|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
7.10.2010 9:19:21   
kengurujček
hm, ne vem,. danes zaključujem 9. teden,. prvi pregled naj bi bil po 8. tednu,. torej je bil 05.10. kar ok,.

če mi je pa program prav izračunal pa ne vem,. sem poskusila na dveh različnih straneh in vedno dobila isti datum ven,.

pozdravčki!

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 726
7.10.2010 9:23:53   
portorož
Aja, vidim da imate debato o trebuščkih user posted image

Meni se že kar pozna, a da bi to bilo zaradi nabiranja kg ne morem reči, ker sem mi pozna samo 0.5kg user posted image
Sicer za moj okus imam kakšnih 6kg preveč, a debela zagotovo nisem, ker imam telo lepo oblikovano..., se pa bušček tako lepo boči user posted image user posted image user posted image ..., mi je seveda všeč, čeprav je zanimivo, da sem komaj v 9 tednuuser posted image

Moj se mi že smeje, ker pravi, da bom očitno prava žogicauser posted image

Jaz še nisem ničesar kupovala, ker imam nekaj hlač, ki so fajn z nizkim pasom, pa me ne tišči...Me pa zanima kje ste kupile ta pas, ki ga samo tak oblečeš, da ti je fajn toplo...

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 727
7.10.2010 9:26:59   
vesna_b
kengurujček - eni G na pregled naročijo že prej, sam ni sigurno, da se že srček vidi, večina pa jih res naroča po 8 tednu. tudi jaz imam tako... pregled danes teden, jejuser posted image

portorož - TUKAJ - ma meni so tako všeč, da sem se komaj sam za 2 odločila, he he he
tudi meni se trebušček že pozna, pri kilaži pa nobene razlike. no, tudi jaz imam kak kilogram preveč, sam... nekak ni toliko, da bi se obremenjevala in hujšala. preveč rada dobro jem - se vidi, da sem bikica po horoskopu... user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 7.10.2010 9:32:41 >

(odgovor članu kengurujček)
Neposredna povezava do sporočila: 728
7.10.2010 9:33:15   
portorož
vesna_b, ti kar pridi user posted image Zdaj še sicer komaj testo vzhaja, a že taaaak prijetno diši user posted image

Hvala za link..., kak so lubaniiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 729
7.10.2010 9:35:32   
vesna_b
sej bi pršla, sam... do treh delam, pol pa preden pridem do tebe, jih bo najbrž že zmanjkalo... user posted image

he he he
ma, si mi pa take lušte naredila, da jih bom pekla, najkasneje v soboto, če ne že danes...user posted image user posted image user posted image

a niso luštni pasovi? jaz sem se kar topilauser posted image , sploh ko sem probala... (sem bila ravno sama doma)

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 730
7.10.2010 9:44:20   
portorož
user posted image , ja prave smotke smo s temi trebuščki user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz ko sem sama doma se kar občudujem v ogledalo...., če pa se tako lepo vidi, kako se trebušček boči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hja, zmanjkalo jih bo verjetno res po hitrem postpku...., so nekateri še posebej srečni, ker imajo doma nosečko, ki se ji luštajo takšne dobre stvari user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 731
7.10.2010 9:48:10   
mami411
app hudo mi je za tebe user posted image Za take ki se že dalj časa trudite je pa še težje user posted image

Dojenje naša punca se je začela se mi zdi kar počasi odstavljat. Mogoče je res kaj v tem, da mleko spremeni okus. Sicer se še vedno zvečer dojiva, samo včasih bi kar vlekla v nedogled, sedaj pa kar hitro neha. Meni je to kar ok, boljše tako, kot pa da bi jo na silo mogla odvajati. Stara je pa itak zadosti user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 732
7.10.2010 10:06:59   
vesna_b
super mami, mogoče vama bo pa res lepo uspelo user posted image user posted image user posted image

nič, šibam malcat.... njami...

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 733
7.10.2010 10:14:28   
anchika
Jst bi jedla samo sladko ampak to ne pelje nikamor razen v moje široke boke. weee
Kaj pa kej kremce , že kaj uporabljate al ne  še. Če pa ja kakšne?
Jaz sm rekla da si moram kaj kupit a si še nisem.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 734
7.10.2010 10:22:04   
fluf
anchika: trenutno uporabljam še kremo za učvrščevanje in proti celulitu (ker je še doma) bom pa kamlu začela uporabljati kremo proti strijam... se še odločam katero znamko in koliko denarja.

Predvsem me zanima... sem precej prsata (user posted image ) in prsi me že sedaj grozno bolijo. Vem da bom po prsih ravno tako dobila strije, kar me najbolj skrbi user posted image . Vem pa da zaradi mleka in vsega ni dobro uporabljati... me zanima kaj se lahko uporablja proti strijam na prsih user posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 735
7.10.2010 10:23:48   
mami411
Anchika sem ti poslala zs

Jaz trenutno uporabljam kar eno olje od ta male, itak je važno samo da je mastno.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 736
7.10.2010 11:21:19   
vesna_b
hm, jaz bom uporabljala tistega, kot prvič - sam pismo ne vem, katere znamke je - kupila sem v lekarni. se mi zdi, da je eucerin??? no, taka okrogla steklenička z rdečim pokrovom.
glede na to, da sem imela prvič ogrooooomen trebuh, pa nimam nobene strije... bom upala, da bo tudi sedaj tako...user posted image
ja, eucerin je - tale

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 737
7.10.2010 11:24:16   
Anonimen
ojla

punce z tem strijam je tko tud če maš kremo za 50€ tko k sm jo mela jst pa kolegica ni pomagal niiič trebuh mi je dobesedno raztrgal mam strijo pr striji tko da neki denarja full dajat nima veze zarad mene lahko kupte nč nočm preprečvat sam da ne bote pol na konc razočarane tko k sm bla jst ker druga kolegica k je pa letos rodila pa popolnoma nobene strije pa se ni mazala z niti eno kremo no ja po tuširanju z niveo to je pa tud to tko da to je moj nasvet nardile bote pa itak tko k vam odgovarja

pas za trebuščka si bom jst tud naročila sam se že odločam kirga pa majčko pridem maja sm pa najdla majčke tud z napisi pridem spomladi pa štorklo narisano k nos culo z babyjem na www.majčke.net mislm sej teh strani je full tko da pomoje ne bomo mele neki problemou user posted image

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 738
7.10.2010 11:35:11   
vesna_b
ja to itak pravijo, da če je koža podvržena strijam, da strije bodo, ne glede na kremo. sam res, jaz jih od prve nosečnosti nimam, tole olje pa tudi ni tako drago, da bi zaradi tega obubožala... kolegica se je mazala z navadnim mandljevim oljem, in mi je kazala, kao, poglej, saj nimam nič, ampak so se ji pa po porodu pojavile, in to full. bi me ob pogledu kmalu kap...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 739
7.10.2010 11:53:33   
anchika
mamai411 sem ti poslala prošnjo za prijatelstvo na fb
jaz imam le par strij na riti in nogah , na trebuhu  od prvih dveh nosečnostih nimam nič. Se pa bojim da bo zdaj trebuh ogromen ker sta dva in da bo zdaj kaka strija na trebuhu. Upam da ne , če pa bo se bomo pač sprijaznili.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 740
7.10.2010 12:18:44   
fluf
Ja a pa se z oljem lahko mažem tudi po prsih... mene to res najbolj skrbi

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 741
7.10.2010 12:22:29   
bobica
kako se pa tiste pasove nosi? kar čez majico al kako..

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 742
7.10.2010 12:26:56   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: fluf

Ja a pa se z oljem lahko mažem tudi po prsih... mene to res najbolj skrbi

jaz sem občasno se, sam ne po bradavicah...

IZVIRNO SPOROČILO: bobica

kako se pa tiste pasove nosi? kar čez majico al kako..

ja, čez navadno majčko, lahko imaš pa tudi to čez majčko, pa odpeto srajčko čez...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 743
7.10.2010 12:29:44   
mami411
Jest se tudi po prsih mažem, razen bradavic

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 744
7.10.2010 12:43:10   
fluf
Ja itak po bradavicah ne bi tud jest... ampak nisem vedla a lahko a ne... mam pa zdej eno olje, pa kremo za učvrstitev

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 745
7.10.2010 12:50:54   
bambika
Vidim,da pridno klepetate vas komaj utegnem prebrati.user posted image  Jaz sem si v prvi user posted image mazala z eucerinovim oljem pa nimam nobene strije je pa res čisto odvisno od kože.Moj trebušček se tudi že očitno boči in ne bom več mogla dolgo skrivat.
Me pa zanima,če je katera iz Koroškega konca?

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 746
7.10.2010 13:15:04   
anchika
Svetujte mi ker ne vem kako veliko številko  naročit tistega pasa. so s/m....

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 747
7.10.2010 13:23:14   
vesna_b
meni je odgovoril, da imajo v številkah - pošlji mail na info@minisvet.si
meni je en Andrej takoj odgovoril - ker jaz sem vzela 38/40

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 748
7.10.2010 13:33:04   
Mina83
Živijo!

Vidim da klepetate o kremeh in oljih proti strijam in mogoče je tole malo hecno vprašanje a vseeno, zakaj se ne sme mazati po bradavicah?

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 749
7.10.2010 13:34:23   
anchika
jaz bi rada pas črn z nogicami  ali pa cel črn pa nimajo št L/M, saj sem ugotovila da bi moralo to št. vzet.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?