|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
26.10.2010 10:02:09   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

IZVIRNO SPOROČILO: ječi12
Majchi tole si tko dobr napisala da sm se notr prec najdla,tko po resnic,da malo zjutri treba prepričat da gre lulat,oblečt ipd user posted image  pri nas je isto. pol ure traja,da jo zrihtam od glave do pete plus lulanje. s tem da jo še js oblačim,ker če bi se sama bi loh uro pa pol prej vstale,čeporu se zrihta brez problema....

Pa zanimivo, kako med tednom hoče vsako jutro zajtrk pojest, čeprav ga ima takoj za tem v vrtcu (kjer ga potem seveda ne poje), čez vikend, ko mamo pa cajta ko dreka, ga pa nočeuser posted image . Drugač pa zjutraj še nekak gre, men gre bolj večerna procedura na živce, ko sem že bolj utrujena. Ob cca. 19ih jo začnem rihtat, ob 20.30 ta mali smrkelj še vedno ropota naokroguser posted image . Kakorkoli se trudiva, je ne moreva prej spat spravit, ker se je čist za vsak premik treba pogajat in pregovarjatuser posted image . Ji npr. rečeva, da lahko pogleda še eno risanko, potem pa dost. Ona pa: pa se eno, pa se eno, pa se eno, pol pa se enouser posted image

no tukaj pa je pri nas rutina od katere odstopim samo na morju, počitnicah...ob 19h se gremo rihtat ob 19:30 je v postelji in potem me ne briga kaj počne, mora bit v postelji...včasih potem še živalcam pravljice pripoveduje, včasih takoj zaspi...seveda zadnje čase še vstaja, pa še lulat, pa pit, pa potem naredi en požirek....je pa res, da zjutraj pa nikoli ne spi dalj kot do 6:30- to je že uspehuser posted image

no naša je malo mlajša in je kšne stvari še malo težje dopovedat. tko da pri nas smo zdj nardili plakat in sva gor narisale in napisale kako poteka rutina pred spanjem. najprej večerja,pižama,zobki,umivanje,lulat,pravljica,pojstla,lupček ajat!! in včerej je bil drugi večer,prvi je rabila da 2 uri da je ostala v pojstli(hodi v dnevno in valda jo spet lulat,je lačna,je žejna,bi pravljico,bi risanko...idej ne zmanjka) in jo potem samo do plakata peljeva,poveva da ko smo v pojstli damo lupčka in ajat in jo dava nazaj v pojstlo in lupčka in konc. no včeri je pa zaspala takoj,oz 10minut se je s svojimi igračami pogovarjala ampak namen je bil dosežen. tko da juhu 1:0 za atija in mamico! user posted image
sicer pa fulll rada spi. zaspi recimo okol 8h do pol 9h,za vrtec jo pa 20do8h js zbudim.sama se nikakor ne. med vikendi pa spi do 8h pol pa živ žav k ga je že skor konc user posted image

aja majchi js sploh ne pustim zajtrka jest. mamo do vrtca 2 minutke in ji povem da jo že čakajo z zajtrkom. ampak res pride na zajtrk.če bi bla zgodnja bi ji najbrž pustila kšn piškot.

sej vem kako je, imamo mi to rutino že od cca 1 leta naprej, sej prej je bil to bolj  njen naravni ritem...pa ja, vstajanje, zmišljevanje...ampak nikoli nisva popuščala, je bila pa do takrat že tako zmatrana, da je bil to njen čas za spat (ure nisva postavila midva, no razen s tem se ne strinjam, ko nekateri hodijo ob 21, 22h spat), se mi zdi da tam do 20ih mora bit tak mali otrok kar v postelji, da ima nek normalen ritem....drugače pa samo vztrajajta tudi ko se bo jokala, vstajala, drla...se splača!

Zajtrka zjutraj doma ne dajem, pa če je v vrtcu že ob 7ih ali pa šele ob 8ih...mogoče kdaj kakšen piškot...pa še v vrtcu jim dajo, če so bolj zgodnji, kakšen piškot (ostanejo stvari od roj. dnevov in imajo kar zalogo), pa tudi nikoli nisem doma nadomeščala obroka (če bi ga morala pojesti v vrtcu), ker začnejo hitro izkoriščat in v vrtcu nehajo jest, če jim nekaj ni čisto všeč in potem čakajo da pridejo domov in še 1x jejo...npr. če malico prinese iz vrtca mora vedno najprej tisto pojesti...nikoli doma še 1x ne je kosila...sej včasih je kruto...

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
26.10.2010 10:03:57   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: phelps
Dobro jutro!

Simonmojca, oooo, jaz bi se kaj povabila k vama na tele palačinke user posted image

V nedeljo sem se nekaj hvalila, da bom šla v šoping... Pa smo do nadaljnega prekinili s temi aktivnostmi in se odločili, da bodo naši krogi gibanja bolj okoli porodnišnic user posted image ... V glavnem, pri meni tudi dogaja, začelo se je v nedeljo ponoči, boleč križ, blagi krči vseskozi in potem proti jutru 2 takšna, ki ju je bilo treba že predihavat... Veliko lulanja in kakanja. Potem se je umirilo (skočim še v Simple na barvanje las), ko pridem domov isto... Skozi cel dan krči, hodim skoraj v dve gube... Nimajo pa nekega enakomernega zaporedja, tako, da ne morem reči, da so to že popadki... Današnja noč je bila bolj mirna, je pa jutro bolj pestro ... Jutri imam pregled in me prav zanima, kaj bo pokazal ctg... Me pa nekaj skrbi - močan izcedek, na koncu pa belo sirasto user posted image  Da ni vseskupaj kakšno vnetje user posted image

Kakorkoli, v veselem pričakovanju kakšne nove novičke tule brojim sitno 7 user posted image user posted image p.s.: Kje je pa Aleunam? Ona tudi nekaj stokala...

go baby go - pa čim hitreje in čim manj boleče

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
26.10.2010 10:05:31   
Renesme**
phelps- tole je pa že dogajanje na polno, da ne boš prepozno šla v Puser posted image ....ja, lahko je vnetje, čep je sluzast...se pa telo pred porodom samo čisti in je lahko tudi to to....naj ti mine čim hitreje in upam da ne dočakaš jutrišnjega CTGja, sploh če te tako zvijauser posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
26.10.2010 10:06:10   
Renesme**
Ja pa Lottyka mi je tudi malo sumljiva, le kje se potika....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3454
26.10.2010 10:09:17   
kapesanta
SPANJE: pri nas (4,5leta) se tudi nekje od 7-7.30 začnemo spravljat spat - večerja, umivanje, pravljica in "danes smo v vrtcu delali" pa je ura takoj 8.30, potem pa včasih takoj zaspi, včasih pa ma še ene pametne debate - nekje okrog 9 je končno mir. Smo pa včasih tudi risanko gledal (3 risanke) pa je potem predolgo trajalo - no way da bi pred 10 spal - pol so ble pa zjutraj borbe. Je pa kr kriza tole no - men se že ob 7 zdi zgodaj, sploh če so kakšni obiski, itak med tednom praktično nč od dneva ni. Sam je res - če vztrajamo pri eni rutini hitro popustijo, če je pa en dan izjema - katastrofa na celi črti - borbe jovo na novo.

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 3455
26.10.2010 10:17:56   
aleksa83
Pozdravček

jaz tudi komaj čakam na kakšne nove informacije tu gori,..., in da bo kakšen user posted image več user posted image

Midva pa imama 15 novembra obletnico in sploh ne vem kaj naj kupim ali kak, ker grea vedno skup v mesto,..., pa še ideje nobene nimam. Bi ga s kako dobro večerjico presenetila, pa ne pride v poštev, ker smo s starši v isti etaži in pol bi nonstop nekdo hodo v kuhinjo,... Ima katera kakšno idejo?

Ob rojstvu bi rada mojemu dragemu rada podarila majico najboljši očka, pa me zanima, če ima katera kakšno spletno povezavo ali pa še kakšno drugo idejjo?

Jaz sem tak zmantrana danes.

Za kosilo bom skuhala:
Juho, goveje zrezke v omaki, riž, zeleno solato z radičem.
Za na konec tak malo za spremembo pa kuham domači jabolčni kompot. se mi je zluštal, pa ga že zelo dolgo nisem jedla...

Kaj ve tudi imate napade lakote?Jaz se  sploh ne prepoznam. Naši vsi vjutro pol šestih odidejo delat, mene pa taka lakota zagrabi, da grem jest, pol pa nazaj spat. No sicer pol ne vem nekaj dosti, ampak mi je noro, da vstajam tak vjutro, da se najem, pol pa spat,... user posted image To tak ne gre,..user posted image

Ponoči sem imela sanje, da sem se zbudila v bolnišnici, kao, da sem že rodila, na obrazu sem imela dva šiva, ker sem baje med popadki s postelje padla, nič me ni bolelo, pa punčko sem rodila. Pa nihče ni vedel, da sem rodila, pa na noben način nisem mogla po telefonu user posted image dobiti. Take čudne sanje,..., jaz pa sploh spola user posted image ne vem,....

Lepo mi bodite, pa še pišem pol kaj. grem počasi kuhat,..., pa še cote mam v pralnem stroju za vesit in ker gre dež, bo stojalo prav prišlo,..

objemček vseemmm

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
26.10.2010 10:21:10   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

SPANJE: pri nas (4,5leta) se tudi nekje od 7-7.30 začnemo spravljat spat - večerja, umivanje, pravljica in "danes smo v vrtcu delali" pa je ura takoj 8.30, potem pa včasih takoj zaspi, včasih pa ma še ene pametne debate - nekje okrog 9 je končno mir. Smo pa včasih tudi risanko gledal (3 risanke) pa je potem predolgo trajalo - no way da bi pred 10 spal - pol so ble pa zjutraj borbe. Je pa kr kriza tole no - men se že ob 7 zdi zgodaj, sploh če so kakšni obiski, itak med tednom praktično nč od dneva ni. Sam je res - če vztrajamo pri eni rutini hitro popustijo, če je pa en dan izjema - katastrofa na celi črti - borbe jovo na novo.

se strinjam, da se lahko razvleče do 21ih, da pa šele takrat začneš z vso rutino....

pri nas: ob 18ih večerja, risanke na RTV1 ob 18:40, nekaj takega, včasih potem mogoče še na CDju kakšna, ali pa na POP Brio imajo...potem tuširanje, zobki, pižama, pravljica (ali pa risanke po tuširanju, če jih prej ni bilo, ampak to smo morali malo obrnit, ker zdaj moj gleda Zvezdna vrata ob 19ihuser posted image ), pogovarjanje, lupčkanje...do 19:30, ponavadi do 20ih kar zaspi....včasih takoj, včasih pa še ob 21ih pride, mami lulat, kakat, žejna....

Obiski- so se že vsi navadili, da pri nas po 20h nimajo kaj početi....oz. otrok gre vseeno spat in mi potem potihem nadaljujemo debato...to je pa zelo redko.
Je bilo pa na začetku težko, sploh pri kolegih brez otrok, ki so hoteli na obisk šele ob 19ih, 20ih....potem jim pa ni bilo jasno zakaj nimava časauser posted image
Sej za pol ure otroka že daš kasneje spat, ampak to pomeni, da imam potem jaz še 3 dni štalo in spet pregovarjanje....zakaj....

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
26.10.2010 10:23:30   
Renesme**
Napadi lakote- jaz že od čokolinota ob 8ih zjutraj premišljujem, kaj bi jedlauser posted image , ampak to sem prav zares lačnaaa, joj jutri pa spet tehtanje...grozauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3458
26.10.2010 10:33:16   
lottyka
Dobro jutro,

simonmojca - tale tvoj pa ni kar tako, prav slastno zgleda. Verjamem da je bilo prav tako dobro.

majchi user posted image user posted image user posted image boš naslednja. Hmm po Merkatorju pa tud jaz ne vem če bi si upala s popadki skakat. Sicer pa se ne ve kje bom jaz skakala, bom raje tiho user posted image .

ljubljana - super da ste preseljeni user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

Ja pa Lottyka mi je tudi malo sumljiva, le kje se potika....

Evo mene, sem še tukaj. Pri meni se nič ne dogaja. Tak mir, mi je kar malo dolgčas.

napadi lakote - o jaaa to mi je pa poznano. Skoz lačna, pojem dvakrat toliko kot sem prej pomoje. Ampak redim se pa ne več, zanimivo.

Tako, zdej pa mal nazaj na kavč, pa počakat na kosilo. Danes mami kuha, bodo zrezki in krompir. Zdej ko je vse pripravljeno sem ugotovila da nimam več kaj za počet, mi je na momente že prav dolgčas. Blagor nam prvorodkam user posted image imamo še čas da nam je dolgčas. Pa še moj je šel nazaj delat, tako da sem spet sama user posted image . Bom šla kar na kakšno kavico po kosilu user posted image   pa na kakšen čvek. Lep dan vsem, pa upam da dobimo danes kakšno novičko da imamo kakšnega Novemberčka več.

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
26.10.2010 10:45:16   
severnica77
Evo mene s CTGja. Vse še mirno. Samo sem pa bila naorčena že ob 8. uri, potem pa mi še zmerijo pritisk in sploh ni čudno, da sem skoraj zaspala tam - 95/60. Saj malo sem že navajena na ta pritisk, ker imam skozi nizkega ...

Naslednji CTG imam 2.11., pregled pri svojem G pa ta petek.

Simonmojca - super. Bravo za tvojga user posted image

majchi - res ne vem, če ne boš naslednja.

Jaz pa sploh neke ekstra lakote ne čutim ... Niti se mi ne lušta ne vem kaj, zdaj so bolj mandarine na udaru.

Mi imamo tudi že enega lumpa, ki pa bo star decembra 4 leta, tako da bomo imeli razlike 4 leta. Saj bi drugega že imeli prej pa se ni dobro izšlo user posted image .
Vidim pa, da je med bolj poznimi kar zadeva spanje ... Se verjetno ne boste strinjale z našo rutino ... Zaspi tam nekje ob pol deset__i uri. Pa še takrat je tako poln energije, da ga komaj spravimo spat. Kaj pa vem, ko smo v službi pride ati domov okoli 16.15 jaz pa delam vsaj do pol petih, doma sem ob petih v najboljšem primeru (kar tudi ni velikokrat) in potem imamo res malo časa čez teden. Zjutraj pa se tudi ne zbudi hitro, spi do 7.45, potem ga peljem v vrtec. Pred vrtcem pa nima zajtrka.  Čez vikend pa z malim spiva do 10. ure ziher.

Nič, sem samo toliko prišla domov, da nekaj pojem pa malo RR prečekiram. Sedaj pa grem malo po nakupih, gremo gledat v soboto enega dojenčka starega dva meseca in tudi za kosilo moram nekaj nabaviti.

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 26.10.2010 10:49:46 >

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
26.10.2010 10:51:53   
simonmojca
aleksa83 na tej strani lahko narediš mikico pa tudi drage se mi ne zdijo user posted image . Si mi dala idejo, da bi tudi jaz mojmu kaj dala - poleg otroka user posted image

http://www.soncek.si/majice/index.php

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
26.10.2010 10:58:57   
tejci1981
Dan punce!!!

Pri nas je bregove pobelil sneg.

Oddam hitro poročilo:

Sem že nazaj iz P, kjer naj bi imela danes sprejem in jutri CR.
Naredili so mi ctg - bp in potem še seveda UZ in glej ga zlomka naš otrok se je obrnil nazaj na glavouser posted image user posted image user posted image , tako da smo ponovno na čakanju!

Naslednji pregled imam 3.11, če nas nebo prej kaj presenetilo seveda!!!!

Lep dan!

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
26.10.2010 11:00:06   
severnica77
tejci1981 - bravo za tvojegauser posted image . To je pa res super novica. Ujel je zadnji vlak user posted image

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
26.10.2010 11:05:23   
tejci1981
Severnica - upam, da bo zdaj mir,..... ker nonstop govorijo, "zdaj se pa nebo več obračal", ........a moj mali nekak se user posted image !
Naj le ostane tako kot je, da nebomo imeli CR!!!

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
26.10.2010 11:11:52   
philadelphia
aleksa ja sem jo naročila preko http://www.majcke.net/component/page,shop.browse/category_id,11/option,com_virtuemart/Itemid,1/
in sem jim kar mail poslala, da je nujno in da rabim v dveh dneh in so mi tudi v dveh dneh poslali.

tejči1981 user posted image user posted image user posted image , zdaj pa pa user posted image  povej, da nič obračanja na rito, naj bo kr na glavi user posted image

Jaz pa imam seveda en velik herpes na ustnici, očitno mi imunski sistem pada.user posted image

Drugače pa od dveh ponoči stoji previjalna komoda v sobi. Mojemu je uspelo user posted image user posted image . Zdaj pa pranje sledi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3465
26.10.2010 11:12:37   
lottyka
IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981

Dan punce!!!

Oddam hitro poročilo:

Naredili so mi ctg - bp in potem še seveda UZ in glej ga zlomka naš otrok se je obrnil nazaj na glavouser posted image user posted image user posted image , tako da smo ponovno na čakanju!

Lep dan!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To pa je bilo presenečenje a?

Neposredna povezava do sporočila: 3466
26.10.2010 11:18:43   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: aleksa83

Pozdravček

Ob rojstvu bi rada mojemu dragemu rada podarila majico najboljši očka, pa me zanima, če ima katera kakšno spletno povezavo ali pa še kakšno drugo idejjo?

http://www.majice.si/default.asp?pg=main&sub=279

Evo, tule boš ziher kaj našla :D

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
26.10.2010 11:19:36   
lili82
Pozdravljene!

Se opravičujem, ker takole vdiram na vašo temo, ampak cilj opravičuje sredstva, ne?

Prosim vas, da glasujete za sobico moje prijateljice, ki trenutno vodi v Alplesovi nagradni igri! Tudi za glasovalce so obljubljene nagrade (celo Alplesovo pohištvo!)

http://www.ringaraja.net/planet/glasovanje?imageID=68#imageG

Hvala vam - in prijetno nosečnost, čimlažji porod in velikoooo veselja z vašimi malimi zakladi vam želim!

Lep dan!

Lidija

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
26.10.2010 11:33:14   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981

Dan punce!!!

Oddam hitro poročilo:

Lep dan!

OOOOOO SUPER user posted image user posted image user posted image - ZDEJ PA NAJ TAKO OSTANE!!!

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 3469
26.10.2010 11:43:14   
Urša08
ojla

Kako ste?

Jaz sem danes dobro, polna energije za spremembo. Tako da sem se spravila mal likat, pa prat, pa wc sem počistila, sedaj se kosilo kuha. čez vikend sva postavila postelco za našouser posted image , torbo sem danes pripravila tako da sedaj pa mislim da je vse pripravljenouser posted image .

tejci1981 super da se je obrnil na glavo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3470
26.10.2010 11:44:11   
Urša08
library super za previjalno user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj pa veselo pranje cunjicuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
26.10.2010 11:48:27   
Majchi
Ooooo Tejči, bravo!!!! Tole je pa res vesela novicauser posted image user posted image user posted image ! Vem kok je mene morilo, ko je mali kar sedel in sedel. Čeprav zdaj me pa spet mal mori, ker se pri tebi non stop obračauser posted image . Jutri imam pregled, ampak mojmu G se ziher ne bo dal po UZ preverjat, je flegma, da bi ga kar zadela včasih. Bom ga pa prosila, da naj vsaj pretipa trebuh.

Drugače se je pri meni vse umirilo. Takihle vaj bo do pravega poroda verjetno še kar nekaj. Ta prvič je blo isto, na koncu greš pa lahko čez rok.
Ampak Phelps, pri tebi pa zna počasi iti zaresuser posted image , če kar ne neha. Tako je mene pri Lani zadnja 2 dni in potem je blo. Pa še izcedek-glih včeraj sem v knjigi prebrala, da se tik pred porodom lahko poveča in zgosti.

Lakota: mene isto daje zadnja 2 dni. Ob 7.30 zajtrkujem, ob 10ih sem že toooook lačna, da se komaj še za kakšno urco zadržim. Danes bom imela zdravo kosilo, sem si v Mercatorju kar njihovo pico vzelauser posted image . Ne da se mi kuhat danes...

Spanje: saj tudi pri nas je rutina vpeljana pri tamali, ampak vseen traja. In skoz pregovarjanje. Res je naporna. Je pa ista fora s tem kakanjem, lulanjem, žejna, lačna...user posted image  Kaj vse si ne izmislijo, da zavlačujejo. Včasih se začne kisat in ko prideva k njej v sobo, pravi npr. da jo Nodi grdo gledauser posted image . Al pa da jo zebe. Pa itak, da se že zna pokrit. Al pa, da pred oknom ena lučka sveti,...pa še bi lahko naštevala. Drugače sem pri nama jaz ta zaje.bana, oči je pa njen herojuser posted image . Tako da sva midve najhitrej fertig, če njega ni. Ker če je še on zraven, potem se zmišljuje kateri jo bo tuširal. To zgodbo o dretju in histeričnem izpadu zarad tuširanja sem pa itak že včeri povedala. Jaz potem vztrajam, pa zraven še očija ven nagonimuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3472
26.10.2010 12:11:21   
nejka000
Ojla!

Za nami neprespana noč. Tak ko pravi phelps, zvijanje in krči pa izcedek mam full močen. Zaj sem bla od pol devetih na sodišču ker smo meli obravnavo z bivšim in me je spet tam začelo zvijat pa ščipat. Tamala pa se mi zdi da me že skoz lukno ven brca. Joj kak močno upam da je to to, da niso spet lažni popadki, ko otrdevanje tebuha je kr v intervalih.

< Sporočilo je popravil nejka000 -- 26.10.2010 12:12:58 >

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
26.10.2010 12:16:23   
Valentina85
Živjo!

Tejci   
user posted image user posted image user posted image

Phelps, držim pesti, da se vse lepo izteče...

Joj punce glede lakote smo si pa kar podobne, jaz bi vsake dve uri nekaj jedla, da ne govorim zvečer... Ampak se vsaj zvečer držim nazaj...

Library, super za previjalno, sedaj pa v akcijo pranja...

Danes moram še zibelko mal obrisat in to je to. Posteljico pa še čakamo, sem jo naročila v Lip Poljčane pa imajo dostavni rok 3 tedne tako da če bo sreča bo drug teden.

Lep dan punce!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
26.10.2010 12:30:58   
sara pia
tejči 1981 - super, da se je obrnil na glavo in naj tako tudi ostane do konca user posted image user posted image user posted image

Jaz imam jutri tudi prvi ctg in še uv mi bo naredila in upam da bo tudi moj user posted image  na glavi, ko že skoz sedi user posted image  

Glede lakote- jaz na vsaki dve uri, dam kaj v usta, ker sem skoz lačna user posted image

Perem še zadnji stroj cunjic za user posted image ,  zdaj grem pa še zlikat vse cunje in naštimat torbo za user posted image

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?