|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
27.10.2010 19:11:12   
BeliMedo
Jao mene ste čvekuljeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pridem nazaj in pokomentiram, ko mojo frčafelo spravim v pižamico...

Ninasiki, jaz imam tale podaljšek za hlače http://www.da-da.si/node/22, pa še nekaj punc tudi, pa tale pas za trebuh, za "podaljševanje obstoječih zgornjih delov, ki bo prišel še bolj prav, ko bo trebuh še večji http://www.da-da.si/node/14

Več kasneje...

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
27.10.2010 19:17:57   
coris
Mishika.......samo naj vidim salamo, hrenovke, meso ali kake suhe mesnine, paštete......ma bruha se mi že samo ob misli na mesnine...pa tudi sir razen zdenka sirčkov in parmezana niti povohati ne moremuser posted image ko moj mož je salame al peče meso sem jaz v spalnici ali kopalnici ker zadnjič sem bruhala ko sem samo videla srovo meso in potem še ko ga je pekel user posted image

(odgovor članu BeliMedo)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
27.10.2010 19:29:35   
Nitkica11
madona sta cvekice vam komaj sledim user posted image

Jaz pa sploh nimam probleme s hrano jem vse kot prej seveda pa sedaj najbolj pase cokolada ne vem kako naj si ji odrecem user posted image bo treba pazit na kile mi je kar strah ze naslednjega pregleda.

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
27.10.2010 20:24:36   
Osala
Hrana? Meni paše vse in to vsaj v dvojnih količnah user posted image . Glede surovih jajc in tiramisuja - jaz sem ga enkrat doma sama delala (no, že ene stotič), pa sem očitno naletela na okuženo jajce s salmonelo. Bilo je grozno, pa nisem bila noseča. Tako da - ne se hecat!!! Kar pa je salam in tega iz trgovine, naj ne bi bilo nevarno. Majoneza seveda tudi ne, razen če jo kdo dela doma iz surovih jajc. Kupljena je čist konzervirana. Tudi tiramisu v slaščičarnah je OK, ker ravno zaradi možnosti salmonele jajca toplotno obdelajo. 

Smo bili pa danes na kontroli za tamalga in eno uho je še vedno pordelo, tako da bova še cel drug teden doma. Oktobra sem bila v službi trikrat ... Upam, da bo čim prej dober, da naberem za kak mesec delovnih dni do maja user posted image . Pa da skočim v LJ na kak fastfood user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
27.10.2010 20:32:33   
ninasiki
Punce jst sm fuuuull jezna v temu minisvetu so samo s/m številke in sm tko razočarana glede na to da je to kr vlka trgovina zdele sm toook žalostna da joooj mah bom že pa tko sm mela splaniran kako bomo lepo povedal zdej je pa vse v vodo padl user posted image

HRANA jst je VSE user posted image kar mi zadiši ne merkam ker vem da bom mogla pol se odpovedovat zarad kakih krčkou pa tko naprej tko da jejte če vam pače vse pa pač vse tud kumarce pa čokolado ob enem user posted image jst sm si glih dons mcdonaldsa prvoščla (da ne naštevam vseee je dobr user posted image ) je pa pr men obvezna cury omaka sm bl pikantne sorte jutr grem v kitajsko tko da bom lepo vsakič neki ker mam tak apetit da bi lahko ceuga bika pojedla user posted image ja SLADKO je pa obvezno medtem ko v prvi pa sploooh ne nevem bomo vidl kaj se bo izcimilo iz tega

VESNA_B jst sm za sam mormo najprej najdt navečji mcdonalds v sloveniji user posted image

DRŽAVA ja je popolnoma v k**** z temi otroškimi stvarmi pol mi pa neki sanjajo o tem da bi uvedl zakon o tem da če nimaš otrok da boš plačevau neki davek pa a ste na glavo padl kako bo nekdo ki nima tud za kruh vzdrževau še otroka pa kje živijo na marsu mah brezveze ker bl k se bomo spuščale v to bl bomo slabe volje a spremenile pa ne bomo na žalost NIČ

punce jst sploh nism mela sistemackega za službo user posted image a to je sploh možno al so kle bl na juriš

nč letim če najem kje kako lepo majčko vsaj

lepo ajite pa se beremo aja a je kera se že opogumla pa slikala buškota jst ga bom v nedeljo k bom doma

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
27.10.2010 21:22:11   
BeliMedo
Evo mene nazaj; malo neta, usput pa še moja najljubša serija - Razočarane gospodinjeuser posted image

Glede prehrane: ma moram povedati, da se jaz kar pazim... Tokse nisem prebolela, tako da si vso zelenjavo in sadje FUL umivam; ne jem salam, pršuta, bifteka itak ne, potem morskih sadežev, tune... Ja, priznam, malo sem "psihič" kar se tega tiče...

Ko pa sem dojila, pa nisem nič pazila; no, nisem jedla ful kislega in ful začinjenega, ostalo pa vse; hčerka ni imela nobenih problemov, tako da bom tudi tokrat ravnala tako. Če pa bodo kakšne težave, bom pa črtala določene zadeve...

mami27, vidim, da je moj pas najcenejšiuser posted image ; sem pa z njim zelo zadovoljna, zgoraj je ožji....Nagledano ima še modrček, ki ga punce ZELO hvalijo (super opora, lepo obliko naredi, brez kosti in šivov - v prvi nosečnosti sem poznala samo tiste iz Mullerja, ki pa so za moje pojme user posted image ), pa tudi sling bom po vsej verjetnosti kar tukaj vzela in baby vac, ki je ZAKON za čiščenje noseka...

ninasiki, vzami dadinega, sem res zelo zadovoljna... PA ne se jeziti, ni vredno zaradi enega pasu...

Ajde nočko, grem dalje gledat gospodinje.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
27.10.2010 21:38:13   
ninasiki
beli medo jst bi rada mela un pas k gre čez trebuščka pa ma napis dor recimo UNDER COVER ne te za hlače drugače pa hvala za info če bom rabla bom kupila ampak zaenkrat pa še zapete hlače dol potegnm user posted image

(odgovor članu BeliMedo)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
27.10.2010 22:06:30   
fluf
uuu undercover je tud meni najboljši... sam me daje to, da karkoli je nosečniškega je super drago :( tko da bom enega kupila, pa pokazala eni kolegici ko šiva, pa bo povedala če bi ona to men naredila :D:D danes sem dobila tudi podaljšek za hlače... na ene dveh bo hitro uporaben, ampak 1 tedn bom še  zdržala, dokler ne povem staršem.

< Sporočilo je popravil fluf -- 27.10.2010 22:07:01 >

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
28.10.2010 7:54:27   
BeliMedo
Dobro jutro majčice!

Evo kavica za vse, da boste lažje zaštartale v tole mrzlo jutro

user posted image

Superca, da je danes že četrket - oziroma mali petek, kot mu pravimuser posted image . Potem pa podaljšan vikend.... Madona bo pasalo, pa magari samo en dan...

ninasiki, imajo tudi pas za trebuh (sem ti dala link), nima pa napisa, to pa je res...

fluf, ja, večina stvari za nosečnice in dojenčke je dragih.... Enostavno razmišljajo, da pač za te stvari damo ven denar, pa pač poskusijo ožeti do maksimumauser posted image . ZAto pa jaz vedno gledam, da so stvari, ki jih kupim, funkcionalne, sploh glede na to, da bodo res uprabne samo par mesecev...

Kakšne kaj imate plane za ta vikend?? Mi imamo v soboto eno praznovanje RD, v nedeljo sm planirali obisk tega
http://www.polegek.si/mini-zoo-land.html, ponedeljek pa pokopališče in skupn kosilo s sorodniki... Bo hitro minilo, ni kaj. Lep dan...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
28.10.2010 8:03:56   
Ikelc
Dobro jutro!
Komaj vas utegnem prebrat, ko nekaj dni nisem do foruma prišla, res tse čvekiceuser posted image .
Jaz sem staknila nadležen kašelj, ki mi podnevi in ponoči ne da spati in ker traja že več kot teden dni, grem danes k zdravniku, čeprav nevem kako mi lahko olajša težaveuser posted image
Glede pasov bi še pripomnila, da sem slučajno v DM-u našla lušne (enobarvni-črn ali temnomoder, brez napisa), cena pa 5,99EUR, se mi je zdel OK in zdaj ko je mrzlo, ga pridno nosim. Imajo pa št. s,m,l,xl....
Pa še podatki za seznam: PDP imam popravljen=14.05.2010.
Lep pozdrav vsem majčicamuser posted image

(odgovor članu BeliMedo)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
28.10.2010 8:06:29   
mami411
Sej res niste normalne user posted image , včeraj vas nisem brala in zdaj komaj skoz prišla.

Rakica upam da ti je izpit dobro šel.

Savna jaz sem si jo privoščila tudi po par minut, drugače pa sem vsaj možeku krajšala čas zunaj.

Kokapoka dokler sem dojila sploh ni bilo problema s prsi, zdaj se pa 3 tedne ne več in imam ful boleče, polne user posted image .

Njeli res sem vesela za vas, da ste ok user posted image

Mami 27 kaj imaš ac v Postojni?

U MC, sem si ga v nedeljo privoščila. Sladoled z bonbončki in jagodnim prelivom. Njamsi user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
28.10.2010 8:10:15   
fluf
BeliMedo oooo tole pa zgleda ful dobr :) sploh nisem vedela da obstaja, poročaj če je vredno obiska.
Uf planov nimam... v soboto mogoče škočiva na hitro v šhoping, kateremu se izogibava že predolgo... sicer pa imam dovolj dela s šolo in oddajo seminarskih... čimveč zdej, da bo maja ostalo čim manj user posted image tako, da bo domaaaaačeeee pa računalnik.

(odgovor članu Ikelc)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
28.10.2010 8:11:04   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki

Punce jst sm fuuuull jezna v temu minisvetu so samo s/m številke in sm tko razočarana glede na to da je to kr vlka trgovina zdele sm toook žalostna da joooj mah bom že pa tko sm mela splaniran kako bomo lepo povedal zdej je pa vse v vodo padl user posted image

piši jim na mail, med kontakti ga maš.

jaz sem pisala, ker na netu ni blo številke prave, in mi je en možak takoj odgovoril, da imajo na zalogi - da so kao dobil novo pošiljko, in sem tako naslednji dan imela dva pasova že doma. pas zgoraj ni ožji, ker ga potem, ko bi imele večji trebuh, ne bi gor spravle, saj mora čez trebuh jit, a ne? al ga katera čez glavo oblači? men ne gre...
pa itak, sedaj, ko še ni tolk trebuščka, spodaj in zgoraj mal zavihaš, in je super. meni ni žal, da sem jih vzela, ker... takih napisov nisem nikjer drugje najdla...
majice imaš pa na popku - ceneje kot v trgovini njihovi
tukaj in tukaj in tukaj

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
28.10.2010 8:13:28   
mami411
IZVIRNO SPOROČILO: BeliMedo

Evo mene nazaj; malo neta, usput pa še moja najljubša serija - Razočarane gospodinjeuser posted image

Evo zdej sem pa user posted image user posted image user posted image , že drugič zapored sem jih pozabila gledat user posted image user posted image user posted image . Pa tko rada jih gledam!!!

(odgovor članu BeliMedo)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
28.10.2010 8:20:44   
vesna_b
ma saj ponavadi je še tako, da tiste nadaljevanke, ki jih gledam, kmalu prestavijo na nemogočo uro... blek...

jutro pupe. bom zdele na naš mail poslala še slikco mojega trebuščka... user posted image
čist je mini user posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
28.10.2010 8:22:47   
mami 27
mami411, ne,ne G sem menjala, pa ga imam sedaj v PO, imam pa navaden pregled!

danes pa je D day menda, naš direktor je v giru user posted image

bo veselo user posted image (v pozitivo al pa negativo) user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
28.10.2010 8:27:55   
fluf
mami27 aaa držim pesti... moj je včeraj ful dobro prenesl, samo sem rekla, da mora bit tih, da bom ostalim sama povedala. user posted image ampak kdaj pridem malo "razsuta" v službo, pa bo mogoče jasno kaj se dogaja, da ne bo lih mislil, da sem nesposobna user posted image itak delam prek študenta, ampak vseeno. Joj punce, pol ko enkrat povem staršem vam moram povedat kako jest to sfolgam... služba, k ni kr neki, pa faks, pa domače življenje, pa zdej še nosečnost user posted image sam zdej ne grem v podrobne opise, ker še zmer ne vem kira me lahko prepozna user posted image

Poročaj, držim pesti user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
28.10.2010 8:28:10   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: mami 27

bo veselo user posted image (v pozitivo) user posted image

absolutno v pozitivo user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
28.10.2010 8:42:33   
mami 27
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

bo veselo user posted image (v pozitivo) user posted image

absolutno v pozitivo user posted image

S tvojih ust v božja uha!
Šok bo, definitivno, ker greva obe iz pisarne na porodniško. (Za drugo sodelavko ve že 2m pa še ni zrihtal menjave). Ne vem kdo bo delal.
Hočem podvalit eno mojo kolegico ki je ful pridna pa delovna. Pa da vidim, kaj bo rekel šefe! user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
28.10.2010 8:43:36   
mami 27
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

Joj punce, pol ko enkrat povem staršem vam moram povedat kako jest to sfolgam...

Smotka, ti pa že enkrat doma povej!!! user posted image user posted image

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
28.10.2010 8:44:36   
vesna_b

a ne de? sam draži nas user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
28.10.2010 9:33:17   
bambika
Dobro jutro!
Ste pa res pridne komaj vas utegnem prebrati,ponavadi pa potem zmanjka časa za pisanje.
Prehrana v prvi nosečnosti nisem kaj preveč pazla,razen bifteka nisem jedla ostalo pa vse, doma imamo domače suhomesnate izdelke in sir pa se ne gre upreti.Lačna sem itak skoz, zaenkrat sem se zredila za 1 kg, upam ,da se do konca ne bom preveč,se mi pa verjetno ne bo toliko poznalo,ker sem velika in suha, upam vsaj.
Trebušček ga še ni prav veliko, namesto jame,ki sem jo iela je sedaj lep in raven.
BeliMedo sploh nisem vedela,da to obsatja, bo treba it pogledat čez vikend,če bo vreme lepo.
Punce zdaj pa mi povejte kaj naj naredim s prebavo,sploh ne morem na veliko potrebo,kljub temu ,da si namočim laneno seme, pa suhe slive.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
28.10.2010 9:38:29   
fluf
bambika jest sm na kozarcu donata vsako jutro... recmo, da kar pomaga user posted image na tešče...

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
28.10.2010 9:39:34   
vesna_b
meni je moj prinesel iz lekarne neko fermentirano sirotko al neki tazga, zmešaš eno žlico med 2 dcl vode. saj je zanič, pomaga pa. pa WAYA si baje tud lahk zmešaš (prah, ki se ga zmeša v vodi) - sem jo imela že doma.
ampak sedaj bom prvo tole sirotkouser posted image  popila user posted image
čeprav se je zadnje dneve mal zboljšalo, pa kar grem vsak dan user posted image

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
28.10.2010 9:45:16   
fluf

IZVIRNO SPOROČILO: fluf

Joj punce, pol ko enkrat povem staršem vam moram povedat kako jest to sfolgam...

Sej boooom... me že pošteno prsti srbijo... čeprov tašči sploh ne bi povedala, pa nej ji mali pove k bo ene 18. star user posted image pa ne da je grozna, sam njene reakcije na večje novice so obupne... sem že ful prejokala. Pa je vesela, sam men tko smešn pokaže, da me res ob živce spravla user posted image pa pomoje zato mal bremzam...

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?