vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klaraklara30 Glede teh UZ-jev bi nekaj rekla. Mislim, da v nosečnosti uradno pripadata samo dva. Seveda, če nosečnost poteka normalno. Meni je sicer tretjega naredila v 32. tednu, ker ona pač vedno to naredi. Prvi UZ je na začetku, ko potrdi nosečnost, potem pa še morfologija. Tretji pa kot sem napisala v 32. tednu. Poznam nekatere nosečke, ki si morajo tretju UZ plačati. Tako da bodite vesele, če vam G kakšnega več naredi, ker je to samo njegova dobra volja. Super glede skupnega maila! Sem že poslala mail in čakam na geslo. Kar se pa FB tiče, sem pa malo skeptična, ker sem pri eni videla, da se je pridružila določeni skupini, ki je bila sicer zaprta, ampak njene "prijatelje" je pa obvestilo, da je pridružila skupini. Kot njena aktivnost, ki jo je opravila. Lahko da se je samo zmotila in kaj narobe pritisnila, ampak jaz raje ne bi poskušala, ker se mi lahko enako zgodi. Samo previdna želim biti... Odštevam dneve do 1. pregleda...koooooooooomaaaaaaaaaaaaj čakam! glede UZ - jaz sem imela prvič 3, saj vendar mora ugotoviti lego otročka. pišuka, saj ne moremo jit na blef v porodno, kaj pa če se ne bi obrnil? no, možno pa tud. sam pri nas delajo po 3. vsaj to... no, vidim pa, da boš ti šele imela prvi pregled. uf ja, verjamem, da komaj čakaš. jej, pa boš vidla svojo pikico... geslo za mail sem ti poslala in vidim, da nisem sam jaz mal skeptična glede FB - no, sej me dražjo prijatelji, da sem za leseno žlico, sam vseen... IZVIRNO SPOROČILO: rockstar Ravno s pregleda in kar kipim od sreče. Z najino pikico je vse vredu in pridno raste, danes na 4. dan 11. tedna meri celih 44 mm. G mi je nardila uz, in pikica je veselo migala, se z rokico dotikala obraza... joj kak lepo. mi je nardila tut 3 slikce. Zdaj pa že komaj čakam na NS, jo mam čez 3 tedne., naslednji pregled pa 23.11. Tak, da po takšnem pregledu, me tut dež ne moti o, glej jo, še ena srečka. full dobr. he he he, pa maš slikce za pokazat - jaz mam pa še 2 tedna in 3 dni do nuhalne, pa pol še 6 dni do pregleda. hm, sam men po moje ne bo UZ delala. vsaj srčka smo pa prvič na vsakem pregledu poslušale. čeprav sedaj, ko imam angelsouns doma, to kar sama delam...
|