Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka A sem jamrala prej da mi je dolgčas , no jaz sem šla danes do P obrnit in nazaj domov. No sem šla pol še mal v BTC da nisem čisto zastonj hodil v LJ. Namreč ob 13h ugotovim da nimam niti 1 križca na tabeli za štetje gibov in ponavadi končam ob 12h. Pojem nekaj sladkega pa še vedno nič, se uležem na hrbet nič. Potem pa grem pod tuš in se odpravim proti P in glej ga ko iščem za parkirat začne migat na polno. Tako da smo že končali tabelco za danes . Nič hudega sem imela vsaj manjši izlet. Drugače pa se pridružujem skupini ki jih nekaj špika, hodijo na WC in imajo izcedek. Ampak pri meni se je to že dostikrat dogajalo, tako da to ne pomeni nič pri meni. Dokler ne bo treba predihavat ne verjamem več nobenim špikanju. Library super za previjalno. Pozabila tudi pohvaliti Renesmee in njen kotiček. Kok je lepo, imave pa isto previjalno samo moji predali so bolj prazni od tvojih . Hvala za pohvalo za naš kotiček, je bolj na knap, ampak bo že, samo da imam jaz veliko in visoko "delovno površino" , predale boš pa kar hitro zapolnila, večje ko so cotike, manj jih gre notri No, jaz k se tudi hvalim, kako sem super, se pridružujem klubu "zvija me, obiskujem wc in izcedek imam" , sem se zdajle komaj do ZDja odpeljala, da sem šla v laboratorij dat urin, pa sem premišljevala, če nebi šla še nadstropje višje vprašat za CTG , potem bi vsaj vedela a je prebava ali kaj drugega (ker pojedla, namešala sem pa po kosilu res nenormalno veliko stvari...)Mali se premika, trebuh je trd, še malinov čajček spijem, da bo lažje če kaj bo....ah...ta moja požrešnost, potem pa ne vem pri čem sem Sej predihavate lahko vsako špikanje...mal za vajo , pa vidite če kaj pomaga, tako sem jaz prvič...pa tudi zdaj, povem, da če pravilno dihaš je tudi to "špikanje" bolj znosno, samo doma me mal čudn gledajo
|