|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
26.10.2010 11:12:18   
vesna_b
hillmagic - ja, na FB je skupina, zaenkrat še skrita, dokler se ne razkrijemo

za pokazat slikce pa imamo na gmailu skupen naslov, in vse, ki želimo, imamo geslo, da se lahko prijavimo in tam pogledamo slikice, preberemo kaj je katera napisala, kar ne bi tukaj...
upam, da se tvoje slabosti in bruhanje čimprej nehajo. boga... ja, je pa faca tale tvoja pupa user posted image
služba pa... ma sej bo, boš vidla, prvo poskrbi zase in za tvojo pikico. ob vsem tem ti pa ja pripada počitek!

luskica - blagor se tebi!!! običajno nosečkam pripadajo 3 UZ - prvi pregled, morfologija in še eden, ti si pa imela na drugem pregledu še enega. srečka user posted image
joj, super, sem vesela zate. slikc pa kakor jaz vem naknadno ne more sprintat. naj me katera popravi, če to ni res...

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
26.10.2010 11:12:24   
mami 27
Uf, Luskica, najprej super za pregled pa da je s pikico vse OK user posted image

Žal slikice ne boš dobila, če ti je ni dala takoj, ker se ne shranjujejo na računalnik...
Ampak važno da je z bebico vse OK!

Kar se tiče UZjev, kokr kateri G, eni jih delajo več, eni manj! Načeloma pa ti pripadajo
v celi nosečnosti 3je!

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
26.10.2010 11:14:02   
mami 27
Vesna_b me je prehitela user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
26.10.2010 11:17:55   
anchika
ok rabim geslo za naš meil

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
26.10.2010 11:19:43   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: mami 27

Vesna_b me je prehitela user posted image

he he he
pa res, smo skoraj istočasno poslale user posted image

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
26.10.2010 11:20:33   
lili82
Pozdravljene!

Se opravičujem, ker takole vdiram na vašo temo, ampak cilj opravičuje sredstva, ne?

Prosim vas, da glasujete za sobico moje prijateljice, ki trenutno vodi v Alplesovi nagradni igri! Tudi za glasovalce so obljubljene nagrade (celo Alplesovo pohištvo!)

http://www.ringaraja.net/planet/glasovanje?imageID=68#imageG

Hvala vam - in prijetno nosečnost, čimlažji porod in velikoooo veselja z vašimi malimi zakladi vam želim!

Lep dan!

Lidija

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
26.10.2010 11:22:27   
rockstar
Dober dan user posted image

Ravno s pregleda in kar kipim od sreče.
Z najino pikico je vse vredu in pridno raste, danes na 4. dan 11. tedna meri celih 44 mm. G mi je nardila uz, in pikica je veselo migala, se z rokico dotikala obraza... joj kak lepo. mi je nardila tut 3 slikce. Zdaj pa že komaj čakam  na NS, jo mam čez 3 tedne., naslednji pregled pa 23.11.

Izvidi so tut ok, mi je pa kr mal čudno, da še nisem prebolela toksoplazmoze, glede na to da smo doma imeli skos mačke, ki so tut spale pr men, čistla sem jim WC, pa tut delila z njimi kakšen sladoled user posted image Midva sicer hišnih ljubljenčkov nimava, ampak se bom pridno čuvala.

Tak, da po takšnem pregledu, me tut dež ne moti  user posted image

Lep dan

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
26.10.2010 11:27:53   
Klaraklara30
Glede teh UZ-jev bi nekaj rekla. Mislim, da v nosečnosti uradno pripadata samo dva. Seveda, če nosečnost poteka normalno. Meni je sicer tretjega naredila v 32. tednu, ker ona pač vedno to naredi.
Prvi UZ je na začetku, ko potrdi nosečnost, potem pa še morfologija. Tretji pa kot sem napisala v 32. tednu. Poznam nekatere nosečke, ki si morajo tretju UZ plačati.
Tako da bodite vesele, če vam G kakšnega več naredi, ker je to samo njegova dobra volja.

Super glede skupnega maila! user posted image user posted image user posted image user posted image Sem že poslala mail in čakam na geslo. user posted image
Kar se pa FB tiče, sem pa malo skeptična, ker sem pri eni videla, da se je pridružila določeni skupini, ki je bila sicer zaprta, ampak njene "prijatelje" je pa obvestilo, da je pridružila skupini. Kot njena aktivnost, ki jo je opravila. user posted image Lahko da se je samo zmotila in kaj narobe pritisnila, ampak jaz raje ne bi poskušala, ker se mi lahko enako zgodi. Samo previdna želim biti...

Odštevam dneve do 1. pregleda...koooooooooomaaaaaaaaaaaaj čakam!

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
26.10.2010 11:33:48   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

ok rabim geslo za naš meil

sem ti poslala ZS

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
26.10.2010 11:42:17   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Klaraklara30

Glede teh UZ-jev bi nekaj rekla. Mislim, da v nosečnosti uradno pripadata samo dva. Seveda, če nosečnost poteka normalno. Meni je sicer tretjega naredila v 32. tednu, ker ona pač vedno to naredi.
Prvi UZ je na začetku, ko potrdi nosečnost, potem pa še morfologija. Tretji pa kot sem napisala v 32. tednu. Poznam nekatere nosečke, ki si morajo tretju UZ plačati.
Tako da bodite vesele, če vam G kakšnega več naredi, ker je to samo njegova dobra volja.

Super glede skupnega maila! user posted image user posted image user posted image user posted image Sem že poslala mail in čakam na geslo. user posted image
Kar se pa FB tiče, sem pa malo skeptična, ker sem pri eni videla, da se je pridružila določeni skupini, ki je bila sicer zaprta, ampak njene "prijatelje" je pa obvestilo, da je pridružila skupini. Kot njena aktivnost, ki jo je opravila. user posted image Lahko da se je samo zmotila in kaj narobe pritisnila, ampak jaz raje ne bi poskušala, ker se mi lahko enako zgodi. Samo previdna želim biti...

Odštevam dneve do 1. pregleda...koooooooooomaaaaaaaaaaaaj čakam!

glede UZ - jaz sem imela prvič 3, saj vendar mora ugotoviti lego otročka. pišuka, saj ne moremo jit na blef v porodno, kaj pa če se ne bi obrnil? no, možno pa tud. sam pri nas delajo po 3. vsaj to...
no, vidim pa, da boš ti šele imela prvi pregled. uf ja, verjamem, da komaj čakaš. jej, pa boš vidla svojo pikico...user posted image

geslo za mail sem ti poslala user posted image  in vidim, da nisem sam jaz mal skeptična glede FBuser posted image  - no, sej me dražjo prijatelji, da sem za leseno žlico, sam vseen... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: rockstar

Ravno s pregleda in kar kipim od sreče.
Z najino pikico je vse vredu in pridno raste, danes na 4. dan 11. tedna meri celih 44 mm. G mi je nardila uz, in pikica je veselo migala, se z rokico dotikala obraza... joj kak lepo. mi je nardila tut 3 slikce. Zdaj pa že komaj čakam  na NS, jo mam čez 3 tedne., naslednji pregled pa 23.11.

Tak, da po takšnem pregledu, me tut dež ne moti  user posted image

o, glej jo, še ena srečka. full dobr. he he he, pa maš slikce za pokazat user posted image  - jaz mam pa še 2 tedna in 3 dni do nuhalne, pa pol še 6 dni do pregleda. hm, sam men po moje ne bo UZ delala. vsaj srčka smo pa prvič na vsakem pregledu poslušale. čeprav sedaj, ko imam angelsouns doma, to kar sama delam... user posted image

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
26.10.2010 12:02:21   
Osala
Končno mi je mali šel spat ... danes je rogovilil ponoči od enih do treh približno, kot bi bilo sred dneva user posted image  in sem zdaj komaj čakala, da ga dam malo spat in imam nekaj trenutkov zase. Sicer mi je čisto fajn z njim doma, le to ni vredu, da je bolan in ne moreva šibat naokrog, vreme pa je itak katastrofa in se dolgočasiva doma.

Včeraj sem se naročila na nuhalno, ki jo imam 11.11. Počutje je OK, le zaspanost me še vedno matra in ob večerih ugasnem najkasneje do 21h. Upam, da bova drug teden oba s tamalim OK, da malo presekamo to rutino dolgčasa user posted image

Moja ginekologinja mi je v prejšnji nosečnosti skoraj vedno naredila tudi UZ. Saj, kako pa drugače izmerijo otroka? Čeprav meni teli UZji niso tako strašno pomembni. Tamali se je tudi vedno izmikal in skrival, da sem na morfologijo morala dvakrat ... očitno mu niso pasali. Tokrat sem komaj čakala le prvi pregled, da sem videla, če je sploh res tam pikica user posted image . Od zdaj naprej bi pa kar malce ustavila čas user posted image

Lepo se imejte.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
26.10.2010 12:15:54   
Klaraklara30
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

glede UZ - jaz sem imela prvič 3, saj vendar mora ugotoviti lego otročka. pišuka, saj ne moremo jit na blef v porodno, kaj pa če se ne bi obrnil? no, možno pa tud. sam pri nas delajo po 3. vsaj to...

Ja, sej to je tudi meni malo čudno, kako pa naj veš, če se je obrnil ali ne. V zdravstvu se špara user posted image . Še sreča, da je moja G super in da je tudi meni naredila 3. UZ in upam, da bo tudi v tej nosečnosti tako. Kot pa sem že rekla, ene si ga morajo vseeno plačati.user posted image Žalostno!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
26.10.2010 12:23:07   
Klaraklara30
Uuuu, hvala za geslo. Sem že vse prečekirala. Super slikce imate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz na svojo prvo še čakam, trebušček se pa tudi še ne pozna. Ko bo kaj, sigurno pokažem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1263
26.10.2010 12:48:09   
hillmagic
Aha tako je to z mail in FB skupino. Lahko prosim za geslo.
LUSKICA superuser posted image user posted image user posted image

Ja jaz sem v 1 nosečnosti na vsak pregledu imela UZ.. Vedno je rekla dejva na hitrico pogledat.
Na NS se nisem prijavila.
Imam pa švoh kri in se mi tudi zato malo vrti ker imam bolj nizek pritisk. Sej bo.

Vse je za nekaj dobro :))

Neposredna povezava do sporočila: 1264
26.10.2010 12:51:33   
Mishika
Ja madonca ve ste čist divje, par dni ne pogledam gor pa je kr 10 strani user posted image .

Čestitke vsem za prve, druge preglede, nuhalne.....mene slednja čaka šele čez 2 tedna, pa bo že.

Počutje še zmeraj bolj klavrno - slabo, utrujena, zaspana, zdej še kašljam ko starček po tobaku,.....

Vidim, da ste uštimale skupen mail, dobra ideja. Koga morm fehtat, da dobim geslo?? Pa pokažem ta moj sodček user posted image

Aja za seznamček Mishika, 27 let, 2 nosečnost, 1 bejbi doma  ( ona ko ima rok 15.5.)

Sem v službi, delo kliče user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1265
26.10.2010 12:51:36   
hillmagic

upam, da se tvoje slabosti in bruhanje čimprej nehajo. boga... ja, je pa faca tale tvoja pupa user posted image
služba pa... ma sej bo, boš vidla, prvo poskrbi zase in za tvojo pikico. ob vsem tem ti pa ja pripada počitek!

hvala...služba je za enkrat ampak sem jo sita..tako da po vsem temu veselju z novimuser posted image  v akcijo za novo službo.

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
26.10.2010 12:56:40   
vesna_b

ojla
ja, mail deluje, na njega pošlješ svoj vzdevek, jaz pa ti pošljem geslo, in tvoj mail dodam med stike - shranim pod vzdevkom, da se ve, katera je katera.
glede na to, da bomo imele dostop do maila samo me in nihče drug, je garancija, da slikce in vse ostane naše.

geslo rabimo za to, da se lahko prijavimo na ta mailbox, ker npr jaz bom poslala mail na majcice2011@gmail.com, ve pa se prijavite s tem mailom in geslom, ki vam ga pošljem, in moj mail pogledate.

evo, takole damo geslo user posted image
le pišite, nas je že full gor user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
26.10.2010 13:03:43   
Anonimen
dan punce,

no če smem bom jaz tukaj ostala kar lepo anonimna :), na gmailu pa upam da veste katera sem :)....

pri meni bodo tudi uz skoz prisotni,samo slikic mi ne bo delala, vsaj tako mi je na zadnjem pregledu rekla oz kakšnega bom mogla tud plačat....pa sproti mi bo govorila kaj bi blo potrebno delat :)...zanima pa me prejšnji teden sem opravljala teste za toksoplazmo in ostalo, a moram zdaj poklicat pa vprašat kako je na stvari ali mi bo povedala na naslednjem pregledu (23.11)....pozabla sem a mi je kej povedala al neuser posted image user posted image

drugače pa tiste ki ste že dale gor slikce...imate lustne busije in pikice :) :) mi čakamo nuhalno glih čez en teden :) :) :)

lep dan

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 1268
26.10.2010 13:18:22   
vesna_b
ma meni je povedala na naslednjem pregledu. sem jo pa že prej prebolela, kar se niti ne čudim, glede na to, da sem celo mladost mela okoli sebe mačke, psa, morske prašičke, papagaje... skratka en mini živalski vrt user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
26.10.2010 16:38:06   
ninasiki
rakica 2007 joooj ne bit jezna si že v skupinci sm bla učer preveč obremenjena z našim škratkom ker sva bla prvič po 1 letu dobesedno 11 ur narazen tko da si že not user posted image

ja punce služba je super noro se mamo kolektiv je uredu upam da bo še tko naprej pol PREGLED ja vidla svojo pikico veliko 2,52cm in mi je mahala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam če vm pa po pravici povem k sm se usedla tja na stou k sestri da mi je zmerla pritisk sm mela točno 100 utripou na minuto ej k da bi prvič sedela tm tok me je presekal user posted image noampak vse je ok srčk smo tud vidl tko da jeeej nasledn tedn morm it dat še kri pa vodo pol pa sam naročit na nasledn pregled čet 4 tedne uuuh kje je še to user posted image

šibam tečka kliče

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
26.10.2010 17:23:48   
Luskica
Iiiiii, kok mate luštne bušije!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Jaz mam svojega tud že zelo velikega, ampak mislim da bolj od kakšnih makarončkov in čokoladeuser posted image user posted image user posted image , zgledam pa že kar krepko noseča. Saj še dobr teden počakam do nuhalne, potem pa bova končno povedala veselo novicouser posted image user posted image user posted image .
Tokse nažalost že nisem prebolela. A ste ve jedle, oziroma jeste pršute in razne suhe salame v nosečnosti, pa da ste jih prej fino zamrznile. Vem, da so mi punce rekle, da so to delale, danes pa mi je sestra to odsvetovala. Kaj vi pravite? Bo kar težka brez pršuta za novo leto, ampak za detece VSE!!!user posted image
Kaj pa savne, a ve kaj hodite v njih. Midva planirava krajše počitnice v toplicah, tam se pa to reees prileže.
Naslednji pregled imam 3.12.2010
Čao

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
26.10.2010 18:09:31   
Nitkica11
ojla punce ste se kar razpisale danes

Aprilski majček dobrodosla med nami sva na istem lahko je aprila ali maja user posted image

user posted image za slikce res so lustneuser posted image se moram se sama potrudit pa slikat busija in skenirati slkce nasega korenjaka.

Moja G naredi pa cisto vsak pregled UZ in seveda da tudi slikco res je dobra user posted image

Luskica - jaz jem razne salame in to ker sem na med.over.net prebrala da ni panike kar je iz trgovine in je tudi vse pregledano. Sicer pa ce si prej vse to jedla in ce do sedaj nisi prebolela tokse poj je tudi zdj zelo malo moznosti!

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
26.10.2010 18:13:31   
mami411

Zdej pa čakamo naslednji pregled 19.11. v Postojni! Tako user posted image

Joj no user posted image   jaz pa 16.11. sem v PO.

(odgovor članu mami 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
26.10.2010 18:14:47   
mami411
vesna_b res si lepo povedala novičko user posted image

O lepa poročila imate s pregledov user posted image Meni je tudi naredila obakrat že uz.

(odgovor članu Luskica)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
26.10.2010 18:46:30   
kokapoka
Js sm poslala na mail moj vzdevek upam da sm prov nardila?user posted image
sama še nimam tok trebuha...mislm mam sam tist k je še od prejšnje user posted image  ostaluser posted image  pa kr je od sladkarij:))je pa že mal bol napetuser posted image user posted image
Drugač pa a ma še kera boleče dojke??js mam fuluser posted image pa napete...sj bo ane...heheuser posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?