|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
7.10.2010 13:36:05   
fluf
Kolikor vem skozi bradavice nalažje vztopajo škodljive zadeve, so pa tudi najbolj občutljiv del prsi (oz. eden izmed najbolj občutljivih delov telesa celo)... po porodu pa jasno, ker polega tega, jih še malček tlači v usta....

(odgovor članu Mina83)
Neposredna povezava do sporočila: 751
7.10.2010 13:48:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

ja to itak pravijo, da če je koža podvržena strijam, da strije bodo, ne glede na kremo. sam res, jaz jih od prve nosečnosti nimam, tole olje pa tudi ni tako drago, da bi zaradi tega obubožala... kolegica se je mazala z navadnim mandljevim oljem, in mi je kazala, kao, poglej, saj nimam nič, ampak so se ji pa po porodu pojavile, in to full. bi me ob pogledu kmalu kap...

VESNA_B ja no tko k so ti kmal učke padle vn so moji osbni zdravnici k sm šla julija na pregled ker sm mela sum na slepič user posted image  je ženska rekla uuu a tok vm je popoku trebuk dobesedno strija pr striji sej zdej je že fuuuull bol k so zbledele sam je blo pa grozn za vidt če najdm kako slikco z morja ti prlimam pa boš vidla user posted image  je pa res da če ni neki full draga verjetno ne boš pogrešala denarja sam neki full dragih krem se pa ne splača no vsaj z moje strani sej lahko pa da bojo kateri pomagale nikol se ne ve kon koncev mamo vse drugačen tip kože user posted image

PAS ZA TREBUH  bom jst tud nosila čez majco glede na to da je potiskana se pa verjetno tudi kamot nosi pod majico ja za cifro se bom pa jst tud prej pozanimala sej more bit kontakt ker nikoool nevem zmer kupm preveliko pol pa nazaj vračam itd. bom prej rodila k pa pol nosila user posted image  

a vm se že pozna uuuu jst komi čakam je pa res da se druga baje vse hitrj pozna in kooomi čakam spet bušija sm lani rodila pa vsakič k sva šla pol tko ene pol leta kasnej v lj in mim porodnišnice sm mu skos luba kdaj bom jst spet v prvem štuki svojo pikico pestvala oz nazadnje sm bla v drugem na intenziuni ampak me ne gane jst hočm spet malo štruco met user posted image  

danes mam pa roditeljski sestanek za vrtec za našga lumpa majhnga začne komi 1.11 me je kr mal strah ker še ne zna sam jest in sam spat je razvajenc in vem da se 2 vzgojitlce ne morta dat na 15 konceu tko da me to mal straši ostalo pa me ne skrbi ker je družaben pogrešu me ne bo user posted image  ampak bo mami bl njega user posted image  to je pa taglavn da ne bo 4 ure tm joku k nor ostalo ga bojo pa že naučil hodmo dobre 3t tko da ni neki za skrbet umikat mormo pa itak skos use ker leti po tleh user posted image  

nč grem jest krompirčka iz pečice pa solato

anonimnaSAN da ne pozabm user posted image

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 752
7.10.2010 13:56:38   
vesna_b
ej, saj pravim, pošljite mail...
meni je pisalo, da ni barve, pa so jo na koncu imeli... user posted image

imam pa bele nogice in črno undercover

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 753
7.10.2010 13:58:41   
fluf
men je under cover in chill out... to dvoje bom sigurno kupila :D:D sem jih že gledala... samo bom še počakala, vsaj do NS, sej do takrat se ne bo nič poznalo

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 754
7.10.2010 14:02:18   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

danes mam pa roditeljski sestanek za vrtec za našga lumpa majhnga začne komi 1.11 me je kr mal strah ker še ne zna sam jest in sam spat je razvajenc in vem da se 2 vzgojitlce ne morta dat na 15 konceu tko da me to mal straši ostalo pa me ne skrbi ker je družaben pogrešu me ne bo user posted image  ampak bo mami bl njega user posted image  to je pa taglavn da ne bo 4 ure tm joku k nor ostalo ga bojo pa že naučil hodmo dobre 3t tko da ni neki za skrbet umikat mormo pa itak skos use ker leti po tleh user posted image   

ej, iste skrbi sem mela, ko je šla naša v vrtec - hitro se je navadila, (hrano) je tako lepo, da se niti umaže ne, igrajo se... ma ne sekiraj se. otročki se prej navadijo, ko me, mame...

ja, to olje je okol 15€ - takrat je blo pa 13, porabila pa sem 2 steklenički olja, sam se bom sedaj mogla prej začet mazat...
glede strij - pa saj si nima kaj pomagat, ampak res - strije je dobila po porodu, ne prej

uuu, krompirček... njami... user posted image

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 7.10.2010 14:11:29 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 755
7.10.2010 14:11:31   
Anonimen
aja pozabla uprašat kdaj se pa približno začnejo nost te pasovi user posted image  bom pa tud jst črnga ker je najlaži kombinira z drugimi barvami so mi pa ušeč tud chill out under cover pol it's growing mah sej so vsi neki posebnga  en bo zih moj user posted image

anonimnaSAN

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 756
7.10.2010 14:13:22   
vesna_b
ja, no, res se črn najlaže kombinira, pa bel tud - jaz bom tud na kako pisano majčko nosila...user posted image
začela bom pa nosit takoj, ko bova povedalauser posted image  oz ko bo majčkeno več trebuščka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 757
7.10.2010 14:21:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

ja, no, res se črn najlaže kombinira, pa bel tud - jaz bom tud na kako pisano majčko nosila...user posted image
začela bom pa nosit takoj, ko bova povedalauser posted image  oz ko bo majčkeno več trebuščka

podpis user posted image

anonimnaSAN

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 758
7.10.2010 14:36:17   
anchika
Zjutraj imam trebušček skoraj noramlen in ko  začnem jesti in pit se kar napihava  tko zvečer ko grem spat sem v 6 mesecu nosečnosti-haha

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 759
7.10.2010 14:42:04   
bobica
anchika pr meni je tud podobna situacija..user posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 760
7.10.2010 15:27:41   
Klaraklara30
Pozdravljene,

mah ste toliko napisala, da sem komaj čez vse prišla user posted image   user posted image user posted image user posted image .

Moje slabosti so še vedno prisotne, ampak v malo milejši obliki. Bruhala več nisem, sumim pa, da sem imela kakšen trebušni virus, ki je povzročil celodnevno bruhanje. Mi je kar nekaj ljudi reklo, da jih je napadlo in zgleda sem tudi jaz fasala.user posted image

hrana Nič mi prav ne paše, nič se mi posebej ne lušta. No, včeraj se mi je zluštalo pice in sem pojedla en kos, potem mi je bilo takoj slabo user posted image . Po dolgem času sem pila kavo...spet slabo user posted image . No, danes mi je pasala zelenjavna juhica, čisto rahla, brez mesa...to še nekako gre. Ponoči pa OBVEZNO slane palčke ob postelji in ko se zbudim, grickam...user posted image user posted image user posted image . Je prav smešno, ko se sliši hrustanje sredi noči user posted image user posted image user posted image Skušam veliko piti, a mi tudi po vodi ni najbolje, si pomagam z radensko, čajem...karkoli, samo da je tekočina. Vem pa, da še vedno premalo pijem. user posted image

kremice proti strijam Jaz se bom mazala z mandljevim oljem. Tistim iz DM-ja...najcenejšim. Sem se tudi v 1. user posted image in mi je bilo super. Strij nisem dobila, upam, da bo tudi sedaj tako. Je pa res, da je veliko odvisno od kože. Pa jaz bi vam priporočala veliko tekočine, saj se tudi to na koži zelo pozna. Koža je bolj prožna.

!!!!!Dejte preverit, če lahko uporabljate kreme proti celulitu. Jaz mislim, da ne!!! Vsaj tako se spomnim iz 1. user posted image .

nosečniški pasovi Fuuuul so mi všeč, jih bom tudi nabavla, samo da se mi začne trebušček poznat. Za enkrat še ni nič user posted image

kg Tudi jaz sem šla 1,5 kg dol, ker bolj malo jem. Verjamem, da bom do konca vse in še več nadoknadila. user posted image user posted image user posted image Na koncu bom še kregana, ker bom šla preveč gor user posted image user posted image user posted image

app user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nimam besed...

Sigurno sem kaj pozabila komentirat, ampak itak sem že dovolj dolga.

Lep dan...danes vsaj ne dežujeuser posted image

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 761
7.10.2010 15:41:15   
Muca Živc
No evo tudi mene po dolgem času. Torej PP je bil 27.9.2010 in se je že videl srček.  PDP je predviden 17.5.2011
Drugače pa počutje slabo. Skoz mi je slabo in začela sem že bruhat. Pri prvi nosečnosti, ko je bil user posted image , sem se počutila samo dva tedna slabo. Zdaj pa komaj čakam, da se to konča. Trebušček pa kar raste. V dveh tednih sem izgubila 2 kg. Imam samo 50kg. Tok sem jih imela tudi pred zanositvijo.
Lepo se imejte. papa

(odgovor članu Klaraklara30)
Neposredna povezava do sporočila: 762
7.10.2010 16:39:59   
Luskica
Ojla!
Pa sem končno tudi jaz med vami! Že odkar se je prikazal velik plusek, vas redno prebiram, tako, da sem že kar na tekočemuser posted image . Sama pa sem, preden sem se vam pridružila, počakala na prvi pregled, kjer sem videlauser posted image . Najlepši trenutek...user posted image
Drugače pa je to moja prva user posted image , stara sem 28 let, PP pa je 14.5.2011. Naslednji pregled imam 26.10.2010.
Znaki nosečnosti...večji modrček, pa še toliko večji apetituser posted image . Slabosti so, ampak na srečo ne preveč hude, bi pa cele dneve samo spala!
Me pa zanima, kdaj mislite kaj povedati za nosečnost. Pri meni vesta le dve zelo dobri prijateljici, ki sta vedeli, kdaj moram dobit menstruacijo, pa možek, seveda. On si želi, da bi čimprej vsem povedala, jaz pa bi raje počakala do nuhalne.
Lep pozdravček vsem Majčicam!

(odgovor članu Muca Živc)
Neposredna povezava do sporočila: 763
7.10.2010 16:42:46   
mami411
Jaz sem tudi nekje zasledila da se kreme za celulit med N ne smejo uporabljati, sem že iskala link pa ga nisem dobila.

Jaz sem na +1,5  kg. V prejšnji nosečnosti sem bila le na +0,5. Eh bo že, samo prav preveč se res ne bi rada zredila

(odgovor članu Muca Živc)
Neposredna povezava do sporočila: 764
7.10.2010 16:48:31   
vesna_b
no, pa saj to vse upamo... he he heuser posted image

luskica, živjo, dobrodošla...user posted image

anchika, fluf, slikce sem vama poslala. joj, bi najraje pas kar na sebi obdržala...user posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 765
7.10.2010 19:00:56   
fluf
oooo fancy... moram naročiti... tko da bomo konec novembra imeli... sej sploh ne vem kdaj nej bi se začel poznat pri 1. user posted image user posted image user posted image enim prej, drugim kasneje... pa saj komaj čakam trebšček, po drugi strani pa nočem biti razočarana če bo pozno user posted image .

Tako kot nisem pričakovala srčka na UZju, pa sm ga pol vidla in SLIŠALA... pa je blo tok bolš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 766
7.10.2010 21:07:37   
rakica 2

no pa sm se odkrila ampak še zmer bom pa pisala da ne bo katira iz našga foruma pr oktobrkah razkrinkala me ker tko me je že ena tko da bi tud prosila še da ostane anonimna SAN vsaj dokler ne bo PP mim pol pa itak vsem povemo

rakica2 psssssst prosim
[/
quote]
user posted image user posted image user posted image user posted image sm prav vesela zate,lepo,res,bova kar skup ostaleuser posted image user posted image ,seveda bom pppssssssssttttttttt
nuhalno pa delajo med 11 in 14 tednom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 767
7.10.2010 21:25:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rakica 2

no pa sm se odkrila ampak še zmer bom pa pisala da ne bo katira iz našga foruma pr oktobrkah razkrinkala me ker tko me je že ena tko da bi tud prosila še da ostane anonimna SAN vsaj dokler ne bo PP mim pol pa itak vsem povemo

rakica2 psssssst prosim
[/
quote]
user posted image user posted image user posted image user posted image sm prav vesela zate,lepo,res,bova kar skup ostaleuser posted image user posted image ,seveda bom pppssssssssttttttttt
nuhalno pa delajo med 11 in 14 tednom.

no sej k bom tm ji bom rekla pa me bo al ona pregledala sam ne vem če dela nuhalno mah bom že sm pa vesela da vidm enga našga sončka kle user posted image

bla v vrtcu zeloo zadovolna vrtec je nad standarti sam še porisat ga morjo pa smo zmagal sm rekla za hrano pa spanje pa me je takoj pomirila da če kej nau štimal so za to telefoni kle in da ne bo neki težko čeprou bojo pa na pouno zaposleni in do zdej so vsi dol padl do 12 je rekla bo pa še vaš user posted image  tko da mi je mal laži

grem jest ker sm vedno bol lačna sm prvi mesc hujšala k sploh nism vedla da sm noseča sej sva delala na tem sam nism vedla pa da bo to tko na brzino ker za prvega sva rabla 1 leto no uglaunem k sm vidla pluska sm bla toook vesela da spet lahk jem user posted image  

lepo ajite pa se beremo jutr

anonimnaSAN

(odgovor članu rakica 2)
  Neposredna povezava do sporočila: 768
7.10.2010 21:49:49   
Anonimen
dober večer punce :) :)

sem tista anonimna, ko sem vam pisala da se vidi plodek, srčka ne in da imam cisto (endometriom) 3 cm...no danes smo pa vidli plodek, srček, cista se zmanjsuje :) :) :) sem v 8 tednu, pdp okrog 18.5.

bom pa še nekaj časa anonimna ker še nisva povedala nobenemu.

lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 769
8.10.2010 7:57:53   
anchika
Dobro jutro
Joj te kile, mislim da bodo glava tema našega pogovora-haha
Pravijo  da  se v vsaki nosečnosti več zrediš in mislim da je to res. Jaz imam problem ker mi gre vse v rit in boke in prav nič v joške weee.
Jaz po kilah  nevem če sem se kaj zredila-do zdaj. Je pa videt telo da se napravlja ker boki se mi  širijo in trebuh je tud drugačen. >Mislim da je to normalno, saj se maternica širi in notri se pač nekaj dogaja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 770
8.10.2010 8:06:47   
vesna_b
ja, tudi jaz mislim, da se bo sedaj nabralo več kot prvič, več kot 9 kg.

anonimna - super za srčka! vidiš, sedaj pa le z dobro voljo naprej... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 771
8.10.2010 8:10:42   
anchika
Imam pa tudii  probleme s pistejm tekočine. Voda mi sploh ne tekne. Mora biti kaj sladkega. Na dan spijem le 0.5 l tekočine in še to pod prisilo saj ko spijem kaj več  se zelo slabo počutim.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 772
8.10.2010 8:17:56   
anchika
vesna b -hvala za slike ful lepo zdaj si me prepričala da bom tudi jaz dva vzela. belega takega kot ti in pa enobarvnega črnega. Še nekaj me zanima kako so narisane tiste nogice ali je tisk, ni nevarnosti da bi se zbrisalo.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 773
8.10.2010 8:25:33   
vesna_b
ja, če boš šla z likalnikom čez, bo šlo stran...

pere se pas na 30 stopinj, likat pa itak ni treba, ker se na tebi raztegne oz če že ga, ga polikaš na zadnji strani.

a niso fletni, no? joj, kako komaj čakam, da ga lahk dam na mojga bušija...

drugače pa mislim, da ne bi smelo stran jit. jaz sem jih že oprala, pa je še vse gor...

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 8.10.2010 8:26:24 >

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 774
8.10.2010 8:32:07   
skrzot
Živjo,

jaz sem imela včeraj prvi pregled in imam PDP 25.5.2011. Videla sem tudi že srček user posted image

Včasih se počutim zelo slabo, včasih pa super. Edino ful imam občutek, da se mi je trebuh povečal.
A je tako samo pri meni?

Papa

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?