recimo ena risanka, je to ena risanka, pa zarad mene če se na glavo postavi :)je šel pa včeraj kazensko brez pravljice spat, ker je bil res lump - zadnje čase me čisto NIČ ne uboga... pa je nekaj sprobaval ampak se nisem dala. Moram rečt, da je danes situacija malo boljša, ker je očitno videl, da resno mislim.
LAKOTA - o ja! jaz jo poskušam omilit s sadjem, sem po moje v zadnjih dveh dneh vse tri kile mandarin, ki sem jih kupila pri sadjarju, jaz pojedla :)
tejci1981 - bravo za obrat na glavico!!! res lepa novica! In držim pesti, da tako obrnjen tudi ostane!
J
az sem danes že tam nekje od 4 zjutraj pokonci - nisem in nisem mogla več zaspati nazaj.... ob osmih sem malega peljala, šla po opravkih, bila celo pri frizerju, ki je imel lih frej ko sem šla mimo, ob treh grem pa še na eno kosilo za praznovanje RD stare mame od mojga...ko pa domov pridem pa sam še SPAAAT! 

Neposredna povezava do sporočila: 3483
26.10.2010 14:54:47   
malajka84
Zdravo punce..kako kaj? Nobenga novega dojenčka...kaj zdj to, se je kr neki ustavlo, pol bo pa naval, pa vse naenkrat;)

No pri meni je tud vse neki čudn, d se pridružim v klub...zvijanje pa na wc-ju po petkrt na dan, prej sm bl apa srečna če sm enkrt šla na tedn...:) Lulanje tud še zme rprisotno, nek gost izcedek tud, sam ne vem al je vnetje al kej druga, sam vnetje..kaj pa vem, peče al pa srbi nič, urin je bil ok...zategovanja ponoč so še zmer tud, pa trebuh trd ma nonstop. Tko d ne vem, al sm počas na poti v Rim:) al pa lažni alarm, dokle rni popadkov ni nič..no teh pa ni, vsaj ne da bi js vedla.:) Tko da se postavim v vrsto ..pa čakam.:) U četrtek mam CTG, ta tedn pregleda nimam, ker je moja G na dopustu,..tko d v četrtek v porodnišnc na CTG pa da vidmo, če tamala kej prpavla al nč...
Upam, d ne bo do konca čakala, jst bi že crklala:)Bomo vidli.:)

Če sem kej zamudila, ker nism vse brala, čestitam za roj.dneve ki so bli, pa ki bojo v kratkem:) že kr v naprej, d pol ne pozabim.:)

No drugač pa lepo notr na toplm gledam kk so hribi tle okol nas že lepo beli....pa mi ni všeč, ne maram snega, tko d lhk še počaka kak mesec dva predn se spusti do nas.:)

Lep dan vsem!!!

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
26.10.2010 15:13:04   
zori82
Dan user posted image

tejči1981 user posted image user posted image za tvojga user posted image , upam da zdaj tako tud ostane

library super za komodo, zdaj pa  user posted image in  user posted image da bo za user posted image vse pripravljeno user posted image

lakota emmm mislim da moje pridelane kile vse povejouser posted image

phelps in nejka držim pesti da bo hitro in čimmanj bolečin

sara pia upam da se tvoja bebica tudi obrne na glavo user posted image

malajka zgleda se pri teb tud neki dogajauser posted image

moje poročilo s CTGja
kot prvo nas je user posted image pošteno prestrašla, ker je sestra 15min iskala bitje srčka, tako da me je počasi že panika grabla no pol se je pa začelo...25min najlepše muzike za moja ušesa...mi zgleda že zdaj nagaja ta naša pupika (sam ni zbrala najlepšega primera za šale zbijat)
me je spet vaginalo pregledu auč...MV zmehčan, še zmeri zaprta, ostalo bp...naslednji pregled imam pri svoji G, če prej ne odromam v P (kar ne vrjamem), tako da morm jutri poklicat in se naročit.
Kar je nakracal v materinsko pa itak ne znam prebrat.

No upam da na koncu ne ostanem sama tu gor in bom mela monologe sama s sabo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sara pia)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
26.10.2010 15:17:54   
kapesanta
zori ze mas vozicek? Nas naj bi bil ta teden...

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
26.10.2010 15:26:18   
zori82
neeuser posted image user posted image , me še niso nič klicali. Pa tebe?

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
26.10.2010 15:26:47   
tejci1981
Tudi jaz upam, da tako ostane!!!!!!
Sem rekla, da ga bom drugače po riti namesto zdravnika user posted image user posted image user posted image !!!!!
Cel vikend nisem prav spala (trema pred CR) in sem si zdaj kar oddahnila user posted image . Malo razočaranja je prisotnega (pa ne zaradi neizvedenega CR user posted image ) - sem mislila, da bom lahko jutri cartala, pa bo treba še počakat user posted image !

Sara pia - mogoče se pa tvoj še tudi obrne, glede na to da meni dela 1x tedensko cel obrat user posted image

Moj prvi album - še bom počakala, mogoče ga dobimo za darilo.

Vidim, da vas je kar nekaj takih, ki vas nekaj ščipa in zvija,....upam, da neha ali pa da se končno začne prava akcija user posted image !

Daya je imela včeraj CR - upam, da je bilo vse vredu!

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
26.10.2010 15:45:25   
philadelphia
Zori82 sem kr utrujena ratala, pa sem šla mal spat, ko sem pomislila na pranje in vse kar zraven paše. user posted image

Jaz pa mislim, da bo tale tvoja bebika počakala na voziček. Joj upam, da ga obe dobita ta teden!

Puncemenda ne boste vse na isti dan rodile user posted image . Srečno vsem, če slučajno greste v Rim in pa lep in kratek porod user posted image user posted image

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
26.10.2010 16:02:38   
bejo2010
Zdravo,

za mano je user posted image noč, nisem spala do štirih, potem sem si skuhala čaj in končno proti pol petih zaspala. Take krče sem imela kot ob najhujši menstruaciji, potem pa sem šla na CTG, ker sem bila naročena, pa mi ni rekla, da bi bilo kaj posebej, pogledala me je in rekla, da sem malo odprta. Tak da očitno to niso popadki, me pa mantra 100/uro. Naročena sem 2.11., do takrat pa čakanjeuser posted image user posted image user posted image

lep dan, čeprav je vetroven!!!!

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
26.10.2010 16:04:16   
ječi12
oj.

super tejči zakoon!

renesme ja sj mamo rutino že dolgo,pa tut dret jo pustiva pa use. samo pač večja je,dlje vztraja,več stvari proba in je potem treba kdaj pa kdaj kej novega uvedt. drugače sva pa zelo nepupustljiva.čeporu je pri nas tko kot pri Majchi da sm js una ta zlobna in nepopustljiva,atija pa princeska hitro okol obrne.... :)

phelps se ti pridružujem pri špikanju. dons že kr neki ur,sploh ne morm povedat kok presenečena sm tole dons doživela,k sm bla ful pametna da ne vem kako sploh je. in že od 12h čutim špikanje,zna bit tut tok močno da mu dejansko posvetim pozornost,no zdele smo šli jest pa mi sploh paše ne....sm pa tut js bla že na wcju-driska,pa lulam kr velik. poleg tega pa tut js z izcedkom user posted image  tko da bomo vidli. loh še oktobrčka fašemo,loh gremo pa itak ful čez rok pa so to priprave. kokrkoli že,sam da se dogaja,da vem da je možno da rodim s svojimi popadki,bi bla ful vesela....

sara pia tut js upam da se tebi tudi obrne!

js sm dons še ležalnik šla iskat,tko da mam tut to. prej sm dala še očetovstvo v kovček,sm kr mal panike zagnala v smislu če sm zihr da je use ready. pa dude bom prekuhala. pa eno morm dat v kovček. no pol pa res loh samo čakam.

evo pa spet mal špika....samo je maaal. ne vem,prej so ble razdalje tut na 10-13 minut.ampak to ni boleče,pa ni dolgo,samo špikne traja par sekund pol pa neha. js zarad tega nebi šla v P,naj bi to bolelo a ne....ma pojma nimam. user posted image

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
26.10.2010 16:09:35   
majabar
Dobro jutro!!

EVo, jaz se vedno z velikim trebusckom, ocka doma:)user posted image . Mali se je neverjetno umiril, verjetno cuti, da sem tudi sama bolj umirjena. Rok imam cez 3 dni, torej se cisto malo. Ne cutim pa se nicesar, kar bi kazalo nato, da bi se ze rodil. Ampak, glede na to, da tukaj sprozijo porod, bom najkasnee v enem tednu mamica. Pa se vedno ne verjamem...:).

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
26.10.2010 16:25:34   
nadinne
Živjo.

hehe, vidim da se vam dogaja...no če bo šla katera na 3 dnevni all-inclusive v P, ji želim SREČNO user posted image

tejci1981...čestitke tvojemu user posted image ...vidiš kako je uvideven...mamici prišparal skrbi user posted image

sara pia, upam da se tudi tvoj user posted image obrne. Navijamo user posted image

Evo jaz sem pa ravnokar dala v pranje prevleke od lupince in košare...lepo sije sonček zunaj in upam da se bo hitro posušilo vse na balkonu. Zadnje čase res lovim tele sončne žarke.

lakota...jaz že kak mesec non stop nekaj jem...lačna sredi noči kot volk, ampak na srečo se mi nekako ne da vstat in vedno zadremam nazaj. Se pa zjutraj vedno potem zbudim tako lačna da mi je skoraj slabo...si potem privoščim kaj kaloričnega user posted image Čudno edino, da se nič nisem več zredila...ostajam na +4 user posted image

severnica77...s tem albumom misliš tele knjigice za spomin? Jaz imam eno knjigico, ki sem jo dobila zraven kot darilo, ko sem naročila revijo Moj malček. Meni so te knjigice zlo luštne, samo potem moraš biti kar discipliniran da vse izpolnjuješ. Moja sestra je pri prvorojenki vse pisala, pri sinu pa potem sploh ne več...nekako ni našla časa in volje, je rekla.

malajka84...če ne maraš snega ga pošlji k nam...jaz ga obožujem. Sicer je letos res malo zgodenj, ampak raje to, kot pa da ga ni. Jaz že ves dan občudujem pobeljene gore in hribe...še malo pa bi že pri nas padal. Smo na 500m, na 600m je pa že vse belo. Meni je to čudovito! Upam da bo letos lepa zima, skupaj s snegom user posted image

Sedaj si bom pa tudijaz privoščila še nekaj mandarin...danes sem jih že ogromno pojedla...ne vem kaj mi je, ampak zelooo mi pašejo user posted image Bo vsaj kak vitamin več v telesu user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
26.10.2010 16:36:11   
lottyka
A sem jamrala prej da mi je dolgčas user posted image , no jaz sem šla danes do P obrnit in nazaj domov. No sem šla pol še mal v BTC da nisem čisto zastonj hodil v LJ. Namreč ob 13h ugotovim da nimam niti 1 križca na tabeli za štetje gibov in ponavadi končam ob 12h. Pojem nekaj sladkega pa še vedno nič, se uležem na hrbet nič. Potem pa grem pod tuš in se odpravim proti P in glej ga ko iščem za parkirat začne migat na polno. Tako da smo že končali tabelco za danes user posted image . Nič hudega sem imela vsaj manjši izlet. Drugače pa se pridružujem skupini ki jih nekaj špika, hodijo na WC in imajo izcedek. Ampak pri meni se je to že dostikrat dogajalo, tako da to ne pomeni nič pri meni. Dokler ne bo treba predihavat ne verjamem več nobenim špikanju.

Library super za previjalno.

Pozabila tudi pohvaliti Renesmee in njen kotiček. Kok je lepo, imave pa isto previjalno samo moji predali so bolj prazni od tvojih user posted image .

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
26.10.2010 16:45:46   
zori82
zgleda da res ne more minit niti en dan da me ne bi kdo spravu v slabo voljo aaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image js bom res popi.dla. Danes zjutraj sem klicala direkt dobavitelja spalnice in vprašala če se norca delajo...je kr rekla da je dala ravno danes dobavnico naprej in naj pokličem monterja in se zmenim za dostavo in montažo... no in se mi javi ena zelo prijazna gospa (ji vse lepo razložim da se mudi da mam čez 1 teden PDP) in določi datum v četrtek drug teden (ta teden v čet. pride do njih spalnica), ker je prej vse zasedeno...no je vsaj iskala in se trudla da bi me prej vrinla ampak ni šlo
no seveda to ni konc....bi mogu danes zjutraj ob 11 prit električar in ga seveda do pol 12 ni blo, tako da sem mojmu rekla naj pokliče in reče naj ne hodi ker imam pregled...no in se zmeni za ob 15...in seveda js spet pičim s pregleda direkt domov (vse opravke pustim da sabo) da gospod ja ne bo čaku...no in koliko je ura 16:45 in seveda njega še vedno ni aaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image
no zdaj tud če pride se lahko zaleti v vrata, ker mi2 greva na kosilo

se opravičujem ampak sem se mogla malo spihat, ker me bo drugače razneslo od jeze

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
26.10.2010 16:49:37   
lottyka
zori user posted image imaš pa tud smolo. Upam da bo vseeno vse lepo rešeno in da bo spalnica pravi čas montirana. Ja teli majstri pa so, takrat ko jih rabiš jih nikoli ni.

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
26.10.2010 16:52:01   
lottyka
Kje pa so naše mamice kaj? Se nobena nič ne oglasi. Upam da se lepo cartajo z user posted image in da bodo kmalu imele čas še nam čakajočim kaj napisat user posted image kako jim gre.

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
26.10.2010 17:27:04   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

A sem jamrala prej da mi je dolgčas user posted image , no jaz sem šla danes do P obrnit in nazaj domov. No sem šla pol še mal v BTC da nisem čisto zastonj hodil v LJ. Namreč ob 13h ugotovim da nimam niti 1 križca na tabeli za štetje gibov in ponavadi končam ob 12h. Pojem nekaj sladkega pa še vedno nič, se uležem na hrbet nič. Potem pa grem pod tuš in se odpravim proti P in glej ga ko iščem za parkirat začne migat na polno. Tako da smo že končali tabelco za danes user posted image . Nič hudega sem imela vsaj manjši izlet. Drugače pa se pridružujem skupini ki jih nekaj špika, hodijo na WC in imajo izcedek. Ampak pri meni se je to že dostikrat dogajalo, tako da to ne pomeni nič pri meni. Dokler ne bo treba predihavat ne verjamem več nobenim špikanju.

Library super za previjalno.

Pozabila tudi pohvaliti Renesmee in njen kotiček. Kok je lepo, imave pa isto previjalno samo moji predali so bolj prazni od tvojih user posted image .

Hvala za pohvalo za naš kotiček, je bolj na knap, ampak bo že, samo da imam jaz veliko in visoko "delovno površino"user posted image , predale boš pa kar hitro zapolnila, večje ko so cotike, manj jih gre notriuser posted image

No, jaz k se tudi hvalim, kako sem super, se pridružujem klubu "zvija me, obiskujem wc in izcedek imam"user posted image , sem se zdajle komaj do ZDja odpeljala, da sem šla v laboratorij dat urin, pa sem premišljevala, če nebi šla še nadstropje višje vprašat za CTGuser posted image , potem bi vsaj vedela a je prebava ali kaj drugega (ker pojedla, namešala sem pa po kosilu res nenormalno veliko stvari...)Mali se premika, trebuh je trd, še malinov čajček spijem, da bo lažje če kaj bo....ah...ta moja požrešnost, potem pa ne vem pri čem semuser posted image

Sej predihavate lahko vsako špikanje...mal za vajouser posted image , pa vidite če kaj pomaga, tako sem jaz prvič...pa tudi zdaj, povem, da če pravilno dihaš je tudi to "špikanje" bolj znosno, samo doma me mal čudn gledajouser posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
26.10.2010 17:29:00   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: zori82

zgleda da res ne more minit niti en dan da me ne bi kdo spravu v slabo voljo aaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image js bom res popi.dla. Danes zjutraj sem klicala direkt dobavitelja spalnice in vprašala če se norca delajo...je kr rekla da je dala ravno danes dobavnico naprej in naj pokličem monterja in se zmenim za dostavo in montažo... no in se mi javi ena zelo prijazna gospa (ji vse lepo razložim da se mudi da mam čez 1 teden PDP) in določi datum v četrtek drug teden (ta teden v čet. pride do njih spalnica), ker je prej vse zasedeno...no je vsaj iskala in se trudla da bi me prej vrinla ampak ni šlo
no seveda to ni konc....bi mogu danes zjutraj ob 11 prit električar in ga seveda do pol 12 ni blo, tako da sem mojmu rekla naj pokliče in reče naj ne hodi ker imam pregled...no in se zmeni za ob 15...in seveda js spet pičim s pregleda direkt domov (vse opravke pustim da sabo) da gospod ja ne bo čaku...no in koliko je ura 16:45 in seveda njega še vedno ni aaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image
no zdaj tud če pride se lahko zaleti v vrata, ker mi2 greva na kosilo

se opravičujem ampak sem se mogla malo spihat, ker me bo drugače razneslo od jeze

joj, poznam to, sem zelo žalostna, ker vem, da dokler ne popuser posted image  ni nič narejeno...nam so to delali z otroško sobo, no sa nam potem zastonj montirali, pa še zdaj ne morem verjet, kaj so mi po e-mailu poslali kot načrt, skico omare-sestavljeneuser posted image , pišuka še posteljica ki je iz 10 kosov je imela 3 strani navodiluser posted image

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
26.10.2010 19:08:17   
nadinne
Eno, mogoče neumno vprašanje...ko prekuhavaš dude...a daš dudo v vrelo vodo ali še preden zavre? Koliko časa mora vreti?

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?